|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
2.10.2010 20:30:58   
bobica
mene si pozabla..9.11. imam pregled

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.10.2010 20:43:46   
Ikelc
nitkica še enkratuser posted image za sezname.
Mimogrede tudimene si spustila, prvi pregled imam 12.10.
Pa lep večer vsem majčicam, ki še ne spiteuser posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.10.2010 20:47:31   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Nitkica11

Dali* - se oproscam za pomoto ja 9.11 je bil mislen 2.11 pa sem se zatipkala za Nuhalno drugace mi je pa lazje urejat ce so pregledi posebi ker imam lepsi pregled ker je ze tko cel smorn. Ce se katera javla ji z veseljem predam seznamcek ker med tednom nimam ravno veliko casauser posted image

ne ne Nitkica, nč hudga.

Sam Nuhalno mam 20.10., ker smo prestavili termin, da ne bi bilo prepozno.

nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 603
2.10.2010 23:22:02   
Anitka
Ku ku, pa da izdamo kdo je anonimna*a*user posted image To sem jaz, Anitka, ki sem bila med majcicami 2008user posted image Vidim, da nas je ze kar nekaj na seznamu in upam, da bomo vse na njem tudi ostale pa da se nam se katera pridruzi.
A se kateri ze kaj busi pozna? Jaz imam obcutek, da zeuser posted image Pa kg?

Zelim vam mirno noc pa se tipkamo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.10.2010 23:29:04   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nova79

heh...jst sm se tolele vse hecala da sm splavila...tisto kar je pa na bambino.si pisalo je pa napsiala moja sestra ker ona ma tak enak vzdevekuser posted image user posted image user posted image

Mislim halo?!?!?!?!?!?!?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nova79)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.10.2010 8:01:18   
RAKICA2007
Jutro punce...

samo malo na hitro se vam javim...

mene utrujenost zapušča user posted image sploh nisem več toliko utrujena kot sem bila pred mesecem dniuser posted image
pa tudi malo manj mi je slabo... Imam pa trebušček vedno večji user posted image tako, da že kar težko skrivam - ampak to je lep čar user posted image naj se pozna in vidi...

za na seznam NS si mene pozabila : 21.10. naslednji pregled pri G pa po nuhalni... tako, da mi ni dala datuma... grrrr jaz pa komaj čakam na ultrazvok in da zopet ugledam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nefretiti - iiiiiii kako sem vesela zate... sem spremljala tvojo žalostno zgodbo in me resnično veseli, da si NAŠA majčica2011. Sedaj pa maksimalno uživaj v nosečnosti, brez posebnih problemov in crkljaj svoj trebušček. user posted image pa naj veselo bije do maja, ko bo na svet pokukala mala majčica oz. majček. user posted image

Nove majčice2011 user posted image WELCOME user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedno več nas je ... in to je supeeeer.

Naslednji teden še v službi, nato pa od 10.10.-17.10. pobegnemo tavečjo malo namakat user posted image Gremo v Čatež in komaj čakam, vem da bomo uživaliii

Vsem želim čimlepšo nedeljo, mirno in velikooo crkljanja.... pa čimmanj utrujenosti in user posted image

Mislim na vas, user posted image 2007

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.10.2010 8:31:45   
bambika
Pozdravljene!
Še ena majčica,sem se že pri junijkah javla pa očino bom kr pri vas ostala.
PDP 29.5., pregled pa imam 12.10.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 607
3.10.2010 11:26:30   
mami411
Dan!

Nitkica jest sem pa dobila datum za AC, mi lahko dodaš 16.11. Hvala! Pa meni je bolj všek tak seznam, da je malo ločen user posted image

Jaz pa prej nisem sodelovala na RR, tako da ne poznam nobene user posted image

No mi2 bova še ene 2 tedna tiho, potem bova pa počasi povedala. Prvo doma otrokom, potem pa počasi še ostalim.
Jaz sem v bistvo zdaj že v 3 mesecu user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.10.2010 11:28:59   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: Lidii

mene še neki drugega zanima. pogodba o zaposlitvi se mi izteče čez nekaj mesecev (zaposlena za določen čas). do takrat ne bom mogla tajiti o nosečnosti oz. bom mogoče zaradi slabosti koristila kak dan bolniške. ali me lahko delodajalec odpusti oz. mi ne podaljša pogodbe zaradi moje nosečnosti? je katera že imela podobno situacijo???

