|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
4.10.2010 20:30:57   
nusi
čer user posted image
js sm pa gledala svoje fotke ko sem imela še trebušček user posted image , kaka bunkica sem bila.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
4.10.2010 21:35:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
   [Brisano sporočilo]
4.10.2010 21:38:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.10.2010 23:02:02   
sabri
Oj, ste se razpisale in vidim, da zanimivo temo, bom upam jutri prebrala, ker grem zdaj spat, če bomo kaj spali. Mala ima bronhitis, sem jo danes peljala, ker ni bilo nič bolje po enem tednu, pa dva dni zdaj nismo dosti spali ponoči zaradi kašlja, dobili ventolin, jepa danes podnevi spala 4 ure v kosu, bogica zmatrana. No se beremo jutri. nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.10.2010 23:22:48   
deveta
O Gromska, si se pa prav razvnela. Te že vidim, kako vse puha od tebeuser posted image user posted image user posted image
Lahko mi tudi cifro pošlješ, mogoče pa se te le bom upala kdaj poklicatuser posted image user posted image , ko se malo ohladiš.user posted image user posted image user posted image

Samo ni prav, da si se nad mojim postom znesla, do te mere, kot da sem ljudi opisovala kot volkoveuser posted image . Saj nisem rekla, da smo mesojedci, ampak vsejedci. Kakšen smeško pa res manjka vmes, ker zgleda kar grozno. Jaz pomagam, kako naj čimbolj zdravo jemo (oziroma, kako naj se vsaj packarij znebimo), pol pa se ti oglasiš in.... po moje bodo punce šle v hladilnik in se vseh porkerij najedle, ker jih bo groza slišanega. Če nam je hudo, pa najbolj pomagajo pregrešne stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne mislit, da sem jezna. Jaz sem taka punca, ki se rada prereka (ampak ne kregauser posted image ) in to mi je še všečuser posted image . In ljudem nikoli ne zamerin, če povedo svoje mnenje, ampak ga sprejmem in jih spoštujem v njihovem prepričanju. Zmeraj sprejemam ljudi take kakršni so. Rada, pa še kaj svojega pritaknemuser posted image

In tudi če spodbujam zdrav način prehranjevanja, jem vse. Samo pazim na prava razmerja, no nič ne pazim, tako jem kot sem navajena.

Ampak nekaj pa morem pristavit (zmeraj moram še kakšno dodatuser posted image user posted image user posted image ): Človek je bil najprej rastlinojedec, s pomočjo mesa pa je dosegel tak napredekuser posted image . Roke ima take, da sadje obira in kopije drži. Zobe ima take ker mu ni potrebno živali vratu pregriznit (ker uporablja orodje), in meso veči s tako silo, saj uporablja ogenj (že iz pradavnine) in meso je mehkejše. Poleg tega so termično obdelane beljakovine lažje prebavljive. Prebavni trakt je krajši, kot pri rastlinojedcih in daljši kot pri mesojedcih. Naši najbližji sorodniki šimpanzi, so tudi vsejedi, saj imajo radi ptičja jajca in, mravlje, termite,  tudi mlade ptičke in veveričke (ali neki podobnega kar živi v njihovih gozdovih) kradejo iz gnezd. Želeo je najlažje izkoristljivo iz hemoglobina...
Teorij je tisoč in ena zakaj je določena prehrana najboljša. Sem poznala gospo, ki se ni dotaknila hrane, ki ne bi bila skuhana. Tudi ona je imela svojo teorijo iz neke svoje biblije. Kakor si malo prej povedala, to je stvar odločitve (kakor vera spolna usmerjenost, itd), kateri življenski slog bo kdo podpiral. Ti imaš svojega, ki ni nujno najboljši in prav tako ni nujno najboljši kateri drug. Vsak pozna svoje telo in svoje potrebe. Ortoka pa le odpelji do babice na kak košček mesa ali sira, tu pa tamuser posted image .
Je pa nekaj res, si še vedno zabavna za brat, zmeraj, ko vidim "gromska" vem da bo zanimivouser posted image user posted image , joj, kaj bi bilo še če bi res o seksu pisala (kot si gor omenila)user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je te teme zdaj dovolj, ker sicer bom vsak dan hodila spat ob polnočiuser posted image user posted image .
Lahko in mirno noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.10.2010 23:24:13   
deveta
Gromska: Aja, pa hvala za literaturo. Bom poiskala in prebrala.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.10.2010 8:04:07   
K_a_t_i
AT, nisi javila kako je z Lino? So krivi zobki ali je kaj drugega? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.10.2010 8:22:46   
BIS30
Dobro jutro!

