slovenka
|
o, tms, vesela, da si se oglasila s poročilom Sem ravno danes mislila, da bi najela detektiva, da te poišče Ojej, ta ženska, to je pa kar denar Safija je pa super; vidiš, mi tudi gremo za vami, smo tudi že veliki. Se spomniš, ko si me jezila, da ste na krompirju, jaz sem pa ravno rodila? Zdaj bomo pa tudi mi počasi začeli s krompirjem Ja, mene tudi naša muca jezi. Ko si kremplje zapikuje v sedežno in v posteljo, ki je iz ledra; je že tako grdo naredila. Prav huda sem na njo aj, boga njamka, upam, da si boljše. Grozno tole. Mene je samo malo prej bolela glava, ker sem ponoči 4x hodila k malemu, ker ne more dobro dihati zaradi prehlada in se je zbujal, pa mi že ni pasalo... z otrokom imaš pa podobno kot moja sestra - mala je stara 1 leto in hodi v vrtec, pa ko pride domov, je samo eno uro gor, ob 17h že gre spat in spi do 6h zjutraj. Jaz si tega sploh ne morem predstavljati, ko sem cele dneve in noči z otrokoma, bi pasala kakšna fraj ura AS, daj daj, še dostikrat boš Lovru govorila, naj bo tiho BS, kaj ti bi se z mano kregala okrog financ? Ja, meni tudi prav pride, ko gresta mala dva spat. Mali hodi ob 19h in spi do 7h, S. pa kasneje, po 21h in spi tam do 8h. Mali pa zadnje čase ful malo spi čez dan, parkrat po 45 minut spi; pa je že znal potegniti po 2 uri skupaj; bi rajši, da spi 2x2 uri čez dan kot pa 4x45 minut Ampak ok. Je priden, ker se že sam lepo igra, pa tako se kotali po tleh Jaz pa grem v torek že delat 2 uri predavanj, čez 6 tednov pa še 2 uri vaj... zdaj bomo tudi začeli z GH, pa bo lažje... drugače smo pa ta vikend urejali okolico; imamo nekje 10 arov gozda za hišo, pa smo 2 ara dali v ograjo, ki je sicer okrog parcele in zdaj bomo ta dva ara spremenili v nek kvazi-parkič; pa smo nekaj dreves podrli, pa sedaj nasadili rože in grmičke in druga drevesa, da bo bolj raznoliko, do zdaj so bili sami iglavci... sicer še niti približno ni konec, ampak bo že počasi, moramo še dokupit rastline, potem pa čakat, da zraste, se razraste itd. V glavnem, povem, da ne boste mislile, da smo lenarili Lahko noč!