|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
4.10.2010 12:32:18   
majalina
dekleta, dober dan!!!

kako ste? jaz sem ok. edino prsa mi bo razneslo, da ne govorim o trebuhu.

a to je zaradi utragestana?

se pocutim kot ena sex bomba haha :-)

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.10.2010 12:59:25   
drejčy

Punce sedaj boste rekle da sem nora - verjetno sem res,...Vrag mi ne da miru in sem malo prej spet naredila CB.Sedaj je zelo močen plus, kljub temu da je danes šele 9dan in da jaz krvavim - do sedaj pol navadnega vložka,...Vrag si ga vedi kaj bo s tegauser posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.10.2010 13:03:45   
Anonimen
Pojdi se pokazat na urgenco da veš pri čem si!!!!user posted image

(odgovor članu drejčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.10.2010 13:26:45   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy

Punce sedaj boste rekle da sem nora - verjetno sem res,...Vrag mi ne da miru in sem malo prej spet naredila CB.Sedaj je zelo močen plus, kljub temu da je danes šele 9dan in da jaz krvavim - do sedaj pol navadnega vložka,...Vrag si ga vedi kaj bo s tegauser posted image

drejči, jst te ne razumem zakaj ne greš na samoplačniškega na krvnega? brezveze da si razbijaš glavo in se psihiraš. tko boš takoj vedla pr čem si in če je vse OK. pa pejt danes, čimprej in sporoči. srečno

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.10.2010 13:32:03   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

dekleta, dober dan!!!

kako ste? jaz sem ok. edino prsa mi bo razneslo, da ne govorim o trebuhu.

a to je zaradi utragestana?

se pocutim kot ena sex bomba haha :-)

majalina, vsaka drugač reagira. to so hormoni, v telesu se dogaja nekaj velikega user posted image ...
tole čakanje bo še noro a?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.10.2010 13:35:30   
Anonimen
drejčy, jaz bi šla na tvojem mestu na krvnega, da točno vidiš koliko je hormona. Če so ti vstaviil dva je možnost, da se je eden poslovil, drugi pa je ostal. Tudi če so ti vstavili enega je možnost, da je vse ok. Ti kar pridno jemlji utrogestan in počivaj. Več kot to tako ne moreš. Na urgenci ti tudi nimajo kaj pomagati.

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.10.2010 13:45:22   
mausikaa
Derjči,
samoplačniškega krvnega danes in če bo pozitiven, potem ponovi vajo čez dva dni pa boš videla kje si! Na urgenco nima smisla hoditi, ti ne morejo pomagat, lahko ti samo zmerijo beto in čisto nič več...
držim pesti

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.10.2010 13:47:30   
drejčy

Ja punce saj vem da imate prav, da je najboljše iti na krvnega pa je.Ampak sva se odločila da počakava do petka,ko mam itak krvnega.Ta današnji plus mi je dal edino upanje da pa še mogoče ni vsega konec.
Vstavili pa so mi en zarodek, na urgenco pa ne bom šla, ker mi itak ne morejo nič.S prvim otrokom sem tudi krvavela v 6t - takrat se je res poslovil en zarodek,za drugega pa se je čakalo kaj bo.In so tudi rekli, da nič ne morejo pomagati če bo šlo.Pa HB ni.
Sedaj se bom pomirila in vzela to krvavitev pač tako  kot je.Utrogestan pa bom normalno jemala naprej, pa brez nerviranja več kaj in kako.Hvala vseeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.10.2010 13:56:03   
jona klara
drejčy- vso srečo ti želim v petek!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.10.2010 14:16:12   
mapesi
Dreyči držim pesti da bo vse vredu. Tud jaz mam v petek krvnega.
Ko sem bila s noseča s prvim otročkom sem tud jaz krvavela tri tedne pa je bilo potem vse vredu. Danes ima že 11 let. Počivaj.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.10.2010 14:17:56   
MP30
Punce pozdravljene! Čestitke novim pluskom! Tistim, ki pa vam ni uspelo, pa user posted image in srečno naprej!
loremi - mislim nate, vso srečo jutri! kdo te bo operiral?
Ali ima katera izkušnje z dr. Požlepovo, glede histeroskopske operacije?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.10.2010 14:18:11   
mapesi
Punce dajte mi povedat. Če bo do petka vse ok- jaz še zdaj ne dojamem kdaj pa začnejo, a je to v isti stavbi kjer smo imele vse ostalo?
Pa če imam napotnico za eno leto ali rabim it k svoji gin. po novo al mi ni treba?

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.10.2010 14:20:20   
Aljonka
pupe moje!

