|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
5.10.2010 8:23:24   
bobica
vidim da nas je zmeraj več user posted image   lepo res...

jst imam nuhalno 3.11. in komaj čakam....se takoooo vlečejo dnevi...

mene zaenkrat slabost zapušča...upam da bo tako tudi ostalo...

za vikend smo domačim povedali da bomo dobili user posted image ...vsi veseli...zdej morem pa še v službi povedat, ker itak se že govori.....
a ve ste že vsem povedale?

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.10.2010 8:46:55   
vesna_b
joj, super, ti boš mela kmalu že nuhalno... jaz pa še na prvem pregledu nisem bila user posted image user posted image user posted image
še dober teden... joj, kako komaj čakam...

drugače pa midva še nisva povedala, čeprav me že sumljivo gledajo in sprašujejo. sicer nisem nikoli rekla, da nisem noseča, ker tega ne morem izgovorit, ampak speljem odgovor drugam oz odgovorim s kakim vprašanjem..user posted image user posted image user posted image
šele sedaj verjamem, da se v drugo res prej poznauser posted image

namen imava počakat do nuhalne, ampak pred pregledom pa zihr ne bodo izvedeli. no, razen vas, tukajuser posted image  le kaj bi brez vas? al nekomu sem mogla povedat...user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
5.10.2010 8:59:21   
hillmagic
Jaz tudi kar pozabim na folno tabletke, ker mi je po njih še bolj slabo. Ene 20 sem jih uspela pojesti... Od hrane mi paše jesti samo juho z nudeljčki pa zlate kroglice notri, solato, kakšen jaboljčni zavitek, jabolka pa mandarine, paštetko pa kruh....aja pa kefir ali kislo mleko...tako nekako izgleda moj jedilnik...
V službi sem pred kratkim povedala da sem noseča, tako da malo pazijo name. Mi grejo za enkrat kar na roko, čeprav nadure še vedno delam (kar naj se nebi, ampak ne kompliciram za enkrat) Bom videla sproti kako mi bo šlo in koliko lahko naredim.
Večeraj zopet bruhala kar je res bednouser posted image , ampak nimaš kaj... upam da se mi ne bo vleklo čez celo nosečost. Pa mal sem nosečka tečkauser posted image .
Sej bo boljš mami ...pravi naša mala, ki bo v soboto praznovala 3.rojstni danuser posted image

Lepo se imejte...

Jutri pa končno PRVi pregled Upam da bo vse ok.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.10.2010 9:31:26   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

joj, super, ti boš mela kmalu že nuhalno... jaz pa še na prvem pregledu nisem bila user posted image user posted image user posted image
še dober teden... joj, kako komaj čakam...

drugače pa midva še nisva povedala, čeprav me že sumljivo gledajo in sprašujejo. sicer nisem nikoli rekla, da nisem noseča, ker tega ne morem izgovorit, ampak speljem odgovor drugam oz odgovorim s kakim vprašanjem..user posted image user posted image user posted image
šele sedaj verjamem, da se v drugo res prej poznauser posted image

namen imava počakat do nuhalne, ampak pred pregledom pa zihr ne bodo izvedeli. no, razen vas, tukajuser posted image  le kaj bi brez vas? al nekomu sem mogla povedat...user posted image

haha pri nas tudi še nihče ne ve... razen forumašič :) sem pa 1. nosečka tko da bom tud probala skrivar nekje do NS... bova videla kako bo... ampak ne vem zakaj, tašča ima skoz ene pripombe... npr. ja ja meni je tudi 2x ful sladko pasalo, pa solata jajaja... čist tko od nikoder (pač v pon. sem si zaželela čokolade, pa sem sladkosned, v torek sem pa dobesedno zbasala solato vase)... ampak nikomu nisva omenila a ma nič...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 654
5.10.2010 9:37:05   
lily32
Dobro jutro!

