|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
1.10.2010 10:55:06   
Patrisha
tretjedete jaz sem kr ona za katero pride sadje v postev! tako, si bom kr belo grozdje prvoscla! :D mmmm
moderc sem jaz kupla enega finega v NKD ( so relativno poceni, pa po dojenju se bomo joskice tut vrjetno malo zmanjsale - no upam :) ... ampak konc koncev kupis kjer koli, samo prej probaj! drugace sem slisala za Müller da ima baje za dojenje kr dobre. Sicer ne vem... ce ma ktera izkusnje pa kr naj pove.

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
1.10.2010 11:01:11   
tamy82
tretjedete jaz mam za zdej še iste modrčke kot sem jih imela pred nosečnostjo in za zdej je kar ok. Potem ko bom dojila bo pa treba valda tiste za dojenje kupit - ampak nisem še nič gledala kje majo kej lepega in ugodnega user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
1.10.2010 11:30:51   
cukica
suzy tudi jaz imam levo in desno nakazane zareze,v popku 3 žile,ki morajo biti to pomeni,da je vse v redu in,da otroček dobi po teh žilah vse kar potrebuje,pa itak je vse bp tko,da se nimaš kaj sekirat,...uživej v nosečnosti,kolikor se,da,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
1.10.2010 11:42:08   
Tretjedete
Ma ja, meni so se že zdaj prsa povečala, kost me zelo moti, pa sem celo razmišljala v smeri, da si že zdaj nabavim enega res poštenega za dojenje, pa ga že zdaj nosim....

Patrisha, glede modrčka iz Mullerja - sicer mojih dveh nisem uspela kaj dosti dojiti, sem pa mela nabavljenega tega iz Mullerra in sem ga tudi nosila pač tisti čas. Ma lahko rečem samo user posted image . Mi spljoh ne sedeuser posted image . Oblika jošk nikakva, opora slaba, se ful vidi izpod majice, ker ma šiv direkt preko bradavic, pa da ne govorim da je ZELO visok in se vidi izpod vsake majice, ki ni do brade. OK, če bi bil kakšne lepe barve, bi to še šlo, tista bela pa meni ne sede...

Ma v bistvu itak imam že nagledanega za dojenje, ki pač ustreza tem mojim kriterijem - da da oporo in obliko, se ne vidi iz aviona izpod majice, da je lep na pogled... Pa da ni beliuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
1.10.2010 11:45:40   
tamy82
tretjedete po mojem ni nič narobe, če že zdaj nosiš modrček za dojenje, če ti tako paše. Vsekakor pa je fajn provat vsak modrček preden ga kupiš, tudi če tko fajn zgleda na obešalniku user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
1.10.2010 11:49:53   
Patrisha
tretjedete ok ok :) meni so povedali samo, sicer sama nisem nic gledala in ne vem! tako da hvala za info.

konc koncev za tele modrce tudi prevec kompliciramo :) vcasih tut mame niso mele onake in ovake zizntregere. Sicer vrjamem da je na komot, ampak tut naramnico dat dol gre... nvem moje mnenje pac

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
1.10.2010 12:41:59   
maurica
teyla, sem ti poslala ZS. Tamy, hvala vseeno!

hm, modrce imam jaz tudi zaenkrat še stare, čeprav malo tiščijo. si bom pa pol nabavla nosečniškega, ampak ne vem, kakšno št. bom imela, tako da bom še malo počakala.

tretjedete, jaz si bom pa kar oboje postregla, malo sladkega in malo zdravega user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
1.10.2010 13:05:15   
petrap
ojla bejbe...

po dolgem času imam spet čas bit tukaj gor...neverjetno je, da sem v službi lažje našla čas za prebiranje foruma kot zdaj, ko sem doma.. user posted image

trenutno imam tamalo doma, mal sumimo, da ima norice, sicer blažjo obliko...hvala bogu sem jih jaz že prebolela v otroštvu, tako da ni panike...

