tybysy
|
Srečno vsem, ki ste se danes odpravile v P!!! Čeprav ne razumem, zakaj toliko naenkrat - v NM imajo tudi ful gužvo. Jaz sem bila pa včeraj pridna in sem se lotila pospraviti obe kopalnici in wc, ker sem pač predvidevala, da me zaradi napovedanega petkovega CR nekaj časa ne bo doma. Popoldne me je pa zvilo, da sem se komaj premikala. Ostra bolečina od ledvic pa med rebra, po črevesju, trebuh trd kot kamen, se nisem smela premakniti, kar na kuhinjskem pultu sem slonela. Mož me je že skoraj na urgenco odpeljal. Tri takšne napade sem imela, trebuh pa kar ves čas trd, kot bi tipala celo skalo. Zvečer sem normalno zaspala in zjutraj sem bila kot nova. Se odpeljem na preiskave pred jutrišnjim CR, naredijo CTG, izpolnim in podpišem že en kup papirjev, potem pa še pregled v sprejemni. Zdavnica me tipa in še komentira zraven "pa res več nimamo občutka za tipanje, smo se razvadili z UZ". Skratka, nekaj ji ne štima - glavica bi morala biti zgoraj pri mojih jetrih. Prisloni še UZ - mene pa skoraj kap - glavica spodaj, pokaže mi še srček, zgoraj pa ritka in nogice!!!! Ta ponedeljek je bila naša punca še narobe obrnjena. No, pa odpovemo jutrišnji CR, EKG-ja mi potem niso delali. Evo - deset dni sem se psihično na CR pripravljala, potem ga pa zadnji dan odpovemo. In zdaj se moram spet pripraviti na naravni porod. Jooooj, saj ne vem, kaj je hujše. Ampak glede na to, kako vesele so bile sestre in zdravnica, je očitno bolje tako. Upam samo, da si mala ne bo spet premislila. Se je pa očitno obrnila včeraj popoldne, ko sem bila tako boga. Pokličem - itak, da ga je skoraj kap. Je imel že vse za petkov žur splanirano. In pomoje se mu je kar fino zdelo, ker ne bi rabil "trpeti" zraven pri porodu, ampak bi samo malo štručko dobil v naročje. Njegov prvi komentar je bil "no, zdaj bo pa napeto".
|