Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 13:48:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
Anybody here? Moji torki in četrtki v službi zgledajo tak, da delam do 12h ko nora, potem pa 3 ure čakam, da grem domov - vmes mogoče kaj malega naredim... no, vam je jasno kak mi je tečno?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 13:49:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ja, v torek sem bila tut non-stop prva!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 14:05:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem tu...samo jaz še moram kar nekaj narediti danes, ker potem ne vem, kdaj bom spet v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 14:37:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem tu...samo jaz še moram kar nekaj narediti danes, ker potem ne vem, kdaj bom spet v službi. Te pa pridno delaj, jaz grem počasi domov. Pa , če se ne javiš do ponedeljka! Drži se! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 14:39:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Papa, Tulipan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 20:28:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Moja Nikica pikica ima danes 20 mesecev. Kako čas beži... Moram jo slikat z njenim telebajskom in medvedkom, kakor sem jo prve mesece. Sam zdej ne bo hotla na miru ležat kakor takrat. Pa kuhat moram zdele, čeprav sem še od včeraj zvečer tak sita, da joj. KOKICA sta že šla z V. na plavanje? slika je super, očitno je bila pri miru pa še tu vse najboljše!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 20:28:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jedla sem eno božansko solato in kruhek ala pica s pelati, sirom in česnom. Njaaaaaami... in potem je zmanjkalo prostora za sladico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 20:29:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim... por vržem na olivno olje, lahko tut mal čebulce prej popražiš, pol pa por, pa mal krompirčka + poljubna zelenjava (al pa tut ne ), zaliješ (lahko z govejo juho, če maš), miceno muškatnega oreška, zeliščna sol in na koncu zmiksam ter dam kislo smetano. Pol pa še toast oz. kruhek narežem na kockice in popečem in voila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 20:29:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan, kako? Evo, jaz šibam delat počasi. Imao sestanek z področnim in mi gre že zdaj na . Odkar imamo novo poslovodjo, gre vse samo . Meni ni bila simpatična niti na začetku, pol mi je bila nekaj časa okej, se je dalo z njo normalno menit, zdaj pa jo spet neke drži in je tečna kot driska. Ma kaj driska..kaj je še huje V glavnem ugotovila sem, da prvi vtis vseeno zmagal. Majale veeelik objemček, in misli pozitivno. Tebi BODO podaljšali pogodbo ( v to sploh ne dvomim), M. pa bo tudi naredil vseh 8. izpitov in diplomiral v letu dni Saj nači sploh nemre bit. Pa naspi se, sem ti rekla da je najbolj pametno smo po 6.ur spat, ne pa cel dan ematiara Koga sem pozabila? Kokica, Tulipan, Najaa, Felix vam pa en velik hello in objemček! to you too in kaj je blo pol na sestanku? Upam, da ste se kej fajnga zmenil pa da ni predolgo trajal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 20:29:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. No kdaj pa boš? Ko že tak obljubljaš? z Jano sva se zmenile novebra ko imam dopust da pridem na obisk. Te pa bove se še midve dobile Ma, zdaj ta mesec gre avto spet na popravilo. Sem zdaj brez avta. Za kozlat, dobesedno! čak, čak, čak, jest tuuuuuuuuuuuuuut
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 20:30:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj te plenice, jaz upam, da bo Lija res čimprej ven iz njih. Namreč, 2 paketa sem kupila v Mullerju in oba paketa mi premočita čez noč. Ma, zdaj sem odločen,a da ji Pampersk sploh ne kupim več v Mullerju. Tudi tašči sem naročila, da ji naj ne kupuje, ker je brez pomena, da da 15€ za paket, pa jo moram sredi noči previjat, ker je vsa mokra Pa bi rekla, če bi to bil samo en paket, pa neee. še v drugem paketu je tako sranje. Plus tega da še smrdijo tak. Te pa so neklateri rekli da made in Poland smrdijo, milomater kak smrdijo še Made in Germany. Zdaj pa ne vem ali ali je taka serija al so pa se tak pokvarle? a od Mullerja pleničke ti pa ne odgovarjajo? Nam premočijo mogoče vsake par mesecev enkrat, pa še to takrat, ko mi ponoči spije celo flašo mleka in še flašo čaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 23:15:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 por vržem na olivno olje, lahko tut mal čebulce prej popražiš, pol pa por, pa mal krompirčka + poljubna zelenjava (al pa tut ne ), zaliješ (lahko z govejo juho, če maš), miceno muškatnega oreška, zeliščna sol in na koncu zmiksam ter dam kislo smetano. Pol pa še toast oz. kruhek narežem na kockice in popečem in voila muškatnega pa še nisem nikoli cuj dla. Bom poiskusila. In ti praviš, da nisi kuharca? Hmmmm, ne verjamem ti to!