|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
30.9.2010 16:16:14   
portorož
Pozdravljene majčice user posted image

evo, pa se tudi jaz dočakala in videla kako našemu bebiju bije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki smo celih 12mm pri 7t in 4d user posted image
Sicer še zmeraj moram počivati, ker me ta user posted image izcedek ne pusti na miruuser posted image

Didi-iiiiiiiiiiiiii, user posted image user posted image user posted image user posted image bravo! Čim lepšo user posted image . Jaz sem ponosna teta našima dvema princeskama, ki sta letos postali prvošolki user posted image . In svakinja je imela lepo, zdravo nosečnost in hiter porod. Naj bo tudi pri tebi tako user posted image

Nitkica, ko boš kaj urejala seznam, mi lahko spremeniš leta, sedaj sem že 30user posted image , pa user posted image mi poleg dodaj user posted image user posted image user posted image
pdp ostaja isti, ostalo še sledi.

Ne bom pa izgubljala besed za ono, ki ni glih gladkauser posted image

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.9.2010 17:59:17   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image NP-4.10
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image , PP-15.9
user posted image Njeli 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image NP-12.10
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image NP-1.10
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-6.10
04.05.2011
user posted image Anonimna *a* , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-15.10, NS-20.10
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image NS-15.10
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image , NP-12.10
user posted image majagrega , 28let, 2 user posted image , 1 user posted image , NP-12.10, NS-22.10
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image , NP-12.10, PP-29.9
05.05.2011
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image , PP-06.09
07.05.2011
user posted image sagos , PP-06.10
08.05.2011
user posted image RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , PP-13.09
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , PP-12.10
user posted image Anonimna D, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-30.9. NS-2.11
09.05.2011
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image NP-11.10
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image NP-18.10
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobicauser posted image
10.05.2011
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image PP-27.9
15.05.2011
user posted image anonimna , 2 user posted image , 1 user posted image , PP-05.10
16.05.2011
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , PP-05.10
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , PP-05.10
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image PP-23.9.10
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image , PP-1.10.
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image , PP-5.10
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image , PP-04.10
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
24.05.2011
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , PP-14.10
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image , PP-20.10
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , PP-27.10
27.05.2011
28.05.2011
29.05.2011
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image , PP-28.10
i]user posted image Anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image
31.05.2011
xx.05.2011
user posted image pampers PP-8.10
user posted image aap NP-6.10
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , PP-1.10
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image , PP-20.10
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , PP-11.10
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image anonimna NT
SKUPAJ NAS JE: ----54----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 552
    30.9.2010 18:01:43   
    Nitkica11
    Pozdravljene vse nove user posted image in vsem ki ste imele preglede za user posted image

didi74 bravo za dva user posted image user posted image vam ne bo dolgcas user posted image

anonimna NT sem te kar dodala na seznam in bomo drzali pesti da bos tokrat imela veliko srece

Kar te ne ubije te ojača!

Neposredna povezava do sporočila: 553
    30.9.2010 18:07:53   
    bobica
    še moji podatki za seznam.to je prva user posted image , starost 24

Neposredna povezava do sporočila: 554
    30.9.2010 18:27:40   
    Anonimen
    Hvala punce za spodbudne besede. Če bo vse po sreči bom že jutri ugledala srčka. Drugače pa doma že imam eno navihanko, je pa to moja 6. nosečnost. Stara sem 31. Sem pa doma na totalnem mirovanju (se mi bo že po tednu dni zmešalo).
    PDP bi bil 23. 5.

Portorož: naj te izcedek ne skrbi, dokler je rjav. Jaz ga imam v vseh nosečnostih, v uspešni sem ga imela do 12. tedna. Vzrok je lahko hematom, ki ni nujno viden na UZ.
    Verjetno jemješ Dabroston.
    Anonimna NT

(odgovor članu bobica)
      Neposredna povezava do sporočila: 555
    30.9.2010 21:30:32   
    rakica 2
    jst sm s 1.pregleda,vidlauser posted image ,sicer še vse zelo majhno,pdp sem zategnila za 4dni,user posted image pa tudi ustreza 6 tednu,v resnici je 7+2dni...naslednji pregled 12.10.
    didi74-
    user posted image user posted image user posted image za dvauser posted image user posted image in seveda vsem ostalim ki ste že vidleuser posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image ki jih še boste....in ja,NOBENE MAJČICE VEČ NE DAMOuser posted image
    NOVA79-user posted image user posted image user posted image PRIDE LAHKO ŠE VSE ZA TABO
    IZCEDKI-pozdravte jih čimprej,jaz sem imela lani vnetje skoz vsouser posted image ,trikrat mela kanesten,tik pred porodom kremo in ni pomagalo,dva dni pred porodom pa so mogli vnetje postrgat in je bolelo kouser posted image in to 2x,vse to zato ker me v zadnjem mes g ni pregladala,čeprav sm ji težila da mam izcedek,pa baje da je to kao normalno,ampak men se je to zasušilo in se je nardila skorja,tko da izcedka zadnji teden niti ni blo(se je zasušil),punce,kar zatežite,bolje prej zdravit kot prepozno,se mi je po 14dneh tudi čišča skvarla,ker so ble glivice in bakterije še prisotne...

