|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
27.9.2010 14:57:30   
loremi
aqua navijam, da se celice lepo oplodijo! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
božica user posted image , zdej pa počivat!!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.9.2010 15:22:31   
vitachi

Ojla, pupe,

se spet mal javljam.

Gigi, upam, da si kaj boljše. Čestitam za gobane, sama bi sigurno nabrala samo mušnice.user posted image

Vodica, čestitke za 5 celic. Držim pesti, a se jih čimveč oplodi in da je še kakšen za v skrinjo.user posted image

N74- hvala za lepe želje, vseeno me še vedno skrbi, ker moram biti še vedno pri miru in me vse boli tam doli, pa še napade dušenja imam.user posted image
Nuhalno mamo 5 oktobra, bom potem bolj mirna.Baje je še vedno nevarnost do konca 4 meseca po novem.
N74- ne mi obupat, tud sama sem imela najprej minus pri pingotih, pa sem mislila, da je vsega konec, potem pa so me na krvnem testo potolažili, da je vse OK. Zaupaj Vase, drugače pa si po tem pingotu vzemi nekaj časa zase in za dragega (pejta na kakšno potovanje, izlet, kino)- vglavnem izklopi in ko boš spet pri močeh pojdi po še enga Štajerca. ZAUPAJ VASE,DA TI BO USPELO!user posted image user posted image

Tassi- ja te čisto razumem, imam tudi sama eno podobno izkušnjo za seboj. Po enem od neuspelih postopkov je mož pričel čezmerno delati- beri od jutra do večera - in spoznala sem njega-visok, šarmanten, mlajši, poln energije. Bilo je lepo, sproščujoče user posted image , več kot od pogovorov pa ni prišlo, ker sem se še pravi čas ustavila, mi je pa v tistem času povrnil nazaj zaupanje vase. Potem se je druženje končalo (sem mu sama to predlagala) in sem se spet posvetila možu, ki je postopoma pričel prihajati domov preje.
Tassi- misliš, da se ti ne more kaj takega zgoditi, vendar se ti lahko. Te razumem, vendar pazi kako daleč bo šel flirt in kaj postavljaš na kocko. Po drugi strani pa ti bo čas pokazal, kaj se pravzaprav dogaja, morda pa je on tisto kar iščeš...Kakorkoli, zaupaj vase in premisli kaj želiš!user posted image

Naska, iskrene čestitke za rojstni dan, z izpolnitvijo najbolj skrivne želje.user posted image

Vsem ostalim borkam, gobankam prav lep pozdrav. user posted image user posted image

Imam pa še eno vprašanje user posted image  - a po 12 tednu izginejo slabošti pa bolečine v trebuh in na drugih organih, ko se veča maternica -prosim za iskren odgovor.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.9.2010 15:58:07   
lana08
Aqua super za 5 celic, v četrtek pa upam da dobiš najboljše v varstvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.9.2010 16:01:47   
lana08
Vitachi po moje ni nekega pravilnega odgovora. Mene ni bolelo (ok. razen jajčniki zaradi vseh hormonov, kar je sčasoma ponehalo), slabo mi je bilo malo na začetku, na koncu sem se počutila pa super. Sem morala prav v dnevnik pogledati kakšno je bilo počutje, ker sem že pozabila user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.9.2010 17:02:53   
gigi1
Vitachi nisi me razumela. Dobila sem gobane. Nisem jih nabirala. Jaz sem žal tudi med tistimi, ki jim mora goba v glavo skočit, da jo vidijo user posted image
Glede slabosti in bolečin...to je tako različno. Ene sploh nimajo slabosti, druge jih imajo skoraj celo nosečnost. Ravno me je klicala prijateljica, ki je imela po postopku zelo močne krče do 34 T. Šele sedaj so se nehali. Je dobesedno preležala celo nosečnost. Kaj naj ti rečem.... Upam, da se slabosti in bolečine kmalu umirijo pri tebi. Predvsem pa pazi nase in na user posted image

Lana08 kako ste? Bolje spite?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.9.2010 17:35:37   
aqua77
Pozdravček aluminjasta banda!!!

Vidim, da ste že na tekočem z našo situejšn (Žižet ti si moja zlata deklica!!! user posted image user posted image user posted imagein hvala za vse lepe misli, pestke in navijanje.

Ja bera je bila za naše zmožnosti super... user posted image  Ata me je spet mal tolažil, da ni lih nevem kaj, ampak da sam eno fajn celico rabimo (kot da to še ne vem in kot da mi to še nikoli ni povedal... user posted image user posted image user posted image ). V četrtek gremo po deco, če se bo kaj nabralo. user posted image  Me je pa to rundo kar pošteno zdelala punkcija, tako da šibam nazaj v horizontalo...

Rada vas mam vse...

