Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Hehe, meni je pa ravno 3D všeč. To se vse tako fajn zakomplicira. Da te včasih kar možgani srbijo, meni je bil to tak fenomenalen občutek, ko se vse začne zlagat na svoje mesto ... Felicita, jaz nisem mela cedilnika, se mi zdi, čeprav mi je nekaj znano... Sem pa delala mat. na biologiji,pa se ne spomnim imena prfoksa, je pa bil to tudi pri nas predmet, ki je odločal o vpisu v naslednji letnik, hehe . Sem pa mela 10/10, hehe, to sem si pa zapomnila . jest pa v drugo 9/10... heh, če bi mela cedilnika bi verjetno vedla, on je tko poznan zmaj, samo imho je en najboljši profesorjev, ki sem jih dala skoz v svojem življenju (in to da me je 2x vrgu pa še vedno tko mislim pove velik). no, kokrkol, jest sm mela ogromen odpor do matematike - slaba osnova iz oš, nesposobna prof v gimnaziji, pol pa še zmaj cedilnik... pol sm se pa kr nekak vnesla, ko sm vidla da matematke ne bom rabila samo pri ''matematiki'' ampak še mnogo kje drugje, tko da... ja no, zdej kr gre. z mal več truda kot ostalim ''po duši naravoslovcem'', ampak gre pa mi (no, pa blazno ponosna sm da vedno vse zmagam v računanju na pamet al pa na papir v tem sm pa RES dobra)
< Sporočilo je popravil Felicita -- 4.10.2010 18:02:04 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|