bambixxx
|
Pozdrav, dnevi tako minevajo, da ne dohajam vsega. Glede Hipp sem se zmotila, sem celo videla v Muellerju, da imajo PRE... ah ja, motiti se, je človeško pravijo . Kiya jaz sem začeka z mlečnim zdrobom, da se je navadil na malo gostejšo hrano, kot je mleko, je pa še vedno lahko po flaši spil. Potem pa počasi po kakih 2 tednih korenčkovo kašico na žličko, najprej samo par žličk (10), potem pa vsakič malo več, pa še nisva na celem obroku samo GH. Pa zdaj uvajam že cel mesec. Tako, da kar traja. Aja sem vprašala P kako naj vem, da mu mleko ne zadostuje več in je rekla, če poje 150-180ml in je še vedno lačen. In smo dobili dovoljenje za GH, ampak je rekla počasi s kakšnim sokom začet. No tu smo mi že malo pohiteli. Včeraj je recimo spil 100ml jabolčnega soka z vodo na eks. Mogoče je mislil, da je to že obrok, jaz sem mu pa mislila samo za žejo dat. Pol pa ni spustil cuclja več . Sem pa brala v Veliuki knjigi za dojenčke, da je treba vsako novo hrano dati opoldne, da imaš čas priti do zdravnika, če ima kakšno reakcijo. In najbolje je začeti uvajati opoldanski obrok (kosilo), ko tega celega nadomestiš z GH pa še večerni obrok. Za kosilo naj bi bile najprimernejše zelenjavno-mesne kašice, za večerjo pa mlečno-sadne kašice (tudi riževa se najboljše meša s kakim sadjem). Madona, sem naredila celo študijo o GH! Žličko sem mu jaz kupila tako silikonsko, ki je mehka spredaj, da je bolj podobna cuclju, ne takoj plastično. Segrejem mu pa kar v Aventovem lončku, v katerem sem shranjevala svoje mleko ali pa kar kozarček s hrano pogrejem. Za posodice in lončke bo še dovolj časa. RA smo pa imeli prvič, ko je bil star korigirano 1 teden. So imeli slučajno prosto in so nas prej vzeli, ker je pač 27 tedenski otrok. Aja cepljen pa ni bil, bo naslednjič, ko bo korigirano 3 mesece star.
|