deveta
|
Dober večer! Mala spi in jaz malo na RR pogledat, pol pa v kavč. sem si tako želela Zdravnikova vest gledat, pa je tako pozno . Bomo vidli kako bo. Pa da malo pokomentiram: BIS30: imaš tudi moj glas. Pa še res je lepa sobica Julka8: najprej za šolo. Kozmetika, čist autsaider sem tukaj. Uporabljam tisto, kar dobim za darilo in še to mi pri skoraj vsaki kremi preteče rok preden porabim. Zaradi suhe kože (na srečo samo po nogah) sem zdaj začela olje uporabljat po oz. med umivanjem (in še to mandljevega od tamale ), po nasvetu naše m_o_i. Če pa mi "daril zmanjka" si od Velede šampon za lase in telo kupim. Tako, da mam vse v eni tubi. Ozzi: termenca imamo žal tudi mi. Ma ne kompliciram preveč. Eni otroci jih imajo do enega leta starosti. Jo pač umijem glavo z mustelinio peno za tamenca in to je to. Naj se sama počasi luščijo, se jih itak ne vidi, ker ima tolko las in iz itega razloga tudi ne morem naredit nič drugega, edino če bi jo ustrigla . Slini se tudi naša dosti in tudi roke so najboljša stvar daleč na okoli . problem je v tem, ker noče dude in si zdaj cuca prst, ko ima za zaspat. Na srečo da da ven, ko zaspi. Sonček88: upam, da je Matija že OK. Medve pa tudi, ko je dež greva na sprehod . Jo dam v kengorujčka in vzamem dežnik pa greva. Pol pa kapljice poslušava in pesmice o dežju pojeva . No ja, če premočno dežuje ne greva ven. Jaz jo kopam še vedno zjutraj, ker je zvečer praveč razdražljiva. Ji tako bolj ustreza. Mazanje, kaj pa je to? Boga moja miška, je obsojena na minimalno kozmetike, tako kot njena mama . Kopam jo približno 2-3x na teden. Enkrat na teden ji operem glavo in takrat jo tudi vso namilam z navadnim milom. Ostalo pa ji dam v vodo kanček olja in to je to (aja, dlani, stopalca in ritko ji zmeraj namilim). Zdaj, ko burja bolj pogosto piha, sem opazla, da ima malo suho kožico po ličkih in nosku, pa ji včasih pol malo oljčka še na čička dam, pa je takoj vredu . Kako pa kaj trgatev na Vinakopru. A so pri koncu? Upam, da ja, tako da boš dragega imela malo več doma A_T: Kako je bilo z Lino pri zdravniku Barbara_L: čimprejšnje okrevanje želim Izalina: sploh ni več kaj spraševat pediatrov, ker je vseeno, itak ima vsak svojo teorijo. Prav tako kot si rekla. prav za se smejat zdraven . In tudi, kar se hrane tiče se s tabo strinjam. To kar si napisala, sem jaz napisala v prvam "taobsežnem" postu . Prepovedala tudi jaz ne bom (čipsi, gumjasi bonboni...), doma pač teh stvari ne bo, saj jih tudi do sedaj nikoli nismo imeli in nikoli jih nisem pogrešala. Hrana: Naša bo tudi vse jedla, tako kot njena mami. Upam, da ne bo po tatiju, ki ni poznal drugega, kot meso, riž, krompir, kruh in mogoče solate, graha in jabolka preden je žačel z mano živet. Samo mama ne bo mogla iz svoje kože in bo vstrajala, tako da bo sadje in zelenjava ratala fulll dobra . Da o krompirju ne govorimo, to je itak najboljša stvar . Sušilec: mi ga imamo od gorejna in je dokaj poceni, ima gladek boben, v redu suši in ima 5 let garancije, če je kaj narobe so serviserji v roku 1-2 dni pri tebi (izkušnja s štedilnikom Gorenje) in vse takoj zrihtajo.
|