|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
6.10.2010 17:49:36   
iskrca
sej vem zinchyuser posted image  se še čist spomnim v kaj vse sem upala, pa stopnice, seks... Ne bom pozabila,ko mi je moj user posted image  en teden po PDP ju reku, kaj pa če čaka na r.d. od polbratca (ki je bil šele čez 7 dni), sem misla, da bom znorela, kje je blo še 7dni!!! No ja pa direkt to je hotla mala navihankauser posted image user posted image  Tko da si mora očka zapomnit samo en r.d. za oba otrokauser posted image user posted image user posted image  HB da bo tale user posted image  prišel šele aprila, no ja sej že zdej vem da bo ciljal/a na 30.user posted image user posted image  Sem se odločla, da bom vsem govorila, da pričakujemo začetek maja, bo glih prav (z zamudo)user posted image user posted image

Držim pesti lija in zinchy, da vama bo pa tale mlaj usojenuser posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.10.2010 19:19:11   
Patty81
Živjo punce!
Še moja zgodba:
[color=#000000 size=3]Ko sem bila na zadnjem pregledu v sredo, me je G kar naročila na porod 1.10. ob 7h. Pri njej sem bila 5 dni čez rok in odprta 3cm, popadke čutila na 7-10min, pa še to ne ves čas.
[color=#000000 size=3]No...in naš malček se je odločil, da bi vendarle prišel na svet prav na ta datum in to kar sam od sebeuser posted image .
[color=#000000 size=3]V četrtek zvečer (20:30) mi je odtekla voda in smo šli v bolnico. Čez noč sem ostala tam, zjutraj pa v porodno sobo. Prvo klistir in vstavljanje katetra za epidrualno. Ta pravi popadki (na 2min) so se začeli ob 8:30, malo so še dodali umetnih, da bo šlo hitreje in ob 12:29 je bil Jakob že z nami..drugače bi rodila kakšno uro, dve kasneje, ampak zgodilo se je sledeče.... 
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Ko mi je babica prinesla kahlico, da spraznim mehur, se je utrip sončka umiril in kar izignil...in panika!!! Kar naenkrat je bila porodna soba polna babic in zdravnikov, v moji glavi pa zmeda in strah ampak sem bila pridna in nisem se prepustila paniki! Malce nas je prestrašil, ker ni bilo več zaznati srčka zato so ga morale tete na hitro vakuumsko spravit ven. Po timsko opravljenem delu, tudi z moje strani ;), se je znašel tam, na mojem trebuhu in vsem nam je panično zastal dih, ko smo čakali, da zajoka...v tistem pa malček obrne glavo navzgor, me pogleda direkt v oči in zajoka. Jeeee!!! Vse je ok! In kako je vedel kam pogledat? :) Kakorkoli, vsi v porodni smo bili presrečni!
[color=#000000 size=3] 
Punce, če še razmišljate o EPI, jo toplo priporočam, ker je res super. Dokler ni prijela, sem ornk čutila popadke kakšno uro in pol...pol sva se pa oba z dragim ves čas šalila, pogovarjala in čakala v porodni sobi na akcijo, brez bolečin. Vsakih par minut je prišla babica počekirat kako smo in to je to...NObenih bolečin...sploh nisem vedla, da so me rezali - žal je bilo potrebno, zaradi že razložene akcije, ki je bila potrebna in to brzinsko!
Porod je bil super, če pač odštejem tisti strah na koncu. Huje je prišlo zvečer, ko je epi popustila in so začeli bolet šivi in maternica zaradi krčenja...
[color=#000000 size=3] 
Pa še ena stvar, tiste ki greste rodit prvič: bradavice so bolele noooroooo, sem skoraj umrla, jokala zraven...na Jesenicah so bile sestre kar nesramne, če sem čisto iskrena...pač nobene milosti...obvezno na 3 ure dojit in ko sem jokala, da več ne morem, so bile kar fino zajedljive. Še ko sem šla na WC, sem slišala, da prav rade ogovarjajo. Ja, tudi mene user posted image . Tako da če sem odkrita, mi je bilo tam grozno in mi je kar žal, da le nisem šla v KR. No ja, saj ne vem, lahko da bi tam bilo enako. V glavnem v porodni so bili vsi super, na oddelku pa ne.
Ampak kar se tiče dojenja, da dokončam misel od prej user posted image  - probajte zdržat, meni je danes 5. dan in je že veliko bolje, imam že ful mleka, boli me res še samo na začetku...tako da probajte potrpet. Če bi se s temi začetki ubadala doma, mislim da ne bi zdržala in bi mu dala flaško... No, nočem strašit ampak vam povem,da boste malo pripravljene... Zame je bil kar šok!

