|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
30.9.2010 8:39:30   
sara1986
Dobro jutro .. Kdo bi milko z lešniki?? user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
30.9.2010 8:48:19   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

joan ali te lahko vprašam kje si bila na amniocentezi , pa kako dolgo si čakala izvid, pa čestitke za dober izvid-...

V Lj pri dr. Šajini, delala jo je 7.9., rezultati pa so bili čez 3 tedne in 1 dan. Izvid pa je bil napisan že v ponedeljek, traja pa par dni, preden ga razpošljejo. Držim pesti!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
30.9.2010 8:54:29   
maurica
Pozdravljenje,

sem bila včeraj tako jezna, ker mi je zbrisalo sporočilo, da se mi pol ni nič več dalo user posted image

Najprej čestitke za vse P, M, user posted image in user posted image user posted image

Srečanje: mene ste pozabile dati na seznam! Upam, da nas pride čim več. user posted image

Matične celice: midva sva se odločila za zasebno banko, Neocelico.

Sladkarije: ne vem, al je to zdej eno tako obdobje, ampak tudi meni se zdi, kot da ne bi mogla živeti brez sladkega. Nalašč ne kupujem več nič v trgovini, včeraj pa me je tako zagrablo, da sem se na Nutello spravla user posted image

Suha koža: svetujem mleko za telo od Eucerina. Preverjeno odlična zadeva. Tudi od bratranca ta mali je imel zelo velike težave s kožo, pa mu je samo Eucerin pomagal.

Voziček: ne vem katera je napisala, da naj se maxi-cosi mura ne bi polega do konca. To preverjeno ne drži, ker sva se midva odločila za ta voziček in sva bila ful pozorna pri temu, ker nama je to zelo pomembno

Midva pa se sedaj odločava glede iso-fiksa. Draga zadeva, ki pa naj ne bi bila bolj varna, le bolj praktična. Od mojega kolega je naštudiral teste in je ugotovil, da ni bolj varno, moj kolega pa ga je kupil in ga ne uporablja, ker se mu je zdelo, da je s pasom bolj fiksiran kot z iso-fiksom user posted image A ima katera izkušnje? Kako ste se ve odločile?

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
30.9.2010 8:56:06   
Patrisha
Dobro jutro! ej svaka vam cas da vam pase sladko!! jaz sicer obozujem vse kar disi po sladkem! ampak pazi ze od zacetka nosecnosti mi sladko sploh ne pase!! se slabo mi postane potem... mogoce kak koscek peciva al pa piskot! pa se to je prevec. Sicer se sploh ne branim!

ninchi9 a to si mela cuker pregled ze al samo obicajni pregled z oddajo krvi in vode? Mnja meni se je zdelo zelo zanimivo, ko pac krvi za preglede se nekak devajo na tesce, tukaj pa so mi rekli ces da ni treba. In vidis potem jes zjutraj in gres in imas povisan sladkor. Tako so mene enkrat presenetli :) mrmelado sem jedla in kr ne meni nic tebi nic, kri dat! in UH na sreco ni blo nic, sicer pri nas doma imata oba starsa sladkorno, zato se mi zdi, da vedno ko imam pregled morem dat kri user posted image ! In lepo pridno hodim na tesce!! Za pritisk se mi zdi da je podobna zadeva! posebej ce jes, se peljes do zdravnika in te kdo razuser posted image  na cesti ze mas komot 150 user posted image . Tak da jaz sem se vedno za zgodne jutranje preglede ko vstanem iz postle pa lepo od user posted image  do zdravnika :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
30.9.2010 9:00:12   
Patrisha
maurica meni so povedali da tist izofix  ki se prpne z pasom je isto dovolj varen kot oni! S tem da z pasom stane 80 €tisti vesolski z tistimi haklcki ( ki jih mi2 niti nimama, ker je avto star 9 let ) pa stane skoraj 200 €! ( edino, ce se po firmah tako zelo loci... sicer vem, da römer ima 2 nacina, malo poglej in povprasaj po stacunah, ker bi itaq vedno najrajsi prodali najdrazje zadeve! )

