|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
3.10.2010 12:59:21   
pokamoka
Hej, se vam malo javljam, da poročam, kako stvari potekajo pri meni...

Najprej pa hvala vsem za spodbudne besede... res hvala!!!

Hmm... že od petka imam močne bolečine, kot pred menstruacijo vsak mesec... tečka pa še NI pritekla....:):):) Ja, sem zato zadovoljna, nisem pa s temi bilečinami, ki jih imam in me non stop opozarjajo, da lahko tečka priteče vsak hip. Bolečine si lajšam z lekadoli... mal pa trpim zraven, ker mi lekadoli ne primejo dovolj. Ampak kaj močnejšega ne upam vzeti, ker si le mislim in upam, da vse pa še ni izgubljeno. Dokler je belina je belina in imam upanje.
Danes je moje prihično stanje boljše, kot je bilo včeraj. Včeraj sem bila res podrtija totalana. Danes je pa kr nekako. Jutri bom poklicala svojega G, da ga vprašam, kaj naj zdaj storim s temi bolečinami. Upam, da mi ne bo pritekla tečka... in da to zadevo premostimo in gremo veselo dalje.

Za vse navijam in močno držim pesti.

lepo nedeljo vam želim... pa pojdite malo ven na sonček user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.10.2010 15:47:26   
loremi
user posted image    

AKTUALNO

Sobota, 02.10.
Amelia - ET
mucamica - UZ

Nedelja, 03.10.
ursi84 - UZ

Ponedeljek, 04.10.
mucamica - UZ
olana - prevzem zdravil
latka - prevzem zdravil
m.rudovic - posvet dr.Reš

Torek, 05.10.
loremi - histeroskopska operacija
ursi84 - UZ & odvzem krvi

Ponedeljek, 11.10.
Maja_V. - UZ
lučkamučka - prevzem zdravil

Četrtek, 14.10.
latka - UZ
vrtnica.m - prevzem zdravil
Little Star - branje izvidov, posvet

Ponedeljek, 25.10.
vilincek - posvet

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, bibk, Buska, ana banana, DaisyE, Barbara31    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mavrica72 greje user posted image user posted image  test 04.10.
mića greje user posted image user posted image  test 05.10.
pokamoka greje user posted image user posted image  test 06.10.
mapesi greje user posted image user posted image  test 08.10.
Aljonka greje user posted image user posted image  test 09.10.
drejčy greje user posted image  test 09.10.
waiting greje user posted image user posted image  test 09.10.
aqua77 greje user posted image user posted image  test 14.10.
energija80 greje user posted image user posted image  test 14.10.
športnica greje user posted image user posted image  test 14.10.
majalina greje user posted image user posted image  test 15.10.
Amelia greje user posted image  test 16.10.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica ( 4. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, september)
  • mausikaa ( 3. IVF, PO, november)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (čaka user posted image  in 2. ICSI, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. ICSI, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • lučkamučka ( 1. ICSI, 19.09. začne s KT)
  • ana banana (klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting ( 1. IVF)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ, zamrznjenček)
  • februar202 ( 5. IVF, GKLJ - prekinjen postopek zaradi mioma)
  • pokamoka ( 1.IVF, PO)
  • olana ( 1.IVF, dr.Reš)
  • anonimen (Vita) (čaka user posted image  in IVF, GKLJ)
  • Stormy (IVF)
  • Maja_V. ( 1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • februar202 (5. IVF, GKLJ)
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • Ksenya (1. IVF, MB)
  • vilincek (1. IVF, GKLJ, dr.Drobnič)
  • beba75 (3. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1  user posted image  (LJ)
kalaxy  user posted image  (PO)
mića  user posted image  (LJ)
mapesi  user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.10.2010 15:55:24   
loremi
Barbara31 user posted image user posted image user posted image  vem, kako se počutiš, objem zate!
To je bil tvoj prvi postopek, ne? Ko si enkrat v postopku tako daleč, da je opravljena punkcija, se to šteje kot pokoriščen postopek, neglede na to, ali je prišlo do ET ali ne, ali je bila nosečnost ali ne in če je bila uspešna nosečnost. Ampak glede na to, da ti je uspelo že kar v prvo, ne skrbi, to pomeni, da lahko zanosiš, samo naslednjič bo s srečnejšim koncem.

pokamoka ampak kljub tem bolečinam ti zaenkrat kaže dobro, si čisto blizu testa, poizkusi krče blažiti še s kakšnimi magnezijevimi tabletami ali pa pij donat.