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 23:15:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nika vse naj naj za 20-tko. Kafe boš mi plačala ko bom v Lj. No kdaj pa boš? Ko že tak obljubljaš? z Jano sva se zmenile novebra ko imam dopust da pridem na obisk. Te pa bove se še midve dobile Ma, zdaj ta mesec gre avto spet na popravilo. Sem zdaj brez avta. Za kozlat, dobesedno! čak, čak, čak, jest tuuuuuuuuuuuuuut ja, itak !! Veš da nate nebom pozabila, ko sem že tam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.10.2010 23:18:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 to you too in kaj je blo pol na sestanku? Upam, da ste se kej fajnga zmenil pa da ni predolgo trajal bil skoraj 2 urci namestnica poslovodje in poslovodja sta se pokazači v pravi vlogi... vlogi . Ma nekateri res mislijo, da smo stroji :( in da so oni nezmotljivi. Brezveze. Še sreča, da smo od 17h bile samo mladi tim 24-30let in smo se res zabavale, nobenega pritiska nič. Ob 20,40 smo bile že konec in pol samo na easy vse skup dokončale.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:38:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 por vržem na olivno olje, lahko tut mal čebulce prej popražiš, pol pa por, pa mal krompirčka + poljubna zelenjava (al pa tut ne ), zaliješ (lahko z govejo juho, če maš), miceno muškatnega oreška, zeliščna sol in na koncu zmiksam ter dam kislo smetano. Pol pa še toast oz. kruhek narežem na kockice in popečem in voila muškatnega pa še nisem nikoli cuj dla. Bom poiskusila. In ti praviš, da nisi kuharca? Hmmmm, ne verjamem ti to! men se je najtežje na svetu zmislit, kaj naj skuham če bi mi vsak dan nekdo povedal, kaj naj kuham, pa bi bil problem rešen ker ko se enkrat spravim za štedilnik, še kar gre, samo me vseeno redko vidiš tam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:38:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, itak !! Veš da nate nebom pozabila, ko sem že tam si moram dat kar v opomnik
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:38:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 to you too in kaj je blo pol na sestanku? Upam, da ste se kej fajnga zmenil pa da ni predolgo trajal bil skoraj 2 urci namestnica poslovodje in poslovodja sta se pokazači v pravi vlogi... vlogi . Ma nekateri res mislijo, da smo stroji :( in da so oni nezmotljivi. Brezveze. Še sreča, da smo od 17h bile samo mladi tim 24-30let in smo se res zabavale, nobenega pritiska nič. Ob 20,40 smo bile že konec in pol samo na easy vse skup dokončale. ja, kruti kapitalizem, ne morem druzga rečt je pa veliko olajšanje, če se s preostankom ekipe dobro razumeš, pol tut ta smotane nekako odmisliš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:47:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Misliš, da je od spola odvisno? Če pa jih vse, ki imate punčke šinfate, meni pa so ptav fajn! O ne, pri nas se tudi najboljše obnesejo prav hoferjeve. Že pri Tiji so se, pri Niki pa tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:47:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jedla sem eno božansko solato in kruhek ala pica s pelati, sirom in česnom. Njaaaaaami... in potem je zmanjkalo prostora za sladico A veš, kok mi je blo drug dan žal?!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:47:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mnjami... Si mi kar lušte naredila... Sej sem jih sebi tudi. Zdej bom šla bolj z užitkom kuhat. Kako ve naredite porovo juho? Imam en por že nekaj dni v hladilniku, pa je treba nekaj naredit z njim... por vržem na olivno olje, lahko tut mal čebulce prej popražiš, pol pa por, pa mal krompirčka + poljubna zelenjava (al pa tut ne ), zaliješ (lahko z govejo juho, če maš), miceno muškatnega oreška, zeliščna sol in na koncu zmiksam ter dam kislo smetano. Pol pa še toast oz. kruhek narežem na kockice in popečem in voila U, tole si bom pa prepisala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 8:50:30
