|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
28.9.2010 20:55:18   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

koncno kurijo tudi pri nas. deca so smrkava, ampak dokler je samo to, je se vse fajn.

uuu, aja, pozabila povedat. smo sli k dermatologinji kazat anino roko. pa pravi da ni panike, je 95% prepricana da je neskodljiva zadeva. ce pa se vedno ne bomo mogli spat, pa lahko pridemo na biopsijo. no, cez 14 dni grem pa se po drugo mnenje. smo celo na vrsti z napotnico.

uau, moci res kul darilo. pridemo pogledat user posted image . btw, skatla za jakoba je ready, pa nekaj zojinih cunjic smo tudi ze prerasli.

sivkamivka super ideja za grad. ampak nas zdaj pravi da ima dovolj gradov, kjer ni kralja in kraljice. tako da naslednjic ga moramo menda peljat na grad kjer bo kdo doma. zdaj zbiramo za avionske karte user posted image .

pri nas je tudi polna škatlauser posted image
pa en kombinezon sem našla, katero št. nosi ana?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
28.9.2010 20:58:23   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

uuuu...mi mso pa danes pri piškotih dva nova možna darila videli....morm mal razširit novico v žlahtiuser posted image user posted image

kaaaaaaaaaaj? firbčna sem

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
29.9.2010 8:35:19   
piskot
ja, dobra ideja.

VSE NAJBOLJŠE VSEM OKTOBRKAM IN OKTOBRČKOM!

sivkamivka
ma eno zatrdlinico ima na roki ze od rojstva. tko ene 0.5 × 1 cm je bila najprej, zdaj pa raste z njo, spreminja obliko. pa so nam stalno trdili vsi pediatri da bo kmalu izginila. in ker se ni smo se sli zdaj pokazat.

moci ana ima 92. kombinezon bi nam res prav prisel. ideje za darila pa pridi pogledat user posted image .

lu a ne bos sla nic na bolnisko?

frrr kaj je pa s tvojo sluzbo in brininim varstvom? sem kaj zgresila ko sem bila na dopustu?

muki ha, vi imate vsaj za kaj it k frizerju. ana ima ful malo las, pa zelo cudno frizuro. nekaj bi bilo treba narest, pa nimam pojma kaj. moramo tudi mi mal do frizerja.

< Sporočilo je popravil piskot -- 29.9.2010 8:39:53 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
29.9.2010 10:02:36   
frrrr
moci, soba zgleda odlično. ko bo končana, pridemo pa pogledat user posted image

piskot, 11. oktobra grem delat za poln delovni čas. bila preslaba ponudba in sem zavrnila user posted image Brini pa po hitrm postopku našli varuško in v ponedeljek prične z uvajanjem. zdaj je mož na polovički, ima pol prispevkov za plačat.

Brina je brez vročine. jutri lahko pričakujemo izpuščaj. če bo, ima torej šesto bolezen po navodilih.
Jaša je ostal doma. zjutraj je bila ena nosnica neprehodna. ko je pihal in praznil nos, ga je pa v ušesu bolelo. bo danes na bolniški, da ne orng zboli.
trenutno mala spi, sine z možem na sprehodu, mati pa na rr user posted image juhica je kuhana in sem fraj user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
29.9.2010 13:01:42   
frrrr
piskot, mogoče pa za lase velja enako kot za zobe... kasneje jih dobiš, dlje jih obdržiš user posted image držim pesti, da bodo končno povedali kaj je ta bulica in bo hitro izginila. js sm včer na brinini bučki odkrila eno bulo. a ima tut mož ene 2 taki, pa njegova mama in njegova babica... tk, da vem, da ni nevarno.

