Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 18:31:00
|
|
|
|
športnica
|
punce, a kej veste zakaj se statistika po mesecih ne spremlja več? od kdaj je ta, ki je na seznamu? za 2009? škoda ... sicer je verjetno kar veliko dela, ampak škoda ker se je to izpustilo
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 18:51:06
|
|
|
|
SBDJ
|
Živjo! da se še jaz malo pofočkam na tej temi. Sem v 7 postopku isci. Do sedaj sem bila pri dr. Rešu, zdaj sva pa prvič v Mb. Trenutno sva na diferilinu in Gonalu, tako, da imam v petek že prvi UZ. Za seboj imava kar dolgo pot. Kot sem omenila 6 postopkov, splav, 2x izvenmaternično nosečnost , prekinitev nosečnosti zaradi dawnovega sindroma..skratka ni da ni. Tako, da zdaj optimistično stopava v nov postopek in upava da nama sedaj uspe. Držim pesti za vse, ki ste in boste v postopku, za vse trepetalke in nosečke
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 19:20:23
|
|
|
|
olana
|
Evo prva špikica dipherilina je padla, zdej pa veselo špikanje do tečke , pol pa naprej, pa da vidimo kaj rata . Čestitke bodočim mamicam , za ostale pa
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 20:16:46
|
|
|
|
kalaxy
|
Punce, jaz sem iz UZ-ja. Imamo 2 vrečki, srčkov še ni. G. je rekel, da so krči zato, ker želi telo en zarodek izločiti. Sedaj nimam krčev in je OK. Mića .
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 20:17:45
|
|
|
|
pokamoka
|
Pozdravljene... Da razložim moje trenutno stanje: ni blesteče in se zaključuje . Naredila sem test in ne negativen. Totalno negativen. Torej... niti 14 dni nismo zdržali... prej se je končalo. Bolečine so še vedno prisotne zaradi endometrioze, krvavim, imam krče... ni da ni... vse kar je možno imam. Pa še po inekcijo moram jutri zjutraj, ker imam krvno skupino 0 neg. Jao... res sem vse pobrala kar je možno. Nikakor mi stanje ni všeč... ampak, kaj hočem... nič. Počakati, da zdaj to mine in potem tri mesece pavze (kot ste rekle) in potem od začetka. Upam, da gre vam veliiiiiiko bolje, kot meni... in držim pesti za vsako posebej... lp
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 20:18:03
|
|
|
|
kalaxy
|
drejčy
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 20:19:17
|
|
|
|
pokamoka
|
Kalaxy... bravoooo za dve pikici... naviiiijam močno zate, da vam uspe... pazi nase!!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 20:19:45
|
|
|
|
kalaxy
|
Pokamoka . Glavo pokonci, bo pa drugič gotovo uspelo.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 20:46:37
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka Pa še po inekcijo moram jutri zjutraj, ker imam krvno skupino 0 neg. Jao... res sem vse pobrala kar je možno. Najprej . Meni vedno pomagajo. Imam pa eno vprašanje. Jaz imam tudi krvno skupino 0 negativno in mi niso nikoli rekli, če postopek ni uspel, da moram po injekcijo. Razen po abraziji so mi jo dali. Katerega G pa imaš, da tako dela? lp, N.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 21:00:09
|
|
|
|
drejčy
|
pokamoka en velik pa iz srca ti želim da ti naslednič uspe. kalaxy čestitke zate, pa da čimprej čuješ srčeka olana za prvo špikico.Sedaj bo minilo en,dva,tri pa bo že punkcija in nato ET.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 22:29:49
|
|
|
|
pokamoka
|
n74... j az sem ga danes vprašala kaj in kako s tem, ker po abraziji so jo dail tudi meni. Je rekel, da naj jutri pridem in mi bodo naredili krvni test in se bo videlo... ej, ne vem... jaz sem ga vprašala, pa mi je tako rekel. Pojma nimam... A mogoče katera druga to ve, kako je s tem???? lp
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 7:36:09
|
|
|
|
Amelia
|
Pokamoka, meni tudi v prvo ni uspelo, pa sem bila takrat tako prepričana da bo, ampak v drugo je pa uspelo, tako da ne obupat!!! Kalaxy, držim pesti za srčka dva, res si srečnica!!! Mića, tudi ti si zmagovalka, želim ti vse dobro...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 7:39:57
|
|
|
|
m.rudovic
|
Dobro jutro punce evo da še jaz raportiram včerajšnje stanje, začnemo 14.10 z diferilinom in nadaljujemo z menorurjem. Mene zanima ali je kje napisano kaj je priporočljivo jesti, se spomnim v prvem postopku da sem jedla pred punkcijo grozdje ananas.... po punkciji pa veliko lignjev na žaru obstajal je spisek kaj je dobro.ČE IMA KATERA NAJ GA PROSIM POSREDUJE .lEP DAN ZDAJ PA V SLUŽBO.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 7:56:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: m.rudovic Dobro jutro punce evo da še jaz raportiram včerajšnje stanje, začnemo 14.10 z diferilinom in nadaljujemo z menorurjem. Mene zanima ali je kje napisano kaj je priporočljivo jesti, se spomnim v prvem postopku da sem jedla pred punkcijo grozdje ananas.... po punkciji pa veliko lignjev na žaru obstajal je spisek kaj je dobro.ČE IMA KATERA NAJ GA PROSIM POSREDUJE .lEP DAN ZDAJ PA V SLUŽBO. Maja, seznami so na vrhu strani (napotki za IVF-ICSI). Si vse lahko prebereš in sprintaš. Pa veliko sreče v postopku...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 8:23:19