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 30.9.2010 21:31:21 >

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 556
    1.10.2010 8:05:34   
    aap
    dobro jutro majčice!

kakšne lepe novice, vedno več nas je, pa dojenčkov tudi, bravo didiuser posted image . moj mož je dvojček in vem, da je potihoma upal na dva. po moje da bi lahko dokazal svoji mami, da on tudi lahko gor dva naenkrat spraviuser posted image user posted image user posted image !

drugače je počutje pri meni in pikici ok, stopnice še vedno predstavljejo težavo, še dobro da imamo kmalu sestanek v bloku za izgradnjo lifta...malo mi gre na živce glavobol, ki ne popusti že tri dni. najbrž bo krivo vreme in moj prenizek pritisk. spijem pa le eno belo (švoh) kavo zjutraj, mislite, da je tudi to krivo? kako ste ve rešile to s kavo? jaz je ne upam več kot toliko spituser posted image ...

objemček vsem, ki ga rabite... in ena velika graja novi, za katero upam, da jo moderatoji odstranijo.

(odgovor članu rakica 2)
    Neposredna povezava do sporočila: 557
    1.10.2010 8:37:19   
    mami411
    Dobro jutro!

Didi74 super za dvojčke user posted image Lepo, lepo!!!

Portorož čestitam za 30-tko user posted image , če sem prav razumela da si praznovala.

Pa super za vse user posted image ki ste jih vidle. Jaz grem danes spet na pregled. Mislim da dobim tudi datum za ac.

Dojenje - mislim prenehati že prej, se itak samo zvečer, pa tudi sama sem slišala da se mleko toliko spremeni da se sam odvadi.

Aap jaz si privoščim po eno kavo na dan.

Saj verjetno bi imela še polno za pokomentirat, samo ste toliko načvekale da sem pozabila user posted image

(odgovor članu aap)
    Neposredna povezava do sporočila: 558
    1.10.2010 9:49:15   
    Klaraklara30
    Da se še jaz malo oglasim.

Za enkrat nimam nobenih posebnih znakov. Na srečo brez slabosti user posted image , upam, da tako ostane. Edino zelo zelo sem utrujena. Popoldne sploh, bi kar spala. Ponoči dobro spim, imam pa fuuuul intenzivne sanje. Aja, pa zjutraj se mi vrti, če na hitro vstanem. Morda ker ne pijem več kave.

Drugače vse ok. Pozna se mi tudi še ne, pa saj je še prezgodaj user posted image

Didi74 Bravo za dvojčke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste že videle svoje srčke, tudi čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenje Jaz tudi še dojim, pa bi rada nehala, ampak je tale naš pravi zizoman user posted image , da ne vem, kako mi bo to uspelo. Dojimo se še zjutraj, čez dan pa 1x ali 2x, preden zaspi. Ga poskušam čimbolj zamotit, ampak vedno ne gre.

Kava Jaz sem prava kofetarica. V prvi nosečnosti sem pila kavo vsak dan, sem pa res spila samo eno, včasih dve. Zdej se mi je pa sploh ne lušta user posted image Danes sem pila pravi čaj z mlekom, pa mislim, da mi je malo pomagalo.

Srečno vsem na prvih (ali drugih...) pregledih, tudi mene še čaka. Ampak šele čez slab mesec user posted image . Upam, da bo hitro minilo.

