|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:37:18   
jana84
missD...otročki ki so rojeni pred rokom ali z majhno porodno težo so bolj "leni" pri hranjenju in jih je treba kar lepo budit, da se jih nahrani...Še predvsem če ne gredo s težo gor. Pr dvojčkih je verjetno tud tako ,ne vem user posted image  Ampak, poskušaj jo res malo bolj pogosto hranit, pa boš vidla kako bo.
Ne vem kako je pr dvojčkih, sam na splošno nej bi blo pr dojenju tako, da je mleko z začetka malo bolj vodeno, da se otroček najprej odžeja in šele potem dobi kalorično mleko...Poskušaj najprej podojit Jakoba in šele potem Sofio, mogoče je haklc v tem, pa bo ona dobila bolj kalorično mleko in ji bo dovolj manjša količina...

Glede AM: mi smo imeli v začetku Novalac AC, pol smo prešaltali na Aptamil Comfort, pol pa na mleko od DM ali Müllerja...Je pa vse dobro prenašal. Brez kakršnih koli prebavnih motenj ali zapiranj...Sam da je bla flaška pa je bil zadovoljen!

pa še to: če je slučajno Sofia malo rumena, potem vse skupaj še poleni situacijo, tako da jo je treba še dodatko spodbujat k hranjenju, ker drugače je to začaran krog - najprej je otroček len za jest ker je mal zlateničen, potem pa je prešvoh ker je lačen in tako naprej in naprej...

NAJBOLJŠ PA JE DA O VSEM POVPRAŠAŠ PATRONAŽNO SESTRO! Sej danes bi pa že morala bit pr vas, kaj ne?

< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.10.2010 10:40:22 >


_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:39:11   
M&A
Danes sta oba mulčka v vrtcu, jaz pa veselo šibam po bajti. Če sem preveč na nogah ali pa grem prevečkrat po štengah, me zoprno tišči dol, trebuh mi otrdi predvsem spodaj user posted image Ja, vsem nam že nekaj dogaja!

jana84 - ja, moj mali je imel hand, foot, mouth disease - sicer v zelo blagi obliki, brez vročine, le par mehurčkov. Ker je pribl. 80 različnih povzročiteljev, je nemogoče vedet, ali sem to že prebolela (potem seveda ni panike). Je pa bolezen nevarna za plod - v zgodnji nosečnosti lahko povzroči splav, kasneje prezgodnji porod - in za novorojenčka, ki se okuži preko posteljice ali med porodom. O zapletih raje ne bi, ker sem že dosti napsihirana.

Roberta69
- meni so na CSD rekli, da dobim odločbo za dopust za nego in varstvo po porodu, ko sporočim podatke o otroku - zgleda da rabijo ime in datum rojstva.

zinchy, janaja - razmišljam, da bi šla tudi jaz v KR, imam le pol ure, do LJ pa 20 min (seveda ob fraj cesti in brez parkiranja). Kako pa je s parkingom v KR? A se splača prej ogledat P, se pogovorit z babico (predvidevam, da izbira babice ni možna)? Včeraj sem klicala tja in so bili FUL prijazni!   

tinaaleks, mojcaya - srečno user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:40:49   
3x mami
missD, po moje ce sofia lepo kaka, potem tudi nekaj poje. je pac bolj zaspana al pa se prej utrudi. polivanje je verjetno od kupckov - zraka v zelodcku. probaj nahranit, podret kupcek, it previt (takrat jih lahko toliko zmoti, da se mal predramijo=, pa potem spet nahranit. nasa mala je bila zaspanka. kar je pojedla, je dobesedno zeksala v par minutah, potem pa koma. niti umivanje z mokro krpo je ni predramilo. ko je bila lacna, se je zbudila, drugace ne. pa je cisto normalno dobivala na tezi.
vaganje. v porodnisnici pravijo pred in po obroku (ko dojis), da vidis, da je res nekaj pojedel. drugace pa si doloci en termin (ne vem, prvo jutranje previjanje), pa vedno takrat vagaj. in glej trend, kako gre - ce z dnevi dejansko pocasi (pa ni vazno koliko) rase.
zakaj pa ju kar ne podojis? bi si prihranila veliko dela, al mislis, da sta se presvoh? se mi je zdelo, da se je sofia v porodnisnici dojila.

