|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 10:54:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.10.2010 13:42:55   
mis
Jah, zdej sem mal brala forume in dognala nekako tole, če je res bom pa videla v parih dneh. Anja je zaspanček, čeprav je močna in normalno se razvija. Lahko da popije samo tisto prvo mleko, potem pa mi vedno zadrema. Zato je kakec tekoč, sita pa tudi ni. Zato se je ves čas zbujala in posledično bila nenaspana, utrujena in nesposobna popit cel obrok. Po nekaj požirkih je zaspala. Zdej bom res pazila, da jo dojim na cca 3 ure (včeraj sva se res vsako uro), pa da takrat popije res cel obrok, tudi gosto mleko.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 4227
7.10.2010 8:16:10   
frrrr
ni časa... vas samo pozdravljam... ob 12ih pičimo na koroško do nedelje. v ponedeljek pa služit.
upam, da mi znese drug teden kaj vskočit na rr.
uživajte in lepo praznujte!

Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.10.2010 8:22:19   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ni časa... vas samo pozdravljam... ob 12ih pičimo na koroško do nedelje. v ponedeljek pa služit.
upam, da mi znese drug teden kaj vskočit na rr.
uživajte in lepo praznujte!

uživaj zadnji vikenduser posted image ,
moji svakinji se tudi jutri izteče porodniška...kaj gre hitro...no jaz pa jutri začnem porodniškouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.10.2010 8:33:45   
moci
uf, frrrr a že? a ne bomo nič več kilometrov nabiraleuser posted image

kako koroško? doma bit, a si že končala diplomsko? user posted image user posted image user posted image

oprosti, moram malo, vem, kako ti jeuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.10.2010 8:39:22   
pikapolona2
punce hvala za user posted image . Včeraj smo imeli pogreb....poleg sta bili tudi punci....sem dolgo tuhtala ali naj Brini sploh povem....ker potem ima ona miljon vprašanj....no nazadnje sva ji povedala in je sicer res veliko spraševala ampak je še premajhna, da bi jo smrt plašila. Me je pa vprašala če bo oma zdej dobila drugega možauser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
7.10.2010 8:45:50   
moci
zoji je pa matjaževa stara mama govorila, da bo ona kmalu umrla in ne vem kaj še vse in smo imeli ful težav potem, pa še zdaj vsake toliko reče, da ona ne bi rada umrla, pa da noče, da kdo umreuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
8.10.2010 9:57:27   
piskot
dan.

malicam, pa ste vi danes moja druščina.

čaka nas lepo vreme za vikend. novega nič posebnega. ana je bila danes cepljena omr. ostalo pa po starem.

pikapolona sožalje.

mis, sivkamivka upam da so se deca ze umirila.

frrr upam da bos uzivala v sluzbi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
9.10.2010 16:13:30   
Lu
hej hoj

samo na kratko

zdajle pičimo na gorenjsko. jutri zgodaj zjutraj gremo že k bohinjskemu jezeru, kjer bodo fantje regatali. babe se bomo šetale, klepetale,... ni da ni.

Naj vam še prišepnem, da bom aprila postala prvič teta. user posted image user posted image user posted image Sem res vesela za mojga bratca. In pri nas bo pestro leto user posted image user posted image user posted image

Lep vikend želim.

p.s. punce copatki mislim, da so končno danes pripseli. sem dobila iz pošte tist listek. se dogovorimo kako in kaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 19:35:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 19:52:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4236
9.10.2010 19:54:17   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

ojoj, kaj sem pa to pritisnila?

aha, sem pozabila povedat, da je danes blaž izjemno natančno z rjavo barvico bele fuge v kopalnici spremenil v rjave user posted image , se bomo še namučili, da bodo spet svetle

jaz sem pa ravno hotela vprašati za nasvet kako naj plesen na fugah najhitreje stran spravim...ker samo z ščetkanjem ne gre nič stran.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
9.10.2010 19:55:15   
pikapolona2
jst pa nisem za med ljudi...ker že peti dan pijem sveži jabolčni sok in prdim k zmešana....sam men je to tolk dobr....ata ga sproti preša...jaz pa pijeeeem in pijeeeem. Pa Brina tudi...sam njo ne napenja tako kot meneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.10.2010 19:29:30   
Renesme**
ja res, se bliža, predvsem se redimuser posted image , zdaj bo pa res že zadostiuser posted image . Pripravljeno je v osnovi vse, na pol že torbi pripravljeni, tako da res samo še čakamouser posted image

