|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
4.10.2010 18:05:12   
ronja
POzabila napisat: zelenjava v arašidovi omaki in kitajski rezanci zraven, hehe. Za večerjo bojo pa res miške.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.10.2010 18:06:10   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

POzabila napisat: zelenjava v arašidovi omaki in kitajski rezanci zraven, hehe. Za večerjo bojo pa res miške.
A z deratizatorji al brez?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.10.2010 21:11:40   
ronja
Brez, samo ocvrteuser posted image .

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.10.2010 10:48:54   
mamamajča
Mi bomo pa danes kruhovo rolado in ne vem še, kako meso zraven, pa solato.
In jabolčni štrudl

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.10.2010 10:51:28   
Saša27
Juhico, pečen piščanček in solatko

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 680
5.10.2010 16:37:42   
Freya88
Z mojim sma skakala po bolnici zarad njegovih rebrc... tako da ni bilo veliko casa... imeli samo samo v testo zavite hrenovke in ogromno skledo solate z velik cesncka...!:)

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.10.2010 16:44:59   
špelin@
Včeraj kar zabeljen stročji fižol in krompir v kosih ter ostanek v pečici pečenega piščanca od nedelje.
Danes: goveji zrezki v vrtnarski omaki, dušen riž, zelena solata.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.10.2010 17:44:41   
sanasan
pomanjkanje časauser posted image , zato 'samo':
včeraj: špageti s pestom, vložena pesa
danes: jota + kupljen štrudel

CARPE DIEM!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.10.2010 17:45:25   
sanasan
jutri bo pa nekaj morskegauser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.10.2010 19:13:15   
pelin
ooo, mi  smo  tudi jedli joto danes in češnjev štrudelj user posted image ....Naredila sem je za cel bataljon, tako da je gre nekaj še v skrinjo za hude čase, ko kdaj ne bo časa kuhat...user posted image

user posted image mmm kruhova rolada...kako dolgo je že nisem delala...pa tako jo imamo radi...dobra ideja...definitivno jo moram v kratkem naredit...

< Sporočilo je popravil pelin -- 5.10.2010 19:15:30 >

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.10.2010 14:34:16   
Freya88
Srcki v omaki...

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.10.2010 14:36:48   
Pokora
Freya88 to ima moj ful rad, pa ne znam pripravit. Mi zaupaš kako narediš srčke v omaki?

za kosilo bo pa: zelenjavna mineštrica, višnjev zavitek.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.10.2010 15:47:30   
pelin
danes...kosilo: kumarična omaka   ( pri nas jim rečemo tople kumare), pire krompir, polpeti iz mletega mesa...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.10.2010 15:50:30   
sanasan
danes: rižota z jurčki + pečen losos

CARPE DIEM!

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.10.2010 16:53:09   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

danes...kosilo: kumarična omaka   ( pri nas jim rečemo tople kumare), pire krompir, polpeti iz mletega mesa...

Kako pa to narediš?
V prlekiji delajo kumare s kislo smetano, pojma nimam sicer, kako, je pa ful dobro. Pač, enolončnica.
Tukaj, kjer zdaj živim, pa tega sploh ne poznajo.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.10.2010 17:55:29   
pelin
Kumare naribam na lističe kot za solato in jih nekaj minut pustim, da spustijo nekaj vode.Med tem časom na olju prepražim žlico moke, česen in kumino in na vrh stresem kumare ...vse skupaj zalijen z malo vode, solim, popopram, dodam malo paradižnikove mezge in pustim vreti 10-15 min. Na koncu dodam še žlico kisle smetane in...to je to... Moja babica je poleg pire krompirja zraven vedno naredila kuhano govedino...Mi to ne prakticiramo, ker kuhane govedine ravno ne obožujemo, zato zraven jemo kakšno drugo meso, včasih so to tudi kar hrenovke, kadar se bolj mudi...user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.10.2010 10:19:04   
ronja
Hehe, pelin, a veš, da bomo mi pa ravno danes jedli tople kumare s pire krompirjem. Za  čez bom pa naredila  začinjeno slivovo pito. Samo da jaz kumar nič ne odcedim, ap tudi jih ne ribam, ampak narežem na debelejše koščke, nam je bolj všeč, če je za ugriznit:). Pa tudi ne delam s prežganjem, ampak samo s čebulo, česnom, kumarami in mlekom/smetano. + začimbe, seveda.