[color=#000000 size=3]Amapk zdaj ko smo doma je super in veliko lažje, sploh ker mi lahko pomaga moj dragi. Mater, pa spet lahko povem kaj čez Jesenice! Promovirajo njihove babice v šoli za starše, da lahko očetje pridejo kdajkoli, ostali pa od 3.-6. No, temu ni tako, saj so ga kar naganjale, potem je prišel le še med obiski!!! SEm bila prav jezna! Sploh ker sem ga potrebovala, da bi vsaj pojedla v miru. Me je zatrla ena sestra, da kaj bi rada, da otrok itak potrebuje zdaj samo mamo! HALO???? Kaj pa podiranje kupčka, previjanje...JAZ sem potrebovala njegovo bližino, ker sem bila psihično zaradi dojenja in Jakobovega jokanja že na koncu!
[color=#000000 size=3]Zdaj je 100x lažje, ker lahko jaz vmes počivam. Uf, bolje da neham... Upam, da imaste in boste ve imele lepše izkušnje s sestrami....
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Oo, tako lepo sem začela pisat, zdaj pa kar jamranje...ampak morala sem to dat iz sebe...upamd a vas nisem prestrašilauser posted image
[color=#000000 size=3] 

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.10.2010 19:27:13   
zinchy
pattyuser posted image za porodno zgodbo...samo da se je vse srečno končalo.Ja ti pa čisto vrjamem,da te tak odnos sester čicto podre sploh v takih ključnih težkih trenutkih.upam,da je zdej doma ze bolje in fa se cartate 100 na urouser posted image se pa človek kuj bolj počuti,ko da tako slabo zikušnjo vn iz sebe.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.10.2010 19:39:52   
lija30
patty-hvala za porodno zgodbo!
A tebe je kr tvoj v porodnišnico peljat kljub temu,da ti je voda odtekla?K nas so kao v materinski šoli učil,da je treba v takem primeru rešilca poklicat?Sam jaz  ga lih ne bi za tako stvar klicala, pa glede na to,da si bla ti potem še celo noč na oddelku, pomoje greš res lahko sam v porodnišnico!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.10.2010 20:03:49   
iskrca
patty samo da je z malim vse uredu, to je bistvouser posted image user posted image   Pa super za epiduralno, da so ti ure hitreje in neboleče minevale.
A nisi dobila nič za mazat bradavice v P? Mi smo dobile bepanthen, je fajn da ga imate s sabo, če kje ne dajejouser posted image , men je to ful pomagal, sem si skoz mazala in so se v tistih treh urah vsaj malo k sebi spravile. Tud doma si jih maži skoz, pa bo boljš.
Zdaj je pa ta lep del na vrsti, očkov dopust in družinica se skupaj cartauser posted image user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.10.2010 20:08:35   
zinchy
ja ane..najlepše je ko ima še očka dopust in je družinica prve dni sama skupej doma in se navajajo na novega članauser posted image moj user posted image že komej čaka.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.10.2010 23:00:18   
Nina33
Čer!
Patty, lepo,da si se oglasila user posted image , pa kar ven z vsem "slabim",  100x boljš to, kt v sebi držat, jaz bi še po dveh letih babco najrajš kr za vrat zgrabla. Sestre pa... no comment, res pa na take lohk povsod naletiš user posted image . Ti se kar sprazni mal kle gor, razumemo user posted image . Pa super, da se je lepo končalo user posted image user posted image user posted image , sicer strahu verjetno ne boš nikoli pozabila, bo pa iz tega ena fajna zgodba za poj user posted image . Za bradavice (so user posted image ja, sam to pa res kr pozabiš poj user posted image ) so meni res pomagale neke Bioclinove Multi-mam "blazinice" z enim takim res fajn hladilnih gelom, sem mislila, de sem v nebesih user posted image , sej v lekarni zihr vejo kere. Pa lanolin mal za utrditev, z bephantenom nisem probala, je pa verjetno tut OK. Kmalu bo pa dojenje en sam užitek (sploh poj ko grejo šivi ven, se maternica skrči in čišča neha). Zdaj pa uživajte doma, družinica user posted image .
