|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
5.10.2010 9:31:11   
olana
Mavrica72 hvala za odgovor, sej sm tud sama nameravala user posted image user posted image . A mi še poveste na hitro kaj jeste, ko ste v postopku ali kaj pijete, da ne bom 3 ure iskala na forumih....user posted image user posted image . Jaz sem začela z vitamini http://www.nn-sportna-prehrana.si/index.php/prehrana/zdravje/optimum-performaxx-120-kapsul.html, so res vsi notr, a mi priporočate še kaj?user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.10.2010 9:33:53   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Pozdravljene!

Pri nas je včeraj tudi padla prva špikica Diphereline, tako da smo vse bližjeuser posted image !
Danes se bom začela sama špikat, ne vem kako mi bo ratalo, ker včeraj mi je sestra Marija dala prvo špiko!user posted image
Olana, smo se mogoče včeraj srečale?

Ja čisto možno, ker sem videla samo en par, imaš kratke lase? Tudi jaz sem se danes prvič sama špiknila, pa ni blo tako fajn, kot jo da dr.Reševauser posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.10.2010 10:03:06   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Mavrica72 hvala za odgovor, sej sm tud sama nameravala user posted image user posted image . A mi še poveste na hitro kaj jeste, ko ste v postopku ali kaj pijete, da ne bom 3 ure iskala na forumih....user posted image user posted image . Jaz sem začela z vitamini http://www.nn-sportna-prehrana.si/index.php/prehrana/zdravje/optimum-performaxx-120-kapsul.html, so res vsi notr, a mi priporočate še kaj?user posted image

jaz pijem Q-10 encim, C vitamin, E-vitamin, tifol, čaj krvomočnice, jem veliko zelenjave in sadja...ko bom začela s špikami pa pivo in jedla bom malo več jajc, ker naj bi to pomagalo pri zorenju... sem to počela tud v prvem postopku pred 2 leti in je bilo uspešno

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.10.2010 10:03:28   
waiting
Hvala punce za toliko informacij.
Se pravi da lahko pricakujem, ce nam ni uspelo, M sele okoli sobote.
Ah sem upala da pride ze prej, da se jaz spravim skup do sobote ko imamo zabavo.
Je mož reku da sploh ne greva, ce jo dobim ravno v soboto, ker bom tam kot en kup nesrece user posted image
Hmm zakaj sem izgubila upanje... morda, zato, ker se pocutim naravnost odlicno
tudi utrogestan mi popolnoma nic ne nagaja vse kar je, da me bolijo prsi.
Morda se bom enkrat se tolkla po glavi zakaj sem si zelela nosecniskih znakov, ampak trenutno si jih resnicno zelim user posted image

Olana v LJ nas sploh niso vprasali koliko jih zelimo.
Meni so vstavili user posted image user posted image brez vprasanja.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.10.2010 10:20:55   
pokamoka
Mavrica72... imaš ZS
Menstruacijo naj bi dobila... hmmm... jaz sem si izračunala. Dan transferja je dan ovulacije in potem si izračunaš, glede na to, koliko dolge cikluse si imela. Jaz sem imela cikluse dolge 24 dni in sem dobila potem glede na to... to tečko sitno... Danes je potrjeno, da pri nama ne bo nič. Sem bila pri G... smo se tudi zmenili kaj in kako naprej. V januarju gremo spet na juriš... Upam, da nam uspe v drugo!!!! Bom pred punkcijo pila pivo (čeprav ga ne maram) in jedla jajca. Bom pač upoštevala vaše nasvete:)
Trenutno me pa še vedno zeloooo boli zaradi te moje glupe endometrioze... jao, tega pa res nobeni ne privoščim. In te tablete ne primejo skoraj nič, pa magnezij pijem... in počivam... pa vseeno. Lahko pričakujem (glede na izkušnje iz prejšnjih M), da bo to trajalo še en teden... jao meni... ni mi všeč...

Kalaxy... kako ti kaže??? Si dobro???

Waiting... zakaj si izgubila vse upanje???? Jaz ga nisem do zadnjega... je treba upati do konca in še malo naprej... res, verjemi...