dvojčka sta bila na zadnjem pregledu bp, imam pa sedaj pregled v sredo (po 4ih tednih) in sem optimist, da bo tudi sedaj vse tako kot mora biti...sem si slikala danes spet trebuh in ga primerjala s slikco pred 10 dnevi, razlika očitna user posted image user posted image user posted image no pa saj so šli tud kg gor...mam zdaj 7+ user posted image upam, da G ne bo komplicirala,da sem se preveč zredila user posted image ..brcike so tud že kar mal bolj konkretne, sam še ni hudga...me pa ZGAGA PEČE za po p*****

modrček za dojenje - jaz sem jih mela iz H&M in pa iz BC, pa so mi iz HM miljonkrat boljši, glede opore oblike in udobja...sem si tudi spodnje hlačke kar tam kupila...glede na to, da sem v 21 tednu k prvič v recimo 33 tednu, bom po moje kar kmalu jih začela nosit, ker so res udobni user posted image

no, upam da se kaj kmalu spet javim in da bom imela čas malo prebrat za nazaj...

pridne bodte, pa lep vikend, če se ne oglasim več user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
1.10.2010 13:51:47   
inia
Tretjedete moja dva se ful veselita. Sploh eden. Ta je čisto nor, kar naprej me boža po trebuhu, se pogovarja z dojenčkom. Drugi ne pokaže toliko, ampak okoli pa z navdušenjem razlaga. Je pa drugi bolj scartana nežna duša in sem mislila, da bo še slabše sprejel. Me je bilo kar malo strah, ker sta zelo navezana na mene, ampak sta sprejela res dobro, nad pričakovanji.

Moderček sem si pa jaz že kopila tega za dojenja in ga nosim predvsem, ko sem doma. Ker me tudi on z kostjo žuli in moti. Najprej sem si kupila eno številko večjega, pa me že tisti prav tišči. In sem si zdaj kupila kar dva za dojenje pa je prav super. Tako da ko sem doma vedno nosim ta dva. Sicer pa saj nikjer ne piše kaj imam pod majico user posted image .
Čeprav jaz ima že zdaj za dve številke večje, kaj šele bo ko bom rodila user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
1.10.2010 14:15:57   
Ribi Bibi
Jao kolk ste spet naklamfale! user posted image

Sem si rekla, grem hitro pogledat kaj se dogaja, drugač bo v ponedeljek spet gužva, pa ste že v enem dnevu tolk napisale, da je že dons gužva za prebrat. Sej ste čist noreuser posted image

Vidim, da govorite o krvnih skupinah. Mi smo vsi O-. Sva oba z možem in otroci niti nimajo izbireuser posted image .  Sva pa oba krvodajalca, tako da sva tudi od prej vedela, kaj bojo otročki. Če bi bli pa kaj drugače bi me pa mož vrjetno zeloooo natančno o poštarju izprašal. user posted image  No, ampak sem se pa zato ker sva oba - lahko izognila injekciji za rh- mameuser posted image . Sicer nismo nič preveč redki, nas je kar dosti, ampak ker pridemo vsakmu prav se tud počutmo mal "special"user posted image .

Glede cukra pa jaz tud mislim, da večinoma delajo tistim, ki imajo kdaj slab izvid vode. Jaz v prvi nisem nikdar imela, pa zdaj tud ne kaže, da bi ga. Pa mi tud ni nič do tega, da bi ga imelauser posted image

Čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image  Jaz bi tudi mere napisala, pa smo bli vsi tko presenečeni (vključno z ginekologom) nad dejstvom, da se je spol spremenil, da smo vse pozabili, mere prepisat, sliko narest...tako da sem brez vsegauser posted image

Glede barve oči sem pa že v prvi user posted image  našla nek link, ki ti izračuna verjetnost barve glede na zakonitosti genetike. Vpišeš barvo oči za bližnje sorodnike, no pri nas je 87% za zelene in 13% za modre. Mala ma zelene, bomo vidli kako bo tokrat. Sicer je pa res, da imajo vsi dojenčki modre oči. Nekaterim se prava barva pokaže že do enega meseca starosti, drugim se spreminja skoraj do enega leta.