Glede odtekanja vode: moji prjatlci je sred šopinga v LJ (je pa z Jesenic) voda odtekla, je bila sama dol, in se je tut sama gor odpeljala user posted image . Brez popadkov seveda user posted image . Vmes je imela še cajt po telefonu user posted image naročit kaj vse naj v torbo da in da se kr pred P dobita (ju je drugo dete mal prehitelo user posted image ). Samo brez panike - očitno ni taka kriza to.
Antoninap, ej kolk se maš ti fajn s takmu brzinskmu pregledom user posted image . Jaz sem v zadnje kri, vodo, pritisk... oddelala že pred sedmo, pri G so mi dali uro ob desetih, not sem šla pa mal pred enajsto user posted image . tko, de...jaz bi tut tkole "po tvoje" user posted image
Iskrca, kako čelo?
Zinchy, Lija, pikica1111 - a kej dogaja? user posted image Bi seznamčke rihtala, mam cajt user posted image .
Lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.10.2010 23:54:13   
Patty81
Hvala za podporo user posted image !
Lija30 - tudi nam so v materinski to rekli, oz. da te lahko v ležečem položaju pelje. Sem vprašala še mojega G, je rekel da nič rešilca, pa da tud me odpelje kr dragi in to je to. Sem vprašala, če lahko tam kr sama odkorakam v bolnico ali me morajo dat ležat tam in peljat, pa je rekel kar sama. In tako je tudi bilo user posted image .
Iskrca-  ne, niso dali nobene kreme. Imela pa sem s sabo lanolin. Z bepanthenom pa ni blo časa mazat, preveč bolelo, pa treba ga je umit. Si pa zdaj doma dajem gor, se mi zdi da res pomaga. Bom pa nabavila še tisti gel, sem že gledala reklamo ;)
No, lahko noč!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.10.2010 0:16:32   
Nina33
No, si me spomnila, zakaj nisem bephantena imela - ni se mi ga dalo skoz neki dol spravljat user posted image . Po une blazinice pa le user posted image pošlji, bradavice sicer ob dojenju še vseen mal bolijo, ampak ko jih imaš pa gor pa tko pašeeeee user posted image Pa drgač? Kako se rihtate?

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.10.2010 0:26:13   
Nina33

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, okolica Kranja, NP: 7.10.CTG in UZ
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja, NP: 20.10. CTG in P
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 13.10.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič, NP:

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image  2user posted image , ?, Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 25.10.
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2user posted image , user posted image , ?, Kranj, NP:

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image  0user posted image  , ?, Jesenice, NP:

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj

user posted image  nas je: 17

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.10.2010 0:35:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca
ojoj kako bitje, 160 utripa na min...moja mami bi rekla,da bo še ena punčkauser posted image user posted image  

