Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 12:32:18
|
|
|
|
majalina
|
dekleta, dober dan!!! kako ste? jaz sem ok. edino prsa mi bo razneslo, da ne govorim o trebuhu. a to je zaradi utragestana? se pocutim kot ena sex bomba haha :-)
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 12:59:25
|
|
|
|
drejčy
|
Punce sedaj boste rekle da sem nora - verjetno sem res,...Vrag mi ne da miru in sem malo prej spet naredila CB.Sedaj je zelo močen plus, kljub temu da je danes šele 9dan in da jaz krvavim - do sedaj pol navadnega vložka,...Vrag si ga vedi kaj bo s tega
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojdi se pokazat na urgenco da veš pri čem si!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:26:45
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy Punce sedaj boste rekle da sem nora - verjetno sem res,...Vrag mi ne da miru in sem malo prej spet naredila CB.Sedaj je zelo močen plus, kljub temu da je danes šele 9dan in da jaz krvavim - do sedaj pol navadnega vložka,...Vrag si ga vedi kaj bo s tega drejči, jst te ne razumem zakaj ne greš na samoplačniškega na krvnega? brezveze da si razbijaš glavo in se psihiraš. tko boš takoj vedla pr čem si in če je vse OK. pa pejt danes, čimprej in sporoči. srečno
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:32:03
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina dekleta, dober dan!!! kako ste? jaz sem ok. edino prsa mi bo razneslo, da ne govorim o trebuhu. a to je zaradi utragestana? se pocutim kot ena sex bomba haha :-) majalina, vsaka drugač reagira. to so hormoni, v telesu se dogaja nekaj velikega ... tole čakanje bo še noro a?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
drejčy, jaz bi šla na tvojem mestu na krvnega, da točno vidiš koliko je hormona. Če so ti vstaviil dva je možnost, da se je eden poslovil, drugi pa je ostal. Tudi če so ti vstavili enega je možnost, da je vse ok. Ti kar pridno jemlji utrogestan in počivaj. Več kot to tako ne moreš. Na urgenci ti tudi nimajo kaj pomagati.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:45:22
|
|
|
|
mausikaa
|
Derjči, samoplačniškega krvnega danes in če bo pozitiven, potem ponovi vajo čez dva dni pa boš videla kje si! Na urgenco nima smisla hoditi, ti ne morejo pomagat, lahko ti samo zmerijo beto in čisto nič več... držim pesti
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:47:30
|
|
|
|
drejčy
|
Ja punce saj vem da imate prav, da je najboljše iti na krvnega pa je.Ampak sva se odločila da počakava do petka,ko mam itak krvnega.Ta današnji plus mi je dal edino upanje da pa še mogoče ni vsega konec. Vstavili pa so mi en zarodek, na urgenco pa ne bom šla, ker mi itak ne morejo nič.S prvim otrokom sem tudi krvavela v 6t - takrat se je res poslovil en zarodek,za drugega pa se je čakalo kaj bo.In so tudi rekli, da nič ne morejo pomagati če bo šlo.Pa HB ni. Sedaj se bom pomirila in vzela to krvavitev pač tako kot je.Utrogestan pa bom normalno jemala naprej, pa brez nerviranja več kaj in kako.Hvala vseeno!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 13:56:03
|
|
|
|
jona klara
|
drejčy- vso srečo ti želim v petek!!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 14:16:12
|
|
|
|
mapesi
|
Dreyči držim pesti da bo vse vredu. Tud jaz mam v petek krvnega. Ko sem bila s noseča s prvim otročkom sem tud jaz krvavela tri tedne pa je bilo potem vse vredu. Danes ima že 11 let. Počivaj.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 14:17:56
|
|
|
|
MP30
|
Punce pozdravljene! Čestitke novim pluskom! Tistim, ki pa vam ni uspelo, pa in srečno naprej! loremi - mislim nate, vso srečo jutri! kdo te bo operiral? Ali ima katera izkušnje z dr. Požlepovo, glede histeroskopske operacije?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 14:18:11
|
|
|
|
mapesi
|
Punce dajte mi povedat. Če bo do petka vse ok- jaz še zdaj ne dojamem kdaj pa začnejo, a je to v isti stavbi kjer smo imele vse ostalo? Pa če imam napotnico za eno leto ali rabim it k svoji gin. po novo al mi ni treba?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 14:20:20
|
|
|
|
Aljonka
|
