KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: Pia* IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Uf, ste nekateri pametni! In kako si predstavljate, da potem, ko dobiš službo (če vse ostale stvari kot so razgovori, urejanje kakih dokumentov ipd. pustimo ob strani), kar takoj dobiš vrtec in zadeva opravljena?! Marsikdo nima možnosti kakega varstva, tako da Drejcico pač razumem, da hoče otroka dati v vrtec, saj sicer mesta nima zagotovljenega. Tudi če ga ne da, mora za ohranitev mesta v vrtcu plačevati, torej ne bit, no, tako hudo pametni. Pa tudi če ne dobi zaposlitve, bo verjetno morala najti kako delo, da vsaj malo pripomore k družinskemu proračunu, tako da... ja, res, v tem trenutku je najbolj na mestu pametnjačiti glede vrtca. Mož je tudi brezposelen!!!!!! Upam, da se ti ni v glavi že popolnoma zvrtelo No, dajte se najprej naučit citirat. Potem, Pia, kadrovnica, piše se brezposeln. In nič se mi ne vrti. Mi pa pritisk dvignejo taki, kot si ti, ki čičajo na toplem in mislijo, da je vsem z rožicami posuto. Če je tudi mož brezposeln, kar je Drejcica povedala naknadno, kaj dosti ne spremeni situacije. Dobro, priznam, da imata tako nekaj več manevrskega prostora glede koordinacije varstva, ampak še vedno nekaj morata delat, da bosta kaj zaslužila. Z dojenčkom doma pa to ne gre. Menda mi je oproščeno saj se ukvarjam z zaposlenimi in ne (se oproščam trenutno še lenarim v postelji s težko glavo)brezposelnimi. nisem popolna in celo eni kadrovnici ujede e, se oproščam. No da še razložim na kako toplem sedi moja rit. Draga moja žal ne delam v javni upravi. No šalo na stran, grem raje pomagati punci kako rešiti zadevo z občino. Sigurno je že katera imela težavo z položnicami v vrtcu??? Očitno vse ne berete vseh postov. Na prejšnji strani sem napisala in javi se mi naj na ZS še danes, Drejčica da ti povem kako in kaj sem rihtala jaz. Pa srečno in upam, da rešiš!
|