crpanje pa. pravijo, da z nobeno crpalko ne mores nacrpat toliko, kot lahko otrok ven potegne. jaz imam aventovo, pa sem si ze naredila mal zaloge v zmrzovalniku za vsak slucaj.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:42:00   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: M&A

jana84 - ja, moj mali je imel hand, foot, mouth disease - sicer v zelo blagi obliki, brez vročine, le par mehurčkov. Ker je pribl. 80 različnih povzročiteljev, je nemogoče vedet, ali sem to že prebolela (potem seveda ni panike). Je pa bolezen nevarna za plod - v zgodnji nosečnosti lahko povzroči splav, kasneje prezgodnji porod - in za novorojenčka, ki se okuži preko posteljice ali med porodom. O zapletih raje ne bi, ker sem že dosti napsihirana.



vidiš tega pa nisem vedela...No, upam, da je šlo srečno mimo in brez kakršnih koli posledic!!!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:43:41   
3x mami
glede kaloricnosti mleka ima jana84 prav. prijateljica, ki ima dvojcke, je oba samo dojila. na zacetku jih je zbujala na 3h tocno. mali je pa morala zelo pogosto podirat kupcek, ker drugace je polivala. je pa imela tako nastimano, da je vsak od njiju imel 'svojo dojko' - se je isti otrok hranil vedno na isti in samo eni strani. ne vem, poskusi mogoce se ti tako?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:45:44   
zinchy
M&A glede parkiranja je tko,da k te pripelje ti odprejo rampo,da te lahko čisto do vrat pripelje potem pa pomoje odvisno kdaj rojevas,če ponoči ga lahko pusti kar tam pred pordničnico, če pa podnevi ga pa lahko parkira nasproti porodničnice je zdej en velik parking,sicer je za plačat ampak je skos kaksno mesto frej.imaš pa eno uro parkiranja zastonj.Glede babic so več al mn vse prjazne tko,da nimaš kej zgrešit,če pa hočeš določeno babico moraš pa plačati saj tako sm jest zasledila.Lahko si tudi ogladas prej P, če hočes.Men je kljub starosti P zelo taka domača,ko pridem ke.

< Sporočilo je popravil zinchy -- 7.10.2010 10:52:06 >


_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:45:53   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

štetje gibov - jaz jih ne štejem, ker se mi zdi, da non stop nekaj dela noter user posted image . Če se ne tišči pri straneh ven, potem me z rokicami nekaj odriva, kar čutim v spodnjem delu trebuha. Če ga pa res en čas ne čutim, potem vzamem kar ta Angelsounds in če je utrip, pol ne kompliciram. Ali bi vseeno mogla šteti gibe?



Nočem te strašit, ampak giibi so bolj merodajni - če se user posted image slabo godi, špara energijo in ne miga. Potem tudi CTG ni dober - se pravi, da je nereaktiven. Meni zadnja 2 dneva tudi nekaj štrajka, ne pomaga ne ležanje ne hrana, jo moram fajn prerukat, da se zbudi. Če ne bo boljše, bom šla kar na CTG.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:46:45   
janaja
Glede parkinga v KR je kr smotan ja. Lahko parkiraš nasproti porodnišnice. Al pa če ti rampo odprejo, kar se mi zdi da jo če greš rodit.
So pa res ekstra prijazni vsi, samo pohvala user posted image user posted image user posted image  zanje. Komaj čakam da spet sestre vidim. user posted image

Glede babice se pa mislim da načeloma lahko zmeniš, povprašaj.




