|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
2.10.2010 20:08:04   
mucamica
ne preveč študirat na to , vem da je lahko reči, ampak... poglej kak dober film, dragi te naj malo razvaja, odmisli...

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.10.2010 20:27:39   
olana
Pokamoka, dokler tečke ne vidiš še ni nič zgubljeno!! Kar pogumno do cilja!! user posted image user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
2.10.2010 21:04:20   
mića
pokamonka a da bi ti en test nardila dr.požlep je rekla da ce do 10 dneva po et ne dobišuser posted image je skor 99,99% da je plus in to k te dol tisci nič ne pomen mene tud spika pa dol tišči pa je vseeno plus jaz bi na tvojem mestu probala zivcke daj pa na off ker si s tem samo škodiš sebi in otročku sej sem prepricana da je to to če se nisi dobilauser posted image
navijamo zateuser posted image user posted image  naredi test pa nam javi

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.10.2010 21:07:32   
Barbara31
pozdravljene punce.

Takole , večaraj je beta padla na 1000 in dali so mi  nekaj za čiščenje. Vendar se nič ne dogaja(niuser posted image ).  V ponedeljek bom morala iti verjetno pod narkozo. Žal se je zame tako končalo. Moram reči, da se še kar držim...saj nimam drugega. Sedaj vsaj vem , da se lahko nekaj prime in upam na uspeh.
Imam pa eno vprašanje glede ivf postopkov. Nekje sem pred časom zasledila , da če je bil ivf uspešen in  nato sledi splav, da se šeteje zopet od 1 in da imaš lahko spet 6 poskusov? Je to res, katera ve?
Naj vas moja situacija ne potre in vse borke, ki ste sedaj v postoku...držite se in mislite pozitivno. Navijam za vasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.10.2010 21:19:40   
mića
barbara31 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzi se sploh ne vem kaj naj ti recem joj kok mi je hudo ker sem res upala da ti  bo uspelo da je to samo ena kriza da bo minilouser posted image user posted image user posted image  da bo konec izcdkov in da bo  naprej potekalo tako kot morauser posted image user posted image  drzi se

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.10.2010 22:12:39   
Amelia
Evo mene, nič nisem dobre volje....od 8ih jajčec sta se samo dve oplodili, in le ena od teh pikic je OK, druga je zaostajala v razvoju...skratka grejem eno pikico, test 16.10.

Tud pod razno nisem tega pričakovala, vse je šlo tako gladko...pa pred dvemi leti sem imela 11 jajčec in se jih je 10 oplodilo...zdaj pa to!!!!Takrat sem imela še 5 zamrznjenčkov!!! Res, da sem dve leti starejša, ampak tolk stara pa spet nisem...skratka totalen šok...zakaj se nočejo jajčeca oploditi???

No, vseeno upam na najboljše, mogoče mi je pa ta morulca usojena in pridem do tako željenega drugega otročička....če ne začnem pa študirat vse možno kako bi se dalo to izboljšati...prehrana, kakšni dodatki,...ne vem...

In zato, ker sem bila prepričana, da bom grela dva, sem čist slabe volje....še dobr, da imam mojo deklico 2 letno, ki mi res celi rane...čaos punce...

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.10.2010 8:43:25   
športnica
mucamica držim pesti da si jih pridelala čimveč. takih lepih, velikih foliklov. bomo mislile nate jutri.

pokamoka jst bi na tvojem mestu naredila test, takoj. 11 dan je že tako daleč, da po mojem mnenju brez problema delaš test. če si iz LJ maš dežurno lekarno pri urgenci, anasproti parkirišča. pa čimprej javi. držim pesti za lep +

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.10.2010 8:54:46   
športnica
barbara31 pa so ti kaj povedali kaj je bilo? izvenmaternična? upam da čimprej prideš k sebi in se ti zadeve umirijo. user posted image user posted image user posted image  te bodo pa spremljali, dokler ti beta ne pade pod 10.  glede postopka, pa mislim da se šteje čim pride to transferja. je bil to tvoj prvi postopek? draga moja, ne boš jih toliko potrebovala user posted image  . kot vidiš je do oploditve prišlo in ugnezditve tudi, le še vprašanje časa je kdaj bo ratalo zares. tudi meni so isto rekli v nedeljo na transferju. pa srečno

amelia držim pesti, da bo tale morulca ta prava. ne podcenjevat morulce, te lahko še preseneti user posted image user posted image user posted image   glede celic je res tombola. prvič sem jih tudi jaz imela 13, sedaj pa le 8. obakrat so nama vstavili eno blastocisto in eno morulco. brez zamrznjenčkov. tule se bova skup tresle a? user posted image  dobrodošla med grelkami in srečno bejbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.10.2010 9:05:46   
mapesi
Evo jaz nisem zdržala. 15 dan po stopki in 12 dan po ET sem naredila CB in pokazal se je+. Lepo izrisan.
Ali je to to ali sem delala prekmalu?