pupe moje! Vidim, da ma vsaka mal težav ampak važno, da so pluski in da bo veliiik . Močno Močno držim pesti za vsako posebaj in za vse skupaj. Jaz dons že začela rahlo rjavo-rdeče krvavet tako, da počasi zaključujem ampak itak nimam časa mislit na to, ker mi dons plato betonirajo in se moram ukvarjat s kuhanjem. Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 14:26:53
|
|
|
|
lina10
|
Mapesi začnejo ob pol osmih tam kjer si imela punkcijo in ET ne rabiš nove napotnice samo počakati moraš na izvid enkrat po 11 uri potem pa te pošljejoi v leonišče ,da se zmeniš za UZ. Pa srečno vsem novim nosečkam!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 15:44:49
|
|
|
|
mića
|
pozdravljene evo nas iz lj smo bili na krvnem testu in se sedaj ne dojemam da je bhcg 2181 smo še malo v šoku sej smo veseli ampak se sestre in laborantke so rekle da je zelo visok in lep rezultat da zna bit da bosta dva jutri se naročimo na prvi uz potem bomo pa videli kaj in kako vidim da se tudi tukaj dogaja eno dopoldne me ni pa ze cel roman v glavnem srecno in navijam za vse nas da nam uspe
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 16:10:55
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 Punce pozdravljene! Čestitke novim pluskom! Tistim, ki pa vam ni uspelo, pa in srečno naprej! loremi - mislim nate, vso srečo jutri! kdo te bo operiral? Ali ima katera izkušnje z dr. Požlepovo, glede histeroskopske operacije? mene je ona operirala skupaj s dr. tomaževičem. zdela se mi je super, prijazna ... upam pa da tudi strokovna in se mi endometrioza ne bo več vrnila
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 16:13:46
|
|
|
|
športnica
|
miča tole je pa res visoka beta. taka zdrava za dva joj srečnica, bi bile vse na tvojem mestu. čestitke. zdej pa živčke na off a?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 16:36:28
|
|
|
|
mića
|
športnica še malo bo napeto do pondelka da vidmo ce je vse ok pa na svojem mestu ker sem mela nazadnje izvenmaternično no upam da je zdaj ok drugace sem pa ful vesela za tko visoko beto se mi kar smeji
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 16:55:06
|
|
|
|
drejčy
|
miča čestitam ti za tako super beto - to bosta sigurno dva
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 17:07:34
|
|
|
|
majalina
|
mića. čestitke!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 17:10:58
|
|
|
|
majalina
|
jah, za čakanje si ne upam niti komentirat. zdaj se mi zdi zelo preprosto. vem pa, da kmalu ne bom istega mnenja... mi je pa res zanimivo kaj tejle hormoni telesu delajo... se bom kar navadla na tole 'novo' postavo. športnica, kako se pa pocutis? te se kaj boli? mene nic, me pa obcasno spikne v levem, pol v desnem jajcniku. saj je vse ok, a ne?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 18:03:49
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mića pozdravljene evo nas iz lj smo bili na krvnem testu in se sedaj ne dojemam da je bhcg 2181 smo še malo v šoku sej smo veseli ampak se sestre in laborantke so rekle da je zelo visok in lep rezultat da zna bit da bosta dva jutri se naročimo na prvi uz potem bomo pa videli kaj in kako vidim da se tudi tukaj dogaja eno dopoldne me ni pa ze cel roman v glavnem srecno in navijam za vse nas da nam uspe Jaz tudi mislim, da bi to res lahko bila dva... lepo, čestitam .... mi bi tudi
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 18:22:43
|
|
|
|
mića
|
hvala hvala bomo vidli kaj bo v pondelk reklo kolikor jih bo naši bodo moj pravi da je dal dva in da hoče dva nazaj no kakor bo bo samo da dočakamo teh in da se vse srecno konča
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 4.10.2010 18:28:41
|
|
|
|
športnica
|
miča, seveda da je vse OK. tokrat je to to in bo samo veselje mucamica, bomo držali pesti na punkciji, do takrat pa se bo našel še kakšen folikel majalina, mene tudi špika sem in tja, bolečin kot so bile po punkciji pa ni več. joške me bolijo. prou čutim jih ko spim na trebuhu, pa trebuh imam še vedno napet, ga ne morm notr držat. , sicer vse OK. najbolj se bojim sobote, ker sem nazadnje začela krvaveti 8 dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.