|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
30.9.2010 22:43:13   
zinchy
Nina evo meneuser posted image še eno urco pa bo oktober pol pa akcijauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.9.2010 22:47:15   
Nina33
Uf, pa res user posted image . A mali možek trebušni ve to user posted image ? Mu morš povedat, on nima koledarja pa ure pr seb user posted image
A je Patty že na poti v Rim? Ve kera kej? Kt jo že tko hočte prehtet user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.9.2010 22:55:47   
zinchy
ja sm jest dons ze eno debato s sinetam udarla pa sm mu rekla,da datum 1.10. mi je tut vsec,ce ma zeljo kej vn pridtuser posted image ja zna bit da je Patty ze sla kej proti Rimu,glede na to da je bila ze 4cm odprta a koliko je že rekla?? hja,ja žmigovci za prehtevanje po desni so pržgani ampak pomoje namo nč prehteval user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.9.2010 23:03:53   
Nina33
Ja, Patty, poj pa navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pa prav razmislt sem mogla o prehtevanju po desni user posted image , se mi pozna, de mam možgane (skor) čist na off. No, sej z levo in desno imam pa že od nekdaj težave, si ne bom nikol zapomnila kera je kera user posted image .
Ja, 1.10.10 je tut prav fleten datum user posted image , mogoče je pa tut Patty nanj ciljala user posted image . Mah, kerkol že bo -  bo ta najbolš user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.9.2010 23:04:07 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.9.2010 23:09:30   
Nina33
Dons grem pa zanalašč kar na "suho" spat probat. De vidm, če kej zaleže.
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.9.2010 23:12:19   
zinchy
vsak datum k bo bo zame lepuser posted image sprasujem pa se kje je moj tale gnezditveni sindrom al kako se ze rečeuser posted image user posted image zgleda da je en velk ovink mem mene nardu..men se nc ne da pospravlat,mogoce tut zato ker mi je od moza sestra rekla,da mi pride stanovanje generalno počistit ko bom v porodničnici ker ima cistiln servis in to 123 pospravjo...ja ja ja ja vem,razvajajo meuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.10.2010 9:40:54   
antoninap
Hvala punce za informacije o trebuščkih! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

http://www.buscek-center.com/

http://www.zdravo-gibanje.si/

Nina, tole so pa izredno zanimivi linki, hvala, da si jih posredovala user posted image Meni je kar nekaj tečajev/telovadb zanimivih. Recimo, da bi se človek udeležil priprav na porod, ki jo ponuja Bušček ... bi to priznali v kranjski porodnišnici in ni treba hodit v materinsko šolo? user posted image

Zinchy, a tist pilates na Britofu je tam zraven majhnega Mercatorja? A imajo internetno stran? user posted image

Pa držim pesti za Patty! user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.10.2010 9:49:37   
antoninap
Aaja, pa skoraj sem pozabila ... včeraj so mi ob sedmih zvečer, jup ob sedmih, dostavili sobico! user posted image Zdaj bo pa akcija čez vikend s sestavljanjem. Očitno je zaleglo, da sem se malce pritožila pri Lip Poljčane user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.10.2010 10:06:49   
zinchy
antoninap jest imam sam od facebook stran za pilates http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141918270&v=wall upam,da ti bo pomagal kej. Je pa to tm ja pri Mercatorju. Glede materinske šole pa v kranjski porodnišnici ni obvezna in mislim,da te sploh vprašajo ne,če jo maš narjeno.Tko,da ni važno kam greš v šolo.
Pa user posted image za sobico!! Zdej pa akcija za vikend,vreme bo glih primerno!

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.10.2010 10:18:44   
nov2010
Dobro jutro!

Joj kakšen dan, zunaj spet nekaj po malem rosi. Se mi zdi da se mi nikamor ne bo dalo. Tudi pospravlat se mi ne da, sem ta dva dni nekak tko kot ožeta cunja.

Tudi midva sva včeraj dobila posteljico, previjalno in voziček. In je bil user posted image tolk navdušen, da sva vse začela sestavljati skoraj potlej ob deset_ih ko so obiski odšli. Ga je blo prav luštno gledat kako je potlej voziček vozil po stanovanju gor in dol user posted image .

zinchy in nina - očitno sta res bolj nočne klepetulja. Mene trenutno kakšna nespečnost še ne muči in zvečer samo dol padem.