nam pomivalc crknil. ene 10x smo imeli mini poplavo. če smo zraven stali, ko je pomival, je normalno delal. če smo šli v drug prostor in ga nismo nadzirali, je pa samo vodo butal notr, črpal pa nč. že ene 14 dni na roke pomivam, pomivalc pa služi kot cedilo user posted image hotela sem povedat, da prav uživam ob pomivanju posode, ker imam tistih 10 minut mir. samo js, moje misli in posoda. nisem si mislila, da bom kdaj kaj takšnega rekla. no, sej si tut nisem predstavljala, da bom kdaj z veseljem likala. čudna sem postala v tem letu user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 13:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
29.9.2010 18:13:17   
frrrr
ta teden bova midve izpustile sprehod. naj se punca orng pocajta... počasi na zrak... danes je ves dan brez vročine, zato smo že šli na popoldanski sprehod.
po juhici je mož šel delat, mi 3je pa spat. ne vem kako mi je uspelo, da sem lahko dobro uro spala. sta oba spala 1 uro in 45 minut. Brina 15 minut prej zaspala, Jaša pa dlje spal. tole je bilo res carsko. tolk, da je verjetno kr neponovljivo user posted image
zdaj pa mala kuha user posted image js pa hop za pc. sita sem orng. smo imeli piščančka v sirovi omaki, čez sem pa še 2dcl piva spila. sem bla žejna in bi mi bilo po vodi lahk slabo, zato sem kr pivo odprla user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
29.9.2010 18:53:27   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sem bla žejna in bi mi bilo po vodi lahk slabo, zato sem kr pivo odprla user posted image

user posted image user posted image pametnouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 19:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
29.9.2010 20:15:51   
frrrr
sm - mene je B grizla, ko je bla brez zobkov. so jo zgleda dlesni srbele in je kakšne 2 dni poskušala grist. ko dobila zobka, ni še poskušala. upam, da ne bo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
30.9.2010 14:36:11   
*anč*
mene sta oba grizla (kiara še vedno) z zobi in brez user posted image ampak na srečo ne prepogosto. nč fajn. mali je u vrcu midve pa doma. mala se igra s kostanji tisa pa skače okrog nje in jih lovi user posted image . čez 1 uro pa pičim na fax - se je že začelo.

frrrr 
naš dinozaver se nč ne oglaša. je samo velik user posted image .

tudi od mene čestitke vsem oktobrčkom za rojstne dneve!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
30.9.2010 21:12:19   
frrrr
danes je pa Gaja dopolnila 4 leta. čestitke mamici in mali princeski! user posted image

današnji dan pa kr pobegnil. Jaša bil v vrtcu. z Brino sva spale 2 urci, malo se igrale, kuhale, jedle in je bilo treba že po Jašo it.
punca je cela mau marmorirana, nima pa nekih izpuščajev. upam, da ni to šele začetek.

vaši otroci obiskujejo kakšne interesne dejavnosti?
naš mali hodi na gibalno abecedo. včeraj so bile žoge kužki in so jih sprehajali, z njimi plezali skozi tunel, potem so jih pa pustili jest, oni pa na plezalno steno in še en del poligona obdelali. prav luštno mi ga je poslušat, ko s takšnim navdušenjem pripoveduje kaj so počeli. prvič so bili gusarji in so plezali po gusarski ladji. drugič so bili dirkalni avtomobili in so morali na bencinsko postajo ali na popravilo, če jih je tovornjak dobil. vsakič neka tematika... in skozi igro spoznavajo različne športne discipline.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 7:54:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
1.10.2010 9:05:18   
Maxica
Tudi jaz sem letos obupna in zamujam s čestitkami kar po vrsti. Se pa spomnim na vse in vsem otročičkom in mamicam voščim vse najboljše za četrto svečko na tortici. Res gre hitro, prehitro čas. Vsem želim lepo praznovanje, obilo slastne torte, še več daril in nasmehov na lepih obrazkih. user posted image

user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
1.10.2010 9:05:55   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vaši otroci obiskujejo kakšne interesne dejavnosti?

Lan bo letos hodil na cicibanove urice in to mislim, da je to.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
1.10.2010 9:07:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

dobro jutro. danes smo pa boljše spali user posted image , nosek je že mnogo boljši. nočno cmevkanje me zelo utrudi.

danes bova šla pogledat, če na naši UE kaj štrajkajo, končno mu bom dala delat osebno

upam, da bo vsaj suho, če že sončka ne bo

Sivkamivka, mi se še vedno več ali manj celo noč dojimo, pa ne niti dojimo, cucljamo bolj ali manj. Res pogrešam dudo, ampak jaz sem mama duda očitnouser posted image . Bo že.
Mi smo pa v sredo slikali Hano, ko smo čakali Maxa, ker je imel ravno angleščino, potem sem pa videla, da je UE ravno odprta, smo pa še osebno šli narediti, tako da sem bila prav vesela, da smo tako hitro vse opravili. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4191
1.10.2010 9:09:11   
Maxica
Za darilo za Lana še nimam kakšne posebne ideje. Če ga vprašamo, so itak lego kockeuser posted image , ki jih imamo že zilijon. Sem tuhtala, da bi mu tisto Mickey mouse club house nabavila. Imamo pa v planu tisti dan iti v Gardaland, tako da bi na tak način mu naredili posebni dan. Upam, da nam bo vreme naklonjeno.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
1.10.2010 13:26:14   
Renesme**
Tinkara bo v vrtcu hodila na angleščino in na plesne, vsaj mislimuser posted image , tečaj plavanja imamo še v planu, samo očitno, če ga jaz ne bom zrihtala ga ne bouser posted image