Pr našmu ta prvemu je user posted image bil vedno 160 ali več na minuto, pa je poba user posted image . In zdej pr temu je isto (in pulz in spol user posted image ). Pač kolkor ga slišim na posvetovalnici - doma imam sicer stetoskop, pa moja G pravi, de če imaš ušesa prav naštelana, de ga slišiš... Pa jaz naj bi jih kao imela, pa nisem zihr, če sem ga kdaj slišala - eno žilo enkrat na eni "sumljivi" poziciji,sem upala, de je popkovnica user posted image , clo "ovinek" na njej se je slišal, al je bil pulz identičen mojmu user posted image Tko de zdej ko bitje že pridno prevale dela sploh ne probam več kej slišat user posted image . Čeprav zna bit, de ncoj pa bom, si me zdražla user posted image .
Flik, 70x70 zna bit pa kar težko najt. Kaj pa če ti jo kdo zašije? Na srečo je naša "ta stara" v še kar solidnem stanju (en vogal ima mal poliman, ker se skoz neki butam vanj in je "plastika" počila user posted image ).
Čakanje na dete pa verjetno res kr "ubija". Ne bi vedla, naš je mal prehitu, HB. Upam, de bo tale ta naslednji tut user posted image . Sam kakšen teden, seveda.
No, a luna kej dela? user posted image Držim pesti in pošiljam en velik roj user posted image .

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.10.2010 7:55:46   
iskrca
Jutro, enauser posted image  za tiste, ki jo pijete. Mene v vsaki nosečnosti kar samo mine, drugač sem pa kr dobra kofetaricauser posted image  
Ta teden bom še doma, pa upam da se sestavim skupajuser posted image  Me vsak dan neki več boli, namesto manjuser posted image  Mah ne bom že zdele jamrala...

Glede pulza, a res Nina, no ta je dobra, sej to so itak stare vraže, pol je pa pr vsaki user posted image drugačuser posted image . Pol se pa res pustimo presenetit, razen če ne bom sama na UZ kej vidlauser posted image
user posted image Čelo je pa zdaj pisanouser posted image , buške ni več oz. je bolj kot zatečeno, ma res tko smešno( user posted image )plavico, da izgleda kot da skoz grdo gledauser posted image  

Pa Zinchy, Lija, sta še obe 2 v 1user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.10.2010 9:26:44   
Patty81
Kako kaj oktobrke, že v nizkem štartu? user posted image  Upam da se vse dobro počutite!

Nina33 - nam kar dobro gre, ati je čiiist zmešan. Jaz odkrijem odejo, zasmrdi da me kr mal nazaj nagne, moj pa: sej pa nič ne smrdi! He he, se mi zdi da je tako zaljubljen, da ima kar mal zamegljeno realnost user posted image . He he, sej mal se hecam, ne smrdi tako zelo, voha pa se, pa da je kakor je! user posted image
Ta prva dva dni je kar hodil okol koška in ga gledal...bi ga kr skoz na rokah imel user posted image . Res imam ta pravega ob sebi, sem tako srečna.
Drugače pa se hranimo nekje na 2-3 ure, včasih že po eni uri, odvisno koliko prej poje. Včasih že po 10min zaspi.
A ve kaj veste kako je s črpanjem? Včasih ena sploh ne pride na vrsto ali pa samo na pol, čez dan mi kar teče mleko. A mislite da bi morala kaj spumpat? Malo čutim kakšno zatrdlino in probam masirat...me je strah da ne bi kakšno vnetje fasala.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.10.2010 9:33:17   
nov2010
Dobro jutro!

Kako smo kaj? Včeraj se nisem nič javljala je bla mal gužva. Sem šla v službo pisarno spraznit pa se je potlej malo zavleklo.

aja pa še neki dobrga se je zgodil - dobil smo paket user posted image , tko da zgleda so naCSD-ju kljub stavki mal delal. Odločbe za porodniško pa še nisem dobila, upam da to tud pride.

Iskrca - ja očitno sva kar skupaj, ja jaz moram za v P it čez zlo glavno cesto.

Patty hvala za porodno zgodbo in čim bolj uživajte sedaj v teh prvih družinskiih trenutkih.

Zinchy in Lija bomo vidl če vama bo tale mlaj kaj pomagal.

Evo danes ima pa v planu še mal pospravljanja po omarah k kakšne stvari so res že čist neuporabne in jih bom samo stran zmetala.

Za naslednji teden en dan imam pa v planu Ikeo, morm še en predalnik ter regal kupt za otroško sobo.

