Klaraklara30
|
Pozdravljene, mah ste toliko napisala, da sem komaj čez vse prišla . Moje slabosti so še vedno prisotne, ampak v malo milejši obliki. Bruhala več nisem, sumim pa, da sem imela kakšen trebušni virus, ki je povzročil celodnevno bruhanje. Mi je kar nekaj ljudi reklo, da jih je napadlo in zgleda sem tudi jaz fasala. hrana Nič mi prav ne paše, nič se mi posebej ne lušta. No, včeraj se mi je zluštalo pice in sem pojedla en kos, potem mi je bilo takoj slabo . Po dolgem času sem pila kavo...spet slabo . No, danes mi je pasala zelenjavna juhica, čisto rahla, brez mesa...to še nekako gre. Ponoči pa OBVEZNO slane palčke ob postelji in ko se zbudim, grickam... . Je prav smešno, ko se sliši hrustanje sredi noči Skušam veliko piti, a mi tudi po vodi ni najbolje, si pomagam z radensko, čajem...karkoli, samo da je tekočina. Vem pa, da še vedno premalo pijem. kremice proti strijam Jaz se bom mazala z mandljevim oljem. Tistim iz DM-ja...najcenejšim. Sem se tudi v 1. in mi je bilo super. Strij nisem dobila, upam, da bo tudi sedaj tako. Je pa res, da je veliko odvisno od kože. Pa jaz bi vam priporočala veliko tekočine, saj se tudi to na koži zelo pozna. Koža je bolj prožna. !!!!!Dejte preverit, če lahko uporabljate kreme proti celulitu. Jaz mislim, da ne!!! Vsaj tako se spomnim iz 1. . nosečniški pasovi Fuuuul so mi všeč, jih bom tudi nabavla, samo da se mi začne trebušček poznat. Za enkrat še ni nič kg Tudi jaz sem šla 1,5 kg dol, ker bolj malo jem. Verjamem, da bom do konca vse in še več nadoknadila. Na koncu bom še kregana, ker bom šla preveč gor app Nimam besed... Sigurno sem kaj pozabila komentirat, ampak itak sem že dovolj dolga. Lep dan...danes vsaj ne dežuje
|