_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:51:27   
3x mami
Roberta69, kakiji ze zacenjajo, ja. na enem bliznjem drevesu smo ze nabrali ta prve.
pa sej jih ni treba robutat. je vsako leto 'praznik kakijev' v strunjaju - se jih tam lahko nakupi.

ja, in novembra zacnejo oljke. bom spet prepricala obiranje pri tastih. ce bo cas, bom sla tja kaj skuhat, da jim mal pomagam...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:53:58   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

Ja res je naporno da bi jo bolj pogosto hranila. Jo je treba zbudit ker spi, a ni tako, da ce je otrok lacen se zbudi in joka? Mogoce zdaj res poje manj...

ja, načeloma se zbudi, če je lačen. razen če mu še manjka na moči. posvetuj se s patronažno. upam da boš imela kako fajnuser posted image

pixieM jaz tudi nisem štela dokler sem ga lepo čez dan čutila. zdaj sem ga pa parkrat čakala da se premakne in me je malo zaskrbelo. zato bom štela. zdaj imam 4 črtice, pa še kako sem pozabila, tako da mislim da bo kar okuser posted image

M&A vse bo prav!!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:54:52   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

mamamajča - kako pa je če greš čez rok, potem se moraš prej odločit a ne? no pa sej upam, da bo teden prej user posted image


ne vem, bom jutri vprašala. Hvala da si me spomnilauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 10:55:55   
M&A
zinchy, janaja - hvala za info! Mogoče se srečamo v P!

imena - imate že vse izbrano ime? Midva sploh ne prideva skupaj user posted image Sem že prav slabe volje. Če je dragemu moj predlog všeč, se čez par dni premisli, njegovi predlogi pa niso na moji top listi. Sem šla zjutraj še enkrat v knjižnico po leksikon, da dobim še kako idejo... Vsaj v tem se strinjava, da sva bolj za klasična imena, ne sme pa biti dolgo, ker imamo bolj dolg priimek.  

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:01:23   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: missD

aptamil sta dobivala v porodnisnici pa sta vredu kakala,tudi doma se pridno podelata :)  

Ja res je naporno da bi jo bolj pogosto hranila. Jo je treba zbudit ker spi, a ni tako, da ce je otrok lacen se zbudi in joka? Mogoce zdaj res poje manj...  jaz moram našo na 3-4 h budit ker ne napreduje na teži in je bila bolj zaspana zaradi zlatenice.

Kpmk koliko mleka si uspes nacrpat?katero crpalko imas?na koliko casa jo hranis? načrpam si odvisno od razmaka h (povprečno med 60-100) iz obeh seveda....   imam pa medelino električno črpalko


za primerjavo... moja poje v povprečju okoli 60-70 ml, mojega lahko tudi že 100 ml , med tem ko je mali, ki je bil težji in večji pri tej starosti pil po 40 ml



_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:12:20   
jana84
Kpmk, vem da sem firbčna, pa vseeno...Zakaj si pa črpaš mleko in ne dojiš?

M&A imena: mi imamo ime za punčko zbrano že dobri dve leti, ko smo zbirali za sina, če bi bil punčka. Pa nismo nobenmu izdali, kako bi se klical če bi bil punčka. Smo rekli, boste že vidli, če bomo imeli kdaj punčko. Je pa res, da je sestra hotla zdej dat točno tako ime, če bi imela punčko. HB, da nam ni "ukradla" ideje... Za fantka, smo pa zbrali hitro na začetku nosečnosti...Sva se kar lepo strinjala z možem...Je bil tudi na seznamu za prvega sina...Tako, da...Brez kakršnih koli zapletov. Jaz sem imela favorita enga drugega, ampak je rekel mož, da se njemu ne dopade...Pol pa je on tega enkrat predlagal in je bil pr meni na drugem mestu user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:25:58   
jana84
Kolumbo sporoča:
Jst končno odhajam domov. Sm zjutraj v P srečala SASODEJAN, so se ji začeli popadki in je čakala na pregled.
LP Kolumbo

tako, da SREČNO SASADEJAN!!! Nestrpno pričakujemo še kakšnega oktobrčka/oktobrko!