Uživejte kar se da v tem bednem vremenu, baje bo pa vikend clo sončen.

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 7.10.2010 9:34:47 >

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.10.2010 9:47:20   
zinchy
jutro...o kako rabim zdele eno user posted image
še kr sm kle po utrujeni noči...sm mela popadke od pol 3h-6h na 7 min. pol se je pa vse skupi nehaluser posted image pa se moj leni fante se vcerej skoraj ni čez dan nič premikal,o čez noč je nadoknaduuser posted image
Jest res upam,da tale mlaj kej pomaga.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.10.2010 11:43:47   
antoninap
zinchy, ta tvoj poba je pa zelo svojeglav, že zdaj, kaj šele bo user posted image user posted image Čeprav ima še tri dni fore user posted image

Patty, hvala za tvojo izkušnjo. Nas, ki še čaka porod, so prav fajn te zgodbe, četudi te malce zaskrbi, ampak bolje, da je človek na vse pripravljen user posted image

Jaz sem prebrala v eni knjigi, da si je fajn z mrzlo vodo redno bradavice umivat in jih masirat, da se utrdijo pred porodom. Je katera probala ali ima še kakšen drug nasvet? Jaz sem si začela že zdaj z linolinom mazat, ker imam full suhe in spokane, ni čudno, ko tako prsi vzhajajo. Že tako niso bile ravno majhne, zdaj pa počas ne vem, kam naj jih dam user posted image

Aja, pa v materinsko šolo sem se prijavila in dobila termin, začnemo 1. decembra user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 7.10.2010 11:44:58 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.10.2010 11:45:41   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

jutro...o kako rabim zdele eno user posted image
še kr sm kle po utrujeni noči...sm mela popadke od pol 3h-6h na 7 min. pol se je pa vse skupi nehaluser posted image pa se moj leni fante se vcerej skoraj ni čez dan nič premikal,o čez noč je nadoknaduuser posted image
Jest res upam,da tale mlaj kej pomaga.

joj se mi kr mal smiliš, k si imela tolk naporno noč!A pol si še kr doma a so se ti sedaj spet kaj pojavili popadki?

Jaz lih možka čakam,da bo počasi prišel iz službe,k sem mu rekla,da bi narje videla,da me danes kr on pelje na pregeld.Pa torbo sem kr rekla,da bom za vsak slučaj s sabo vzela!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.10.2010 11:54:32   
zinchy
antoninap jest si nisem nič mazala bradavic..morm potrkat zaenkrat nima težav,bom videla kako bo potem ko rodim. pa user posted image za materinsko.
Lija tebi pa tisoč user posted image da se danes vse dobro izteče..mogoče se bos pa kmalu cartalauser posted image ja sej jest tut razmišljam,da če bo moj baby spet tok mirn k včerej da bom šla se enkrat na ctg.Mislm čist sm zmedena,nočm neki panuke zganat pa hodt za brezveze..PO drugi strani me pa skrbi,ce ne bom sla pa če bo pol kej narobo si ne bom nikol odpustila.user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.10.2010 11:58:35   
lija30

Lija tebi pa tisoč user posted image da se danes vse dobro izteče..mogoče se bos pa kmalu cartalauser posted image ja sej jest tut razmišljam,da če bo moj baby spet tok mirn k včerej da bom šla se enkrat na ctg.Mislm čist sm zmedena,nočm neki panuke zganat pa hodt za brezveze..PO drugi strani me pa skrbi,ce ne bom sla pa če bo pol kej narobo si ne bom nikol odpustila.user posted image

ti kr pejt, če ga ne boš čutila.Itak imaš pravico pridet.Tko,da kar pogumno.Mene pa tko brca ta otročiček skoz da ne grozno boli, danes je bilo še ponoči pestro.
Drugače pa komej čaka 14 uro,da imam pregled!