Olana... tudi v Postojni me niso vprašali, koliko mi jih ustavijo. Je rekel dr., no, tukaj bomo zdaj dva ujeli in ju ustavili, kajne??? In je bila zadeva rešena...

Ne glede na to, da sva midva prvi postopek zaključila, vas bo spremljala, brala, držala pesti in navijala za vas. Pazite nase... resnično.

Pa itak se še javim...

lp

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.10.2010 10:22:38   
latka
Midva sva bili tam malo pred deveto, sem imela črno jakno, moj pa modro-oranžno vetrovko, sem stala cel čas na vogalo pred vrati delitev terapije!Kaj pa ti?

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.10.2010 10:29:54   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: n74

IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka

Pa še po inekcijo moram jutri zjutraj, ker imam krvno skupino 0 neg. Jao... res sem vse pobrala kar je možno.

Najprej user posted image user posted image user posted image . Meni vedno pomagajo.
Imam pa eno vprašanje. Jaz imam tudi krvno skupino 0 negativno in mi niso nikoli rekli, če postopek ni uspel, da moram po injekcijo. Razen po abraziji so mi jo dali. Katerega G pa imaš, da tako dela?

lp, N.

Ako imaš krvno grupo negativno ti ob vsaki neuspeli nosečnosti vzamejo kri in jo pošljejo na test - ICT. V kolikor tam potrdijo da je imunizacija potrebna dobiš RHogam v zadnjico.
Po domače povedano: Ti si negativna, partner pozitiven. Plod je lahko pozitiven po očetu in te ob splavu lahko "okuži" z njegovo krvjo. Zato dobiš inekcijo ki prepreči morebitno okužbo.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.10.2010 10:44:19   
Anonimen
Punce, ne računat, kdaj morate dobiti M glede na vaše cikluse. V postopkih ste polne hormnonov in se vam ciklus dobesedno poruši. Tako, da je čisto brezveze. Jaz bi na vašem mestu počakala do 12 dne po ETju, naredila test in če je negativen počasi nehala z utrogestanom, da boste čimprej dobile M. No, seveda pa lahko počakate tudi do krvnega in šele potem prenehate.

(odgovor članu Kruce Fiks)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.10.2010 10:44:27   
pokamoka
Hja, meni danes niso dali inekcije, ker niti ni prišlo do realizacije nosečnosti, ker sem začela krvaveti 12 dan po transferju, kar pomeni, da ni prišlo do ugnezditve. Če pa bi začela krvaveti 16, 17, 18... dan po transferju, torej če bi menstruacija zamudila, bi mi to inekcijo morali dati. Jaz sem danes dobila take informacije.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.10.2010 10:44:54   
aqua77
Krucek, lepo te je spet brat!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pametne nasvete pa ti itak ko po spisku talaš!!! user posted image

Pozdravčka....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.10.2010 11:13:42   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Krucek, lepo te je spet brat!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pametne nasvete pa ti itak ko po spisku talaš!!! user posted image

Pozdravčka....

Ljubim rukeuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.10.2010 12:21:37   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Midva sva bili tam malo pred deveto, sem imela črno jakno, moj pa modro-oranžno vetrovko, sem stala cel čas na vogalo pred vrati delitev terapije!Kaj pa ti?

Ja midva sva tudi imela uro ob devetih, sva pa sedela na klopi in šla not pred vama. Zgleda, da smo na istem, istočasnouser posted image user posted image . Neč, zdej grem pa pir pit.....user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.10.2010 12:44:07   
latka
Ob kolkih pa imaš UZ 14.10.?Jaz imam uro 9.40h!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
5.10.2010 12:59:36   
latka
Saj si v MB, a ne?user posted image Tudi tvoj prvi postopek?
Mi smo že vsi tako nestrpni, če nam bo ratala, najbolj pa midva, pa najin sinček, prvošolček, ki v katalogu že izbira igrače, katere bo kupil dojenčku!