Mogoče je pa Patty tudi dočakala oktobrčka - pustimo se presenetit sigurno nam bo kaj sporočila

Uživejte v tem petkovem deževnem dnevu

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 1.10.2010 10:20:14 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.10.2010 10:35:17   
zinchy
ja neki mi je sumljivo od Patty nobenega glasuuser posted image mogoče je pa se zadnega septembrcka ujelauser posted image no da se tukej vprasam,ali ima katera kaj izkušen s senenmu drobirjam?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.10.2010 10:59:35   
nov2010
Zinchy sem nekaj slišala ot tem. baje da delaš to neko parno kopel in potlej sediš nad njo. Če sem prav razumela

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.10.2010 12:26:42   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Hvala punce za informacije o trebuščkih! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

http://www.buscek-center.com/

http://www.zdravo-gibanje.si/

Nina, tole so pa izredno zanimivi linki, hvala, da si jih posredovala user posted image Meni je kar nekaj tečajev/telovadb zanimivih. Recimo, da bi se človek udeležil priprav na porod, ki jo ponuja Bušček ... bi to priznali v kranjski porodnišnici in ni treba hodit v materinsko šolo? user posted image

za v porodnišnico Kranj partner ne potrebuje potrdila,da je obiskoval tečja materniske šole, tudi za na Jesnice ne, sam v Ljubljani rabijo  potrdilo!
Kolikor pa jaz vem na tem tečaju ne dobijo partnerji potrdila,saj je to privat tečaj.Ampak za v Kranj ga tako ne rabiš.Je pa tečaj 6 krat, 4 krat za ženske, 2 krat pa za oba skupej.No lahko na vse obiske pride tud partner,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.10.2010 12:29:29   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

antoninap jest imam sam od facebook stran za pilates http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141918270&v=wall upam,da ti bo pomagal kej. Je pa to tm ja pri Mercatorju. Glede materinske šole pa v kranjski porodnišnici ni obvezna in mislim,da te sploh vprašajo ne,če jo maš narjeno.Tko,da ni važno kam greš v šolo.

ja ta pilates je tam v Britofu pri Mercatorjevi trgovini!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.10.2010 12:30:48   
lija30
zinchy
zinchy-kako pogost  tebi na dan otrdeva trebuh?Pa kje to najbolj občutiš?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
1.10.2010 12:35:28   
zinchy
joj a ves da sploh ne stejem user posted image kar velikokrat,ponavadi najveckrat obcutim ko sedim in m zacne žulit trebuh in ga potipam in je trd kot kamen..drgac pa ko se mi sine premika ga cutim cisto nekje dol pri medenici in boli me k mi dol prtiskauser posted image to je pa tut vse..

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.10.2010 12:38:22   
lija30

joj a ves da sploh ne stejem user posted image kar velikokrat,ponavadi najveckrat obcutim ko sedim in m zacne žulit trebuh in ga potipam in je trd kot kamen..drgac pa ko se mi sine premika ga cutim cisto nekje dol pri medenici in boli me k mi dol prtiskauser posted image to je pa tut vse..

mene pa najbolj boli čist zgorej, takoj pod prsmi, ko mi otrdi, spodej sploh ne čutim.K po moje se mi otročiček sploh šeni tolk dol spustil!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.10.2010 12:49:24   
zinchy
ja sej ni nujno da se ti sploh spusti nizko..lahko se ti tik pred porodam.moji snahi se sploh ni spustil,rodila je 7 dni cez rok z umetnimi popadki.pomoje je cist od posameznice odvisn al se spusti al ne.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
1.10.2010 13:01:47   
lija30

ja sej ni nujno da se ti sploh spusti nizko..lahko se ti tik pred porodam.moji snahi se sploh ni spustil,rodila je 7 dni cez rok z umetnimi popadki.pomoje je cist od posameznice odvisn al se spusti al ne.

:)))))))), sedaj pašibam v Kranj, neki po opravkih, pa mislim,da bom še v medisan zavila po seneni drobir:)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.10.2010 19:17:11   
lija30
danes ste se pa vse nekam potuhnile!Jaz se dolgočasim sama doma, ker dragi še kar dela!user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.10.2010 19:28:21   
zinchy
user posted image lija evo mene moj tude še kar dela...še do 9huser posted image sem sla v medisan pa nimajo vec senenga drobirja..

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.10.2010 19:36:31   
lija30

user posted image lija evo mene moj tude še kar dela...še do 9huser posted image sem sla v medisan pa nimajo vec senenga drobirja..

a res a kaj?A ga je zmanjkalo?Men se pol ni dalo it?Kdaj naj bi ga pa dobili,a ke kaj rekla?

