caroline1
|
Dobro jutro. Končno noč, kot noč s samo 3 obiski wcja...prav ne morem verjet, da to še gre! Spala sem kot dojenček. Moj pritisk nič posebnega. Največ 130/85...I LIKE. Imam pa čist zabit nos anju- mislim, da ni toliko strah, da ne bomo vedele, predvsem vso to špikanje bega, pa misliš, kaj če pa že?! Npr v MŠ je rekla, da pridemo, če odteče voda, ali so popadki 1 uro na 5 minut. G po CTGju mi je pa naročile, da naj pridem takoj, ko opazim rdečkast izcedek ali če se popadki pojavijo na 10-15 min...kdo je tisti, ki ima prav....kolk cajta naj potem še čakam itd., to mene bolj bega, nočem pa iti tja, pa čakati v P še tri dni, preden se bo kej zgodilo...mah, sej bomo že vedeli, še smejale se bomo na to! jana84- me je kar zvilo, ko sem videla, da sem počasi na vrsti...kot v šoli pred izpitom! filisa- dan je še dolg! se mi je pa sanjalo o tvoji punčki, ki ni bila zelo velika, ampak ker si ti majhna, je bila kao ful ...tega se spomnim! mamamajča-praviš, da vaš fante ni izgubil lulčka upam, da si uživala v Prlekiji. Jaz prav pogrešam pogled na gorice, pa jesenske barve...ah pa drugo leto! nika1- mene je prejšnja dva tedna nonstop driskalo, brez razloga...karkoli sem pojedla, vse je šlo kar skozi. Po 5x na dan sem bila na wcju...sem tudi razmišljala, da se mogoče kaj napravlja...ampak še vedno vztraja pri mamici.
|