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.10.2010 9:17:48   
mića
mapesi to je toooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image  bravo čestitamo
no pri nas se je pa zacela sezona slabosti ze od sestih zjutraj smo bogi ko sem vstala za na wc pa utrogestan potem se je pa zacelo veselje bo boljše

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.10.2010 9:20:51   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: mapesi

Evo jaz nisem zdržala. 15 dan po stopki in 12 dan po ET sem naredila CB in pokazal se je+. Lepo izrisan.
Ali je to to ali sem delala prekmalu?

o ne ne ne, to bo kr držalo. plusek je plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . jst ti kr čestitam. HURRRRAAAAAAAAA. želim ti res vse lepo, mirno in lepo nosečnost. da bo vse potekalo super. zdej se pa pofočkaj na drugi strani, med nosečnicami ... upam da tudi jaz kmalu pridem tja k vam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.10.2010 9:30:00   
športnica
miča, kdaj boš pa ti delala test? slabost je dobr znak user posted image

kje pa je mavrica72? sem šla gledat katere se približujejo testu user posted image   mavrica72 ga ima jutri. dobra si da si zdržala tako dolgo. upam da je vse u redu. javi se nam kaj. 

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.10.2010 9:34:32   
Aljonka
mapesi superuser posted image user posted image user posted image

tud jaz več nisem zdržala nardila CB in pokazal se je ne veeeeelik - user posted image user posted image  čist malo smo jokcal (me pa gor drži dejstvo da mam pingote), da naslednjič ne bom rabla čez celo kolobocijo špik in punkcije

barbara31 user posted image drži se dekle pol pa glavo gor pa v nov boj!

Neposredna povezava do sporočila: 963
3.10.2010 9:38:06   
športnica
aljonka, ti imaš šele 9.10. test. ne še delati zaključkov. to je res prekmalu.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.10.2010 9:45:25   
mapesi
Športnica in Miča hvala. Sem tolk vesela, da sploh ne morem verjet. Sem celo noč tko slabo spala in študirala al ga nardim al počakam.
Pa sem si zjutri rekla bom nardila pa kar bo bo. Čeprav me je celo noč neki špikal pa šraufal. Pa sem mislila ah to bo pa moja tečka. Pa naredim test, mi pokaže plus, zbudim mojga. Pa se ne more nehat smehljat- tolk je srečen. Zdaj pa samo upam, da bo to držalo in da bo vse ok. Test v LJ mam šele osmega. Do tja je pa še dolga. Meni so namreč vstavili dve celici, ki sta bili šele v začetku razvoja, mislim da šele 4 celični. Ostale pa se niso razvile dovolj za zamrznitev. Tako da punce moje jaz večni dvomljivec mmočno upam da je  vse to res in da se nama uresničiuser posted image .
Tudi za vse vas močno močno držim pesti in da končno zagledate +.
Aljonka kako si ti?
Miča saj tebi je pa že testek pokazal + user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
3.10.2010 9:50:38   
mapesi
ALjonka ne še obupat prosim. Še malo potrpi pa probaj še enkrat. Držim pesti da ti uspe-močno močno močno.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.10.2010 9:52:59   
mića
športnica dobro jutro mi smo nardili test ze pred enim tednomuser posted image user posted image user posted image  da niste vi noseči gospa k raztresenost je tud en znakuser posted image user posted image user posted image
aljonka jaz bi na tvojem mestu se počakala dokler ni user posted image  je se vedno upanje kateri dan po et  si ne sekiraj se ker ta mesec je nekaj v zraku in bo sigurno polnouser posted image  in ti med njimiuser posted image
mavrica72 naredi test pa nam javi kako lepo novičko da se bomo skupaj veselili

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.10.2010 10:48:01   
Maja_V.
Takole... 26.9. sem začela s Suprefactom, danes dobila redno  user posted image , 11.10. pa prvi UZ...
A to, da sem dobila user posted image pomeni brez nepotrebnega dodatnega tedna zbadanja s Suprefactom in bom šla po UZ takoj na kombinacijo zdravil ali se vseeno postopek lahko podaljša samo s ta prvimi injekcijami?

Še eno vprašanje... A ste ve, ki ste že dale punkcijo in transfer skozi, bile skoz na bolniški? Delo, ki ga opravljam, je zame precej stresno, pa še vozim se vsak dan v službo in domov več kot 200 km... kaj mi priporočate...

Joj, to čakanje... pa ta umetna menopavza... nič kaj prijetno... pa to zbadanje same sebe tudi ni ravno tako enostavno... je pa vsekakor dobra izkušnja, če delaš v zdravstvu, vsaj veš, kako je pacientom...