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
30.9.2010 9:00:56   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Me pa kr skrbi kak bom, ko se bo otrok rodil, ker sem zdaj v nosečnosti postala taka velikaaaa zaspanka... Včasih mi uspe spat tudi 12 ur user posted image user posted image Potem bom pa spala na obroke... Uf, me res skrbi.. Tak je to, ker nimam službe in sem skoz doma, pol pač spim, do kolkih hočem.. user posted image

Verjemi mi, da ob koncu nosečnosti ne boš več mogla tok spat oz. boš mogla hodit tudi med spanjem na wc. Telo nas bo sproti pripravljalo na vstajanje potem, ko ne bo treba hodit na wc, ampak dojit, ujčkat ipd.

Kar se tiče sladkega... jst tud!!! Ampak sumim že, da zarad vas, ki samo o tem pišete. Pa se takoj pozna na vagi. Bo treba nehat. Pa tako dobro mi je šlo... user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
30.9.2010 9:04:05   
Mišyka
Glede isofix-a, jst sem mela samo lupinico maxi cosi, ki se mi zdi, da se dovolj zafiksira že s pasom. Pa še res je draga zadeva! Lupinco smo pa rabili tja do 8. meseca, ko je blo res že nevzdržno se vozit (je bo eno samo
dretje), ker pač nč ni vidu okrog. Tiste bingljajoče igračke se mi zdi, da so ga sam živcirale.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
30.9.2010 9:18:20   
tamy82
Jutro punce!

Jaz sem že s pregleda oz. morfologije, vse v enem user posted image In HB čisto vse ok, naš user posted image lepo raste, z njim je vse ok (vam potem še tiste mere napišem oz. prepišem user posted image ). Nama je povedala tudi spol ... in jaz, ki sem bila od prvega dne, od kar sem videla tisti plusek, prepričana, da bo user posted image , sem doživela šok - bomo namreč imeli user posted image user posted image Moj je imel usta do ušes, ker si ful želi user posted image user posted image
Naslednji pregled imam čez štiri tedne, torej 27.10. Pa G me je pohvalila, ker sem se zredila samo za pol kg!!! user posted image Jupi!
Sem pa šla potem še na mini šoping, ker je bilo vse ok. user posted image Sem prav rekla, da si moram vsaj eno majčko kupit. No pridem do blagajne in iščem denarnico, nato pa ugotovim, da sem jo doma pozabila user posted image tako da s šopingom ni bilo nič (se mi res ni dalo še enkrat iti nazaj do trgovine) user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
30.9.2010 9:27:30   
HoneybeeMaja
tamy82 čestitam za user posted imageuser posted image Februarčki zaenkrat krepko vodijo pred februarčicami,sem prav radovedna kakšen bo izid na koncu. user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
30.9.2010 9:31:18   
tamy82
lil_ dobra ideja za kopanje na mizi. Po mojem bova tudi midva tole prakticirala, ker je višina bolj primerna kot če daš banjico na wc. Pa še bolj stabilno je verjetno.

valek čestitke za user posted image user posted image Je pa najbrž res šok, ker si se prej pripravljal na user posted image , ampak važno, da je vse ok user posted image

Sladko: to tudi meni ful paše, ampak se res provam držat nazaj ali pa jem kakšne stvari, ki so manj sladke (ne ravno ene čokoalde na dan) user posted image Tako da včeraj sem naredila mafine iz ovsenih kosmičev, ki so manj sladki, da sem se vsaj malo potolažila user posted image