Redno spremljam dogajanje, a mi ne znese, da bi kaj napisala.
Prvi pregled imam šele 20. 10.
Počutje je še kar solidno, čeprav mi v jutranjih urah vse smrdi, a bruhala na srečo še nisem.
Mi pa primanjkuje energije in z nostalgijo včasih pomislim na prvo user posted image , ko sem si lahko pšrivoščila počitek, zdaj pa ni časa za to. user posted image
No, vseeno se splača potrpeti, čeprav bi kakšen dan najraje vzela dopust in mojega z našo malo nekam poslala, da bi imela mir user posted image
Mi smo babicam in dedkom povedali, pa tudi v službi sem rekla zardi lažje organizacije dela. Mogoče je prezgodaj, a upam, da bo vse OK

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.10.2010 11:37:58   
anchika
lily32, tudi mi smo povedali le staršem in danes sem povedala tudi v službi , zaradi organizacije . No povedala sem še mojemu bratu.
Da bomo imeli dvojčke pa vedo le starši, glede tega pa zaenkrat ne bom povedala nikomur, tudi G je rekla da naj kar zaržim zase še nekaj časa.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 656
5.10.2010 12:18:36   
jagoda4
En lep pozdrav še od ene majčice 2011. Oglašam se prvič. Danes sem bila na prvem pregledu, PDP imam 5.5.2011.
To je moja 6.user posted image , doma pa imamo 3user posted image . Lep dan...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
5.10.2010 12:31:13   
anchika
Saj vem da je še prezgodaj ampak vseeno, že razmišljate kaj o imenih. Joj jaz moram 4 imena izbrat.

(odgovor članu jagoda4)
Neposredna povezava do sporočila: 658
5.10.2010 12:38:16   
vesna_b
ha ha ha
ja, ti pa maš problemček, ja...

ja, pri nas je prvič izbiral ati, drugič pa jaz. čeprav... če bo fantek, bo ostalo ime iz prvega kroga user posted image , bo Žiga, punčka bo pa Žana - doma je pa že princeska Ana.
bomo mel mal kaosa, a ne? user posted image
smo mel imena pred +user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 5.10.2010 12:39:33 >

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 659
5.10.2010 12:41:44   
anchika
Ja pri nas zaenkrat so v finalu
Ana in Ema
Matija in Mark
če pa slučajno bo par, bo pa Matija in Ana
zaenkrat ostaja tko , možen pa so spremembe do konca je še  kar dosti

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 660
5.10.2010 13:15:48   
vesna_b
lepa imena user posted image user posted image user posted image user posted image

ker - midva nisva ravno navdušena nad sedaj oh in sploh popularnimi imeni, večina jih je za moje mnenje kr neki, tako da... mi je tvoj izbor res všeč

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 661
5.10.2010 13:18:20   
fluf
Punce dejte pomagat.... a je še keri grozn slabo, sam bruhat pa ne more... jest bi vse dala da bi kdaj pa kdaj tudi bruhala... ker me ubija, da imam vse do "vrha" vn pa ne gre... obup :(

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 662
5.10.2010 13:21:27   
vesna_b
ja, pr men je blo tako, ampak na srečo sam 2 dni... sem tako hodila okoli wc-ja, če bo šlo kaj ven...

ker nisem mogla več totalno nič, sem imela poleg tega še glavobol, sem vzela lekadol - ampak tist, v prahu, da sem ga spila. mal je pomagal...

drugače pa probaj s prepečencem, grisini, bobi palčkami in bananami.
prepečenec, grisine že zjutraj, preden sploh vstaneš, pa čez dan večkrat po malo, banano pa tudi čez dan, ker baje naredi neko oblogo. nikar kamilc pit...

joj, boga... upam, da čimprej mine, res...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 663
5.10.2010 13:33:51   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image

V petek naj bi imela odvzem brisa, ampak mi je G dala drug datum, tako da bom imela tudi takrat prvi pregled, to je šele 20.10. Zgleda, da bom imela PDP šele v juniju, ker sem pozneje zanosila.

