|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
26.9.2010 11:03:16   
sanasan
aja, včeraj sem imela mešanico: kitajsko zelje (prej malo osoliš, pustiš in nato dobro ožameš vodo), mleto meso v katerega zmešam na drobno sesekljan česen, malo sojine omake in sezamovega olja, ingver, čebulo, por, lahko tudi korenček, če se ti da ga na trakce rezat...xianggu oz. šitake, črnih kitajskih gob raje ne, ker med cvrenjem 'eksplodirajo' lahko pa šampinjone...vege varianta: šampinjoni, špinača, lahko dodaš še jajca ali prozorne kitajske rezance - le teh samo za vzorec, drugače pride preveč lepljivouser posted image
sem jih pa delala letos čisto samo s čemažem brez česarkoli drugega v listantem testu...super okususer posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.9.2010 11:07:05   
blaža
gobova mineštrica, za desert cmoki z slivovo marmelado.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.9.2010 14:06:38   
pelin
danes...goveja juhca z rezanci....polnjeni lignji s pršutom in sirom, krompirjeva solata z jajci, koruzo in majonezo...poobedek: jabolka v srajčki s smetano...pika na i: močna turška kava...Kljub temu, da sem vsega pojedla po malo, je vse skupaj prava kalorijska bomba...dieto sem danes obesila na klin...jutri jo spet snamem doluser posted image ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.9.2010 14:30:51   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Pokora,

Nam lahko zaupaš recept, kako pripravit dobre dödöle. Enkrat sem nekaj packala, pa ni niso uspeli

Jaz jih delam tako:

Krompir narežem na majhne koščke in dam kuhat (vode daš več kot navadno). Solim. Kuham skoraj do konca, dodam moko, pokrijem da voda ko vre pokrije moko. Naredim luknjo na sredini in pokrito kuham še kake pol urce - da čisto malo lepo vre. Odlijem tisto vodo (odvisno koliko jo je), jo shranim in zmešam (zato je pomembno da je krompir ornk kuhan - da lažje mešaš) Če je pregosto, dodajaš tisto vodo ki jo prej odliješ. Jaz potem pustim počivati par minut, da moka fino nabrekne.
Za zabelo na ocvirkih (jaz navadno kar na olju) prepražiš kar precej čebule, dodaš kislo smetano da se stopi in malo soliš ter popraš. Po razdruckanih dödölih preliješ to zabelo in je.
Mogoče je slišat zakomplicirano, pa ni user posted image

Drugače bomo imeli pa danes pravo nedeljsko kosilo:
Goveja juha, tenstan krompir, kuhana govedina, tenstano zelje in solata.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.9.2010 17:36:49   
pelin
 a to mislite žgance?user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.9.2010 18:54:12   
sonček33
a to mislite žgance?

jap, tako nekako

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.9.2010 18:59:55   
Pokora
pelin, ja to so v bistvu neki krompirjevi žganci, samo zabela je drugačna - značilna za Prekmurje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.9.2010 19:43:42   
pelin
ja saj bere se slastno za prste polizatuser posted image ....moram enkrat poskusit...Pri nas gredo takšne zadeve dobro v prometuser posted image ...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.9.2010 21:38:34   
ronja
Včeraj smo jedli pri tašči, sama sem donirala samo eno hruškovo pito z zvezdastim janežem, klinčki, sladkornim sirupom... Je kar lepo izpadla. moram se naučit sem pripopat fotke. POtem smo šli še k bratu, za katerega sem naredila piškotno pecivo s pudingom (on ima rad take malo manj kulinarične zadeve;).

Danes je bil ričet, sladkarija je še vedno tisto piškotno čudo;).