Skupno spanje: kolikor sem jaz prebrala literature (lastnih izkušenj pač še nimam) je manj nevarno, da pride do zastoja dihanja, če spi user posted image poleg mamice. Ker je baje res to, kar je napisala Nina33, da mama s svojim dihanjem nekako spomni otroka, da mora dihati. Pa tudi to, da bi otroka zadušila pod seboj ni nevarnosti, razen če si pijan ipd. Pri nama načrtujeva, da ne bo spal na sredini, ampak na moji strani. Nisva se še odločila ali boa posteljo nekoliko pomaknila k zidu ali pa bova namontirala ograjico, da ne bo user posted image padel dol. In še to: ne vem zakaj bi bilo spanje v skupni postelji razvada user posted image po mojem je ja lep občutek, ko se zjutraj zbudiš in vidiš user posted image ob sebi, pa še nočno dojenje je za oba veliko lažje. No, samo moje mnjenje user posted image

cukica res si zgodaj vstala! Upam, da si potem še kej zaspala user posted image Sicer pa pridna, da že rihtaš stvari za user posted image na polno! Meni se tudi še zdi, da imam še veliko časa (čakam na tisti velik trebuh, ki me bo spomnil na to, da sem noseča, ker zdej kar pozabim občasno user posted image ). Tako da nimava še ničesar zrihtanega za user posted image ... sej bova user posted image

sara1986 kaj nam delaš skomine s tekimi posti?! user posted image user posted image user posted image

Isofix: to pa nisem vedela, da obstaja toliko različnih varijant. Midva se nisva še odločila kako bo s tem. Varnost je vsekakor na prvem mestu pri tem po mojem.

Uživajte! user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
30.9.2010 9:32:49   
ina5505
Drage moje so - srečkeuser posted image ! Hja res se nisem dolgo javila...user posted image Malo sem zaradi težav oklevala s pisanjem... Sedaj pa lahko sporočim veselo novičko... Po amniocentezi sem že prejela rezultate in vse je OK user posted image .. včeraj pa sem imela morfologijo in mi je G potrdila, da je naša user posted image živahna in naj se le veselim.
Veliko sem vas brala in ste res krasne in same pozitivke... Po novem bom v bolniški pa si bom vzela kaj več časa, da se pridružim v kakšni debati...
Zdaj pa že tud jz pardon midve čakava na nekaj čokoladnega - njami-veliko skodela vroče čokolade. en velik user posted image vsem.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
30.9.2010 9:37:49   
Mišyka
tamy user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljeno morfologijo! Pa seveda za fantička! Jah, pozabljivost in pri meni zadnje čase nerodnost, je pa vrlina nosečk. Upam, da bo šoping vseen uspel - boš mogoče najdla še kej več.

Prej sem mogoče mal čudno napisala glede isofixa - hotla sem rečt da že lupinica je samo za dobre pol leta, da pa bi dajala še en kup dnarja še za isofix, ki bo za ravno tolk časa, se mi zdi brez veze.

Glede spanja dojenčka še to... midva sva ga vedno z obeh strani obložila z zvitimi brisačami (dobi se tudi ena taka opora prov za to), da je vedno ležal na boku (ampak morš menjavat bok), ker je tako manj nevarnosti za zadušitev. Potem, ko je pa star par mesecev se pa itak že sam premika, pa takrat ni več take nevarnosti.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
30.9.2010 9:41:27   
sara1986
tamy82 čestitke za fantkauser posted image user posted image samo da je vse ok!!! user posted image

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
30.9.2010 9:42:09   
sara1986
ina5505, tudi tebi čestitke za dobre rezultate in user posted image  user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
30.9.2010 9:42:18   
Patrisha
tamy82 ijeeeeeee cestitke za user posted image . jaz tudi upam, da bom zvedla v pondelk :) me ze prau firbec matra!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
30.9.2010 9:43:05   
valek
Prosim če pri meni ena spremeni spol na user posted image in datum morfologije 27.10.
Hvala.
Papa!user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
30.9.2010 9:43:30   
Patrisha
sem puzabla :)

ina5505 tebi pa cestitke za user posted image  

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
30.9.2010 9:43:44   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , M: 4.10., P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P:21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 6.10.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 5.10.