|
|
|
|
športnica
|
punce dobro jutro, tale dež je direkt za na kavč al pa bit v pojstli pokamoka pogumno naprej, jaz sem se vrgla v ogromno enih stvari, ki so me zamotile čez poletje in drugi postopek je bil 1, 2, 3 tukaj. do takrat pa lahko malce spremeniš prehrano, narediš kakšno vitaminsko kuro itd. drži se, upam da bolečine hitro minejo. kalaxy dve vrečki imate? super novička držim pesti, da krčov ne bo več in bo sreča popolna olana super za štart. zdej se gre pa zares pa srečno SBDJ dobrodošla tudi tukaj, tle se več dogaja
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 8:24:25
|
|
|
|
športnica
|
loremi, drži se danes na operaciji, jutri te že čakamo tu da se nam pofočkaš. mislimo nate
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 8:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, držim pesti. aljonka, ful mi je hudo zate.. Res. Sem bila prepričana, da tokrat pa bo. Že sedaj držim pesti za zamrznjenčka.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 8:38:12
|
|
|
|
waiting
|
Ojla punce, sem bila nekaj dni odsotna, tako da kar nekaj strani nisem uspela prebrati cestitke vsem novim noseckam, vidim da jih je kar nekaj in veliko vsem tistim, ki jim tokrat ni uspelo. Vse kaze da sem tudi jaz med njimi. Test je bil vceraj popoldne negativen, tako, da jaz nimam vec upanja. Me pa zanima ce katera ve kdaj naj bi dobila M? Danes je ze 15 po punkciji. Ali je mozno, da dokler ne preneham z utrogestanom ne dobim M? Po moji logiki bi morala dobiti 14 dan po ovulaciji
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:07:26
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Evo prva špikica dipherilina je padla, zdej pa veselo špikanje do tečke , pol pa naprej, pa da vidimo kaj rata . Čestitke bodočim mamicam , za ostale pa Uau!!!! Vsega občudovanja vredno. Navijam za vaju!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:13:19
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica IZVIRNO SPOROČILO: olana Evo prva špikica dipherilina je padla, zdej pa veselo špikanje do tečke , pol pa naprej, pa da vidimo kaj rata . Čestitke bodočim mamicam , za ostale pa Uau!!!! Vsega občudovanja vredno. Navijam za vaju!!!! Mal sem se zaklikala Sporočilo je blo namenjeno SBDJ....občudujem te/vaju da sta tako močna, ker jaz nisem
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:15:58
|
|
|
|
olana
|
Hvala spominčica in ostale. A mi prosim katera pove, kako ste se odločile koliko pikic naj vam vstavijo ali , ali je večja verjetnost, da zanosiš če so ali ne? To bi me zanimalo, če bi delile z mano.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:16:58
|
|
|
|
mavrica72
|
kalaxy, mića, drejčy - čestitke vsem trem . Naj ostanejo pri vas vseh 9 mesecev waiting -zakaj si pa ti že čisto obupala ? Če sem pravi videla, imaš uradni test šele v soboto. Res je, da bi ti lahko že pokazal test tudi pozitivno v tem času, ampak nič še ni izgubljeno, vsaj dokler ne začneš krvaveti, pa še to vedno ne pomeni konec vsega. Zato le pogumno naprej. Ja, utrogestan pa tudi lahko zavira prihod menstruacije. Jaz sem že menda takšen primer, ker je danes že 15 dan od transfera, pa od nikoder, in to kljub temu da sem prenehala s prometriumom. pokamoka - zate pa . Čez tri mesece greva pa skupaj v ponovni boj, takrat pa mora uspeti. Drži se
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:18:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: waiting Ojla punce, sem bila nekaj dni odsotna, tako da kar nekaj strani nisem uspela prebrati cestitke vsem novim noseckam, vidim da jih je kar nekaj in veliko vsem tistim, ki jim tokrat ni uspelo. Vse kaze da sem tudi jaz med njimi. Test je bil vceraj popoldne negativen, tako, da jaz nimam vec upanja. Me pa zanima ce katera ve kdaj naj bi dobila M? Danes je ze 15 po punkciji. Ali je mozno, da dokler ne preneham z utrogestanom ne dobim M? Po moji logiki bi morala dobiti 14 dan po ovulaciji Pozdravljena, testek se po navadi dela 14 dni po transferju in ne po punkciji. M pa lahko dobiš če postopek ni uspel že prej, ponavadi pa če ni uspelo pride nekje 14 - 15 dni po transferju. Tako da ne obupat, imaš še čas... Pa veliko sreče...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:18:57
|
|
|
|
mavrica72
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana Hvala spominčica in ostale. A mi prosim katera pove, kako ste se odločile koliko pikic naj vam vstavijo ali , ali je večja verjetnost, da zanosiš če so ali ne? To bi me zanimalo, če bi delile z mano. Meni so vedno vstavili po , ker je večja verjetnost, da vsaj eden ostane pri tebi. Odločitev je seveda tvoja, ampak običajno se vsi odločamo za dva. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 5.10.2010 9:29:58
|
|
|
|
latka
|
Pozdravljene! Pri nas je včeraj tudi padla prva špikica Diphereline, tako da smo vse bližje ! Danes se bom začela sama špikat, ne vem kako mi bo ratalo, ker včeraj mi je sestra Marija dala prvo špiko! Olana, smo se mogoče včeraj srečale?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.