Jaz sem modrček iz milerja nosila samo ponoči. Ker je res grduser posted image . Je pa dobro držal vse izobilje, ki ga sicer nimam.user posted image  Sicer je pa modrčke najbolj kupit šele kaka 2 tedna po porodu, ko se proizvodnja mleka že dobro vzpostavi, sicer boste imele premajhne modrčke. Tisti iz HM so pa meni tudi najbolj fini, ker so udobni pa se ne uničijo s pogostim pranjem.

Jaz pa naši vsak dan povem, da je pri meni v trebuščki dojenček, ki bo njen, ko pride in ga lupčka in boža. Potem sem jo pa zadnjič vprašala kje ima dojenčka (sem mislila igračo) pa je pokazala na svoj trebušček user posted image user posted image  So tolk sladki teli naši čmrlji.

No zdaj sem vas končno uspela prebrat (samo eno uro sem rablauser posted image ). Lep vikend vsemuser posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
1.10.2010 14:24:50   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
0+ , smo pred leti preverili ko je moja mama delala na transfuziji in smo ugotovili da imamo eno čudnih kombinacij. Starša (se ne spomnim več) A in AB? al nekako tako, tako da je še dohtarca s transfuzije šla v bukve gledat kako je to možno, jaz sem mami pač trdila, da imam končno dokaz da so me v porodnišnici zamenjali, pa potem s tega ni bilo ničuser posted image

Kukr jaz vem, otrok ne more bit 0, če ima en od staršev AB kriuser posted image ? Ker ta starš da neprej lohk al gen za A al pa za B, nula je recesivna, rabiš oba gena zanjo, če jo hočeš met. Suzy, vajino dete ne more bit A ali AB, vse ostalo pa lohk, Rh ima lohk + ali -. Joj, kolk rada težim user posted image . Pa čestitke za poba user posted image user posted image . Za une izraze pa...pojma nimam, Pušenjak bo vedu user posted image .
Kosilo: mi mamo pa piščanca, pire, jurčke v omaki, pa paradižnik za malega user posted image . Komi čakam user posted image . Ga imamo med pol tretjo in tretjo, da je mali običajno že zbujen takrat.
Maurica, naš spi na tem jogiju, se ne pritožuje, jaz pa tut ne user posted image . Je pa res, de lohk doktoriraš tut s tega, pa sem si rekla, če imajo lupinice kvalitetne, pa posteljice, poj je jogi tut verjetno dober.
Modrčki - jaz še "obične " nosim, čeprav so mi že kar mal mejhni (sploh zvečer user posted image ). Ko ne bodo več znosni, bom pa na une za dojenje prešaltala, jih imam z Muellerja, men so bili/so mi še zelo dobri. Je pa res odvisno od vsake posebej. Sem jih pa (razen enega, ki mi je bil kuj po porodu premajhen, pa sem ga kupila manj kot mesec prd PDPjem) kupila po porodu, ker so poj šele narasle user posted image . Za tiste z gorenskega konca - modrčki Alisa (pomoje) se dobijo v "tovarniški" prodajalni v Bitnjah kar poceni, imajo tut internetno stran, ki se mi je pa zdejle ne da iskat, ker mi mali že pošteno nagaja user posted image .
Šibam...

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
1.10.2010 14:28:48   
suzy29
Mi pa imamo danes za kosilo riž z škampi in zelenjavo. MMMmmm.....se mi že cedijo sline...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
1.10.2010 14:56:21   
trsica
Tak tako. Mi imamo pa parček. user posted image Vse ostalo je BP. In dečva je večja in težja. Mož je komentiral: "Phe, mamo poglej." user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
1.10.2010 15:05:59   
Mišyka
Čestitke trsica! Super, samo da je vse ok. Moram rečt da se kr dobr držite ta dvojne mamice!

Glede modrčkov... men so že od 2.meseca nosečnosti nekateri običajni premajhni in čist neudobni, tako da nosim tiste mal bolj komot s kostjo, za doma in za spat pa tiste za dojenje. Od Mullerja mam enga za dojenje in moram rečt, da res ni ravno lep, pa tud zame mal previsoko pride ampak po porodu je pa super, ker ma ful oporo, vsaj meni, ki sem mela eni 2 številki večje takrat.