|
|
|
|
Najaa
|
Dan...Sam na hitro vas pozdravim, ker z Niko šibama h P po pikico. Ma jaz mona... tak sem se hvalila, kok je to zadnja pol pa miiiiiir a neeeee?? NEEEEEE! To je šele tisto cepljenje pri enem letu! Ma vse sem pobrkala, ko smo v takem zaostanku. In zdej se bom spet tresla, da bo ja zdrava naslednjič... No sem pa vesela tega, da sem včeraj kooončno pogledala naše zaloge čevljev in guess what! V pon me ne v lidl, ker ima Nika beri in se čudi, 3 pare škornjev! haha, eni od Tije, ki jih skoraj nič ni nosila, so pa fajn kvaliteta in vse, so št. 21/22 in sem bila ziher, da ji niso več prav... pa so ji! No ko te preraste, ima še ene 24, pa še ene 21 sem ji spravla gor... eh škornjev za izvoz! čao!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 9:07:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Petek! No, da se malo izkašljam - včerqaj sva imela z dragim 2. obletnico zaroke, na katero sem pozabila! No, midva imava 12.10. obletnico najinega začetka. Letos bo 3 leta. In ker on ni vzdržal, da bi me zaprosil na ta datum, me je 5 dni prej in jaz vedno pobrkam vse skupaj, itak mi je najpomembnejši 12.10. In ker sem bila zdaj 2 dni jezna na njega, sem res vse skupaj pozabila, on pa včeraj pride z rožicami in me pelje na kosilo! No, za nameček pa sem mu še povedala, da sem zmenjena s puncami zvečer, če je pozabil... Vse se je dobro izteklo, sva pomirila mojo 2-dnevno jezo, se pocartala, sem se dobila s puncami, prišla domov ob 1h, Lia je celo noč norela, na koncu vstala ob 5h, mislim, da ima rožica nekje v kotu danes več energije od mene!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 11:21:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan...Sam na hitro vas pozdravim, ker z Niko šibama h P po pikico. Ma jaz mona... tak sem se hvalila, kok je to zadnja pol pa miiiiiir a neeeee?? NEEEEEE! To je šele tisto cepljenje pri enem letu! Ma vse sem pobrkala, ko smo v takem zaostanku. In zdej se bom spet tresla, da bo ja zdrava naslednjič... No sem pa vesela tega, da sem včeraj kooončno pogledala naše zaloge čevljev in guess what! V pon me ne v lidl, ker ima Nika beri in se čudi, 3 pare škornjev! haha, eni od Tije, ki jih skoraj nič ni nosila, so pa fajn kvaliteta in vse, so št. 21/22 in sem bila ziher, da ji niso več prav... pa so ji! No ko te preraste, ima še ene 24, pa še ene 21 sem ji spravla gor... eh škornjev za izvoz! čao! Dobro zrihtajta! Pa za Nikico pikico, ker bo dobila pikico! za zalogo čevljev! Prava Carry Bradshow je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 11:22:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 to you too in kaj je blo pol na sestanku? Upam, da ste se kej fajnga zmenil pa da ni predolgo trajal bil skoraj 2 urci namestnica poslovodje in poslovodja sta se pokazači v pravi vlogi... vlogi . Ma nekateri res mislijo, da smo stroji :( in da so oni nezmotljivi. Brezveze. Še sreča, da smo od 17h bile samo mladi tim 24-30let in smo se res zabavale, nobenega pritiska nič. Ob 20,40 smo bile že konec in pol samo na easy vse skup dokončale. ja, kruti kapitalizem, ne morem druzga rečt je pa veliko olajšanje, če se s preostankom ekipe dobro razumeš, pol tut ta smotane nekako odmisliš Podpis!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.10.2010 13:12:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Petek! No, da se malo izkašljam - včerqaj sva imela z dragim 2. obletnico zaroke, na katero sem pozabila! No, midva imava 12.10. obletnico najinega začetka. Letos bo 3 leta. In ker on ni vzdržal, da bi me zaprosil na ta datum, me je 5 dni prej in jaz vedno pobrkam vse skupaj, itak mi je najpomembnejši 12.10. In ker sem bila zdaj 2 dni jezna na njega, sem res vse skupaj pozabila, on pa včeraj pride z rožicami in me pelje na kosilo! No, za nameček pa sem mu še povedala, da sem zmenjena s puncami zvečer, če je pozabil... Vse se je dobro izteklo, sva pomirila mojo 2-dnevno jezo, se pocartala, sem se dobila s puncami, prišla domov ob 1h, Lia je celo noč norela, na koncu vstala ob 5h, mislim, da ima rožica nekje v kotu danes več energije od mene!!!! Čestitke za obletnico in za dragega, res se je izkazal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?