In seveda user posted image  za odhod domov Kolumbo in Jure! Lepo se cartajta doma!!!

< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.10.2010 11:28:31 >


_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:26:16   
lija30


kostanj
- ah, za trgatev pri mojih sem jih pobirala dve uri, dokler nisem mogla več. So mi noge čist omrtveleuser posted image
Ne morem verjeti, kolk jih je v tistih koncih, mi je blo prav hudo it domov, če je pa vse ležalo po tleh.
No zdaj me pa čakajo v kuhinji, da nekaj naredim z njimi, pa jih ne upam jestuser posted image

[/quote]


kostanj pred porodom še lahko ješ!Ko pa dojiš ga odsvetujejo!

JAz sem ga lih včeraj jedla-pečenega pa mi ni nič škodoval!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:30:46   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

user posted image
 
Tinaaleks
Caroline1
Lija30 CTG
Tybysy posvet pred CR
Mojcaya CR
 
 user posted image  SREČNO VSEM SKUPAJ IN VSAKI POSEBEJ user posted image
 



hvala Jana, še mal pa grem na pregled pa CTG, sam po moje me bodo še domov poslala, k se nč kej ne dogaja.Čeprav mi je pa ponoči ful otrdeval trebuh in sem fulllllll slabo spala.Sem šla ob 1 v posteljo, pa sem ob 2 zjutrej že vstala in šla nazaj v dnevno, pa sem potem kar tam nazaj do jutra zaspala

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:34:12   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

anju hvala..zdej vem kako steti.
Sem mela pa danes kar pestro noč..od pol3h-6h sm mela popadke ampak na 7 min. pol se je pa nehal zjutrejuser posted image sicer niso bli tko močni za predihavat ampak čutila sem pa jih..tako,da sem sla sredi noči brat od popadkov,da sem si jih prav zapisovala.Morm pa rečt,da je moj mali mali ponoči vživel in me je veselo brcov med popadkiuser posted image tako,da sem bla pomirjena.Moj user posted image pa v nizkem štartu,tako da je tudi on dežural do 5h z mano.user posted image



opa, pol se je pa le nekaj začelo pri tebi dogajat!Lepouser posted image Tud jaz sem imela danes nemirno noč ,sem imela občutek kot da se nekaj dogaja,pa skoz trd trebuh, pa ful čudna sem bla, tko da bomo videl kaj bo na ctg

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:39:25   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: M&A



zinchy, janaja - razmišljam, da bi šla tudi jaz v KR, imam le pol ure, do LJ pa 20 min (seveda ob fraj cesti in brez parkiranja). Kako pa je s parkingom v KR? A se splača prej ogledat P, se pogovorit z babico (predvidevam, da izbira babice ni možna)? Včeraj sem klicala tja in so bili FUL prijazni!   





v kranju si lahko izbereš babico prio porodu,sam stane 200 evrov, vsaj takopišena ceniku bolnice!Zraven porodnišnice je čez cesto parkirišče,ki se plača.V dopoldanskem času je kar gužva na njem, težko dobiš prosto mesto,popoldan in zvečer pa brez problema.Je pa itak tko če te nekdo pripelje,pa da imaš že ful popadke, se pa lahko tud pozvoni tam za porodnišnico in ti vratar odpre rampo, tako,da se lahko pred vhod zapelje.

Baje je v KR-trenutno taka gužva v porodnišnici,da zmankuje porodnih sob

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:40:18   
caroline1
kar 4 ali 5 se vas nekam napravla user posted image  a kot pravi najki prazna luna??? pa mi ene bi tudi že šle! user posted image

kakorkoli- sasadejan, moycaya, janaja, tinaaleks in zinchy user posted image  , če sem katero izpustila se opravičujem!

no jaz sem včeraj zvečer bila ziher, da bomo šli...sem  uštimala stvari, vse pripravila, še sebe user posted image , okrog polnoči sem zlezla v posteljo, nakar se je vse umirilo razen moje pupi. zgleda, da se bo še vleklo. upam, da me danes ne prime kje na poti! sicer nimam pregleda, imam ga šele jutri oz. CTG.