(odgovor članu mami411)
    Neposredna povezava do sporočila: 559
    1.10.2010 10:59:50   
    vesna_b
    portorož user posted image user posted image user posted image  super, sem zelo vesela zate

anonimna, kako, si že videla srčka al še zmeraj držimo pesti?

aap - kava - jaz jo spijem, kolikor mi diši. v službi 1 ali 2 iz avtomata (kapučino s čokolado), doma popoldne ravno ne, med vikendom pa tudi 1 na dan, včasih 2. pač navadno skodelico s smetano ali mlekom. tudi v prvi nosečnosti sem, pa je blo vse ok. tudi ko sem dojila, sem kmalu začela krast kavo po požirkih mojemu, tako da mi je kmalu svojo skuhal, ampak polovičko, z mlekom, pa ni tamali nič škodilo.
    oz prebava pri otročkih - ne me debelo gledat, ampak pri nas je pomagalo... če tamala ni kakala, sem ji dudo 2* namočila v kavo - v roku 1 ure je bila pokakana, in to fejst. to mi je povedala ena patronažna, pa sem probala.user posted image

mami - uživaj v pogledu na svojega user posted image

lepo se imejte, majske mamice user posted image

(odgovor članu portorož)
    Neposredna povezava do sporočila: 560
    1.10.2010 11:03:26   
    Dali*
     Anonimna D, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-30.9. NS-2.11

tako...prej sem bila Anonimna, sedaj ih pa že večina ve, tako da se ne bom več skrivala.

Torej punce, full sem vesela za vse nas, vas...da nam te male pikice le ne bi povzročaale preveč preglavic.

Včeraj sem imela pregled pri svoji G, po dveh pregledih urgentno na gineku. Torej...ker sem krvavela že od vsega začetka mi je včeraj natančno povedala, da imam večji hematom in da do 12 tedna je še vedno nevarnost SS, zato mi je predpisala Dabroston, ki ga danes zvečer dobim iz Avstrije, ki se ga pri nas sploh ne dobi. Mah...naše zdravstvo... Ali še katera od vas jemlje te hormončke? Upam, da bo vse OK. Veliko počivam oz. ležim, ker me kr neki boli trebuh.

Sicer pa nitkica, zopet te bom prosila za spremembo podatkov, lahko kar kopiraš...

PDP 4.5. 2011
    Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image NP-28.10., NS-20.10.

Zdej vas grem pa malček za nazaj prebrat, da bom na tekočem...

pa pa

(odgovor članu Klaraklara30)
    Neposredna povezava do sporočila: 561
    1.10.2010 11:40:02   
    Osala
    Jaz moram spit eno kavo na dan, če ne me sigurno boli glava. Sem se v nosečnosti nekaj preseravala z brezkofeinsko, pa sem enkrat skoraj v nezavest padla (nizek pritisk), potem sem spet začela s tapravo user posted image . Pila sem jo tudi po porodu in normalno dojila.

rakica 2 - sem se kar zgrozila, ko sem brala o strganju vnetja user posted image , bom takoj v ponedeljek letela na pregled, ker ne bi rada probala kaj takega ... groza.

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 562
    1.10.2010 12:02:02   
    mami 27
    Kako sem jaz vesela, že vsak dan lepo poslušam srčka z angel soundom! Kako je to prisrčna stvarca user posted image user posted image user posted image user posted image

Čist sem se navdušla...

Še malo, pa bo treba zdevico vrnit, imam sposojeno user posted image

kava pa hmmmm, nisem neka kofetarca, sem se pa kr navadla 1 zjutraj, pa še pritisk mi mal zviša, v 1. nosečnosti sem enkrat v tem cajtu skup padla v trgovini... user posted image Upam da v drugo ne bo tko hudo!

aja, pa novi podatki, NS 20.10.

(odgovor članu Osala)
    Neposredna povezava do sporočila: 563
    1.10.2010 12:03:11   
    vesna_b
    o, super mami! a imaš kaka slovenska navodila? če jih imaš... bi prosila... user posted image

(odgovor članu mami 27)
    Neposredna povezava do sporočila: 564
    1.10.2010 12:04:05   
    Dali*
    IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

aja, pa novi podatki, NS 20.10.

Mi2 imava pa enak PDP in NS. A se bova srečali v Domžalah na NS, heh?

(odgovor članu mami 27)
    Neposredna povezava do sporočila: 565
    1.10.2010 12:09:43   
    bobica
    jaz sem se tudi naročila na NS in sicer k dr.Strah...in imam 3.11.

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 566
    1.10.2010 12:11:07   
    Lidii
    vidim, da vse pridno "čvekate" na forumu user posted image  
    dobrodošlica vsem novim
    pri meni so bolečine v trebuhu ponehale (občasno so še), zdej pa mi je vsak dan tako zelo slabo in kakšni glavoboli zraven, najhujši je zjutra, in potem se slabost pojavi še popoldan do večera-ko ne zaspim. grozno
    sem opazla da mi nobena hrana ne diši, nimam pravega apetita, tako da vse jem na silo - ima katera recept za zboljšanje apetita???
    aja, razmišljala sem tudi, da bi prosila os zdravnico za kakšne tri dneve počitka - da vsaj ta slabost malo mine, kaj mislite, da bi mi predpisala bolniško?kaj potem bi že tud mogla v službi povedat za user posted image ??