Vidim, da ma vsaka mal težav ampak važno, da so pluski in da bo veliiik user posted image . Močno Močno držim pesti za vsako posebaj in za vse skupaj.
Jaz dons že začela rahlo rjavo-rdeče krvavet tako, da počasi zaključujem ampak itak nimam časa mislit na to, ker mi dons plato betonirajo in se moram ukvarjat s kuhanjem.

Lep dan želim!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.10.2010 14:26:53   
lina10
Mapesi začnejo ob pol osmih tam kjer si imela punkcijo in ET ne rabiš nove napotnice samo počakati moraš na izvid enkrat po 11 uri potem pa te pošljejoi v leonišče
,da se zmeniš za UZ.
Pa srečno vsem novim nosečkam!user posted image user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.10.2010 15:44:49   
mića
pozdravljene
evo nas iz lj smo bili na krvnem testu in se sedaj ne dojemam da je bhcg 2181 smo še malo v šoku sej smo veseli ampak se sestre in laborantke so rekle da je zelo visok in lep rezultat da zna bit da bosta dvauser posted image user posted image  jutri se naročimo na prvi uz potem bomo pa videli kaj in kako
vidim da se tudi tukaj  dogaja eno dopoldne me ni pa ze cel romanuser posted image user posted image    v glavnem  srecno in navijam za vse nas da nam uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.10.2010 16:10:55   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Punce pozdravljene! Čestitke novim pluskom! Tistim, ki pa vam ni uspelo, pa user posted image in srečno naprej!
loremi - mislim nate, vso srečo jutri! kdo te bo operiral?
Ali ima katera izkušnje z dr. Požlepovo, glede histeroskopske operacije?

mene je ona operirala skupaj s dr. tomaževičem. zdela se mi je super, prijazna ... upam pa da tudi strokovna user posted image  in se mi endometrioza ne bo več vrnila

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.10.2010 16:13:46   
športnica
miča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je pa res visoka beta. taka zdrava za dva user posted image user posted image user posted image  joj srečnica, bi bile vse na tvojem mestu. čestitke. zdej pa živčke na off a?

Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.10.2010 16:36:28   
mića
športnica še malo bo napeto do pondelka da vidmo ce je vse ok pa na svojem mestu ker sem mela nazadnje izvenmaternično  no upam da je zdaj ok drugace sem pa ful vesela za tko visoko betouser posted image user posted image se mi kar smejiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.10.2010 16:55:06   
drejčy

miča čestitam ti za tako super beto - to bosta sigurno dva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.10.2010 17:07:34   
majalina
mića. čestitke!!!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
4.10.2010 17:10:58   
majalina
jah, za čakanje si ne upam niti komentirat. zdaj se mi zdi zelo preprosto. vem pa, da kmalu ne bom istega mnenja...

mi je pa res zanimivo kaj tejle hormoni telesu delajo... se bom kar navadla na tole 'novo' postavo.

športnica, kako se pa pocutis? te se kaj boli? mene nic, me pa obcasno spikne v levem, pol v desnem jajcniku. saj je vse ok, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1021
4.10.2010 17:16:47   
mucamica
evo da raportiram : 3 folikli, 2 lepa in en malo manjši, v sredo stopka, četrtek pa odvzem....
držte pesti!!!!!
VSEM NAM UPAJOČIM VELIKO SREČE!

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.10.2010 18:03:49   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
evo nas iz lj smo bili na krvnem testu in se sedaj ne dojemam da je bhcg 2181 smo še malo v šoku sej smo veseli ampak se sestre in laborantke so rekle da je zelo visok in lep rezultat da zna bit da bosta dvauser posted image user posted image  jutri se naročimo na prvi uz potem bomo pa videli kaj in kako
vidim da se tudi tukaj  dogaja eno dopoldne me ni pa ze cel romanuser posted image user posted image    v glavnem  srecno in navijam za vse nas da nam uspeuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi  mislim, da bi to res lahko bila dva... lepo, čestitam .... mi bi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.10.2010 18:22:43   
mića
hvala hvala bomo vidli kaj bo v pondelk reklo user posted image user posted image  kolikor jih bo naši bodo mojuser posted image  pravi da je dal dva in da hoče dva nazajuser posted image user posted image  no kakor bo bo samo da dočakamo tehuser posted image  in da se vse srecno konča

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
4.10.2010 18:28:41   
športnica
miča, seveda da je vse OK. tokrat je to to in bo samo veselje user posted image user posted image user posted image
mucamica, bomo držali pesti na punkciji, do takrat pa se bo našel še kakšen folikel
majalina, mene tudi špika sem in tja, bolečin kot so bile po punkciji pa ni več. joške me bolijo. prou čutim jih ko spim na trebuhu, pa trebuh imam še vedno napet, ga ne morm notr držat. user posted image user posted image user posted image , sicer vse OK. najbolj se bojim sobote, ker sem nazadnje začela krvaveti 8 dan

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.