|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 10:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tadejat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
   RE: Oktobrčki 2006-6
27.9.2010 11:55:22   
muki1
Okrog 15.30 bova z Ivo prilomastili domov, potem grem z obema k frizerju, pa v trgovino sem jima obljubila da gremo, si bo Iva šla nagledovat kaj bi si za rojstni dan zaželela user posted image . Ko pridemo domov najbrž ne bo več kaj dosti od dneva ostalo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 12:43:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
27.9.2010 13:26:31   
pikapolona2
Sivkamivka lepo ste preživeli dan na gradu...drugič bi se lahko zmenili pa šli na kakšen grad skupaj...pa bi še naši bejbi nadeli gor krono in bi bila kraljična :-)

Naša ima že tudi ideje kaj bi iemla za RD....mal sem sestram sugerirala....pa babici. Je skromna.user posted image user posted image .

jst sem bila zjutraj v šopingu...sem kupovala darilo za RD moje sestre in njenega dragega....stra zaživela skupaj v svojem gospodinjstvu....pa je takl fajn kupovat darilo ker se je nova tema daril odprla...prej so bile skoz sam kakšne cunje pa kozmetika....zdej pa je še dom ipd.

Jutri mi pride pa pralni stroj popravit...nekaj ležaji čudno ropočejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4154
27.9.2010 14:22:34   
moci
pikapolona, kaj si kupila? jaz grem na vselitveno v 2 novi stanovanji v kratkem ...

mi smo tudi za kakšen izlet v družbi, če bo kakšni familiji dolgčasuser posted image zoja že rabi družbo, ji nismo več dovolj. user posted image

jutri jo čaka tako kul darilo, komaj čakam user posted image user posted image
dobi novo posteljo, pod katero bo kuhinja in okno in klop, ko bo končana (bo imel izvajalec čas) pa še varovalo s svojim imenom in prepleskane steneuser posted image
fajn je če je svakinja arhitektka, mož pa mizar. user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
27.9.2010 14:24:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tadejat

Živjo punce, upam, da me še niste pozable. Čestitke na novo pečenim mamicam še iz moje strani. Imela pa bi eno vprašanje glede krčkov, katere do sedaj še nismo imeli in me zanima kakšne kapljice ste si nabavile in kje. Hvala! 

pri nas ni zoji pomagalo nič, jakob pa ni imel nekih hudih krčev, smo imeli koroške kapljice, ampak bolj za dudo osladkat user posted image

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 14:54:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
27.9.2010 16:03:03   
pikapolona2
jst sem tudi en tak hitr peciv skupaj vrgla...malo jajc...malo jogurta malo margarine sladkor in moka....tak biskvit kar na uč naredim....notri pa maline in borovnice. Moram pa tako spečt da na eni strani dam sadje...na eni pa ne....tega brez je Brina...ostalo pa jaz....mogoče še kej za Atija ostaneuser posted image user posted image

Naredimo še kakšen grajski izlet ja......pa ena mamica pove kakšno zgodbico (se pripravi) druga naredi viteško malico...ati kakšen lok napne......pa še kakšen zaklad skrijemo in sledimo navodilom....a ne bi bilo super k bi en tak tematski dan naredile???

Moci kupila sem jima v Butlersu...en tak pisan komplet (kuhalnica, zajemlka, cedilo, penovka, pa za špagete vilice) poleg pa cooking tunes (CD)...še eno skledo za salato najdem pa mogoče še kakšen predpasnik poleg. Sem pa že ena micena novoletna darila kupila...sem ravno videla pa sem otvorila sezonouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 17:33:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4159
27.9.2010 23:20:18   
frrrr
tematski vikend... ja, sem za. lahk kr prihajajoči, smo brez načrtov. no, v nedeljo bomo imeli mini tortico. upam, da se punca do vikenda pozdravi. zjutraj greva k zdravniku. že drugi dan kuha. danes 2x zbijali s svečko, temperatura narastla do 39.6. upam, da bo mirna noč.

mis - tvoje Anje še nisem pohvalila! se mi zdi čist tvoja. Tine sploh ne bi spoznala, Neža se mi zdi pa mala Tina. lepo se crkljajte!

Pikabu - vse najboljše tvojemu Maksu za 4 upihnjene svečke!

moci - tvoji princeski želim lepo praznovanje jutri!

kako hitro se je končalo to poletje... kr naenkrat so naši oktrobrčki na vrsti za pihanje svečk. smo pazabili čestitat Tristanu in Katarini, Arabela se sicer ne javlja kaj dost, *anč* je pa bolj pridna. sori, *anč* - upam, da ste lepo praznovali.

