vitachi
|
Ojla, pupe, se spet mal javljam. Gigi, upam, da si kaj boljše. Čestitam za gobane, sama bi sigurno nabrala samo mušnice. Vodica, čestitke za 5 celic. Držim pesti, a se jih čimveč oplodi in da je še kakšen za v skrinjo. N74- hvala za lepe želje, vseeno me še vedno skrbi, ker moram biti še vedno pri miru in me vse boli tam doli, pa še napade dušenja imam. Nuhalno mamo 5 oktobra, bom potem bolj mirna.Baje je še vedno nevarnost do konca 4 meseca po novem. N74- ne mi obupat, tud sama sem imela najprej minus pri pingotih, pa sem mislila, da je vsega konec, potem pa so me na krvnem testo potolažili, da je vse OK. Zaupaj Vase, drugače pa si po tem pingotu vzemi nekaj časa zase in za dragega (pejta na kakšno potovanje, izlet, kino)- vglavnem izklopi in ko boš spet pri močeh pojdi po še enga Štajerca. ZAUPAJ VASE,DA TI BO USPELO! Tassi- ja te čisto razumem, imam tudi sama eno podobno izkušnjo za seboj. Po enem od neuspelih postopkov je mož pričel čezmerno delati- beri od jutra do večera - in spoznala sem njega-visok, šarmanten, mlajši, poln energije. Bilo je lepo, sproščujoče , več kot od pogovorov pa ni prišlo, ker sem se še pravi čas ustavila, mi je pa v tistem času povrnil nazaj zaupanje vase. Potem se je druženje končalo (sem mu sama to predlagala) in sem se spet posvetila možu, ki je postopoma pričel prihajati domov preje. Tassi- misliš, da se ti ne more kaj takega zgoditi, vendar se ti lahko. Te razumem, vendar pazi kako daleč bo šel flirt in kaj postavljaš na kocko. Po drugi strani pa ti bo čas pokazal, kaj se pravzaprav dogaja, morda pa je on tisto kar iščeš...Kakorkoli, zaupaj vase in premisli kaj želiš! Naska, iskrene čestitke za rojstni dan, z izpolnitvijo najbolj skrivne želje. Vsem ostalim borkam, gobankam prav lep pozdrav. Imam pa še eno vprašanje - a po 12 tednu izginejo slabošti pa bolečine v trebuh in na drugih organih, ko se veča maternica -prosim za iskren odgovor.
|