Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa 0+ , smo pred leti preverili ko je moja mama delala na transfuziji in smo ugotovili da imamo eno čudnih kombinacij. Starša (se ne spomnim več) A in AB? al nekako tako, tako da je še dohtarca s transfuzije šla v bukve gledat kako je to možno, jaz sem mami pač trdila, da imam končno dokaz da so me v porodnišnici zamenjali, pa potem s tega ni bilo nič Kukr jaz vem, otrok ne more bit 0, če ima en od staršev AB kri ? Ker ta starš da neprej lohk al gen za A al pa za B, nula je recesivna, rabiš oba gena zanjo, če jo hočeš met. Suzy, vajino dete ne more bit A ali AB, vse ostalo pa lohk, Rh ima lohk + ali -. Joj, kolk rada težim . Pa čestitke za poba . Za une izraze pa...pojma nimam, Pušenjak bo vedu . Kosilo: mi mamo pa piščanca, pire, jurčke v omaki, pa paradižnik za malega . Komi čakam . Ga imamo med pol tretjo in tretjo, da je mali običajno že zbujen takrat. Maurica, naš spi na tem jogiju, se ne pritožuje, jaz pa tut ne . Je pa res, de lohk doktoriraš tut s tega, pa sem si rekla, če imajo lupinice kvalitetne, pa posteljice, poj je jogi tut verjetno dober. Modrčki - jaz še "obične " nosim, čeprav so mi že kar mal mejhni (sploh zvečer ). Ko ne bodo več znosni, bom pa na une za dojenje prešaltala, jih imam z Muellerja, men so bili/so mi še zelo dobri. Je pa res odvisno od vsake posebej. Sem jih pa (razen enega, ki mi je bil kuj po porodu premajhen, pa sem ga kupila manj kot mesec prd PDPjem) kupila po porodu, ker so poj šele narasle . Za tiste z gorenskega konca - modrčki Alisa (pomoje) se dobijo v "tovarniški" prodajalni v Bitnjah kar poceni, imajo tut internetno stran, ki se mi je pa zdejle ne da iskat, ker mi mali že pošteno nagaja . Šibam...