< Sporočilo je popravil frrrr -- 27.9.2010 23:21:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 4160
28.9.2010 8:41:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, kaj si kupila? jaz grem na vselitveno v 2 novi stanovanji v kratkem ...

mi smo tudi za kakšen izlet v družbi, če bo kakšni familiji dolgčasuser posted image zoja že rabi družbo, ji nismo več dovolj. user posted image

jutri jo čaka tako kul darilo, komaj čakam user posted image user posted image
dobi novo posteljo, pod katero bo kuhinja in okno in klop, ko bo končana (bo imel izvajalec čas) pa še varovalo s svojim imenom in prepleskane steneuser posted image
fajn je če je svakinja arhitektka, mož pa mizar. user posted image

Oooo, to se pa hudo dobro bere.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
28.9.2010 8:41:47   
*anč*
ni panike frrrr user posted image . jst to nič ne zamerim ker sama pozabljam. praznovali smo ok. malo s prijatli malo z družino malo v vrtcu pa mali si je sam zbral darilo- velikega plišastega dinozavra - nimam več kam dajat teh igrač user posted image .

tudi vam lepa praznovanja!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
28.9.2010 8:45:08   
muki1
Vse najboljše Zojka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
28.9.2010 11:33:12   
frrrr
ZojKa - vse najboljše za 4. rojstni dan!

*anč* - a unga dinozavra, ki se še oglaša? sem videla takšne v Lesnini, tamauga ne upam tja peljat user posted image

mi bli pri zdravniku. vse ok, samo vročina - dr. predvideva, da je šesta bolezen. dala kri in morem ob 12ih poklicat za rezultate. temperatura pa skoz nekje med 38 in 38.5. zvečer pa kr raste, je dobila ob 20ih svečko, pa ob 1ih ponoči spet. taka moja mala cartika je.
fant v vrtcu. popoldne greva pa v knjižnico kakšne sveže knjige dvignit. jih imamo doma polno, pa vseeno hodiva še v knjižnico po njih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
28.9.2010 11:34:08   
frrrr
moci - boš pofotkala Zojino darilo, al moremo prit pogledat? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
28.9.2010 13:35:53   
piskot
dan.

koncno kurijo tudi pri nas. deca so smrkava, ampak dokler je samo to, je se vse fajn.

uuu, aja, pozabila povedat. smo sli k dermatologinji kazat anino roko. pa pravi da ni panike, je 95% prepricana da je neskodljiva zadeva. ce pa se vedno ne bomo mogli spat, pa lahko pridemo na biopsijo. no, cez 14 dni grem pa se po drugo mnenje. smo celo na vrsti z napotnico.

uau, moci res kul darilo. pridemo pogledat user posted image . btw, skatla za jakoba je ready, pa nekaj zojinih cunjic smo tudi ze prerasli.

sivkamivka super ideja za grad. ampak nas zdaj pravi da ima dovolj gradov, kjer ni kralja in kraljice. tako da naslednjic ga moramo menda peljat na grad kjer bo kdo doma. zdaj zbiramo za avionske karte user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 18:21:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 18:28:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.9.2010 18:44:20   
Lu
Čestitke Maks, Tristan in Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.9.2010 18:47:09   
Lu
Mi smo kar ok.

Jaz imam spet izobraževanje v Mb. Jutri ne, potem v čet. in petek pa spet. user posted image Pol pa konec za letos. Sem kar utrujena, no.

V nedeljo smo šli v kino. Maledva navdušena nad Shrekom user posted image Midva malo manj, ker sva pričakovala 3D pa so dali ven, ker ni bilo toliko zanimanja za tak film.

Ta vikend bo pa vikend praznovanja za našea korenjaka user posted image V soboto za prijateljem, v nedeljo za starše. Pestro. Torto bo imel pa od Strele MQueen Bom spet sama pacala. Vam bom pripopala fotko.

Glede darila pa... poganjalca je že dobil. Dobi še enega lego robotka in torto. To bo to.

Kje je kaj Altati?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.9.2010 20:26:25   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Kje je kaj Altati?

peče torte in ga žurauser posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.9.2010 20:27:27   
pikapolona2
jaz bom pa samo 1x vsem oktobrčkom (pa tudi septembrčkom) čestitala in vam zaželela vse lepo...pa da bi rojstni dan kar najlepše praznovali.

Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.9.2010 20:28:07   
pikapolona2
uuuu...mi mso pa danes pri piškotih dva nova možna darila videli....morm mal razširit novico v žlahtiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.9.2010 20:52:57   
moci
pikapolona, hude grajske ideje. jaz lahko edino kakšen kruh spečem, umetniškega daru pa žal nimam user posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE. prvi del praznovanja je bil družinski. mini bofrost torta in pica. drugače smo pa večinoma kuhali in se igrali z baloni user posted image

pri nas so vzgojiteljice res pridne, sta se spet zelo potrudili, bom jutri poslikala. je dobila dve prstni lutki in ogromnega medveda iz lepenke, ki ima na trebuhu slike otrok.

dodajam nekaj fotk, soba še ni končana, čakamo, da bo atiju dolgčasuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.9.2010 20:53:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci - boš pofotkala Zojino darilo, al moremo prit pogledat? user posted image

najboljše kar oboje user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.