Kot so že punce povedale, za določen čas ni nobene ovire da te da stran. Bi bilo pa res fino da se zmeniš da ti podaljšajo, sej če boš šla kasneje na bolnišo si v breme firme samo en mesec, pa potem po porodniški ti pripada zavod za zaposlovanje, če te ne bi vzeli nazaj v službo. Odvisno kolk jim je da ti grejo na roko.

(odgovor članu Lidii)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.10.2010 12:05:16   
Anonimen
ojla

jaz bi se vam tudi pridružla sicer pregled imam komaj 25.10. (prvi) malo mi je čudno ker imate nekatere takrat že NS ampak zgleda da že ve kaj dela moja G. sicer pa tudi sama nevem po mojih izračunih bi morau biti PDP 22.5.2011 ker zadnja user posted image  je bila 15.8 tako da bomo videli kaj bojo rekli

za tabelco bom zaenkrat anonimnaSAN 27let 2user posted image  1user posted image

nefertiti user posted image user posted image user posted image user posted image  čim manj komplikacij ti želim in seveda sploh brez dvoma se vidimo na ciljni črti

NOVA79 mogoče je pa tvoja letnica namesto 79 --> 97 ker imaš neznosno razmišlanje ki definitivno ne sodi sem gor

slabosti so tko so bruham sicer ne kar je zame še bolj mučno ker ne gre ne do ne gor ampak bomo že utrujenost jah ni neki pretirana je pa prisotna si je pa tud ne smem privoščit ker naš potrebuje popolno pozornost smo še pr mejhnih tako da hitr kej na tla leti user posted image

lidi tako sem jaz ostala brez službe ko so izvedeli upam pa da maš veliko bolj razumne šefe

(odgovor članu mami411)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
3.10.2010 14:12:07   
ružy
Pozdravljene! Čestitke vsem majčicam! Tudi meni je test končno pokazal plusek. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 21.5.2011, bomo pa videli kaj bo rekla G. Sicer se počutim odlično, saj razn občutljivih in napetih prsih ter pogostejšem uriniranju, nimam nobenih znakov nosečnosti.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.10.2010 15:36:03   
Nitkica11
no pa smo pocasi zakorakali ze v 11 tedni kako gre hitro cas...

pozdravljene vse nove user posted image ko bom urejala seznam vas dodam user posted image

P

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ružy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.10.2010 17:26:11   
zvezdica1980

Še ena majčica 2011. To je moja 2. user posted image , 1.user posted image PP 5.10.2010, PDP 25.5.2011

Komaj čakam torek da bidim mojegauser posted image .

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 613
3.10.2010 17:41:16   
zvezdica1980
Aja še to stara sem 29 let.
Znaki: občasna nespečnost user posted image , čez dan kot cunja (zaspana in lena) ponoči mi je bilo 2x slabo ko sem stopila v 5t, potem nič več. Ja pa boleče prsi in pogosto uriniranje. To je to....fajn se počutim bomo videli kako se bebica počuti v mojem bušiju!!!

Še ena majčica 2011. To je moja 2. user posted image , 1.user posted image PP 5.10.2010, PDP 25.5.2011

Komaj čakam torek da bidim mojegauser posted image .

Pozdravček

[/quote]

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.10.2010 21:34:46   
Anonimen
no napisala ceu post pa mi je vse zbrisal in sm zdej rdeča v glavo k user posted image  user posted image

uglaunem zaspanke sam povzetek a ste zmer tko mal zgovorne al pa vikend dela svoje user posted image  sej me smo ble tud take vikend zatišje med tednom pa bog nedej da te 2 ure ni blo gor ker so naklofale tud za 2 strani user posted image  uglaunem vesela da sm z vami

NITKICA11 mene mal ta ttvo 11 tedn bega ker men piše da sm v 7 tednu zdej pa nevem al sm narobe temo načela al pa narobe datum zračunala al kva user posted image  