Amelija naj bo tista ena pikica prava! user posted image user posted image

Aljonka, drejčy, mavrica72 ni še vse izgubljeno! user posted image
mapesi, čestitke! user posted image

športnica, kako si danes, uživaš vikend?

btw trepetalke, ste ob čakanju na test ostale doma, na bolniški, ali ste šle delat? navijam za vse! user posted image

vsem lep pozdrav!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.10.2010 16:13:44   
športnica
loremi, uživam. res uživam. živčke imam zaenkrat na off. dragi me crklja, danes sva se šla spet mal ven pockrkljat user posted image  in nekaj dobrega pojest. zdle pa še mal na sprehod po tivoliju, pa bo dlih prou. zakon, k me jutri ne čaka služba user posted image  

tebi še enkrat srečno. v sredo, ko pridš domov, bo veliko za prebrat in upam da veliko lepih novic user posted image user posted image user posted image . drži se.

< Sporočilo je popravil športnica -- 3.10.2010 16:14:03 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.10.2010 18:54:42   
ursi84
Čer!

Sem bila danes na UZ, ni bilo videti nobenega folikla (sem 7 dan cilkusa?!? - 5 injekcij po 100IE Puregona), endometrij pa je 7mm. A mislite, da se bo še kateri pjavu, ali bomo z tem postopkom lahko samo zaključili???  Sem zelo žalostna in se kr bojim v torek v Lj.....

LP

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.10.2010 19:03:04   
drejčy

Tole čakanje me ubija,...Krvavi izcedki kar trajajo,vedno neka malenkost na dnevnem vložku, ali rjavi,...Tako da sem še vedno v čakanju da se orank ulije, a vseeno upam da se ne bo in da po pozitiven test ostal pozitiven user posted image in iščem milijon izgovorov zakaj prihaja do tega.Kaj posebej počivati ravno ne morem, ker imamo doma enega 1,5 nagajivčka tako da,...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 981
3.10.2010 19:16:18   
majalina
drejčy in ostale, držim pesti!

jaz sem še skoraj kot nova in bom šla jutri kar v službo. lepo na easy pa bo. bo čakanje na dan d malo lažje :-)

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.10.2010 23:49:38   
tanjita.
Pozdravljene!
Tudi jaz sem tokrat že v drugem postopku IVF. Prvič je sicer prišlo do zanositve, ki se je žal končala s SS. Postopek imam enak prvemu, vendar prvič nisem imela takšne alergijske reakcije na Cetrotid, kot sedaj v drugo. Ima katera podobne izkušnje s tem zdravilom? user posted image
Lp

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 983
4.10.2010 7:20:41   
pokamoka
Dobro jutro...

Mislim da se je danes zjutraj pri meni vse zaključilo... prvič v postopku se nama torej ni izšlo user posted image Danes zjutraj je po treh dneh boooolečin prišla kri... Kako se počutim, me ne spraševat, ker se trebnutno še vedno ubadan s temi mojimi bolečinami, tak da mi psiha trenutno še ne deluje. Ni pa mi fajn... vsekakor mi ni fajn. Tako prepričana sem šla v vse to... prepričana sem bila, da nama bo uspelo prvič, da se pač nama ne morem ponesrečit... No, pa se očitno je.

Zdaj moram še svojega G poklicat in ga vprašat kaj in kako... pa splošno zdravnico za bolniško, ker imam še vedno blaaaaaazne bolečine... Ostala bom doma, dokler se zadeva s temi bolečinami ne umiri. Imam službo, v kateri ne morem delati na pol...

A mi lahko, prosim, ena pove, kdaj lahko greva v drugi postopek? A lahko že ob naslednji menstruaciji, al je potrebno čakati dalj časa?

Toliko za zdaj... pa se še beremo...

Punce, držim pesti za vse...

(odgovor članu tanjita.)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.10.2010 7:35:51   
Anonimen
Jutro.

Barbara, žal mi je, da se je takole končalo. user posted image user posted image   Kaj naj ti rečem? Drži se, naj te tolaži misel, da SI zanosila in da boš naslednjič spet! KAr se pa postopkov tiče pa mislim, da ne gre od začetka.

