Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:50:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19 znesek mature, ki ga plačaš ric-u je 90 €, znesek ki ga plačaš šoli, pa je lahko drugačen. ker jaz sem naprimer na mostah dobila položnico še 90 €, razen če so me na******. seprav bom jst še draži plačala 90€ je za RIC, ja, gimnazija Poljane je pa lansko šolsko leto hotela 60€ zase.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:51:44
|
|
|
|
*mashai*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: *mashai* Zaenkrat sem v četrtek zjutraj še prosta, ampak boljše mi je če se to dogovorimo kakšen dan prej, da bo za "ziher" Nenazadnje je pa boljše pojutrišnjem zvečer, ko je v Bachusu spoznavni žur Pravne fakultete. Jaz bom tam. Ede, bibe, lude, post mortem nulla voluptas... je moja misel že nekaj dni Upam da mi uspe priti, če pa bom bo pa to najverjetneje proti jutru, prej imam še nekaj "pomembnejšega"
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:52:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *mashai* Upam da mi uspe priti, če pa bom bo pa to najverjetneje proti jutru, prej imam še nekaj "pomembnejšega" Kam pa kam (predtem)?
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:52:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Mi je malce vseeno, kako bo slišati, ampak... če meni uspe do pomladi '11 spackati skupaj matematiko za 4 leta gimnazije (in to iz nulte osnove, kakršno imam), potem se bom pa sama sebi zdela res pametna. baje da se dost zahteva ja...meni je že na poklicni maturi bila kar težka matematika...pa sem imela nekaj osnov iz trgovske pred tem... Pogumna si res...marsikdo je na splošni maturi obupal...kok pa to drži, pa ne vem...nisem probala...pa mi je malo žal...bi sedaj imela več izbire
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:55:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, ne, ne, obupala pa ne bom. V najslabšem primeru (torej, če ne naredim) bom pač popušila 150€. In se prijavila na jesenski rok.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:56:40
|
|
|
|
*mashai*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: *mashai* Upam da mi uspe priti, če pa bom bo pa to najverjetneje proti jutru, prej imam še nekaj "pomembnejšega" Kam pa kam (predtem)? Plan je učenje do vsaj 22.00, potem pa bo moje nahajališče blizu tivolija, tam se zna malo "zavlečt", potem pa upam da bo prevladal Bachus
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:57:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Eh, potem boš pa zamudila gratis welcome drink.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:57:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Felicita skrči in razstavi: a (a-4)^2 - ( a-3)^3- a (43 – 26a) = Ups... me že ni več. Majkemi... nimam blage veze, kaj hočeš od mene. če ti res ni jasno kaj hočem od tebe, potem pozabi zaenkrat na gradivo za maturo, ampak rajš primi v roke 'klasične' učbenike (jest ti svetujem Linea, Planum, Spatium in Tempus) in začni pri osnovah. ker brez osnov pozabi da boš karkoli nardila... jaz pa ti enga inštruktorja svetujem....
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 15:58:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ti enga inštruktorja svetujem.... Če katera ve za kakšnega poceni in seksi... here I am!
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:01:42
|
|
|
|
*mashai*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Eh, potem boš pa zamudila gratis welcome drink. Ah, nič hudega Po moje bom ne bom dobila samo enega gratis, ker se "kelnerju" ne bo dalo poslušati "zakaj si ga zaslužim" Sicer pa, naslednji dan vstanem ob 8 in se učim na polno
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:02:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Oh, ja, kaj vse me še čaka.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:03:19
|
|
|
|
*mashai*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ti enga inštruktorja svetujem.... Če katera ve za kakšnega poceni in seksi... here I am! Sorry, sam stare, bradate, zdolgočasene...
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:08:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ko hudič serje, serje na kup.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:16:59
|
|
|
|
*mashai*
|
http://www.instrukcije-horizont.si/priprave_na_maturo/ Našla sem tole, nimam sploh "filinga" al je drago al ni... Drugje ko sem iskala instrukcije, imajo za individualno 45 minut po 14€... ah mogoče se pa najde nekdo, poceni, sexi, pa da bo še dobro razložil
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:19:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nikoli v življenju nisem še za nič plačala inštruktorja in nekako se mi zdi, da ga tudi tokrat ne bom. Glede na to, da mature in faksa ne grem delat' zaradi bodočega zaslužka in/ali delovnega mesta, temveč predvsem za svojo dušo (če bosta pa še služba in denar padla zraven kasneje, pa še toliko bolje), se mi zdi, da je tudi vseeno, če bi na koncu vse skupaj delala nekoliko dlje od predvidenega in če bi me stalo več. Bistveno (zame) je to, da me to veseli in da bom to naredila. Nekakšen lasten preizkus sposobnosti in nič drugega.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:20:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ti enga inštruktorja svetujem.... Če katera ve za kakšnega poceni in seksi... here I am! žal ...mi smo ga na šoli imeli..in ga izkoristili do zadnjega
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:22:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ti enga inštruktorja svetujem.... Če katera ve za kakšnega poceni in seksi... here I am! mi smo ga na šoli imeli..in ga izkoristili do zadnjega Izkoristili... v katerem smislu?