Jaz jem tablete Centramed Mami, tako kot sem že v 1. nosečnosti. Bruhala še zaenkrat nisem, ampak mi je že začela določena hrana dišat oz. smrdet. Najbolj mi paše sladko in pa kislo. Ker nimam apetita sem celo shujšala za 1,5 kg.
Imena: za punčko imama še iz prve nosečnosti izbrano Eva ali Ela, za fantka še pa ne vema. Je še tako dovolj časa za razmislek.user posted image

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
5.10.2010 13:48:58   
portorož

Ja, čvekice user posted image pozdravljene še od mene po dolgem času user posted image

Vidim, da se lepo razmožujemo tlele user posted image user posted image user posted image , stotka je bla extremni cilj, a vidim, da nam pa kaj dosti ne bo manjkalo user posted image user posted image user posted image

Torej pozdravljene vse nove! Naj vam bo user posted image lepa!

Pa še 2 dvojni nosečki imamo, jeeeeeeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image , BRAVO!!!!!

Jaz še kar počivam (no, nisem non stop v postelji, ker se mi skisa), a sem bolj na izi, pa še dozo utrogestana mi je zvečala, tak da so se izcedki sedaj umirili. Le občasno me vmes tak močno špikne, da mi kar sapo vzame. Se to dogaja še kateri???

Kar se pa slabosti tiče..., katastrofa...., jaz sem non stop lačna, a ko kaj pojem mi je pa slabo..., bruham ne, tak kot ti fluf, res bi blo lažje to ven izbruhati, a ne gre... Lačna sem, jedla bi, a kaj ko me je kar groza, ko vem da bo potem spet štala..., pa non stop imam tak prav ogaben okus v ustih user posted image bljak.
Včeraj sem si z takšnim užitkom in željo skuhala zelenjavno juho, potem pa sem v sebe spravila samo 5 žlic user posted image

Drugače pa je moja prebava odlična, ima "moja tazadnja" svoj termin, ki se ga striktno drži user posted image user posted image user posted image , vedno zjutraj med 6.30-8.30h, brez odstopanja user posted image user posted image user posted image , pa še mogoče opoldan kdajuser posted image

Tehtnica zaenkrat kaže le 0,5 kg viška, čeprav se mi trebušček že kar lepo vidi user posted image , da o joškicah sploh ne govorim, so se kar razpočili user posted image in mi je moj včeraj kupil 2 modrčka, da jim bo baje komot, ko so pa tako lepi user posted image

Kako pa so vaši partnerji kaj? Moj je faca, kadar jaz jem, bi tudi on jedel, ko grem jaz počivat, se malo kao uleže poleg mene, a ga zmanjka prej kot mene user posted image ..., Moja sestra pravi, da sva pri naši hiši noseča kar oba user posted image

No, pa sem spet dolga... user posted image

Aha, za seznamček, še moji pregledi:

Nuhalna je 8.11, naslednji pregled pa 23.11

Pazite na svoje pikice in uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 665
5.10.2010 14:17:45   
anchika
vesna b :tudi meni niso všeč čudna imena, nimam nič proti če jim  drugi dajo  le jaz svojim otrokom  ne bi dala sem za obična imena.
fluf: tud  jaz se že mesec dni počutim kot ti. Slabo mi je , najbolj zvečer, ne morem niti dihat  in niti bruhat. Najbolše se počutim zjutraj. Takrat sem le malček lačna ma ni panike takoj kaj pojem. Zvečer pa je za umret.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 666
5.10.2010 14:21:50   
fluf
o bog... kaj me čaka...
viden trebušček?? no jest sm se odločla da dolg ne bo viden... itak sem pa prvič noseča, tko da morm še sploh poštudirat kdaj nej bi se začel poznat :D:D:D

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 667
5.10.2010 14:25:42   
RAKICA2007
Hej čvekice,

tudi meni niso všeč nekatera 'nova' imena... No mi imamo doma že Nejo, če bo v drugo punčka bo __________ - nimam pojma user posted image , če bo pa fantek, se pa nagibam k Anej-u, David-u... Ne vem, mi malo bolj Anej diši... kaj pravite? Preveč moderno? user posted image

Mah, ne vem glede teh imen... meni bi bilo boljše, da bi si otroci sami izbrali imena, ki bi jih radi 'nosili' user posted image
Slabosti ni več user posted image  imam pa manijo na sladko, sladko, sladko... mmmmnjaaaam, čeprav gre vse to na rit oz. tja kamor ne bi smelo iti...