Dolgo se nisem javla, kr kregajte me, sam ko pa smo imeli pravo norišnico. Na morju je bilo super, razen tega, da se je malemu tek povečal za 100 % in je jedel podnevi in ponoči na 2 uri user posted image user posted image , tak da sem bila zadnje dni že kot mesečnik. Pa seveda, ker se mami ni tak ahtala, smo imeli zadnje dve noči norijo po 2-3 ure (najprej krče, pol kakec, pol smeh, pol previjanje, pol kolcanje, pol pa spet jok, ker je bil tak zmatran, da zaspat ni mogel...). Ko smo prišli domov je bilo kak teden vredu, prejšnji teden pa spet na polno (zvečer ne spat oz. na rokah je zaspal, takoj ko si ga hotel odložiti, očke velke kot 5 tolarski kovanecuser posted image user posted image user posted image ) Sva že z atijem obupvala, pa pol na dve uri... Pa sem v petek klicala posvetovlanico, pa os rekli, da je vse to normalno, da je pač šele zdej dobil krčkeuser posted image user posted image user posted image  (po moje je spet mami kriva) in da ne bi bilo nič čudnega tudi, če bi hotel na 1 uro jesti! Sem mu probala dati 4 različne AM in nobenega noče - se dere, kot bi ga rezal! Ja, kdaj bo pa mami spala???? No, sedaj mu dam kar obe zize, pa je gor skoraj po 20 min - 30 min in jemo čez dan na 3 ure, ponoči pa tudi na 4-5 ur! user posted image user posted image user posted image

Je pa novega to, da me je včeraj skoraj kap, ker sem kljub polnemu dojenju dobila teto s krvavcauser posted image user posted image user posted image  - kak je blo fajn ko je 13 mesecev ni blo... 

Posvetovalnica 8.9. (3 mesece): 60 cm, 5450g, cepljen 22.9.: 61 cm, 5700 g. Naslednja posvetovalnica in pikica 3.11.

Sedaj pa punce imam eno VEEELIKO PROŠNJO: če imate čas, bi vas prosila, da glasujete za Aljaževo sobico (mogoče bo katera od vas izžrebana in dobila otroško sobico) pod številko 30 oz:: (Vesna Slapnik, Žalec)

http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=79#imageG

Ful vam hvala za vsak vaš glasek, glasuejte lahko vsak dan 1x, do konca oktobra!

Lepo vas pozdravljam!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.10.2010 9:27:02   
julka8
dobro jutro! in ena user posted image za vse! user posted image js jo tut glih pijem user posted image

že dolgo se nism javila, ni blo cajta, sm mela fuuul posla za fax.. no in se je obrestovalo - sam še en izpit mam drug let (k morm hodt še na vaje v letnem semestru) in diplomo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm tko vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa mali zdej spi, zato upam da mam cajt da se še mal razpišem user posted image uvajamo GH, že kr dost jedi, ampak nadomestil obroka pa še nismo - mamo še cajt. zamenjal smo tut že košaro za športni del - položno seveda. mali se sicer obrača na bok in tko ampak prevračat se pa glih noče - očitno je ziheraš po menuser posted image user posted image tut dviguje se že za sedet ampak tko tko kukr kdaj..

AT - mi mamo tut to riževo kašico od milupe, mu je pa kr všeč.. in zdej res dlje spi ponoč..

kupl smo mu tut spalko k se je ponoč skos razkrival pa pomožnosti še čist sleku (če ni bil glih v pajacu) in pol se je čist razčul in se spomnu da je še lačen... no zdej pa lepo spiuser posted image

deveta, gromska - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res so fajne debate tele dni!! glede teh svinjarij v industriji sm bla js še posebi pozorna z vidika kozmetične industrije, k mam kr probleme s kožo in ko sm se začela bolj zanimat kako pa kej.... no way da še konvencionalna kozmetika za obraz.. user posted image

s hrano je pa tko na nek način podobno. in gromska hvala za knjige da si jih napisala, ko mi rata pridt do kakšne knjižnce morm pošnofat če majo kej od tegauser posted image user posted image user posted image

eh na sm mislna nevem kaj napisat pa sm in pozabla in mali se je zbudu... no sej se bom še spomnla mnda.. user posted image user posted image zdej pa letim pa se še kej beremo user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.10.2010 10:11:52   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Kaj sem jaz čudna (kot mi je ena rekla) ali še katera bere pravljice za lahko noč tako majhnemu otroku.

