|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
8.10.2010 15:16:52   
elevitka
tortica... tud jaz drugače delam tako zdrobove cmoke, le dodam malo ostre moke, da niso preveč mehki. Drugače pa nimam časa za mesne cmočke pacat, je prej če samo vrečko vsuješ v vodo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.10.2010 15:20:24   
Sacherca
Eh to itak.Jaz mesnih tudi ne delam sama user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.10.2010 15:24:09   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? user posted image

aja, kaj pa ono da moste brale o socialni podpori, rajo kao dediči vračat potem to državi? user posted image Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? user posted image

Ja je blo dobro jutro. Sem že na veliko posodo pomivala, še od včeraj. Mi ni bilo za nič. Pa kosilo sem skup spocala - musako ( je že nisem jedla o-ho-ho cajta ). Zdaj sem si pa vzela 15 minut časa da vas preberem pol pa dalje mrdat, dokler moja dva ne prideta domov.

In ja sem si prebrala in bila tudi šokirana.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.10.2010 15:25:29   
ly117
Katy tudi jaz vam želim lep krst in čim manj bruhanja.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.10.2010 17:39:53   
Blueberry
Včeraj sem obljubila nekaj slikic. Naredila sem voščilnico, pa še kuverto sem malo okrasila. Torta je uspela vsaj na zunaj je videt tak, probali še nismo.user posted image user posted image Pa šopek sem ji še dala.user posted image Ji je blo zelo všeč. Zdaj pa me je prijelo da bi skozi voščilnice pa to ustvarjala.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu ly117)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.10.2010 19:01:55   
arabela*
...počasi se bomo za spanje porihtali....male se še itak igrata ko zmešani skupajuser posted image

jaz slabe volje...me je moj pošteno razp....da bi mu najraje vsa letala...pa helikoptere, pa avte pri oknu ven zmetala....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.10.2010 19:02:07 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.10.2010 19:02:27   
arabela*
blueberry...lepouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.10.2010 19:05:15   
arabela*

Saraya- sem brala na eni temi, da si imela težave s svetom knjige? Če ni skrivnost, kakšne?

kakšne? Take, da še sedaj naša zadeva "stoji" na sodišču...Znajo samo napizdit in krast...kaj več pa mi menda noi potrebno komentirat....sem pa ljubitelj knjig, sploh pa so moji otroci...in bi mi prav pasalo vsake 4 mesece kupit kaj...sem z veseljem to delala...ampak nikoli in nikdar več ne podpišem kaj takega...sram jih bilouser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.10.2010 19:06:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

aja, kaj pa ono da moste brale o socialni podpori, rajo kao dediči vračat potem to državi? user posted image Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? user posted image

Ja je blo dobro jutro. Sem že na veliko posodo pomivala, še od včeraj. Mi ni bilo za nič. Pa kosilo sem skup spocala - musako ( je že nisem jedla o-ho-ho cajta ). Zdaj sem si pa vzela 15 minut časa da vas preberem pol pa dalje mrdat, dokler moja dva ne prideta domov.

kaj to? A lahko katera na kratko?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.10.2010 19:06:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Katy... Ja , pa še moja nadrejena je ... se mam fajn ne user posted image

uf...dobra si ti touser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.10.2010 19:07:35   
arabela*
grem še malo pospravit po stanovanju, pa perilo dat prat....

se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
8.10.2010 19:33:29   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vsak ki je kadarkoli dobil socialno pomoč, so to "pomoč" po njegovi smrti dolžni dediči vrnit državi, kolikor sem razumela ne iz svojega žepa ampak iz dediščine...ampak tudi tega ne izvajajo vedno, ponavadi pri tistih, ki so dalj časa dobivali socialno pomoč..nekak takuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.10.2010 19:34:43   
katy83

Saraya- sem brala na eni temi, da si imela težave s svetom knjige? Če ni skrivnost, kakšne?

