|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
4.10.2010 18:31:00   
športnica
punce, a kej veste zakaj se statistika po mesecih ne spremlja več? od kdaj je ta, ki je na seznamu? za 2009? škoda ... sicer je verjetno kar veliko dela, ampak škoda ker se je to izpustilo

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
4.10.2010 18:51:06   
SBDJ
Živjo! da se še jaz malo pofočkam na tej temi. Sem v 7 postopku isci. Do sedaj sem bila pri dr. Rešu, zdaj sva pa prvič v Mb. Trenutno sva na diferilinu in Gonalu, tako, da imam v petek že prvi UZ.
Za seboj imava kar dolgo pot. Kot sem omenila 6 postopkov, splav, 2x  izvenmaternično nosečnost , prekinitev nosečnosti zaradi dawnovega sindroma..skratka ni da ni.  Tako, da zdaj optimistično stopava v nov postopek in  upava da nama sedaj uspe.

Držim pesti za vse, ki ste in boste v postopku, za vse trepetalke in nosečke user posted image user posted image

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
4.10.2010 19:20:23   
olana
user posted image Evo prva špikica dipherilina je padla, zdej pa veselo špikanje do tečkeuser posted image , pol pa naprej, pa da vidimo kaj ratauser posted image . Čestitke bodočim mamicamuser posted image , za ostale pa user posted image

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
4.10.2010 20:16:46   
kalaxy
Punce,

jaz sem iz UZ-ja. Imamo 2 vrečki, srčkov še ni.
G. je rekel, da so krči zato, ker želi telo en zarodek  izločiti. Sedaj nimam krčev in je OK.

Mićauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
4.10.2010 20:17:45   
pokamoka
Pozdravljene...

Da razložim moje trenutno stanje: ni blesteče in se zaključuje user posted image . Naredila sem test in ne negativen. Totalno negativen. Torej... niti 14 dni nismo zdržali... prej se je končalo. Bolečine so še vedno prisotne zaradi endometrioze, krvavim, imam krče... ni da ni... vse kar je možno imam. Pa še po inekcijo moram jutri zjutraj, ker imam krvno skupino 0 neg. Jao... res sem vse pobrala kar je možno.

Nikakor mi stanje ni všeč... ampak, kaj hočem... nič. Počakati, da zdaj to mine in potem tri mesece pavze (kot ste rekle) in potem od začetka.

Upam, da gre vam veliiiiiiko bolje, kot meni... in držim pesti za vsako posebej...
lp

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
4.10.2010 20:18:03   
kalaxy
drejčyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
4.10.2010 20:19:17   
pokamoka
Kalaxy... bravoooo za dve pikici... naviiiijam močno zate, da vam uspe... pazi nase!!!!!

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
4.10.2010 20:19:45   
kalaxy
Pokamokauser posted image user posted image user posted image .

Glavo pokonci, bo pa drugič gotovo uspelo.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
4.10.2010 20:46:37   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka

Pa še po inekcijo moram jutri zjutraj, ker imam krvno skupino 0 neg. Jao... res sem vse pobrala kar je možno.

Najprej user posted image user posted image user posted image . Meni vedno pomagajo.
Imam pa eno vprašanje. Jaz imam tudi krvno skupino 0 negativno in mi niso nikoli rekli, če postopek ni uspel, da moram po injekcijo. Razen po abraziji so mi jo dali. Katerega G pa imaš, da tako dela?

lp, N.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.10.2010 21:00:09   
drejčy

pokamoka en velik user posted image user posted image user posted image pa iz srca ti želim da ti naslednič uspe.

kalaxy čestitke zate, pa da čimprej čuješ srčeka

olana user posted image za prvo špikico.Sedaj bo minilo en,dva,tri pa bo že punkcija in nato ET.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.10.2010 22:29:49   
pokamoka
n74... j az sem  ga danes vprašala kaj in kako s tem, ker po abraziji so jo dail tudi meni. Je rekel, da naj jutri pridem in mi bodo naredili krvni test in se bo videlo... ej, ne vem... jaz sem ga vprašala, pa mi je tako rekel. Pojma nimam...  A mogoče katera druga to ve, kako je s tem????

lp

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.10.2010 7:36:09   
Amelia
Pokamoka, meni tudi v prvo ni uspelo, pa sem bila takrat tako prepričana da bo, ampak v drugo je pa uspelo, tako da ne obupat!!!

