KIKI**** -> RE: kaj narediti?? (8.10.2010 9:11:13)
|
Meni se je tudienkrat zgodilo, da sem pozabila hčero vpisat na list za znižanje plačila in to ravno takrat ko sem imela v vrtcu 2 otroka (torej za 1 brezplačno). Glede na to da sem ponavadi jaz tista ki obveščam vse prjatlce da ja katera ne pozabi kake vloge oddat, se je potem zgodilo da sem sama pozabila vpisat hčero. Po 1 mesecu so me klicali z občine naj se takoj oglasim pri njih. Žal so lahko zamaknili vpis podatkov za 1 mesec nazaj, za 2 pa ne (mene so klicali februarja (torej bi morala plačat za 2 meseca 8. razred)). Povedali so mi, da naj na občino pošljem dopis, v katerem prosim za polovično plačilo, ali plačilo na obroke, za pomoč pri plačilu, kakorkoli. Jaz sem vlogo poslala in potem po 1 tednu dobila odločbo in sem dobila položnico za 4. razred (130 € za kombiniran oddelek). Bla je dobra šola, ampak tko pač je, HB so mi šli na roko, drugače bi plačala polno. Jezna ko muha sem bla takrat samo zato, ker sem 1 teden prej naletela na radar (1. sploh da so me v 9 letih ustavli) in plačala 250 € državi zarad prehitre vožnje. No tkole sem v 7 dneh "zapravla" 255 €. Sama sem si bla kriva. Ampak vseeno menim, da če je možnost ne glede na pozabljivost, vsi smo ljudje, probaj najti rešitev, jaz sem to urejala na oddelku občine, kjer oddajamo vloge za znižana plačila vrtca. lp,
|
|
|
|