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:22:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Bistveno (zame) je to, da me to veseli in da bom to naredila. Nekakšen lasten preizkus sposobnosti in nič drugega. bravo.. pri meni je isto...letos sem se na višjo vpisala..tak za dušo..in verjemi, da je tako najboljše
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:23:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa ti enga inštruktorja svetujem.... Če katera ve za kakšnega poceni in seksi... here I am! mi smo ga na šoli imeli..in ga izkoristili do zadnjega Izkoristili... v katerem smislu? ja v smislu da na nauči u nulo
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:24:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pri meni je isto...letos sem se na višjo vpisala..tak za dušo..in verjemi, da je tako najboljše Meni se tudi tako zdi. Tako... neobremenjeno, nenatempirano, nepomembno za okolico (družba, služba). Čisto in samo zame. Pa četudi diplomo potem samo uokvirim in gledam. To, da lahko preživim brez diplome, mi je že dolgo jasno.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:24:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja v smislu da na nauči u nulo Ja pa a si sploh kaj zapomniš, če ga pa nič ne poslušaš, temveč samo gledaš?
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:27:17
|
|
|
|
*mashai*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nikoli v življenju nisem še za nič plačala inštruktorja in nekako se mi zdi, da ga tudi tokrat ne bom. Glede na to, da mature in faksa ne grem delat' zaradi bodočega zaslužka in/ali delovnega mesta, temveč predvsem za svojo dušo (če bosta pa še služba in denar padla zraven kasneje, pa še toliko bolje), se mi zdi, da je tudi vseeno, če bi na koncu vse skupaj delala nekoliko dlje od predvidenega in če bi me stalo več. Bistveno (zame) je to, da me to veseli in da bom to naredila. Nekakšen lasten preizkus sposobnosti in nič drugega. Razumem, samo zakaj oteževat stvari, če pa lahko izkoristiš pomoč, pa se na času boš prihranila. Ne mislim sedaj, da boš vse čim prej zaključila, ampak predvsem prosti čas in pa živce. Saj boš sama videla, kako ti bo šlo učenje, dobro je pa vedeti, kaj vse imaš na voljo
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:29:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če bo inštruktor/ica edina opcija, potem bom to opcijo izkoristila, seveda. Nekako pa se mi zdi (kolikor se poznam), da mi tega ne bo treba (seveda pod pogojem, da bom res resno zagrabila za učenje). Kar pa je problem pri meni. Pa ne zaradi časa (služba, 2 otroka, ostale obveznosti). Jaz sem enostavno že tako dolgo iz šole oz. učnega procesa, da se mi zdi učenje že nekakšna znanstvena fantastika. Ko se začnem učit', mi ni težko - hitro padem noter. Ampak pripravit' se do učenja - uf, to so pa Kristusove muke. Takrat najdem pa milijon drugih "obveznosti", ki jih moram narediti in to vse na način "saj do pomladi '11 je še dolga".
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:30:44
|
|
|
|
*mashai*
|
ah ne zameri mi, ker pametujem, ampak sem pač človek, ki ne prenese bv živciranja in na vse gledam ne po liniji najmanjšega odpora, ampak blizu Hočem reči, da sem taka, da vem da se moram za eno stvar potrudit in najraje jo naredim sama, vendar če vem da bi v tem času ko se bom sama doma sekirala kako to gre, lahko nekje uživala, tudi bi.
|
|
|
|
RE: A se da prešvercat'... 4.10.2010 16:32:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *mashai* vendar če vem da bi v tem času ko se bom sama doma sekirala kako to gre, lahko nekje uživala, tudi bi. Ta stavek si jaz razlagam nekako po svoje. Po dosedajšnjih izkušnjah sem šla raje na kavo, kakor pa, da bi kaj konkretnega naredila. Zdaj pa, če hočem to resno izpeljat', se bom pa uživanciji morala naučiti reči ne in pogoltniti vse skupaj. Mamma mia.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?