(odgovor članu bobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
3.10.2010 23:16:20   
rakica 2
NITKICA-11,men je tud ta seznam bolj všeč,sam številke mi morš obrnit,ne12.10,ampak21.10.si pa tud mene zmedla s tem 11 tednom in sm pol zase računala a sm kje falilauser posted image
drugače pa slabouser posted image user posted image user posted image non stop,sploh ne vem a sm lačna a me slabiuser posted image
tiste ki dojite,a imate namen prenehat al boste čakale da se sami user posted image "odstavijo"?naša je kar odvisnica,sicer 2x na dan,pa mi je težko ji to vzetuser posted image
KOFETEK-jst obvezno dva,mam nizk pritisk in me je še prejšnji teden ful glava bolela,zdaj je pa mal bolš,mi pa kofe ni več všeč,lani sem pila sam šweps in redbul ko mi je padu pritisk,saj kafeta videt nism mogla,zato pa je tamala tak power in sam v luftuuser posted image user posted image user posted image so ji zrasla krila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.10.2010 7:36:57   
anchika
Najprej vas  bom prebrala pol pa vam javim  o mojem pregledu 28.9 saj od takrat se vam nisem javila

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 617
4.10.2010 8:20:26   
anchika
Sem kar  preskočila 2 lista ker ne morem počakat da vam povem o mojem prvem pregledu ki sem ga opravila 28.9.
Prebrala sem o naši  novi 79, povem vam da se ji bo vrnilo in bo res jokala. Saj ji ne priželim a ponavadi je tako!!
No pa o mojem pregledu. Šla sem  k G in mi je naredila UV. Pol me vpraša če imamo kaj v sorodu dvojčkov, jaz  pa  odgovorim  ne , sploh nisme vedela  zakaj bi me to vprašala. Pol pa reče " ja  jaz vidim tukaj dva".
KAJA?? IN V JOK.
ŠOK!!
Nisem mogla verjet , no šele zdaj verjemem , sem bila kar en teden na bolovanju ker nisem dojela. No zdaj smo se sprijaznili bomo imeli 4 čeprav to ni bilo pralnsko. Plansko je bilo število 3.
No didi 74 se ti pridružujem
jutri imam ponovno pregled da mi pove kako je kri in voda in pol naprej.
Zelo me bolijo noge. utrujenost in slabosti čez cel dan so še vedno prisotni. Zaenkrat še delam .
Bomo vidli kako bo naprej

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 618
4.10.2010 8:21:32   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

NITKICA-11,men je tud ta seznam bolj všeč,sam številke mi morš obrnit,ne12.10,ampak21.10.si pa tud mene zmedla s tem 11 tednom in sm pol zase računala a sm kje falilauser posted image

saj meni piše, da sem noseča 7 tednov, pa imam konec meseca rok, nitkica pa je čisto na začetku seznama, tako da ...

ej, punce, ki imate angelsounds - kdaj ste zaslišale srček?

no, meni se danes takooooo nič ne da... komaj sem se sestavila zjutraj. zvečer sem likala, potem je pa ponoči tamala nekaj stokala, pa sem jo k nama vzela, in se je tako vrtela, da smo se zmenile, da jo nesem nazaj v njeno posteljico, in se k njej stisnem. je rekla, da lahko, in je spala do zjutraj, jaz pa tudi user posted image
sam moj je gledal zjutraj začudeno, kje je tamalauser posted image  očitno je že spal, ko sem jo nazaj neslauser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 619
4.10.2010 8:24:41   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

No pa o mojem pregledu. Šla sem  k G in mi je naredila UV. Pol me vpraša če imamo kaj v sorodu dvojčkov, jaz  pa  odgovorim  ne , sploh nisme vedela  zakaj bi me to vprašala. Pol pa reče " ja  jaz vidim tukaj dva".

in ti o tej lepi novici tako dolgo molčiš??? ja, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
verjamem, da je šok, ja. saj midva se ves čas hecava, da kaj če bosta dva, sam po moje, da mi reče, da dejansko sta dva... me mal kap na stoluuser posted image

ej, trije al pa štirje... saj ni velke razlike... dolgčas ti pa res ne bo...
a že veš, sta enojajčna ali dvojajčna? ma vem, firbec, sam men je takoooo lepo videti enojajčna dvojčka user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.10.2010 9:00:35   
Nitkica11
anchika - cestitke za user posted image user posted image to bo pestrouser posted image

rakica 2 - tocno trajanje nosecnosti je 10t2d res pa je da spadam na april oz. 1maj mi je zracunala moja G bomo pa vidli kaj bo na NS rekla user posted image

vesna_b - nekatere srcek najdejo ze okol 9-10 tedna ampak najbolj nej bi se pa v 12 tednu zdaj je pa tudi odvisno koliko kg imas.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.10.2010 9:07:15   
Nefretiti
Ancika: čestitke za user posted image user posted image .