o mleku in dojenju jaz ne bom pametovala, ker nimam pojma user posted image

kostanja pa jaz tudi ne upam jest zaradi napenjanja. imam občutljivo črevesje in to ne bi bilo dobro...

vse , ki štejete gibe, upam, da jih naštejete čimveč...mene to res včasih skrbi, sploh, če kaj delam in nisem pozorna. potem kar začnem rukat v bušija, da se vsaj malčk premakne!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:41:02   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

Kolumbo sporoča:
Jst končno odhajam domov. Sm zjutraj v P srečala SASODEJAN, so se ji začeli popadki in je čakala na pregled.
LP Kolumbo

tako, da SREČNO SASADEJAN!!! Nestrpno pričakujemo še kakšnega oktobrčka/oktobrko!

In seveda user posted image  za odhod domov Kolumbo in Jure! Lepo se cartajta doma!!!


PODPIS!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:48:32   
jana84
caroline1...sem pogruntala da imaš komaj jutri CTG...Pa danes greš samo po napotnico za P al kako?

Ja, sej glede na to kolk oktobrk se odpravlja rodit, ni čudno da so gužve po porodnišnicah user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:53:35   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

Roberta69, kakiji ze zacenjajo, ja. na enem bliznjem drevesu smo ze nabrali ta prve.
pa sej jih ni treba robutat. je vsako leto 'praznik kakijev' v strunjaju - se jih tam lahko nakupi.

ja, in novembra zacnejo oljke. bom spet prepricala obiranje pri tastih. ce bo cas, bom sla tja kaj skuhat, da jim mal pomagam...


Aja, saj mi jih ne rabutamo, to sem napisala tako, malo ironično. Mi gremo čist legalno in smo zelo vabljeni ter dobrodošli k očetovim prijateljem, kjer je kar nekaj dreves in jih naberemo tam. Drugače je pa po mojih izkušnjah tako, da ko je obdobje fig, kakijev ali česa tipično primorskega, so Primorci vsega že kar malo siti in na koncu veliko tega ostane na drevesih oz. popada dol. Se pa najbrž Liamov dedi preseli na Primorsko, potem bodo pa prmorske dobrote še sploh večkrat na jedilniku user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 11:57:51   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

caroline1...sem pogruntala da imaš komaj jutri CTG...Pa danes greš samo po napotnico za P al kako?


nič skrbet...jaz že vem kdaj moram tja user posted image  ja danes grem po napotnico, ker mi je G dal enkratno, ki jo pač prakticirajo v Postojni. v Celju pa rabijo za vsak CTG svojo oziroma trajno napotnico! pa še zraven mora pisat, da je za spremljanje do poroda, porod itd

mamamajča- če si premisliš, pa mogoče midve greva skupaj na kavo v P, sploh ko naju je kpmk prehitela

pokora- že včeraj sem bila zgrožena nad tvojo zgodbo in sploh nimam komentarja, jaz osebno bi znorela user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
   RE: Oktobrke 2010 II
7.10.2010 12:00:16   
Roberta69
Štetje gibov: jaz sem pa v prvi user posted image na koncu nekaj štela gibe in bolje, da jih ne bi, ker sem bila potem skos nekaj v skrbeh, ker jih recimo nisem naštela dovolj. To bi se moral res posvetiti štetju, se umiriti... in jaz nikoli nima toliko časa user posted image , Hb da to malce spremljaš, hočem samo reči, da ni treba po nepotrebnem paničarit. Je pa res, da sem šla po roku enkrat v P na ctg, ker sem se glih zaradi tega nezadostnega št. gibov ustrašila, da kaj ni kul... so nam pa v materinski skos ponavljali, da naj gremo raje preverit, kot da bi kaj obžalovali, tko da če si v skrbeh, bolje da greš kar tja, čeprav te potem morda malce čudno gledajo, češ, pa kam se ti tako mudi user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?