Amelia, slaba tolažba, vem, ampak jaz sem imela prvič isti rezultat, s tem, da niti ETja nisem imela. v naslednjih postopkih so mi delali ICSI in je bilo boljše. Držim pesti za morulco!!user posted image user posted image

športnica, postopek se šteje, če je punkcija. ET nima veze. user posted image

mapesi, tole bo pomoje kr držalo. ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aljonka, kater dan si delala test?? Misliš, da ni prehitro? Drugače pa pejt samoplačniško na krvnega - se mi zdi, da tam najbolj veš pri čem si, glede na to, da ti povedo vrednost hormona.

dreyci, tako kot smo že pisale - skoraj vse punce imajo takšne in drugačne izcedke, pa je potem vse ok.

ursi, mogoče samo malo počasi reagiraš. Če še v torek ne bo nič, ti bodo najbrž povečali dozo. Saj 100 itak ni veliko, tako, da brez skrbi. user posted image user posted image Kar pozitivno, čim bolj sproščeno.. Spij kakšno pivo pa pojej kakšna jajčka - to pomaga folikom da zrastejo.

pokamoka, si delala test? Ene punce krvavijo v začetku nosečnosti.

(odgovor članu mucamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
4.10.2010 7:36:29   
špica84
Pokamoka žal mi je.MIslim,da je potrebno počakat 3 mesece.Vsaj na gk lj je tako.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.10.2010 7:46:57   
aqua77
Pokamoka, pavza med postopki je tri mesece, da se telo lahko regenerira in pride k sebi od vseh teh hormonov. Žal mi je zate... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 987
4.10.2010 8:00:57   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka

Dobro jutro...

Mislim da se je danes zjutraj pri meni vse zaključilo... prvič v postopku se nama torej ni izšlo user posted image Danes zjutraj je po treh dneh boooolečin prišla kri... Kako se počutim, me ne spraševat, ker se trebnutno še vedno ubadan s temi mojimi bolečinami, tak da mi psiha trenutno še ne deluje. Ni pa mi fajn... vsekakor mi ni fajn. Tako prepričana sem šla v vse to... prepričana sem bila, da nama bo uspelo prvič, da se pač nama ne morem ponesrečit... No, pa se očitno je.

Zdaj moram še svojega G poklicat in ga vprašat kaj in kako... pa splošno zdravnico za bolniško, ker imam še vedno blaaaaaazne bolečine... Ostala bom doma, dokler se zadeva s temi bolečinami ne umiri. Imam službo, v kateri ne morem delati na pol...

A mi lahko, prosim, ena pove, kdaj lahko greva v drugi postopek? A lahko že ob naslednji menstruaciji, al je potrebno čakati dalj časa?

Toliko za zdaj... pa se še beremo...

Punce, držim pesti za vse...

Pokamoka user posted image
razmak med postopki naj bi bil 3 cikluse...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.10.2010 8:25:39   
mavrica72
Pokamoka -  žal mi je, da tudi tebi ni uspelo user posted image . Ampak jaz bi na tvojem mestu kljub temu še naredila test, nikoli ne veš kaj pomenijo te krvavitve.

No, tudi jaz sem naredila zjutraj test, pa je bil spet negativen user posted image ., a menstruacije še vedno ni.
Me pa nekaj zanima, če je kateri to kaj bolj jasno. Zakaj imamo vse uradni test na 14 dan od transfera, čeprav imamo nekatere transfer že drugi dan, druge pa šele peti dan? Tega enostavno ne razumem.....user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
4.10.2010 8:39:32   
drejčy

Jaz sem danes klicala v MB in jim povedala, da sem začela pomalen krvaveti in kako sedaj naprej.Pa mi reče, naj normalno do testa jem  utragestan in pridem v petek na krvnega user posted image Mar to pomeni da je še upanje ?!Očitno že.Je pa to tudi, da bi morala dobiti sedaj M tudi v primeru če ne bi bila noseča,...Tako da pokamoka ne obupaj.Meni pa je ostal še en test doma on FS kjer sta dva notri in sem ga zjutraj brezveze naredila.Pa še naprej kaže pozitivno.Tako da res več ne vem,...Nič drugega kot čakanje na petek mi ne preostane.

PS : Kdaj po neuspelem poskusu lahko grem po zamrznjenčka ?

< Sporočilo je popravil drejčy -- 4.10.2010 8:40:59 >

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.10.2010 8:48:32   
kalaxy
Barbara31user posted image user posted image user posted image .

Pokamoka naredi prej test, da boš sigurna. Pri meni so bli tudi hudi krči pa se je sedaj umirilo.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 991
4.10.2010 9:04:24   
aqua77
drejčy, po zamrznjenčke greš lahko že naslednji ciklus in ni potrebno nič vmes čakati. Pa veliko sreče in naj ti tudi krvni test potrdi plus.

