|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
30.9.2010 7:23:36   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Mirno spančkajte vse - brez grdih sanj user posted image

Ja, sanje so bile, tko kot vsako noč, ampak vsaj grde ne. Tiste zanč res niso ble fajn user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
30.9.2010 7:31:40   
Anonimen
Aqua, bojo deca, brez skrbi.. user posted image user posted image Vem pa kako je ko te stiska..user posted image

mausi, bibk, ja, sem ga dala na vitaminsko kuro (2x maca, 2x Q10, 2x omega3, 2x cink in selen in 2x matični mleček). Sem še kaj pozabila?? Jaz pa tud začnem še s 7 keto in dhea. Sicer samo 2 mesca pred predvideno punkcijo oz. še malo manj, ampak ok, mogoče bo pa to dovolj. user posted image user posted image   Je pa tole ornk šok za denarnico. Že prej ko sem samo jaz jedla te vitamine, zdej ko jih pa oba.. user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.9.2010 7:50:49   
sonya1
Konzervice zlate !

Samo še pofočkati se mi uspe vsak teden, pa nič drugega. Danes se pa moram javiti, da Aquici zaželim vse naj, naj......čimveč otročkov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nujno javi, kako je šlo, navijamo kar najbolj močnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.9.2010 8:30:11   
mausikaa
dobro jutro

http://www.youtube.com/watch?v=4R5z57o6Row

Loremi hvala za kavico, krasna je...

Vodica navijam, navijam, navijam

user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.9.2010 9:01:05   
miklarom
jutrouser posted image

aqua - navijam zate in držim pestke, pa lepo sprejmi danes svoja decauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.9.2010 10:01:58   
gigi1
Daan user posted image

Aquica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
30.9.2010 10:18:49   
gigi1
Aquica greje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.9.2010 10:21:19   
gigi1
Uf sem čist euforična, pa sem prehitro poslala user posted image

Aqui sedaj navijamo za user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.9.2010 10:25:26   
loremi
jeeeeej aqua user posted image user posted image user posted image
navijamo naprej za pluska user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.9.2010 10:29:33   
lana08
uuuuuuser posted image user posted image user posted image  bravo Aqua, sedaj pa lepo grej in ne spusti pikic od sebe še najmanj 8m

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.9.2010 10:32:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquica greje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

To mi delaj Akvič, gremo na zmago user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.9.2010 10:45:58   
gigi1
Dans me neki mašine zaj...user posted image . Najprej telefon, potem moj comp, zdej pa še server user posted image . A mislite, da je možno, da je kaj v zraku, ali pa jaz sevam user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.9.2010 11:56:23   
Fidolina
Gigi - po moje je kaj v zrakuuser posted image , kaj žlehtnega,user posted image ,ker iz tebe lahko seva samo kaj lepega user posted image .

Akvica user posted image jupiiiiiiiiiiiiii!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.9.2010 11:58:47   
loremi
Gigi to je zato, ker rabiš dopust! Dans mali petek, jutri pa tapravi petek, nej mašina zdrži še dans in jutri, potem za vikend je pa ne diraj! user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.9.2010 13:25:52   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

vauuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vedla, da bo vse ok....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.9.2010 13:26:46   
zarja1

Gigi - po moje je kaj v zrakuuser posted image , kaj žlehtnega,user posted image ,ker iz tebe lahko seva samo kaj lepega user posted image .

Fidi to so marsovčki na delu.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.9.2010 13:30:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Fidi to so marsovčki na delu.....user posted image user posted image user posted image

Definitivno so te male zelene nadloge user posted image  user posted image  user posted image

Fidi hvala za lepo menje o meni user posted image user posted image user posted image .
Pa, ne sekiraj se, tudi jaz sem smetarka tukaj že nekaj časa user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.9.2010 14:11:45   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Aqua, bojo deca, brez skrbi.. user posted image user posted image Vem pa kako je ko te stiska..user posted image

mausi, bibk, ja, sem ga dala na vitaminsko kuro (2x maca, 2x Q10, 2x omega3, 2x cink in selen in 2x matični mleček). Sem še kaj pozabila?? Jaz pa tud začnem še s 7 keto in dhea. Sicer samo 2 mesca pred predvideno punkcijo oz. še malo manj, ampak ok, mogoče bo pa to dovolj. user posted image user posted image   Je pa tole ornk šok za denarnico. Že prej ko sem samo jaz jedla te vitamine, zdej ko jih pa oba.. user posted image user posted image

Suzi si ga pa bogega kar nafilala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.9.2010 15:26:36   
aqua77
Evo me piksne moje!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem mučo gracijas fejst, pa še več za podporo, pestke, pozitivno energijo, pestke na nogah, lepe misli, psihološki suport, pa še bi lahko naštevala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste tak fen klub, ki si bi ga čkovek lahko samo želel!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot je že znano grejemo dve pikici, ena super lepa jo je Ata zelo pohvalil, ena pa malo bolj počasna, ampak kot je dejal raste in miga kar je dober znak. Test imamo 14.10.

Hvala vam še enkrat za vse.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zlate ste....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.9.2010 19:07:11   
Naska
Živijo punce, full delala, nič se javila, v glavnem tole se mi je danes zgodilo. Jutri naj bi se začela špikati na 22. dan (dolgi postopek) in sem danes dobila user posted image . Tomtom je nedosegljiv, kolikor vem je spet nekje v tujini in zdaj nimam pojma kako in kaj.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.9.2010 20:35:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Evo me piksne moje!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem mučo gracijas fejst, pa še več za podporo, pestke, pozitivno energijo, pestke na nogah, lepe misli, psihološki suport, pa še bi lahko naštevala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste tak fen klub, ki si bi ga čkovek lahko samo želel!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot je že znano grejemo dve pikici, ena super lepa jo je Ata zelo pohvalil, ena pa malo bolj počasna, ampak kot je dejal raste in miga kar je dober znak. Test imamo 14.10.

Hvala vam še enkrat za vse.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zlate ste....

user posted image user posted image user posted image  o akvič, držim pestke!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.9.2010 21:39:34   
miklarom
aqua - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jeeee super, lepo zdej cuvaj svoji pikici še nadaljnih osem mesecev

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.9.2010 21:41:38   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

vesela kot radio, user posted image user posted image zdaj pa le čuvaj pikice
user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.9.2010 21:49:34   
gigi1
Aquič wiiiiiiii sami radio veseljaki smo tle user posted image  user posted image  user posted image . Veš kolk navijamo in bomo še naprej. Na zmago user posted image  user posted image  user posted image

Naska žal ne vem, kaj naj ti rečem... Če ne dobiš TT pokliči jutri na SIII naj ti povejo kako in kaj.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
1.10.2010 7:57:40   
loremi
Dobro jutro! user posted image
zaspanaaaa, ampak peteeek je

user posted image

aqua navijam! user posted image  user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naska
Tomtom je nedosegljiv, kolikor vem je spet nekje v tujini in zdaj nimam pojma kako in kaj.

user posted image  kako ga spet ni tu??? kdaj pa pride potem user posted image  jst ga rabim naslednji teden!!! kaj se zdej to dogaja user posted image  user posted image
Naska, pokliči na oddelek SIII sestre in vprašaj, kako zdej naprej ... jst upam, da bo ok in boš lahko začela s pikanjem, seveda pa navijaaaam! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lep petek želim vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.