A popadki so se umiril?A so ti že kaj rekel, če si kaj odprta?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.10.2010 12:09:02   
zinchy
ja popadki so se umirili..mene sploh se niso pogledal kok sm odprta,tko da ne vem.Mal sem brala pa piše,da ni nekateri gin. sploh ne gleda kok si odprt dokler nisi čez rok zato k baje to sploh ni tok prijetno in nočjo šart vzpodej.
Ja še malo pa bo akcija,vrjamem da si nestrpna.Se malo user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.10.2010 12:11:49   
lija30

ja popadki so se umirili..mene sploh se niso pogledal kok sm odprta,tko da ne vem.Mal sem brala pa piše,da ni nekateri gin. sploh ne gleda kok si odprt dokler nisi čez rok zato k baje to sploh ni tok prijetno in nočjo šart vzpodej.
Ja še malo pa bo akcija,vrjamem da si nestrpna.Se malo user posted image

jaz sem rekla,da bom danes kr torbo s sabo vzela, sam po moje da me bo kr domov poslala!
Kdaj pa imaš ti drugače sedaj naslednjo kontrolo?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.10.2010 13:01:35   
Nina33
Helou, drage moje !
Mi je prav fajn na tale forum pogledat, kt zdej zdej prčakujemo nove .
Zinchy
, mogoče bo pa mlaj res kaj naredil .
Lija, pametno tole z in torbo - nikoli ne veš .
Pikica1111, kaj pa ti?
Antoninap, probat ni greh pravijo, se mi pa zdi, de boli (vsaj malo) v vsakem primeru - se nam ne reče zastonj sesalci . Pa fino za MŠ, sem hotla napisat "A šele decembra?", poj mi pa potegne, de je to itak skor za ovinkom že . Kako leti, res...
Nov2010, en aplavz za CSD . Naj še papirje zrihtajo pa bo . Pa jaz mam tut Ikeo mal v planu za druh teden, če mi jo bo le uspelo not zbasat - mam en kup enih opravkov, vsa skup nič u bistvu, a dan gre poj kr mim .
Iskrca, kt de grdo gleda . No, sej ni tko smešn, ampak je... Sam de je vse OK.  Pa ti kr pojamri, kaj vse te boli, se ti lohk prdružm - bova duet .

Patty, kako je lepo takle prebrat . Če se ti kej trdo dela inče ti ven teče, ti kr spumpaj, če druzga ne je fajna preventiva, pa še količina mleka je fajn velika . Se morata pa s črpalko kr mal spoznat (vsaj midve sva se rabili), to pot sem si obljubila, de se naučim na roke stiskat, če bo treba.  Drgač pa: tkole s črpanjem si še zaloge nardiš (lohk tut zmrzneš) in ga greš kmal že žurat - take plane sem imela jaz, kt nisem na hormone računala: ga ni blo k bi me od malega stran zvleku (še ko sem bila z živci čist na konc in sem se šla skulirat mal na zrak, sem bila v manj ko 5 minutah že vsa raznežnena nazaj ).
Aha, pa hvala za kufe , men vedno in povsod paše .
Lep oblačen dan vsem!
P.S. HB za Ctrl+C user posted image , me tako lepo ven meče drgač  user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.10.2010 15:32:56   
pikica1111
hej, kako ste? no tako, sem včeraj vse opravila, posvetovalnico (zadnjo)  in ctg, vse ok, če do 14.10 ne rodim, grem na amnioskopijo user posted image kar upam da ne bo potrebno. ponoč me je ful neki bolel, spet kakor menstrualni krči, pa je nehal, to me že kr neki časa, upam da se bo kmal začel kj dogajat :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.10.2010 15:41:53   
lija30
evo mene iz pregleda in ctg.Ctg je kr resno risal popadke.Sam jaz tega nč kej ne čutim kot bolečino, sam mal me špika.Tko,da me je za jutri zujtraj sper naročila na ctg,če nam že po noči  kam šla, je rekla zdravnica.Tko,da očitno se pri meni tud nekaj dogaja.K sem čist drzga, ne paše mi jest, ponoči sem slabo spala, vsa sem čudna,............

(odgovor članu pikica1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.10.2010 15:42:22   
lija30
zinchy-a si še doma?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......