Tiste ki bolj po LJ hodite v šoping... a v štacunah za nosečnice majo že jesensko-zimsko kolekcijo? Men že majic zmanjkuje za v službo.

Jst še kr v službi visim in zgleda da bom še nekej časa, pa verjetno še vikend... bljk!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
1.10.2010 15:24:21   
Teyla
Dobro, da sem že jedla, ko o kosilu klepetate. Danes so imeli res dobro ponudbo, podobno kot vi, Nina33; pire krompir, mesne kroglice v gobovi omaki + solatka. Res je bilo dobro. Edin problem je, ker se mi zdaj lušta nekaj sladkega, pa moram danes malce podaljšati v službi, tak da bom ziher še tri ure tukaj. Upam, da ne bo sladkor tako nizko, da bom, ko priletim domov vse, kar imam sladkega doma, pojedla v 5 min. user posted image

maurica sem te povabila v skupino na FB.

trsica čestitke za  user posted image in user posted image   user posted image user posted image   To je pa res super.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 1.10.2010 15:25:04 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
1.10.2010 15:28:35   
Patrisha
trsica ijeeeee cestitke :)

misyka imajo ze ja! kr nekaj casa... zadnic ko sem jaz hodla cca 2 tedna nazaj je ze blo!

ekola jaz pa sem pojedla se vcerajsno brokolijevo juho zdaj pa grem spat!! telefone si izklopim in TILT user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
1.10.2010 16:33:02   
maurica
trsica, super user posted image

teyla hvala.

nina33, tudi jaz tako razmišljam - če je vse ostalo kvalitetno, bi mogu bit tudi jogi ok :)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
1.10.2010 17:07:41   
C3b3lica
Nosečke pozdravljene!

Najprej se opravičujem, ker vdiram v vaš pogovor. Vsake toliko časa malo preberem vaše komentarje, saj sem tudi sama prvič postala mamica januarja 2010 :) Ker bo počasi leto naokoli in ker je naša punčka že velika se nam je nabralo polno, skoraj nerabljenih oblekic. Če mogoče katera kupuje oblačila za punčko od rojstva do ca 6M (št. 56, 62 in 68) me lahko kontaktira na C3b3lica@gmail.com Gre za komplet zelo lepo ohranjenih, malo nošenih oblačil (tetra majčke, bodiji z dolgimi in kratkimi rokavi, žabice, nogavičke, kapice, hlačke, majčke, puloverčki, oblekice, tetra pleničke, blazina za spanje pri polivanju, ...).
Želim vam prijetno nosečnost in naj vam čim hitreje mine!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
1.10.2010 18:47:41   
tamy82
trsica čestitke za user posted image in user posted image Kako lepo to! user posted image

Teyla upam, da ti služba hitro mine (če ti še ni) in da imaš doma kaj dobrega za posladek user posted image

(odgovor članu C3b3lica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
1.10.2010 20:52:20   
cukica
trsica čestitam za user posted image in user posted image ,...
v albumček sem dala novi slikici,.....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
1.10.2010 21:01:46   
Patrisha
aja eno novicko sem navohala. Baje majo v hoferju neke dobre, lepe tetra planicke zelo poceni. Ce katero zanima...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
1.10.2010 22:29:42   
MoSoNi
Hej, punce!

Madonca... en dan me ni na netu, pa si morem kr čas vzet, da vse preberem... pridne ste, ni kej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Jutro! Mene pa zanima, ali je katera že kupila sobico? Midva sva včeraj izkoristila še zadnji dan Alplesove akcije in sva naročila njihovo sobo za dojenčke iz programa Planet. Je bila znižana iz 991 eur na 746 eur. Zanima me še, kdaj boste šle v nakup malenkosti? Pač, pajacki, kombinezončki, bodiji.... A to kupujete po kakšnem seznamu? Je toliko vsega, da kar ne vem kje se lotit... Rada bi imela nekje do sredine januarja vse pripravljeno, da lahko zadnji mesec mirno počivam...

