katis
|
Hvala punce za podporo! jana84, točno tako. Nč fajn nosečnost. Upam pa še lahko na fajn porod . Moj možek pravi, da je naredu za porod prijazno dete in da bo kar skočil ven. Upam . tybysy - čestitke za obrat! Očitno si je tvoja punca rekla, da bi bila rada bolj samosotjna in da ne dovoli, da jo kdo na silo ven iz gnezda potegne. Sam je pa kriza res, ko si v glavi naštiman na eno varianto, pol se pa čist obrne. Ampak le pogumno, ti in tvoj . Bo žurka pol še tolk večja, sam bo verjetno tud on rabil mal cajta, da po porodu k sebi pride. filisa, sej bo. Dej tista vprašanja kdaj? a si že? itd... kar na off. Je blo kar nekaj punc z mano v bolnici kar dost čez rok, ena celo 15 dni, pa so pol lepo naravno rodile. So pa šibale po stopnicah med nadstropji, pa od enga konca hodnika do druzga... tak da so nabirale kilometrino, ker so si vse želele malčke v rokah čimprej. Sam ponavad ni kej dosti pomagalo. Ko so se tamali odločili, pol je šlo na hitro. Držim pesti, da bo tudi zate zelo zelo kmalu! Gužva v porodnišnicah - v CE je bilo tud vse zasedeno. Celo po 3 so tlačili v sobice, kjer smo bile pe pred 3 leti po dve in je bila že takrat kao gužva. Porodnice so bile celo v sobah zgoraj na ginekoloških oddelkih, ker je bilo spodaj premalo prostora. V glavnem vse polno. Jaz sem pa upala, da tokrat ne bo gužve... eh... se vidi da mi otroci prve povojne baby boom generacije dobivamo otročke! Kaj čmo, vseeno bolje več otrok kot manj, kajne? kpmk, kdaj si pa bila noter v CE? Ja brisač je res zmanjkovalo, še za srajce si se moraj skoraj zagrebst... Jaz srčno upam, da bom, ko bom tokrat tako daleč, prišla v sobico za alternativne porode, ko si lahko sam noter. Pa magari vmes na hodniku pred porodno čakam. Ker jaz tud ne bi mogla rojevat v uni porodni, ko so lahko celo 3 punce noter. Evo, našega pokovca sem spravila spat. In to brez risanke pred spanjem. Je dobil kazen, ker je zanalašč pokakal gatke in se mu je še ful smešno zdelo. Itak, dejmo mamici nagajat, sploh zdej, ko me sploh ne bi smel jezit. Aja, drgač pa nimam za dojenčka še nič pripravljeno. Vmes me skor ni bilo doma, mojga zato tud bolj malo. Vsega pa tud ne more sam. Tamali pa doma in ne v vrtecu zarad bolezni in bi bil skoz priliman na mene. Še dober, da smo smo prvega dal čez, da cotke so (sicer še ne ponovno oprane) in lupinca tudi. Posteljico je pa treba samo ponovno iz podstrešja prinest in sestavit. Torej za prvo silo dobrih pa urc dela in bo mali stacioniran. Upam, da bo tako no. Po vseh peripetijah v tej nosečnosti nama je bilo tudi z možem kar nekako lažje prenašat, da do zdaj še nisva nič pripravila. Smo lažje odmislili težave. Samo zdej bo pa treba. Bo šlo kmalu zares. Upam.