Danes smo mal praznovali...tinkara pa tako tečna, da je joj...spet je nekaj prehlajena, spet smrka, kašlja...ah, upam, da ne zboli. Pa tako sta se s sestrično drli, da je zdaj čist hripavauser posted image
Jutri ima plesne, v torek angleščino, tako da bo še pestrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 19:50:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.10.2010 20:42:11   
*anč*
renesme  dej me pokliči ko se ti bo začelo dogajat. če bom mela varstvo za otroke in ne bo noč pridem z veseljem (se zmišlujem ane? user posted image ). če ne te pa na oddelk pridem pogledat. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.10.2010 21:35:59   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

renesme  dej me pokliči ko se ti bo začelo dogajat. če bom mela varstvo za otroke in ne bo noč pridem z veseljem (se zmišlujem ane? user posted image ). če ne te pa na oddelk pridem pogledat. 

sigurno ti sporočim, samo mal se sprašujem, kaj pa če bo ura 3 zjutrajuser posted image ....kaj pa če ne bom vedela da je to to, pol boš pa iskala varuške za vsake prebavne motnjeuser posted image

ne zares, če bo kolkrtolk normalen čas, veš da sporočim, bom pa tud vesela, če me prideš pogledat...vsaj nekaj neuser posted image , lahko pa oboje...te pokličem kej ta teden.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
11.10.2010 9:04:29   
Maxica
Mal nas dvignem, pa lih toliko se oglasim, da me ne pozabite. user posted image  Brrr, danes je pa zahladilo, jebela, a ne bo nič od lepe in prijetne jeseni? user posted image  
Naš Lanček začne v sredo hoditi v cicibanove urice, že komaj čaka, prejšnji teden sva zato imela pregled pri zdravnici, ki ga je ful pohvalila, ker je tako zelo sodeloval. Je rekla, če je tudi doma tako priden. user posted image  
Drugače pa Max pridno hodi v šolo, Hana pridno raste, mož pridno dela, jaz pa pridno porodniško furam. user posted image  
Za krompirjeve počitnice gremo malo v Mukilandijo, menda nam tokrat celo uspe. user posted image
Alarm, gremo dalje. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 4243
11.10.2010 17:23:56   
pikapolona2
kaj pa delajo na teh cicibanovih uricah?

P

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
11.10.2010 20:23:49   
piskot
cer.

evo nas na bolovanju. so me klicali iz vrtca da ga usesa bolijo. sva sla domov, namontirala natresk, dala calpol in prezivela lepo popoldne. zvecer se je zgodba ponovila. vse kaze da bomo morali zjutraj vseeno k dohtarju.

pa tako lepo je ze kazalo, da bo prvic v zivljenju zdrav za rojstni dan. jebela cesta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 20:43:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
11.10.2010 21:28:17   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

evo pikapolona, še ena sama cel dan z obema doma user posted image . upam, da se vrne pred jutrom user posted image , sem že malo jezna nanj

ampak oba otroka sta lepo zaspala, popoldan smo preživeli fino, še celo malo sem pospravila lahko po hiši. in zdaj imam volčjo lakoto, pa nič pametnega za jest, ker sem namesto po futr šla dopoldan z dedkom in mamo v gozd. jutri bo pa nujno v šoping

sivkamivka....moj ravnokar prihaja...pa a veš da sem tudi jaz vse pospravila in celo pomila po tleh....z Brino sva pa popoldne še kopalnico glancali (Ajda je spala 3 ure v kosu....juhej) mal sm mižala k je tooooolk vode porabila...hehe...pa je šlo. Prav hepi sm kolk sm bila danes ekspeditivna.

Neposredna povezava do sporočila: 4247
11.10.2010 21:28:48   
pikapolona2
piškot.....to pa je....SMOLA!

Neposredna povezava do sporočila: 4248
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 22:37:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.10.2010 8:35:18   
moci
uf, piškot. sranje. mogoče bo pa hitro doberuser posted image držim pesti.

mi gremo pa danes skupaj v šoping, popoldne. to bo veselouser posted image
nam ga jakob takoooo serje, da ne vem več, kaj bi. zdaj joka že ob 9h zvečer in se ne pomiri, dokler se ne doji. mulc. no in to ponavlja na približno uro dokler ga ne vzamem k sebi. sva ga nosila, pustila jokat, dajala vodo ... nič. tuli in zbudi še zojo. aaaaaaaaaa
tako rada bi šla v savno, pa slabo kaže, dokler ga mali tako serje. pa še gneča je v postelji in potem proti jutru pride zoja in bi se malo pocrkljala, jaz moram pa tamalega držat, da s postelje ne padeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.