Za jutri bo pa verjetno spet nekaj iz ješprenja, ker so se ga molji lotili in sem ga oprala vsega, kar ga je bilo v škatli, zdaj ga je treba pa porabit.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.9.2010 21:46:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
moram se naučit sem pripopat fotke

user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.9.2010 13:28:31   
Hope2
Danes juha, svinjski zrezki s kozjim sirom in pršutom, zelena solata.
Jutri goveji golaž ali bograč

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.9.2010 14:38:30   
pelin
Mi pa danes malo prirejen bograč...pa polento za otroke in moža, zame pa žemljo  ( nisem ravno ljubitelj polenteuser posted image )...za posladek bučno-jabolčni zavitek....kava...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.9.2010 19:05:33   
Freya88
Mesno-sirni burek in ogrooomno solate!:)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.9.2010 22:43:46   
zvezdica_1
sansan
hvala, grem v šoping
lp

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.9.2010 23:45:20   
Freya88
Danes smo jedli piscanca s kruhovo filo...

za jutri pa se odlocam med klasicnimi palacinkami, palacinkami z orehi in spinacnimi palacinkami... se mi pac palacinka!:D

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.9.2010 10:53:38   
ronja
Danes baje dobimo filane paprike od mami. Smo namreč vsi 4je bolani: malidve prehlajeni, Ronja kašlja, midve z Lejlo imava še drisko, midva z lubijem mava počen glas, pa še jaz imam po novem koleno fentano (posledica včerajšnjih iger brez meja v vrtcu - pri vlečenju vrvi se je vrv strgala... Pred mano je bila ravno najtežja mamica in padla je ravno na moje koleno, iz strani, tako da sem danes na berglah.) Dolčas pa ni.user posted image

Včeraj smo jedli, kar smo prinesli na tiste igre: sama sem donirala mini mafine (čokoladne in bananine), oblite s šokolado in okrašene z miškami iz kreme iz bele čokolade.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.9.2010 14:31:53   
Freya88
No, odlocitev je padla, delali smo zdrobovo juhico, palacinke z marmelado in kitajsko zelje za solato!:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.9.2010 14:35:46   
baguSka
korenckovo juho in kitajske rezance s piscancem

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.10.2010 9:16:02   
zvezdica_1
kislo zelje in pečenice

pa pito pečem, da bo nekaj sladkega...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
1.10.2010 9:22:03   
*miska.mcc*
piscancjo obaro + palačinke s cokolado in smetano!

za mojda dooomna, ki se vraca iz ŠN!!!!!user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 670
1.10.2010 9:30:41   
ronja
No, včeraj smo si kar sami naredili, ker sem imela že kuhan ješprenj. In sicer ješprenovo kašo z gobami.
Danes bojo pa testenine z limonino-bučkino omakco (bučke, stročji fižol, limona,...) in pire iz suhega graha zraven.
Jutri gremo pa res k mami na polnjene paprike.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.10.2010 16:33:13   
Freya88
Mi smo danes jedli segedinar - sem ga ze vceraj zvecer naredla in vmes nekajkrat pogrela da ma pravi okus:P

delam pa zvecer se lesnikovo tortico, ker ma moj jutri roj. dan... bomo vidli kaksna bo!:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 672
2.10.2010 19:48:11   
pelin
...ričet z zelenjavo in prekajeno šunko...user posted image ...se vidi da ni več vročine... pri nas doma so spet bolj tople jedi na žlico aktualne...za v ponedeljek načrtujem joto...

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.10.2010 11:14:45   
zvezdica_1
juha,piščanec z rižem, solata. 

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.10.2010 11:41:32   
ronja
Včeraj sem spekla ovčke iz slanega krhkega testa, ki smo jih skupaj s cvetki kuhane cvetače pomakali v sirovo omako (ala fondi, samo da ni bilo na ognju, da se malidve ne bi opekli), pa v pire iz suhega graha. Za čez so bile pa neke vrste miške - calas, eni taki karibski ala krofki - kvašeni, iz mlečnega riža in jajc, začinjeni...

Danes bo pa zelenjava v arašidovi omakci in tudi miške za večerjo, ker mi je še ostalo testa (ocvrtega mi bolj malo pojemo, vedno ostane, zato bolj redko naredim).

Jutri gremo v trgovino, tako da bom zvečer naredila ene obložene kruhke, prej pa kvečjemu kaka juhica, ker ne bo časa.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?