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 7.10.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 4.10.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 70 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 9
user posted image : 13
user posted image : 53

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 30.9.2010 9:44:52 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
30.9.2010 9:46:04   
tamy82
ina5505 čestitke za user posted image  user posted image vsaj kakšna februarka da bo imela user posted image  user posted image
ker zdej pa res že fajn vodijo user posted image user posted image

Pa upam, da sem vse prav spremenila na seznamčku in da nisem še kaj pozabila user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
30.9.2010 9:49:37   
tamy82
Mišyka sej isofix se lahko potem rabi še naprej za avtosedež za večje otroke. Vsaj kolikor sem jaz to geldala pri PP je tako. Za druge pa res ne vem. Tako da ga ne rabiš samo pol leta.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
30.9.2010 9:52:42   
ina5505
Oj !
Hvala - saj je res , vse kar si želimo je zdrava nosečnost in še bolj zdrav otrok..., ki bo naše najlepše user posted image .
Drugače pa - katera bo ažurirala seznam... sem iz Šentjurja, naslednji pregled 27.10. in če bo le mogoče (ni me še treba dati na seznam) pridem v Ljubljano, da malo poklepetamo.

Po vseh uspelih pregledih se bom pa tudi sama lotila malo raziskovanja posteljic, vozičkov... cunjic kar nekaj dobim-res pa je, da imajo moje kolegice večinoma fantke..

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
30.9.2010 9:53:49   
Mišyka
Kolikor jst vem, je isofix poseben za lupinico in potem za sedežek spet drugačen.
Ne bom pa preveč pametna, ker nisem sigurna da je tko. Bo katera druga povedala.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
30.9.2010 10:00:03   
ina5505
Draga tamy82..
Hvala za popravke na seznamčku.. Bolj kot gledam, vidim, da ste vse mlade mamice fuuul vešče dodajanja slikic, albumčkov... upam user posted image , da bom v dneh, ko bom malo doma tudi sama to osvojila....Vroča čokolada poleg računalnika pa tako diši...user posted image
Pozdravček vsem in pobožajte svoje user posted image trebuščke.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
30.9.2010 10:01:57   
cukica
ninchi9 ja tud men niso nič rekli,da nesmem pit sladkega in pol ure po gostem soku mi na vodi pokaže glukozo 2 in takoj akcija,napotnica za cuker test,predavanje o zdravi prehrani in dieta,...user posted image
Ja sem šla ob 5 nazaj spat in sem spala do 8,noga me pa še zmeri boli,...
tamy82 čestitam za user posted image ,...
ina5505 čestitam za user posted image ,...
Zdaj grem pa kosilo skugat do konca bom kar zelenjavno juhco,...mmmm,mam rada zelenjavo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
30.9.2010 10:04:57   
Teyla
Dobro jutro vsme skupaj.

cukica ti pa si zgodnja. Upm, da zdajle mirno spiš. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Dobro jutro .. Kdo bi milko z lešniki?? user posted image

Tuki, tuki! Jaz bi jo! user posted image   

maurica sori, te takoj dodam na seznam za srečanje v Lj, zgleda da sem te zgrešila (pa verjetno še kakšno).

Patrisha zanimivo, meni pa nikoli niso rekli, da naj za kri ali vodo pridem na tešče. Ko bom pa imela pregled za sladkor, so pa poudarili, da je seveda treba prt na tešče, pa da traja nekaj časa.

tamy82 čestitke za pregled in za user posted image   user posted image . Fantje so pa večinoma res veseli, ko izvedo, da bodo imeli sinka. Moški ponos, al kaj. user posted image

ina5505  čestitke za rezultate pri amniocentezi. user posted image

Danes je pa enkraten dan, same dobre novice berem.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?