Vsem, ki je CB in pa krvni testek prikazal + iskrene čestitke in držim pesti še naprej! Vsem, ki tokrat niste imele takšne sreče: držite se, ne obupat... vem, da je težko, ampak moramo vztrajat do konca... mislim na vas in tudi držim pesti še naprej. To velja tudi za vse, ki čakate ali ste ravnokar dale skozi neprijetne operativne posege (vem kako je to...). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.10.2010 10:51:38   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: mića

športnica dobro jutro mi smo nardili test ze pred enim tednomuser posted image user posted image user posted image  da niste vi noseči gospa k raztresenost je tud en znakuser posted image user posted image user posted image

o madonca, se opravičujem. res sm zmedena. ampak taka sm že po naravi user posted image user posted image user posted image  jah kaj naj rečem, še enkrat čestitke. hehehe

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.10.2010 10:56:38   
mića
športnica ne sekiraj se take smo meuser posted image mal raztreseneuser posted image user posted image
maja v. jaz sem na bolniški od začetka postopka ker mam fizično in psihično delo pa se oddaljeno sicer so mi pa ti uz vzeli veliko časa bi bla itak vsak drugi dan na bolniški ker mam skoraj 100 km do lj in mi vzame skoraj cel dopoldne po punkciji si pa itak doma ker moras počivat

Neposredna povezava do sporočila: 970
3.10.2010 11:08:48   
drejčy

Tako da še vas tukaj obvestim.Pri  meni so se kljub pozitivnim testom začeli pojavljati rjavkasto-krvavi izcedki.Besna sem nase ko ris, da sem šla test delat tak hitro 7 in 8dan po ET.Ampak kaj čem,....

aljonka midve imave na isti dan krvnega,tak da ne obupat nad negativnim testom.Jaz mam pozitivnega pa glej sedaj.Ti vsaj teh izcedkov nimaš,...

mapesti tebi pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

PS : V tem postopku mi je ostal en zamrznjenček, pa me zanima kdaj si potem grem po njega

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.10.2010 11:25:26   
Maja_V.
Mića: hvala za odgovor... saj jaz sem tudi najprej nameravala biti na bolniški od začetka do konca postopka, ampak se nama je žal nekaj zakompliciralo pri financah in bom probala še nekoliko vztrajat... čeprav moram priznati, da sem kar precej obremenjena z vsem tem in tudi jaz se vozim vsak dan 100 km v eno smer na šiht, pa še na delovnem mestu je precej konfliktno zadnje čase... probala bom vzdržati vsaj do polovice oktobra, potem bom pa videla kako bo... da vsaj ta dežurstva oddelam...

Koliko časa ti pa okvirno gre, ko greš na UZ? Da vidim, če se mi bo splačalo iti v službo ali bo pri meni tudi bolniška bolj sprejemljiva.

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.10.2010 11:25:46   
mića
drejcy ne obupaj jaz sem tud mela izcedke prvi dan mal krvavo potem rjavo vendar se je sedaj umirilo ze tri dni mir in belina tako da ne obupaj trajali so  pa kar ene stiri  dni vem pa da so dobri da ti zacne psiha delatuser posted image  ne sekiraj se počivaj in se bo umirilo kot so že punce napisale to je značolno za ivf

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.10.2010 11:29:58   
mića
maja v. odvisno v lj naj bi zaceli ob pol osmih z uz potem pa čakaš dr da pride ,koliko punc je ,vcasih gre dr se kam ven potem gres se na oddelek kri dat ali po terapijo....pa je hitro 10 pa se da domov prideš pa smo tam
za dezurstva pa se ti nič ne sekirasj jaz se nisem pa vse čist lepo laufa brez meneuser posted image noben človek ni nenadomestljiv
ti prvo poskrbi zase ter svoje otročkeuser posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.10.2010 12:15:36   
mavrica72
mapesi - čestitke za magični plusek in lepo grej še naprej user posted image user posted image user posted image

pokamoka - kljub krčev še nič ni izgubljeno, res, to sploh ne pomeni, da ni uspelo. Držim pesti, da je to pozitivni znak, čeprav vem, da sama najprej pomisliš na najslabše. Evo,  user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Ja, jaz imam jutri predviden uradni test. Zaenkrat še spodaj vedno vse belo in brez vseh znakov (pozitivnih ali negativnih). Kot sem vam že povedala, sem test delala že na 11 dan, pa je pokazal en velik minus. Tako da naslednji pade šele jutri. Sem pa imela že v prejšnjem postopku problem, ker se user posted image  ni pokazala dokler nisem prenehala s prometriumom. Strah me je, da se spet dogaja ista zgodbauser posted image

Vas pa spremljam in držim pesti za vsako posebej.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.