iskrca
|
oh punce moje, kakšen večer Moja malčica je s konjička z zaletom kr čez poletela in direkt ob rob omare in v momentu ogroomna črna buška, grozen jok, kri . Me je zagrabila panika, da bo treba šivat, sem jo samo zagrabila in letela k dežurni P. Ta naju je poslala na slikanje v LJ al pa na Jes. in sem se odločila za Jesenice, ker mi je gor res bolj prijetno in vsi so veliko bolj prijazni(sva bili že notr zaradi pljučnice) kot v LJ. Seveda sem bila sama (moj je v Ce, moji so kar dost stran),kar je še hujš v takem trenutku, še dobr, da je bila prijateljica, doma in naju je peljala. Ker jst sem bla čist fertik od skrbi, mala pa čez celo čelo ogromno črno buško. Men se mi je v tistem trenutku kr srce ustavil, in še dobr da nisem vozila, ker me je astma napadla in sem se celo pot še s svojim dihanjem ukvarjala. Kakšen šok je doživelo moje malo bitjece , ubošček, šele zdaj prihajam k sebi. No ko smo pa gor prišle, se še usedle nismo, nas je že sestra sprejela. Res hitro, pol so bili pa notr vsi tok prijazni, so mali dajali štampiljke po celih rokah, pa z baloni so jo zabavali, tko da sem se še jst malo pomirila. No dr. me je pa pol dokončno pomiril,ko je rekel, da je vse ok, da je bil samo res hud udarec, ampak da s take višine kaj hujšega ni. Mala se je na vse odzvala, ni bruhala(zaenkrat) in normalno hodila, tko da je ni slikal, ker je rekel, da je ne bi izpostavljal sevanju, ker se normalno odziva. No tud šivati HB ni bilo treba. Res same pohvale čez bol. Jesenice! Sva bile v uri in pol že doma Me je res panika zagrabla ker je izgledal res grozno. Joj tile naši mali navihančki, so hitri kot živo srebro, vidiš da bo nekaj ampak je že prepozno. No sej tiste ki jih že imate dobr veste o čem govorim. Se človek v trenutku postara za par let v takih trenutkih Noč bo pa kratka, ker jo bom skoz hodila gledat, če je ok. Joj upam da bo vse ok v naslednjih dveh dneh!!! Zdej se moram pa pomirit, ker me prav boli vse spodaj, od živcev, joj moram mal pazit tud na drugega . lepo spite