Kriva! user posted image Ma men je moja mami nosla knjigice in mi že med nosečnostjo težila, da mu moram bratuser posted image Pa sm enkrat poskusla, pa sm se sama seb toook smešna zdela in sm sam gledala, da me kje kdo ne vidi...user posted image
No, zdej že gre mal boljše, zelo mu je zanimivo, ko delam taakeee poudarke in njemu ni jasno s kom se pogovarjam, če njega ne gledam, nobenga pa tud ni okoluser posted image No, morm pa povedat, da sm poskusla pred spanjem branje izvajat, pa je 5 minut poslušu, pol se pa začel dret k jesiharuser posted image Je hotu mir met al kaj? Heheh!

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Ah punce... Še vsaka "bio" mama je slej ko prej pokleknila in otroka odpeljala v "Mc Donalds". Meni se zdi pomembno, da ne pretiravaš v skrajnostih - ne v eni kot ne v drugi. Teorija zdrave prehrane je sicer super, ampak praksa ji dostikrat ne podaja roke. Kaj boste naredile, če vaši sončki ne bojo niti povohali sadja in zelenjave? Bojo lačni? Ali jim boste v obupni želji, da vsaj nekaj spravijo v želodček, vmešale čokolino?

Verjemem. Čeprav si (zaenkrat) zatiskamo oči in govorimo, kako zdravo bojo naši otroci jedli, se kot vemo, zarečenega kruha največ poje.user posted image Verjamem pa, da če cela družina je "zdravo", potem bo tudi otrok... Ampak jst osebno in moja družina nismo neki fanatiki zdrave prehrane, jemo v bistvu vse, ampak največ vse domače pripravljeno... Pa verjamem, da bomo tud v McDonalds kdaj zavili, če ne zarad otrok, se bo pa mamici kaj zluštalouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bubolin
Gosta hrana - počakam še do naslednjega tedna ko imamo pediatra, potem pa začnem. Po moje kar s korenčkom. A vse dajete kuhano zelenjavo??? To samo skuhaš v neslani vodi in zmiksaš al kako Nevednica jaz

Ja, jst tak delam. Pa pustim malo vode od kuhanja in je mal zravn vmešam, če je pregosto. Sicer pa naš junak še ni poskusil same kašice, zaenkrat samo riževo, pa mu zravn dodajam malo jabolka, malo banane, dans bo pa korenček... tak da se počasi navaja na okuse, ker če mu dam samo kr ven pljuneuser posted image user posted image

ojooooj dretje.... gremuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.10.2010 10:19:49   
Aninchy
BIS - sm vidla sobico, pa sm bla 1000%, da je vaša!user posted image user posted image maš glasuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.10.2010 10:43:14   
ozzi
hello majčice!

naš mali pa slini 100 na uro, roka je stalno v ustih z dudo vred pa pleničko drgne in drgne. No saj slini že od 2. meseca ampak zadnje dneve pa je to drgnjenje in rokica v ustih stalno. Drugače pa ni kaj dosti siten in ni nič videti, da bi bilo kaj otečeno ali belo.
zanima me ali mu lahko s čim namažem dlesni, da ga ne bi toliko srbelo? Imate kakšno priporočilo?
Pa temenc se ne mormo rešit. Smo poskusili že mandljevo olje, bepanten, mustelo... pa ni nič boljše.user posted image Ima pa na srečo malo las.user posted image user posted image Ampak je blond in se to zelo vidi pa še verjetno ga srbi, ker se kar sam z rokico češe.

aha, tudi mi smo v fazi kupnje sušilca. Sem opazila, da imajo v mercatorju na pike bosh za 300 pa še nekaj evrov vendar kaj ko je C razred. tako, da bomo počakali kakšno gorenje akcijo, saj imam tudi pralni stroj njihov.

lp

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.10.2010 10:46:51   
sonček88
Dobro jutro najprej eno user posted image za vse.
To vreme na obali (verjetno tudi pri vas) je prav grdo, jaz in moj mali smo žalostni ker nemoremo it na sprehod..
No vsaj iskoristim in pospravim kej doma:PPPP

Hrana  mi je ful čudno, ki pravijo da meso naj se bi dajalo kasneje, a ko gledam te fruteke ali hippe po trgovinah, za 4 mesece je zmešano vsega in svašta...tudi meso...
Kaj pravite vi?? Mi pri hrani smo še pri zelenjavi, počasi pa bom prešaltala na sadje...za zdej ni preveč vesel tega da je po žlički, zato napredujemo bolj počasi....

