naja17
|
Dobro jutro.... Vas zdej mal za nazaj berem, pa bom še sproti odgovarjala.... IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba Drugace me je pa dragi vceraj peljal na vecerjo, ker sem vse izpite naredila <3 No in pri sladici: pac eni se odlocijo za varianto na eno koleno -moj me je pa prijel za obe roki in me vprasal ce se bi porocila z njim! Se pohvalim - da sem zarocena!!! Sicer brez prstana ampak glede na to, da je najin datum 20.10.2010 (vam je vsec ?) bom se prehitro imela prstan NAJA CESTITKE!!!!!! Malo ti zavidam poroko na skrivaj - se bolj pa Turcijo - resnicno upam, da UZIVATEEEE!!!! Sitnoba ... Ful dobro... Vesela zate IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka* Go Naja17, go Naja17... kaj naj rečem. Opasna sta, da kar takole na skrivaj. Mene bi po moje domači in kolegice ša par let grdo gledali Skrivna poroka... Tkole je... Pred 10. leti sem si želela razkošno poroko, pač še tiste klasične dekliške sanje, in če bi delala tako bi bilo pri nama nekje cca. 400 ljudi ali več Po 10. letih precej odrasteš in ugotoviš, da to delaš zase, za svojo familijo in ne za vse strice in tete, ki bi itak samo jezik vrteli.... Je pa tud tko, jaz imam katastrofalno familijo, če bi hotla, da pride mami, oče ne bi prišel, na kar ne bi pristala in pol se to nadaljuje itd. itd.... No, sem pa jest tud precej samo svoja, požvižgam se na menja drugih v takih zadevah, ker vsi oni ne bodo živeli z mano in mojo familijo, tak da nikoli se ne sikirat in si tolko k srcu jemat! Straši so že preživeli šok, ko so dobili sms iz Turčije, do včeraj so se pomirili in dojeli in veste kaj nama je rekel njegov oče? "Saj prav, da sta naredila tako kot vama paše in ne tako kot nam" in naju je ful objel ... Na splošno pa je bla poroka intimna in romantična, njegova sestra k je bla priča, pravi da bi se kuj tko poročila... Bora Bora, Mauricius itd... Tud midva bi morda izbrala to varianto v drugačnih okoliščinah - brez bebe in z več €€€€€... Rožica - ti maš v soboto?? Jeeeejjjjjj ... Srečno! IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka* Veste kaj ravno jem - sladoled. Se mi ga tk lušta. Zadnjič mi je ena kolegica rekla, da menda sladoleda ni priporočljivo jest v nosečnosti, pa me zanima če katera kaj več ve o tem? Aja Slaba novica zame, jest sem ga v Turčiji vsak dan pojedla 6 manjših kepc Na hitro še ostalo... Ikea - super zadeva, midva šibava zdej enkrat... Sobce so tud men luštkane, ampak verjetno bom pa kr eno našo vzela v lesni barvi... Smrt v zibki - meni je to tak grozno, pred tem sem vedno mela strah, ko sem razmišljala o dojenčku... Jaz ga bom mela verjetno nekje do max 6. meseca pri sebi, pol pa v svojo sobo... Akilene - bravoooooo No jutro še enkrat....
< Sporočilo je popravil naja17 -- 8.10.2010 8:28:25 >
|