Včeraj smo jedli bogato obložene kruhke (tu bi res morala dat zraven slikico) in pa sladko mlečno juho s skutnimi cmočki zvečer. Kaj več ni šlo, ker sem mela na sredi dneva govorilne ure v vrtcu, lubi se je pa vrnil tik pred tem.

Jutri bojo pa dose iz rdeče leče in basmati riža, začinjene, ponujene z domačim chutneyem. Za čez pa ne vem- ali bo še dovlj pite ostalo, sicer pa kaj drugega.

< Sporočilo je popravil ronja -- 7.10.2010 10:20:19 >

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 692
7.10.2010 10:20:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: pelin
Kumare naribam na lističe kot za solato in jih nekaj minut pustim, da spustijo nekaj vode.Med tem časom na olju prepražim žlico moke, česen in kumino in na vrh stresem kumare ...vse skupaj zalijen z malo vode, solim, popopram, dodam malo paradižnikove mezge in pustim vreti 10-15 min. Na koncu dodam še žlico kisle smetane in...to je to...

Delam enako, samo brez paradižnikove mezge.

Aja, včeraj smo jedli govejo juho z zdrobovimi "knedli", pečene osliče in krompirjevo solato.

Danes: svinjski dunajci, špageti z zelenjavno omako, zelena solata.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.10.2010 10:26:48 >

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 693
7.10.2010 10:26:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Včeraj smo jedli bogato obložene kruhke (tu bi res morala dat zraven slikico) in pa sladko mlečno juho s skutnimi cmočki zvečer.

Ja user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 694
7.10.2010 19:03:34   
pelin
Danes zaradi službene odsotnosti nisem nič kuhala ampak samo jedla, ker je kuhal mož ... .user posted image No, jaz sem bolj za eksperimentiranje  v kuhinji, mož je za klasiko...rezultat: pečica vabi...pečena svinjska rebra in poščančji file ter krompir v kosih...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.10.2010 12:10:41   
ronja
Ok, pa probajmo, če bo šlo:
tule spodaj bi se zdaj morala pokazat slikica od bučnih njokov:
user posted image

Tule pa slikica od tiste začinjene hruškove pite z orehi:
user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.10.2010 12:14:51   
ronja
No, sem se raziskovalno lotila tehle slikc in zdaj ugotavljam, katera je boljša varianta- verjetno se strinjate, da tadruga. Bom dala še kako slikco, če bo koga kaj zanimalo.
špelin, tiste sendviče moram najprej še iz fotkiča spravit, pa se mi ne da it kabla iskat (lubi to vedno "pospravi", tako da ga vsaj 15 min iščemo - jaz sem pa trenutno home alone, pa mi je škoda časa za touser posted image - rajši se bašem s hrano, ki mi je nihč ne odžira s krožnikauser posted image )

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.10.2010 12:19:42   
Katy78
Uau, Ronja, tole je pa kot bi bila slikica iz kakšne kuharske knjige. Svaka ti čast. Bravo!!! user posted image user posted image user posted image
Se mi že sline cedijo......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.10.2010 12:59:59   
ronja
hehe, zasluge za sliko ima lubi. Jaz sem samo speklauser posted image .
No, pa še par kruhkov, ko smo se že tolikokrat o njih pogovarjale - evo, špelin, posebej zate:
panini al olio - ti so bili za eno tako darilce za kolega (pač ko greš na obisk, pa nekaj prineseš, spodaj je slikca vsega skup - no še par kuhinjskih krp je bilo zraven, pa niso na sliki):
user posted image

user posted image

tole je pa en britanski kruhek v obliki klasja (narejen v naši slovenski kuhinjici;):
user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.10.2010 14:17:28   
sinskaT
OMG Ronja, pa ti si prava (kuharska) umetnica! Me je kar prijelo, da bi naredila kaj podobnega. Si mi pa dala dobro idejo za letošnja novoletna darila. Hvala user posted image .

Drugače pa imamo danes v loncu neko zelenjavno-kokošjo obaro in ajdove žgance za zraven. Posladek bo pa jabolčni štrudelj.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?