(odgovor članu Osala)
    Neposredna povezava do sporočila: 567
    1.10.2010 12:17:07   
    Klaraklara30
    Lidii Po moje bi ti osebna zdravnica dala bolniško. Ti kar pojdi vprašat. Bolje je, da počivaš. Pa v službi ne rabiš povedat, zakaj te ni, če ne želiš. Reci, da si zbolela, ali kaj podobnega. 

(odgovor članu Lidii)
    Neposredna povezava do sporočila: 568
    1.10.2010 12:18:03   
    perp
    Pozdravljene souser posted image

Evo tudi jaz sem bom "pofočkala" med majčicami :) Predviden rok imam 30.5. ali 31.5. , nisem čist prepričana, ker nimam najbolj točnih menstruacij. To je moja druga user posted image  ,doma imamo že 2,5 leta staro punčko, ki je cela carica.
    Malo mi je neugodno zaradi službe, kjer sem šele od novega leta, ampak sej bodo že preživeli brez mene:) Drugače je pa ta user posted image  zelo zelo zaželjena in je tudi hitro uspela. Sva bila zelo presenečena nad uspehom user posted image  V planu sva imela imeti med otroci manjšo razliko (zdej bo 3 leta in 2 meseca), vendar imamo stanovanjski problem, ki se še ni rešil pa sem se umes še odločila zamenjati službo. Sedaj tu sem max zadovoljna.

Prvi pregled bejbike imam 14.9. (samoplačniško 30€), prvi prov sistematski pa 8.11. ko bom že v 12. tednu.

Zanima me kdaj ste se prijavile na NS ter kam. Predvsem me pa zanimajo cene. V prvo sva šla v ZD Dravlje. Vendar se mi zdi, da se je ta storitev zelo podražila.

Lep pozdravček :)

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 569
    1.10.2010 12:23:17   
    Dali*
    IZVIRNO SPOROČILO: perp

Zanima me kdaj ste se prijavile na NS ter kam. Predvsem me pa zanimajo cene. V prvo sva šla v ZD Dravlje. Vendar se mi zdi, da se je ta storitev zelo podražila.

Lep pozdravček :)

Čestitke!

Jaz grem k dr. Strah, ker sem bila že v prvi nosečnosti pri njej. ima pa sedaj zasebni diagnostični center. NS je 60 € (kot pred dvema letoma), če želiš pa še posnetke na Cd je doplačilo 12 €.

(odgovor članu perp)
    Neposredna povezava do sporočila: 570
    1.10.2010 12:23:51   
    Dali*
    Punce...a jemlje katera od vas Dabroston?

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 571
    1.10.2010 12:41:44   
    aap
    dali, po moje je najboljše, če povprašaš na forumu pri ivf-jevkah. vem, da one morajo jemat dabrostan. vsaj kolikor je meni znano... ti pa pridno počivaj, hematom pa se bo že odluščil, samo včasih traja...
    držim pestke, da bo čimprejuser posted image
    meni bi na trenutke tudi pasalo bit doma, še posebno ko moram popoldne delat, kot danes... jaz bi pa spala...user posted image

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 572
    1.10.2010 12:42:18   
    Lidii
    sem že prej želela k moji zdravnici po bolniško zaradi bolečin, pa sem nekako zdržala, je nekak šlo. zdej pa se mi zdi, da me ta slabost tako zdela. delam z ljudmi in moram bit skoz prijazna, nasmejana in še stoječe delo imam. pa mi ravno ni do nasmeha, ko mi je slabo ko hudičuser posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
    Neposredna povezava do sporočila: 573
    1.10.2010 12:47:15   
    mami411
    Sem s pregleda, user posted image lepo raste. Naslednji pregled imam 9.11.

(odgovor članu Lidii)
    Neposredna povezava do sporočila: 574
    1.10.2010 12:49:50   
    aap
    lidii, pejdi na bolniško, jaz bi tudi šla, če bi bilo tako. tudi jaz delam z ljudmi in bi bila najbrž fejst tečna, če bi mi bilo slabo... meni pa na trenutke vse stranke grejo na živce, pa mi ni slabo, samo taka brezvoljna sem... ravno se vsedem, pa pride druga čez vrata... še dobro, da sem dobra igralka in obvladam prisilen nasmešek...user posted image

(odgovor članu Lidii)
    Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?