IsabellaLana, tud js sem naročila isto sobico... Planet od Alplesa, enako v akciji. Kar se pa drugih stvari tiče, se še vedno zeelooo držim nazaj in nisem še NIČ kupila. Edina stvar, ki jo imava za malega, je majčka od Rossija v najmanjši velikosti user posted image Oba sva motorista in sva bila letos na dirki MOTO GP v Brnu in sva seveda mogla vzet majčko. Sej počas bom tud js začela shopping za malega, zaenkrat pa niti gledat nočem ničesar, ker je vse tako kjut in šikano...

Mal me je pa strah, da pol, ko se bom končno odločla da bi pa že bil čas kej nabavit, ne bom mogla več kej dost lutat okol po trgovinah user posted image

Aja, niti nisem vedla da spadam v tako redko skupino po krvi... AB-
In tud js dobim injekcijo v rit v 28. tednu user posted image Morem pa povedat, da je tudi moja mama negativna in sm ravno zaradi tega edinka, ker se je mama bala da bi bilo kaj narobe če bi imela še enega otroka user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
2.10.2010 0:59:15   
ninchi9
Hej hoj punce

Ste se pa razpisale user posted image user posted image Tak slabo sledim temam, o katerih se pogovarjate in po resnici povedano, si vedno zapomnem samo zadnje 3. user posted image

Jaz pa še zdaj nisem šla spat. Smo meli rešilca pri nas. Mojega je namreč tak v križu vsekalo, da so mu morali dat 2 injekciji, ker se niti premikat ne more bogi revež. Jaz sem mu hotla neki pomagat, pa mi je tak trebuh otrdel, je trd že 2 uriuser posted image
Ne vem kaj naj nardim, mojega na wc, pa ne more vstat. Niti pod rit mu ne morem dat kake kahle, ker se ne more premikat. Ah, saj bo.. To se vleče že par let, tako da mu operacije ne gine verjetno.

No dosti o tem.

Trsica - čestitke za parček... Jaz bi tudi!!! user posted image user posted image

Isabellalana in MoSoni - a vidve bota dali dojenčke kar sprve v svojo sobico?? Jaz pa sem taki paničar bolj po naravi in ga bom mela v najini sobi, sicer bo v svoji postelji, ampak obvezno z AC (naprava za nadzor dihanja). Še ta večji (sin od mojega, 7 let), ko spi pri nas (ima svojo sobo), se mi zdi, da se kr zbudim, ko se obrne user posted image user posted image Po moje ne bom nič spala, ker me bo skrbelo, ali še diha, kaj če ga zebe, itd.... Kaj šele, da bi moral biti v svoji sobi, pol pa tak ne bi nič spala po moje. Ojoj, že vidim, kak bo moje dete razvajeno user posted image

Bo pa malo butasto potem uredit sobico za oba, ker jo bosta imela skupaj, ta večji bo že preveliki za Spider Mane, pa podobne zadeve, za tamalga bom pa morala v takšnem stilu nekaj zrihtat a ne? user posted image user posted image

Nič punce, želim vam dobro jutro!! :)

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
2.10.2010 2:10:56   
cukica
ninchi želim tvojmu,da čim prej okreva.En mesec nazaj je kolega mojga tko zvil,je hodila patronažna vvsak dan mu dajat infuzijo,da je lahko sploh vstal je bil pravi revež,...
Eto mi spimo po odlomkih,...sem spala celo uro zdaj pa že 2 bedim,...ne vem kam to pelje,pa še moj ga nekje sračka,...me jezi k sto user posted image ,...
Ma bo že,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
2.10.2010 8:24:03   
cukica
user posted image

Vidim,da še spite danes,....
Jaz pa sem spala cele 3 ure,...
Zdaj sem pojedla en krof in malo kave,pa mojmu zajtrk v postli postregla,sam ni še učinka,še spi k medo,....

Nič vam pišem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.