Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* In po čem sklepaš, da jih ignoriram (tiste z literaturo)? Ne ignoriras v polnem pomenu besede. Se pa rahlo norca brijes. Morda se pa motim, morda je to kar se meni zdi, da brijes norce pravzaprav samo popolno nezavedanje kaj te caka ce zelis doseci kar si si zastavila. Nikakor pa ne zelis prisluhniti, da ne bo tako enostavno in lahko kot si si zamislila. Današnja ugotovitev (po eni uri ekonomije in dveh urah ustavnega prava) je, da mi ekonomija SPLOH ni všeč, ustavno pravo pa je prof. Kaučič predstavil tako dobro, da se mi zdi, da bo zame to prava poslastica. Poleg tega so nam pa še takoj porinili v roke ustavo (sicer fotokopirano in pomanjšano, pa vendar - vsaj je dobil zastonj izvod). Ce bo poslastica. Povdarek je na Ce. Obnasas se kot bi se ze vpisala na faks... ma kaj vpisala, kot bi se pripravljala ze diplomo zagovarjat... Aja, Frodo - se deeply pardoniram, ker se nisem učila že 1. dan (včeraj). In, a veš, da se tudi danes (2. dan), še ne bom? Če temu rečeš sanjanje, potem prav - pa sanjam. Saj sama pravis, da sanjas. Sama govoris ze nekaj let, da so tvoje sanje, da bos pravnica. In zato te ne sprasujem kaj sanjas, temvec kaj delas, da to ne bodo samo sanje. In če misliš, da bom to vlekla v nedogled - tebi na čast jasno in glasno povem, da ne bom. Je pa tako (žal?), da so v življenju zaposlene matere dveh otrok nekatere stvari pomembnejše od časa, preživetega ob učbenikih. Najprej je na vrsti moja družina. Na srečo imam povprečno dovolj časa za učenje (zgodaj zjutraj, zvečer, v službi,...). Seveda - če je pa tvoj očitek (meni) to, da nisem že včeraj 8 ur sedela ob knjigah, potem pa rade volje verjamem, da jih boš še do naslednjega leta polna. Ker samo zaradi mature in faksa ne mislim nehat' živeti svojega načina življenja. Bom ga spremenila (v to bom primorana, če hočem karkoli narediti), ne bom pa zapostavila stvari, ki sem jih počela do sedaj. Kerensda, brez zamere ti nimas pojma kaj pomeni zagrabiti se knjige in uciti se. In znova brez zamere, dosedanji dosezki na temo izobrazevanja so v skladu s tem. In zato grem danes zvečer v Club Top na spoznavni žur vseh študentov, jutri pa v Bachusa na spoznavni žur študentov PF. Aja, pa domačo nalogo za ustavno pravo bom naredila že zdajle, preden grem po Mladiča v vrtec. Uzivaj