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 4.10.2010 9:05:04 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.10.2010 9:18:11   
jona klara
barbara 31- žal mi je, da se je tako končalo.user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.10.2010 9:19:45   
jona klara
poka moka- user posted image user posted image user posted image user posted image

športnica- komaj čakam, da javiš plusek...kako si? še malo pa prideš na našo stran, drži se še do konca, saj bo kmačuser posted image user posted image u

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.10.2010 9:24:06   
pokamoka
Hmmm... a tri mesece je treba čakati???? Madonca, sem mislila, da grem lahko že naslednjo menstruacijo v nov poskus... mater, pol se pa to vse skupaj res zavleče... jao, ni mi všeč to.

Ja, sem govorila z mojim G... bolniška vsaj en teden... nič še ni izgubljeno, mi je rekel. Nekaj krvi je, ni pa še tako, kot pri normalni menstruaciji. Mogoče je pa res še upanje.  user posted image Verjetno grem danes kupit test in ga delam jutri zjutraj, da bom vidla, kaj bo pokazalo... Imam pa reeeees blazne bolečine. Mi je rekel G, da je to zaradi tako močne endometrioze, ki jo imam... krči so, vendar ne preveč, več je te glupe bolečine, ki kr traja in ne popusti.

Bomo vidli, kam se bo zadeva razvila... zdaj pa lepo ležim in počivam...

Neposredna povezava do sporočila: 995
4.10.2010 9:29:00   
Amelia
Joj punce, jaz moram malce odklopiti vse skupaj, kar ne morem stran od tega foruma, skoz nekaj berem in berem o kvaliteti jajčec na internetu, se mi bo zmešal!!! Včasih me kaj špikne v trebuhu, pa si mislim, aha, mogoče je pa to moja morulca, ne vem kako bom preživela teh 14 dni....moram se mal skulirat in odmisliti vse skupaj...nisem prav nič optimistično naravnana glede na vse skupaj...

Neposredna povezava do sporočila: 996
4.10.2010 9:40:18   
športnica
o danes se pa že dogaja ...

majalina, super, da se fajn počutiš. v službi ti bo hitreje minilo. jaz sem raje doma. trenutno je pri nas ogromna gužva, stres, delo med vikendi in nadure med tednom ... ali si tam na 150% ali te pa ni. tako, da raje ne bi tvegala in se živcirala ... pa srečno

tanjita zdravo, kako daleč pa si že v postopku?

pokamoka, tako kot so ti že vse rekle, naredi test ali še bolje pojdi na samoplačniški krvni test v adrialab na parmovi. stane cca 12 eur. rezultat izveš v 3 do 4 urah po telefonu. nimaš kaj izgibiti, boš vsaj vedela pri čem si. če imaš tako hude bočečin, se res pojdi pokazat tudi ginekologu. drži se. glede naslednjega postopka pa je najmanj 3 mesece pauze.

mavrica72 predvidevam, da ne glede kateri dan je transfer od punkcije se šteje kdaj ti zarodke vstavijo v maternico.

drejčy, meni so aprila ko sem nbila prvič v postopku rekli enako. krvaveti sem začela 8 dan in krvavela cca 4 dni. testi so bili pozitivni ... svetovali so mi naj nadaljujem z utrogestanom in pridem k njim na dan testa. so rekli da so imeli že vse možne primere, da so ženske močno krvavele in je bilo na koncu vse OK. srečno

jooooooonči tvoje besede v božja ušesa user posted image  upam da bom te sreče. sm super. jošle napete in mal boleče, spodaj non stop nekaj dogaja. ampak se ne obremenjujem z znaki. so si za + ali pa za - zelo podobni. škoda živcev.  ti že odštevaš? kdaj imaš predviden rok?

Neposredna povezava do sporočila: 997
4.10.2010 9:57:30   
špica84
Športnica držim pestkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
4.10.2010 10:24:23   
jona klara
športnica- jaz , imam rok 18.12, še ne odštevam, probam še uživati kolikor dopušča pikec, boleč križ se je začel, viroza, pa bo že.Ti se pa kr drži in misli samo na velik trebuh in ga boš kmalu imela, pa nč za obleči....ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
4.10.2010 10:56:24   
energija80
Pozdravljene...jah danes ste pa že dejavne!

Amelia;strinjam se s stabo, tudi jaz bi morala malo odklopituser posted image Enostavno berem vse kar se tiče IVF-ja...Najraje bi že danes naredila test?Vse pišejo o blagi hiperci,kar naj bi pomenilo nosečnost?No pri meni je niuser posted image

Športnica, vidim da te dragi lepo razvaja čez vikend-tako je prav!!!Jah tudi jAZ sem na bolniški, ker sm si rekla da bom svoj prvi postopek na bolniškiuser posted image Je pa res, da mi je kar dolgčas...psiha me kar ubija!

Pozdravček vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.