Kopanje in kremice zanime me, koliko krat na teden kopate vajine otročičke...mi ga kopamo vsak 2 al 3 dan, ker ni več tko vroče...kaj je premalo???
Meni je patronažna rekla, da naj se nebi mazalo otroka do 6 meseca (ker koža pač ne potrebuje), zanima pa me, če vi kaj uporabljate...sej ta burja (se mi zdi) da kar posuši kožo...?!??

Ekola alarem...tečem, papa**

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.10.2010 10:51:06   
ozzi
mi ga tudi kopamo vsak 3 dan in samo z vodo. ne uporabljam mila in nobenih krem. Samo pregibe namažem z mandljevim oljem.user posted image
lp

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.10.2010 10:55:50   
Angel_Tian
Dobro jutro punce

en res zaspan dan je danes, sem komaj iz postelje zlezla, da sem malega za vrtec poštimala, mali pa se je tudi ravno tisti čas najbolj mudilo dret. Komaj čakam res, da se tole z zobki zaključi, da bomo spet kolker tolk mirno spali.

klupko - tvoj sine ti očitno kaže, da bi pa on malo mesa že jedu user posted image user posted image

Ja, mi še imamo dudo. Se je mala na žalost kar navadila nanjo. Ampak se ne obremenjujem s tem, se bo že odvadla.

Naj vas vse pohvalim, ker ste se tako lepo o hrani razpisale. Mi smo čisto navadni potrošniki vsega po malem. Moj niti nič kaj sadja in zelenjave ne je, tako da pri tem večkrat samevam in si bolj poredko pripravim kaj za sebe, ker mi je preveč dvojno kuhanje. Sem pa vesela, da ima Tian v vrtcu ogromno sadja in zelenjave in da poskušajo tudi raznorazne vršičke, kalčke, suho sadje itd. Upam, da bosta otroka prehranjevalne navade prevzela bolj po meni, da bo na krožniku bolj pisano in vitaminsko. Če pa ne, jih pa silila tudi ne bom. Pa saj je redko kdo, ki ne bi čisto nič "z vrta" jedel.

kati - se strinjam s tabo glede "čokolinota" user posted image Lino pa danes peljem popoldne, čeprav se je vročina včeraj zvečer malo pomirila. Moram jo peljati, da bom vedela. Taka brez volje je postala, pogrešam njeno čebljanje in smeh. Pa tako "odsotna" se mi zdi user posted image

sabri - pozdravite se čim prej user posted image user posted image

bis - glasovala.

julka - pridna za šolo user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.10.2010 11:01:58   
Angel_Tian
ozzi - za dlasni lahko poskusiš Calgel. Pa še en tak gel obstaja, ampak sem pozabila, kako se mu reče. V lekarni ti bodo znale svetovati.

Za temenca pa kar še poskušaj z mandljevim oljem. Pri nas je vedno delovalo. Se ji občasno še kje pojavijo in če ne prvič, pač spravimo dol v nekaj poskusih.

sonček - jaz Line tudi ne kopam vsak dan, imamo nekako takšno prakso kot vi. In sem jo kakih dvakrat že namazala s kremo, drugače pa je boljše, da v banico naliješ malo olja, bo celo telo lepo namastilo. To jaz že od začetka prakticiram in tudi pri Tianu sem tako delala. Samo pazi potem pri kopanju, da ti iz rok ne zdrsne user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.10.2010 11:10:34   
ozzi
angel tian- je mogoče dologel gel? ta je čist iz zelišč- se mi po sestavi zdi boljši od calgela.
Bom poskusila- hvalauser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.10.2010 11:40:43   
barvar
Na hitro se malo oglasim,ker mali spi user posted image .
Mi se kopamo nekje 3x na teden brez mila. Občasno dodam v vodo mandljevo olje. Obraz pa mu mažem vsak dan z ognjičevim mazilom od Alverde, ker ima zelo suho kožo zdaj ko je zunaj bolj hladno, pa še slini se kar naprej user posted image .
Za dlesni mi uporabljamo Osa, iz Avstrije in tudi Calgel, samo se mi zdi Avstrijski boljši.
Gromska in Deveta user posted image user posted image user posted image , sem se nasmejala zraven vajinih postov. Jaz kar pazim na hrano in sicer zato, ker me mučijo alergije, pa še eno ledvico imam okvarjeno zato so vse slane stvari zame tabu user posted image . Glede mesa pa tako, jaz ga sicer jem (pa ne preveč rada), v nosečnosti mi je pa pasalo za umret user posted image user posted image user posted image .
BIS, glas oddan.
Lepo se imejte...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
   [Brisano sporočilo]
5.10.2010 11:41:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.10.2010 11:47:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

ozzi - za dlasni lahko poskusiš Calgel. Pa še en tak gel obstaja, ampak sem pozabila, kako se mu reče. V lekarni ti bodo znale svetovati.