Kalaxy, držim pesti za srčka dva, res si srečnica!!!

Mića, tudi ti si zmagovalka, želim ti vse dobro...

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.10.2010 7:39:57   
m.rudovic
Dobro jutro punce evo da še jaz raportiram včerajšnje stanje, začnemo 14.10 z diferilinom in nadaljujemo z menorurjem. Mene zanima ali je kje napisano kaj je priporočljivo jesti, se spomnim v prvem postopku da sem jedla pred punkcijo grozdje ananas.... po punkciji pa veliko lignjev na žaru obstajal je spisek kaj je dobro.ČE IMA KATERA NAJ GA PROSIM POSREDUJE .lEP DAN ZDAJ PA V SLUŽBO.user posted image user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.10.2010 7:56:40   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: m.rudovic

Dobro jutro punce evo da še jaz raportiram včerajšnje stanje, začnemo 14.10 z diferilinom in nadaljujemo z menorurjem. Mene zanima ali je kje napisano kaj je priporočljivo jesti, se spomnim v prvem postopku da sem jedla pred punkcijo grozdje ananas.... po punkciji pa veliko lignjev na žaru obstajal je spisek kaj je dobro.ČE IMA KATERA NAJ GA PROSIM POSREDUJE .lEP DAN ZDAJ PA V SLUŽBO.user posted image user posted image

Maja, seznami so na vrhu strani (napotki za IVF-ICSI). Si vse lahko prebereš in sprintaš.

Pa veliko sreče v postopku... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.10.2010 8:23:19   
športnica
punce dobro jutro, tale dež je direkt za na kavč al pa bit v pojstli user posted image

pokamoka pogumno naprej, jaz sem se vrgla v ogromno enih stvari, ki so me zamotile čez poletje in drugi postopek je bil 1, 2, 3 tukaj. do takrat pa lahko malce spremeniš prehrano, narediš kakšno vitaminsko kuro itd. drži se, upam da bolečine hitro minejo.

kalaxy dve vrečki imate? super novička user posted image user posted image user posted image držim pesti, da krčov ne bo več in bo sreča popolna user posted image user posted image user posted image

olana super za štart. zdej se gre pa zares user posted image  pa srečno

SBDJ dobrodošla tudi tukaj, tle se več dogaja user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.10.2010 8:24:25   
športnica
loremi, drži se danes na operaciji, jutri te že čakamo tu da se nam pofočkaš. mislimo nate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
5.10.2010 8:36:14   
Anonimen
loremi, držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

aljonka, ful mi je hudo zate..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res. Sem bila prepričana, da tokrat pa bo. Že sedaj držim pesti za zamrznjenčka.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.10.2010 8:38:12   
waiting
Ojla punce, sem bila nekaj dni odsotna, tako da kar nekaj strani nisem uspela prebrati
cestitke vsem novim noseckam, vidim da jih je kar nekaj user posted image user posted image user posted image
in veliko user posted image user posted image user posted image vsem tistim, ki jim tokrat ni uspelo.
Vse kaze da sem tudi jaz med njimi. Test je bil vceraj popoldne negativen, tako, da jaz nimam vec upanja.
Me pa zanima ce katera ve kdaj naj bi dobila M? Danes je ze 15 po punkciji.
Ali je mozno, da dokler ne preneham z utrogestanom ne dobim M?
Po moji logiki bi morala dobiti 14 dan po ovulaciji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
5.10.2010 9:07:26   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: olana

user posted image Evo prva špikica dipherilina je padla, zdej pa veselo špikanje do tečkeuser posted image , pol pa naprej, pa da vidimo kaj ratauser posted image . Čestitke bodočim mamicamuser posted image , za ostale pa user posted image

Uau!!!! Vsega občudovanja vredno. Navijam za vaju!!!!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
5.10.2010 9:13:19   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Uau!!!! Vsega občudovanja vredno. Navijam za vaju!!!!