Mene so danes začele močno bolet prsi, in to ob straneh!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
5.10.2010 13:09:35   
Barbara31
SBDJ... imam eno vprašanje zate. Kot sem prebrala je to tvoj 7 postopek. Glede na vse težave, ki si jih že imela, ali moraš tega 7 plačati, ali ti ga zavarovalnica še plača?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.10.2010 13:12:41   
drejčy

Evo spet jaz tečka user posted image .No danes sem šla na samoplačniškega krvnega, ker urinski test še vedno kaže pozitivno,kri pa je še vedno prisotna.In vrednost je ubogih 24,4 user posted image .Tako da mislim da je to to,...Sem pa vprašala kaj zdaj to pomeni oz.ne pomeni, pa je rekla da možnost še vedno obstaja da začne hormon rastiuser posted image (se ne bi zanašala preveč na to)Je pa danes točno 10dan po ET.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.10.2010 13:31:25   
latka
Jaz močno držim pesti, da bo hormon začel rasti, saj ni še 14 dan ET!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.10.2010 13:38:47   
mića
drejcy sedaj je cas ko bi morala dobit menstruacijo in je to čist normalno jaz sem jih tud imela,ti izcedki mogoče bodo naslednji mesec spet v tem času tako da ne obupaj in ne hodi okoli pa avto pa stopnice............. ampak POČIVAJ in se umiri ker s tem samo škodiš vem da si v dvomih tako kot vse me jaz tudi imam visok bhcg pa še vedno me skrbi kaj pa kako pa ko jih bom slisala in bodo rekli da je vse ok me bo še vedno skrbelo kako pa kaj do poroda pa ko bom rodila bom spet nasla eno skrb take smo me zenske tako da se umiri in počivaj
jaz sem imela pri prejšni nosečnosti normalno menstruacijo pa se je izkazalo da sem noseča tako da to ne pomeni niččččč lepo bodi pridna pa počivaj me bomo pa drzale pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.10.2010 14:32:57   
energija80
miča lepo si to povedala....sam včasih ne veš kaj je bolje počivat ali se normalno gibat...user posted image jst tut mislim drejcy da še ni vse izgubljeno,si šele 10 dan po ET.Držim pesti!Mića tebi pa čestiamuser posted image user posted image user posted image Meni je danes eko slabo,sem 5dan po ET,upam da bo vse ok...

Pupe uživajteuser posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.10.2010 14:47:56   
bibk
Naša Loremi je pa ziher že gotova .... Upam, da so te fajn poštimali in da ni prehudo.... Čakamo novice jutri ...user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image    

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.10.2010 15:24:11   
športnica
šele 4. dan po ET, matr tole se pa bolj vleče k ta prvič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.10.2010 15:24:55   
špica84
Športnica držim pestke.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.10.2010 15:36:45   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

šele 4. dan po ET, matr tole se pa bolj vleče k ta prvič user posted image user posted image user posted image

hehehehe si kar predstavljam user posted image user posted image .... Bi blo treba na dopust teh 14 dni ko je to čakanje user posted image .... Športnica samo korajžno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.10.2010 15:36:54   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Športnica držim pestke.

oooo lepo lepo. sej vem da mislite name. punce zlate ste. vsaka pestka prav pride. vzamem tut dvojčke al pa trojčke, sam da bo končno gužva v bajti in veselo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.10.2010 15:39:30   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Športnica držim pestke.

oooo lepo lepo. sej vem da mislite name. punce zlate ste. vsaka pestka prav pride. vzamem tut dvojčke al pa trojčke, sam da bo končno gužva v bajti in veselo user posted image user posted image user posted image

Hehehehe nekako tako smo midva z mojim govorila ko sva šla 1. v postopek in ko nisem še bla na tem forumu in ko je bil dan za ET nas Reško vpraša kolko jih bomo dali, midva pa korajžno... ja 1 ne kaj sploh sprašuje, ko nam je razložil da raje damo 2 da je več možnosti, smo drugič kot iz topa rekli 2, pa dela a vi bi kar 2 ? Pa smo rekli mi bi sicer 1 ampak raje 2 ko nobenega user posted image user posted image .... ma kaj ko žal smo še vedno brez nobenega user posted image user posted image ampak dobro, ne damo se kar tako....

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.