vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: nova79 heh...jst sm se tolele vse hecala da sm splavila...tisto kar je pa na bambino.si pisalo je pa napsiala moja sestra ker ona ma tak enak vzdevek ne bom šla na easy, ti direkt povem - pa ti nisi čist normalna!!! veš koliko žensk dejansko splavi? veš kako se ob tem počutijo? sploh pa ko kaj takega preberejo? mislim, adijo pamet. resnično ti privoščim, da tega ne bi doživela, čeprav... mami - bravo res je ne potrebujemo anonimna - mogoče si pa res mela prehitro pregled. počakaj, kaj se bo naslednjič videlo. v katerem tednu si pa bila na pregledu? jaz ga imam šele čez 2 tedna. danes čez 2 tedna, po dopolnjenih 8 tednih. meni v prvi nosečnosti ni nikoli govorila o velikosti vrečke, vedno o velikosti ploda. resnično upam, da boš naslednjič videla svojo pikico. držim pesti aja, sem sedaj videla. hm, kdaj si pa bila na pregledu? ker po temle zadnji M sodeč si zdaj 8 tednov, torej bi se sedaj moralo videti. lahko si izračunaš, v katerem tednu si in predvideni datum poroda TUKAJ zelo lepo ti vsak teden napiše, koliko približno je velika tvoja pikica... mami - jaz sem včeraj jedla marele. lahk povem, da ni blo nobenega stranskega učinka , res pa je, da nisem pretiravala. gobice sem pa dala v skrinjo. jaz menim, da če ješ v zmernih količinah, če ne pretiravaš, ti ne more škodit. ok, školjk ne jem, pri gobah pa nikoli ne pretiravam. angelsound je baje na poti, tako da bo danes pri meni... jeeeee. sam ne vem, če bom srčka že slišala, glede na to, da sem noseča šele 6 tednov... joj, kako bom nestrpna... didi - jeeeeee čestitke za dvojčka. sta enojajčna ali dvojajčna? moja mami je dvojčica, enojajčna. joj, kako je lepo slikce gledat... jeeeee ikelc - ja, spoštujem ženske, ki se odločijo za otroka in tiste, ki se odločijo za splav. ker če nekdo ve, da mu ne more nuditi, kar otrok potrebuje... spoštujem odločitev. ampak, tole, kar je bilo napisano... ni čist pospravljeno podstrešje... no, pa lep dan vsem čau
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 30.9.2010 8:18:06 >
|