Tiamo
|
Dober dan, mamamajča hvala enako, tečna sem kot driska, pa še plačo sem dobila nakazano, no ne plačo ampak žepnino..fak, pol pa pravijo da naj nehamo stavkat!!! Sorry Jana, ampak veš, da je takih k si ti na zavodu ful malo, eni so tam ker jim je bolje kot v službi, predstavljalj si, da si tam referent se ti zmeša. Samo, da vam povem, da se Javni sektor ful razlikuje v plačah, npr. pri nas na UE punce na šalterjih dobijo 500€, pa imajo npr, čez 10 let delovne dobe, policaji, ki delajo nočne, izpostavljajo svoja življena itd dobijo 700€...jaz sem tehnični delavec in dobim 700€, pa imam narejena 2 faksa. Tako, da je ful težko primerjat enega za šalterjem, pa enega za tekočim trakom....vse je v ku***. Popadki, danes ponoči nisem in nisem mogla spat, zvečer sem se prav ustrašila k nisem več čutila gibov. Potem sem enega začutila, zaspala k top za pol ure , ker potem so me pa gibi zbudili, pa špikanje kot pri menstri, no ptoem sem do 3 ponoči hodila na wc, gledala tv, sem hotela še likat,....potem sem se malo sproščala in pomislila, da sploh ne bi bil slab datum za rodit 10.10.2010. Ampak moja princeska gre v ponedeljek na tabor za tri dni, tako da bi bilo neizvedljivo it rodit v nedeljo, ker bi bila čisto užaljena. TAle vreme me tudi ubija....
|