kakšne? Take, da še sedaj naša zadeva "stoji" na sodišču...Znajo samo napizdit in krast...kaj več pa mi menda noi potrebno komentirat....sem pa ljubitelj knjig, sploh pa so moji otroci...in bi mi prav pasalo vsake 4 mesece kupit kaj...sem z veseljem to delala...ampak nikoli in nikdar več ne podpišem kaj takega...sram jih bilouser posted image user posted image

sprašujem zato, ker sem sama včlanjena že par let in nikoli (še) ni bilo težav. Sem pa že dosti slabih stvari slišala, tak da...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.10.2010 19:58:20   
katy83

vsak ki je kadarkoli dobil socialno pomoč, so to "pomoč" po njegovi smrti dolžni dediči vrnit državi, kolikor sem razumela ne iz svojega žepa ampak iz dediščine...ampak tudi tega ne izvajajo vedno, ponavadi pri tistih, ki so dalj časa dobivali socialno pomoč..nekak takuser posted image

evo, to:
http://www.ringaraja.net/forum/Ali_ste_vedele%25%25%25/m_5391948/tm.htm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.10.2010 19:58:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Včeraj sem obljubila nekaj slikic. Naredila sem voščilnico, pa še kuverto sem malo okrasila. Torta je uspela vsaj na zunaj je videt tak, probali še nismo.user posted image user posted image Pa šopek sem ji še dala.user posted image Ji je blo zelo všeč. Zdaj pa me je prijelo da bi skozi voščilnice pa to ustvarjala.user posted image

lepo darilo! user posted image user posted image
Ja, to je res super delo. Jaz sem lani za božič vse nardila sama, letos pa bove z Lijiko ustvarjali, ko bom jaz imela dopust user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.10.2010 20:00:13   
tasa_m
Katy lep krst in naj angelčki čuvajo T. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.10.2010 20:02:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Katy lep krst in naj angelčki čuvajo T. 

hvalauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
8.10.2010 20:03:52   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

lepo darilo! user posted image user posted image
Ja, to je res super delo. Jaz sem lani za božič vse nardila sama, letos pa bove z Lijiko ustvarjali, ko bom jaz imela dopust user posted image user posted image

sem vedla da sem nekaj pozabla

Blueberry, super darilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
8.10.2010 20:04:45   
katy83
ne vem če sem povedala, ampak krst imamo v nedeljo, tak da jutri še gnjavim tuuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
8.10.2010 20:17:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Danes bila v mestu...in odkrila tole trgovinico
http://www.princess-shop.si/shop/

Sami lepi in ****is cevlji user posted image user posted image

nisi vedela da obstaja? nimaš jih na fb-ju? drugače pa so čevlji res f...user posted image ...podobni kot v top modi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.10.2010 20:22:40   
tasa_m

ne vem če sem povedala, ampak krst imamo v nedeljo, tak da jutri še gnjavim tuuser posted image
ja, ja saj vem, da mate v nedeljo, samo v nedeljo bom pozabla napisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.10.2010 20:24:03   
tasa_m
Pa dober večer vsem skupaj.

Midva z starim sma sama, Lija je v Lenartu. Sta babi in dedi prišla po njo in je šla do nedelje tja. V nedeljo pa jo pripelajo.

Tak, danes bomo fuzbal gledali user posted image go, sloveeenijaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.10.2010 20:24:37   
katy83

ja, ja saj vem, da mate v nedeljo, samo v nedeljo bom pozabla napisat user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
8.10.2010 20:25:45   
katy83

Pa dober večer vsem skupaj.

Midva z starim sma sama, Lija je v Lenartu. Sta babi in dedi prišla po njo in je šla do nedelje tja. V nedeljo pa jo pripelajo.

Tak, danes bomo fuzbal gledali user posted image go, sloveeenijaaaa

najprej fuzbal, pol pa glede na to, da sta sama...bi lahko šla zmrzovalnik skupaj pucatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
8.10.2010 20:28:11   
botrca

blueberry...lepouser posted image

podpis! user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?