Jaz pa sem izvedela, da nimam avtoimune bolezni, ampak vseeno pričakujejo zelo težko nosečnost, kot je bila prva. Imela sem namreč prikrito preeklampsijo, zato pa je bila moja punčka ob rojstvu težka le 2kg.
Hvala punce, ki poznate mojo zgodbico. Upam, da bo tokrat imela srečen konec. Zaenkrat kaže kar bobro.user posted image

Angelsounda nimam......
Kava: spijem do 3 na dan. Zjutraj ne morem funkcionirat, če je ne spijem. Res pa pijem tako bolj šibko.
Slabosti: joj....kar naprej nekaj jem, potem pa se bom čudila od kod kg.
Utrujenost: jah......sej sem na bolniški. Skoraj nimam pravice biti utrujena. Res pa popoldan vzamem čas za beauty sleep.user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.10.2010 9:19:41   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
04.05.2011
user posted image Anitka, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image majagrega , 28let, 2 user posted image , 1 user posted image , NP-12.10
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
08.05.2011
user posted image RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image
09.05.2011
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image
10.05.2011
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
15.05.2011
user posted image anonimna , 2 user posted image , 1 user posted image
16.05.2011
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image anonimnaSAN , 2 user posted image , 1 user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
24.05.2011
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image
27.05.2011
28.05.2011
29.05.2011
user posted image bambika
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image
user posted image perpuser posted image , 2user posted image , 1user posted image
31.05.2011
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image aap
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
SKUPAJ NAS JE: ----61----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

(odgovor članu Nefretiti)
    Neposredna povezava do sporočila: 623
    4.10.2010 9:23:12   
    Nitkica11
    user posted image

user posted image

OKTOBER
    4.10.
    user posted image  Nitkica11
    user posted image  melitkica-PP
    user posted image  anchika
    5.10.
    user posted image  hanna80-PP
    user posted image  anonimna-PP
    user posted image  Sortis-PP
    user posted image  zvezdica1980-PP
    6.10.
    user posted image  pajkica2
    user posted image  sagos
    user posted image  anonimnauser posted image -PP
    11.10.
    user posted image  mojatvoja
    user posted image  Lidii-PP
    12.10.
    user posted image  Njeli
    user posted image  mami27
    user posted image  majagrega
    user posted image  jana79
    user posted image  Vesella
    user posted image  Ikelc -PP
    user posted image  Ibambika -PP
    14.10.
    user posted image  vesna_b-PP
    15.10.
    user posted image  Anitka
    user posted image  kajbosbil-PP
    user posted image  netgirl
    18.10.
    user posted image  maami11
    20.10.
    user posted image  cowgirl-PP
    user posted image  borovncicai-PP
    21.10.
    user posted image  rakica 2
    25.10.
    user posted image  anonimnaSAN-PP
    27.10.
    user posted image  Osala-PP
    28.10.
    user posted image  Dali*
    user posted image  Klaraklara30-PP

NOVEMBER
    9.11.
    user posted image  mami411
    user posted image  bobica

user posted image

OKTOBER
    15.10.
    user posted image  najkica
    19.10.
    user posted image  Nitkica11
    20.10.
    user posted image  Anitka
    user posted image  Dali*
    21.10.
    user posted image  RAKICA2007
    22.10.
    user posted image  majagrega

NOVEMBER
    9.11.
    user posted image  Dali*

user posted image

NOVEMBER
    22.10.
    user posted image  mami411

Neposredna povezava do sporočila: 624
    4.10.2010 9:27:13   
    vesna_b
    nefretiti - ma saj mogoče ne bo tako težko. in ja, tvoja trenutna zgodba bo imela srečen konec. sicer tvoje zgodbe ne poznam, malo sem zasledila, ampak... ne grem brskat po preteklih izkušnjah, ampak bom s teboj "sodelovala" v tejle izkušnji, v kateri boš dobila majsko user posted image  dete. he he he, vse me bomo čvekale s tabo do onemoglosti user posted image

drugače pa - če ne veste, kako doma povedat za user posted image , evo par idej... TUKAJ

(odgovor članu Nefretiti)
    Neposredna povezava do sporočila: 625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?