slovenka
|
sorry, da nekaj šaram, zaradi tistega linka je tako širok post. Tukaj je tekst brez linka... ker sicer se ne da vse prebrati, a ne? JAz že ne morem RMRM, predobra si! Ma daj, tam ga pa biksaš... 13 let Ja, jutrišnjega predavanja se pa že veselim, na začetku je vsem še tako zanimivo, včasih tudi kakšna generacija zaploska na koncu ... razlagam idejo EU, kako je prišlo do tega, najprej nerealne ideje, potem pa uspešen zagon... pa malo sem brala tudi knjige v stilu zarot in tega... Kennedyev in de Gaullov čas, kako so Američani gledali na EU itd. zanimivo izpade Čez par tednov bomo pa že bolj v pravna pravila zašli, pa postopki pred Sodiščem EU, potem so pa že bolj ubogi medvedeki ti moji študenti Ma, saj sem vam povedala, da sem zmeraj na vrhu na študentskih anketah nina, kolko kafeta jaz pa pijem kakav, pa kakšno belo kavo, sladko, brez kofeina, samo imam potem slab okus v ustih Kave ne maram že iz otroštva, ko so bile tiste kavine napolitanke; meni se je zdelo, da je to neka pomota, bi morali dati notri čokolado, pa so po pomoti kavo enkrat v Londonu pa mi je en kolega iz Francije naredil tako močno kavo, ob 13h, da mi je še ob 22h ful srce razbijalo in sem se bala, da me bo kap in bom umrla sama v Angliji... zdaj pa niti poskusim ne prave kave samo škoda, da sem lahko dala samo eno slikico, ker dveh prostorov pa na eno sliko res ne dobim... TMS, ti mamica treh , naša S. nosi 92, pa tudi 86 še; mali pa 68, ampak so mu ene stvari že male, ene hlače ima že 74 V bistvu, če se popacka pri naših doma, mu komot oblečemo kaj od nečakinje, ki je stara 15 mes. Jezus, ko govoriš, da bi ti bila T. sestra... mojemu atu pa je pred leti ena teta rekla, a je to njegova hčerka v avtu... pa je bila naša mami, bogi ati No, pa povejte, če je še kateri junijček tako navihan kot naša S. : danes mi pomaga zlagat pribor iz pomivalca, to je njeno delo, če sama zložim v predal, moram nazaj ven v košaro... v glavnem, ona to dela, potem da v stroj... in danes je vzela ven spodnji del in ga vozila po dnevni sobi; slišim, da nekaj vozi in sem mislila, da tisti svoj nakupovalni voziček, potem pa vidim, da ima voziček iz pomivalnega stroja. Strašno no, kaj si ne izmisli