šibam, se beremo...

PA PA

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 668
5.10.2010 14:27:22   
vesna_b
fluf - ej, ti se že lahk odločiš, sam ne obvelja tvoja... user posted image

pri meni se je prvič začel poznat pri 4-ih mesecih, sedaj se mi pa že vidi...

o, portorož - lepo, da si se spomnila na nas.user posted image   super, da so se izcedki umirili. no, moj je presrečen. sicer ni tako raznežen, kot je bil prvič, ampak me pa nonstop boža po trebuščku in sprašuje: pikec, kako si kaj? ne vem pa še, če pikec kaj brcne v odgovor...user posted image  je pa tako priden - pomiva posodo, pospravlja... super je v glavnem...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 5.10.2010 14:38:44 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 669
5.10.2010 14:30:23   
vesna_b
Neja bi bla moja, če ne bi sodelavka že mela Neje. sem bila takrat takoooo jezna, ko sem zvedla, kako je dala hčerki ime....

Anej in David - obe imeni sta mi všeč...

saj ok, vsak ima svoje mnenje, sam jaz menim, da vsa ta sedaj noro moderna imena ne bodo dolgo moderna, potem pa... niti nimam želje, da bi moj otrok izstopal po imenu... enim se pa to fajn zdi...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 670
5.10.2010 14:36:47   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

o bog... kaj me čaka...
viden trebušček?? no jest sm se odločla da dolg ne bo viden... itak sem pa prvič noseča, tko da morm še sploh poštudirat kdaj nej bi se začel poznat :D:D:D

pri moji 1.user posted image  se je trebušček začel kazati tam okoli 16.tedna, pri drugi pa v 8. tednuuser posted image  - tako, da sedaj v 10.tednu pa že res težko skrijem user posted image  Sicer pa kakšno malo bolj ohlapno majčko nase potegnem in je ok...

Mi3je smo povedali že babicam in dedkom, pa nekateri najbljižji prijatelji in sorodniki vedo, pa seveda v moji službi sem povedala, zaradi primera, da ostanem na bolniški - da vedo zakaj... Da zjutraj ne kličem in rečem... Živjo, veš sem noseča in ostajam na bolniški, ker je to pa to user posted image user posted image  bi šefico kap user posted image

me pa zadnje tri dni vsake toliko dol pritisne... ja ja pa 'zizike' so ponorele user posted image  bo potrebno v nabavo za kakšen nov moderček user posted image user posted image  - čeprav bi to mojemu user posted image  raje prepustila - ima izredno 'okusen' okus user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 671
5.10.2010 14:42:43   
RAKICA2007
Portorož; user posted image  da so se izcedki umirili... naj se ne igrajo več s tabo in našimi živčki user posted image

vesna_b; madonca, mi2 pa enako razmišljava user posted image user posted image user posted image  glede imen

Neposredna povezava do sporočila: 672
5.10.2010 14:52:25   
vesna_b
user posted image  ja, zgleda da res user posted image

sem že študirala, če sem mal za luno, ker nas ni ravno veliko takih, pa si me malo pomirila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
5.10.2010 14:53:45   
RAKICA2007
če si ti, sva obe user posted image user posted image user posted image mal za luno... bi mi pa bilo danes veliko lažje, da sem na Luni user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 5.10.2010 14:54:19 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 674
5.10.2010 17:58:33   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
04.05.2011
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image majagrega , 28let, 2 user posted image , 1 user posted image , NP-12.10
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , sm=smiley27.gif]
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
08.05.2011
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image
09.05.2011
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image
10.05.2011
user posted image titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
15.05.2011
user posted image anonimna , 2 user posted image , 1 user posted image
16.05.2011
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image anonimnaSAN , 2 user posted image , 1 user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
24.05.2011
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image
27.05.2011
28.05.2011
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image aap
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf

SKUPAJ NAS JE: ----65----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

Kar te ne ubije te ojača!

Neposredna povezava do sporočila: 675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?