Mal sem se zaklikala

Sporočilo je blo namenjeno SBDJ....občudujem te/vaju da sta tako močna, ker jaz nisem

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
5.10.2010 9:15:58   
olana
user posted image Hvala spominčica in ostale. A mi prosim katera pove, kako ste se odločile koliko pikic naj vam vstavijouser posted image ali user posted image user posted image , ali je večja verjetnost, da zanosiš če so user posted image user posted image ali ne? To bi me zanimalo, če bi delile z mano. 

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.10.2010 9:16:58   
mavrica72
kalaxy, mića, drejčy - čestitke vsem trem user posted image user posted image user posted image . Naj ostanejo pri vas vseh 9 mesecev

waiting -zakaj si pa ti že čisto obupala user posted image ? Če sem pravi videla, imaš uradni test šele v soboto. Res je, da bi ti lahko že pokazal test tudi pozitivno v tem času, ampak nič še ni izgubljeno, vsaj dokler ne začneš krvaveti, pa še to vedno ne pomeni konec vsega. Zato le pogumno naprej.
Ja, utrogestan pa tudi lahko zavira prihod menstruacije. Jaz sem že menda takšen primer, ker je danes že 15 dan od transfera, user posted image  pa od nikoder, in to kljub temu da sem prenehala s prometriumom.

pokamoka -  zate pa user posted image . Čez tri mesece greva pa skupaj v ponovni boj, takrat pa mora uspeti. Drži se

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.10.2010 9:18:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: waiting

Ojla punce, sem bila nekaj dni odsotna, tako da kar nekaj strani nisem uspela prebrati
cestitke vsem novim noseckam, vidim da jih je kar nekaj user posted image user posted image user posted image
in veliko user posted image user posted image user posted image vsem tistim, ki jim tokrat ni uspelo.
Vse kaze da sem tudi jaz med njimi. Test je bil vceraj popoldne negativen, tako, da jaz nimam vec upanja.
Me pa zanima ce katera ve kdaj naj bi dobila M? Danes je ze 15 po punkciji.
Ali je mozno, da dokler ne preneham z utrogestanom ne dobim M?
Po moji logiki bi morala dobiti 14 dan po ovulaciji user posted image

Pozdravljena,

testek se po navadi dela 14 dni po transferju in ne po punkciji. M pa lahko dobiš če postopek ni uspel že prej, ponavadi pa če ni uspelo pride nekje 14 - 15 dni po transferju. Tako da ne obupat, imaš še čas... Pa veliko sreče...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.10.2010 9:18:57   
mavrica72

user posted image Hvala spominčica in ostale. A mi prosim katera pove, kako ste se odločile koliko pikic naj vam vstavijouser posted image ali user posted image user posted image , ali je večja verjetnost, da zanosiš če so user posted image user posted image ali ne? To bi me zanimalo, če bi delile z mano. 

Meni so vedno vstavili po user posted image user posted image , ker je večja verjetnost, da vsaj eden ostane pri tebi. Odločitev je seveda tvoja, ampak običajno se vsi odločamo za dva. Veliko sreče user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.10.2010 9:29:58   
latka
Pozdravljene!

Pri nas je včeraj tudi padla prva špikica Diphereline, tako da smo vse bližjeuser posted image !
Danes se bom začela sama špikat, ne vem kako mi bo ratalo, ker včeraj mi je sestra Marija dala prvo špiko!user posted image
Olana, smo se mogoče včeraj srečale?

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.