gingigel

Sporoči kako je šlo AT! Je namreč tudi naš zakuhal... Sem mu morala dat calpol ponoči user posted image . Pa nimam pojma al so zobki al je reakcija na cepljenje (samo je 14 dni že okrog) ali pa pač kakšna viroza. Nima nič drugih znakov. Ga je pa včeraj na verofizioterapiji zeblo - je imel LEDENE noge. A hkrati je mel tud 40min roke v ustih, ni jih sploh odmaknil, prav glodal jih je! Mah, ne vem... Kr jokca ko panča.

Meso - lahko že pri 4m (itak lahko vse - samo kot rečeno, sej vsega naenkrat itak ne moreš ;) ). Seveda belo meso perutnine pa zajčka, mlado govedo (teletino, torej), žrebička,... Ribice po 6m (al 7? - sem že pozabla).
Eh, mi smo še pri jabolku in korenčku. Ima strašno rad. Poje celo jabolko.

Kopamo vsak dan zaradi rituala. Milim dlani, nogice in ritko. 1krat tedensko celega. Pa po nasvetu Moi, se mi zdi, dam v banco par kapljic mandljevega olja user posted image .

O sušilcih nimam pojma. Mam štrik in kline. Smo še bio kar se tega tiče user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.10.2010 11:58:57   
m_o_i
jaz nasega tudi vsak dan kopam-ritual pac. vcasih, ko je res sitn, mu dam sam steklenicko in spat-kdo ga bo pa poslusal, kak se dere not v vodi user posted image
jap, jaz dam samo brizg olja v vodo-pac prenasam svojo prakso na potomceuser posted image  dobro obrisem samo prgibe, ostalo telo potapkam z brisaco-kar se pac ne vpije, ko ga ovijem z njo.
enkrat na teden ga namilim in potem namazem s kremo (uporabljam pa Nivea baby kozmetiko)

hm..nas je pa ocitno u iber zasciten s tem Primotrenom (no sej...spil ga je ze kr nekaj v teh petih mesecih user posted image  matrno, sem jezna, ker mu ga moram dajat sam za ziher do tistega testiranja, ce ima refluks ledvick; cakam pa ze dva meseca, da mi kak datum KONCNO dolocijo) -se smrka ne. da ne govorim o ledenih nogicah in sploh rokicah!!!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.10.2010 12:10:59   
Barbara_L
Naš je danes ves bogi- nos zamašen, kašlja, samo spi in pije. Jesti mu ne paše...ne vem, zobki, viroza...Razsaja na veliko. Za zobke uporabljava dentokain (gorenjske lekarne) in pomaga.
Btw, ker je teža prerasla 9 kg, prodajam sling.

Glede sušilcev priporočam Bosch-evega 7 kg.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.10.2010 12:53:21   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi
zanima me ali mu lahko s čim namažem dlesni, da ga ne bi toliko srbelo? Imate kakšno priporočilo?

v lekarni se kupi gel, majo pa več različnih, so pa kr dragi... js sm dala za 25 ml 6 €!!user posted image pa ni glih nekega ful efekta... par minut je mir pol pa spt isto,podobn ko pr kapljicah za krčke :S mam pa DOLOGEL

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.10.2010 13:30:43   
sonček88
Hvala za odgovore:PPP

No potem, bom kar tko nadaljevala:PPP

Barbara_L  kaj so ti pregledali urin? Ker po urinu, vidijo če je morda prišlo do kakega unetja...!! Moj je bil v soboto bogi. Je imel vročino (kašljal ni) ampak tudi je samo spal (v naročju pri meni) in pil malček vodice. In mi je dežurni rekel, da naj prinesem urin pa je bilo vse ok. V nedeljo pa je bil že ok!!!
Upam, da bo hitro ozdravel***

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.10.2010 13:36:04   
Barbara_L
sonček88:nosva še šla k dr, mu je pa sedaj malo bolje.

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!