Jaz tudi čestitam vsem za nazaj in za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ker drugače ne bo zneslo...lepo praznujte tisti, ki vas to še čaka

Darila pri nas bodo:

teta- baby born boy
tašča- un računalnik za otroke
midva- torta Hello Kitty, čevlji, banjica za dojenčka, DVD Harry Potter- je čist nora na 1. deluser posted image , ene puzzle
prababi- legokocke Hello Kitty
mami- še ne vem točno kaj, ampak zraven bo še en komplet od Filly (konjički, to je pri nas zadnja modna muha)
za drugo pa ne vem...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 14:00:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
1.10.2010 16:15:34   
pikapolona2
Brina bo pa letos hodila k folklori .... smo hoteli še naprej na tiste gibalne urice pa so jih letos dali v tako čuden termin, da nam ne znese.

Darila...uf...naša si ene malenkosti želi...neke ljubljenčke (user posted image glih enkrat videla reklamo na TV), pa eno plutovinasto tablo v katero se s kladivom zabijajo liki ...to bo dobila od tetic. Od naju pa en pujsa pepa komplet in pepino ladjo. Če me bo pa še kdo vprašal kaj si želi mu pa lahko namignem še kakšno igro (te Loti karoti pa neki bober...a ne Alenkauser posted image ).

Danes smo spet same....aaaaaa...moj pomaga frendu k streho prekriva. sem pa šla ob 12 po Brino...in je bila tooooolk srečna....me je že nekaj časa prosila naj pridem po njo pred počitkom (itak ne spi več).

Leeeep vikend

Moci...sivkamivka...ponedeljek se vidimo...pilates!

Neposredna povezava do sporočila: 4195
1.10.2010 19:36:01   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Tinkara bo v vrtcu hodila na angleščino in na plesne, vsaj mislimuser posted image , tečaj plavanja imamo še v planu, samo očitno, če ga jaz ne bom zrihtala ga ne bouser posted image

Jaz tudi čestitam vsem za nazaj in za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ker drugače ne bo zneslo...lepo praznujte tisti, ki vas to še čaka

Darila pri nas bodo:

teta- baby born boy
tašča- un računalnik za otroke
midva- torta Hello Kitty, čevlji, banjica za dojenčka, DVD Harry Potter- je čist nora na 1. deluser posted image , ene puzzle
prababi- legokocke Hello Kitty
mami- še ne vem točno kaj, ampak zraven bo še en komplet od Filly (konjički, to je pri nas zadnja modna muha)
za drugo pa ne vem...

u, bera bo obilna. pri nas ne bo tako obilno. viteška torta, ene alter legice in homemade viteška oprema.

uf, harry potter? že? mi še nismo tako daleč user posted image , za moje pojme je to za šolske otroke

ja sej je, jaz sem si ga iz knjižnice privlekla, pa je videla, da so čarovniki....se vsedla zraven in gledala...pa potem še ene 3x tist teden, mi je bilo pa zanimivo, ko je potem govorila o čem se je šlo, da je vse vedelauser posted image
No zadnjič me je prosila, če bi lahko spet gledala Harrya...priznam, da je DVD bolj zame kot zanjo (izgovoruser posted image  je pa vsak dober)

Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
2.10.2010 20:10:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
2.10.2010 20:11:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.10.2010 21:00:29   
Renesme**

aja, pa tri mesece je svit danes star user posted image user posted image user posted image

a žeuser posted image  kaj gre to hitro, čestitkeuser posted image  in user posted image  da se Blaž hitro pozdravi in Svit ogne temu!

Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.10.2010 21:41:47   
moci
čeer.
uf, upam, da blaž ne zboli, sivkamivka.

pri nas vsi spijo, jaz pa tudi tu kinkam.
jutri imamo praznovanje, ravnokar sem okrasila torto, zdaj pa šibam spat. se bom jutri tuširalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.