Evo moj je pa lih dober domov prišeluser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.10.2010 19:42:31   
zinchy
nc mi ni rekla kdaj...drgac ga pa pr ksnmu kmet dobis.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
1.10.2010 22:08:36   
iskrca
oh punce moje, kakšen večeruser posted image user posted image
Moja malčica je s konjička z zaletom kr čez poletela in direkt ob rob omare in v momentu ogroomna črna buška, grozen jok, kriuser posted image . Me je zagrabila panika, da bo treba šivat, sem jo samo zagrabila in letela k dežurni P. Ta naju je poslala na slikanje v LJ al pa na Jes. in sem se odločila za Jesenice, ker mi je gor res bolj prijetno in vsi so veliko bolj prijazni(sva bili že notr zaradi pljučnice) kot v LJ. Seveda sem bila sama (moj je v Ce, moji so kar dost stran),kar je še hujš v takem trenutku, še dobr, da je bila prijateljica, doma in naju je peljala. Ker jst sem bla čist fertik od skrbi, mala pa čez celo čelo ogromno črno buško. Men se mi je v tistem trenutku kr srce ustavil, in še dobr da nisem vozila, ker me je astma napadla in sem se celo pot še s svojim dihanjem ukvarjala. Kakšen šok je doživelo moje malo bitjeceuser posted image user posted image , ubošček, šele zdaj prihajam k sebi. No ko smo pa gor prišle, se še usedle nismo, nas je že sestra sprejela. Res hitro, pol so bili pa notr vsi tok prijazni, so mali dajali štampiljke po celih rokah, pa z baloni so jo zabavali, tko da sem se še jst malo pomirila. No dr. me je pa pol dokončno pomiril,ko je rekel, da je vse ok, da je bil samo res hud udarec, ampak da s take višine kaj hujšega ni. Mala se je na vse odzvala, ni bruhala(zaenkrat) in normalno hodila, tko da je ni slikal, ker je rekel, da je ne bi izpostavljal sevanju, ker se normalno odziva. No tud šivati HB ni bilo treba.
Res same pohvale čez bol. Jesenice! Sva bile v uri in pol že domauser posted image

Me je res panika zagrabla ker je izgledal res grozno. Joj tile naši mali navihančki, so hitri kot živo srebro, vidiš da bo nekaj ampak je že prepozno. No sej tiste ki jih že imate dobr veste o čem govorim. Se človek v trenutku postara za par let v takih trenutkihuser posted image    
Noč bo pa kratka, ker jo bom skoz hodila gledat, če je ok. Joj upam da bo vse ok v naslednjih dveh dneh!!! 
Zdej se moram pa pomirit, ker me prav boli vse spodaj, od živcev, joj moram mal pazit tud na drugegauser posted image

lepo spite

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.10.2010 13:31:43   
Nina33
Iskrca, samo de je z malo vse OK. user posted image Pa res lepo, da so vsaj nekje tko prijazni user posted image . Mi na srečo nimamo še takih izkušenj, si je sicer nekajkrat ustnico prebil, pa nismo nič okol letali, se je videlo, da je samoto in nič hujšega. Modrice pa... V enem obdobju jih je blo tolk, de nisem mogla verjet, je bil ves flekast. Mu pa zelo pomaga med, ki mu ga namažem na buško/modrico - če sem dost hitra buške in modrice skoraj ni. Če pa namažem poj, ko je že fest otečeno in plavo, pa tut ekspresno izgine, drug dan se komi porajta, pa je imel parkrat že prav "slive" po čelu. Pa še njemu je fino, ker med poj z žličke poliže, ne morem pozabit namazat, gre kar sam prot omari z medom user posted image . sem bila dolgo skeptičnea glede tega meda, pa sem si rekla, bom na malemu "sprobala", placebo kle še ne prime, se mi zdi. No, pa očitno ni placebo user posted image . Zgleda pa mal hecn, ko se ti dete sveti ke v čelo in vsi sprašujejo, kaj ma to user posted image .
O senenem drobirju ne bom pametovala, ker nič ne vem o njem user posted image .
Patty, kako? Si že v dveh delih? Čakamo novičke in stiskamo pesti!!! user posted image user posted image user posted image
Zinchy in Lija, sta se mojemu porodnemu dnevu približali, zdej vama pa tut jaz dovolim rodit it user posted image . Sej sta sam to čakali, a ne user posted image ? Dve leti nazaj se men takle cajt ni še nič zdelo, de bi se kej dogajalo (še proti večeru nisem nič sumila) čez slabi 13 ur sem pa že zibala user posted image . Eh, dons sem mal raznežnena.
Nov2010, super za posteljico, previjalno in voziček user posted image .

Pridne bodte user posted image pa lepo se imejte!
Če gre kera v Rim - 100miljonovuser posted image !

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......