Ps. Naskič vse naj naj za tvoj direndaj pa sej itak veš kaj ti vse tukaj najbolj želimo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.9.2010 17:53:51   
miklarom
aqua - super za 5 celic, naj se ti vse oplodijo in te v četrtek vse pričakajo, navijam že zdajuser posted image user posted image user posted image

loremi - spočila,spočila, zdej pa spet delat pa še vikend zraven, pa ti kako si mi kaj?

naska - vse najboljšeuser posted image

mismis - sem bolje danes, sam user posted image  je še kr prisotna sploh noče it nazaj na krvavcuser posted image

n74 - user posted image user posted image user posted image

gigi -  bemo mast no a tebe tud user posted image  matra, jest ne vem no a more res vsak mesec prilezit k nam naj gre tja kjer bi jo radi meliuser posted image

mausika - dobro rihtaj jutri pri ateju, in naj ti le da še en postopek

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.9.2010 18:15:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
ju3 mam randi z atejem, upam, da mi pove kaj pametnega
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.9.2010 18:15:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Vem, da vse čekirate kako je Vodica opravila user posted image
Pridelala 5 celic user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.9.2010 18:17:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Teddy, ni panike, če si bolančkana nič ne hodi okoli, saj bom oktobra še velikokrat v MB

jutri bom še domauser posted image , pol pa bo treba v službo in počasi na dopust....user posted image Draga za naslednji randi pa pridem, pa če me pol manjka.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.9.2010 18:18:36   
zarja1
Nič...babe rada vas mamuser posted image user posted image .....grem marmeladko delat...njami njami, slive, limoca, rum in cimet......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.9.2010 18:24:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Se še kasneje kaj pofočkamuser posted image

in jaz te še vedno čakam....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.9.2010 19:51:40   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Se še kasneje kaj pofočkamuser posted image

in jaz te še vedno čakam....user posted image

En, dva, tri - Fidolina!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.9.2010 20:21:20   
Fidolina
A je nova barva na RR, ali mene mal na oranžno vleče?user posted image

Zarja, a nisi bila ti glihkar na dopustu? Zdej pa spet? Enim se pa res godeuser posted image user posted image .

Akvauser posted image user posted image user posted image . Držimo pestke naprej, da bodo lepi zarodkiuser posted image .

Mausi - dobro se zmeni.

Mismis - moj vikend je bil cel prežet z letanjem po trgovinah in iskanjem  luči - ker nama po skoraj treh letih, še vedno le gole žarnice dol visijo, ponekod tudi samo kabliuser posted image . Čedno za pogledatuser posted image . Ker so časi poslovno bolj težki, sva kupila res najceneje od najcenejšega, tako, da nama ne bo kasneje škoda ven vržt. Itak bo za tak mali denar gotovo vse kmalu šlo v maloro. Edino za nad jedilno mizo še nisva kupila (zdaj sta tam 2 kabla), ker za tja bova pa vseeno vzela nekaj lepšega in stalnega. Jest je treba na nivojuuser posted image .

Gigi - meni je tudi mami dala posodko jurčkov. Joj, jaz sem tak goboljub. Včasih sem po cele dneve izginila v gmajno in prinesla vse žive, čudne (užitne) gobe. Ko pa sem se začela temeljito posvečati delanju dece, sem vse to pustila (borelioza, meningitisuser posted image ). Škoda. Moram spet nazaj v gmajno. Vedno je bila polna skrinja gob. Mami pa mi jih vlagauser posted image .

Miklica, a te matra user posted image . Boga. Zoprno je, če mora človk takrat delat, čisto enako kot druge dni.  user posted image

Loremi - koj nehat čihat in smrkat. Tople copatke goruser posted image user posted image .

Fido me grize v noge. Kakat hoče jit. Tečevauser posted image

Vsem lupčkeuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.9.2010 21:55:01   
zarja1
Zarja, a nisi bila ti glihkar na dopustu? Zdej pa spet? Enim se pa res godeuser posted image user posted image .

eeeeeeeeeee, ne. Na bolniški pa...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.9.2010 21:56:47   
zarja1
Joj, jaz sem tak goboljub.
uf samo gob ne...bljekuser posted image Glede barve pa ja..nekam na orange vleče...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.9.2010 22:45:40   
gigi1
Mišaaaaaa pa kje si mi ti???? Kako sta zrihtala? Te misam!! Mučo fejst!

Aquica zdej pa mantramo in mislimo na tvoja jajčeca in semena od dragega  user posted image . To pa so fletne igrice user posted image . Kaj šele fletnega iz tega rata user posted image  user posted image  user posted image

Miklca jaz sem jo prvič dobila točno za 13. RD. Jaooo kolk časa me že tole matra user posted image . Bi bil že čas, da se neha...tako ali drugače...

Lana70 sem ti pozabila napisat recept. Nič posebnega... Višnje vlagaš v kozarec. Eno vrsto višenj, pa nasuješ sladkor, pa spet višnje in sladkor... in tako do vrha...k borovničke. Pustiš na soncu 3 tedne. Vsak dan kozarec fajn premučkaš. Skoči skupaj na cca polovico kozarca in potem zaliješ z dobrim žganjem (razmerje žganje in ostalo 1:1). Sadjevec ali konjak (še bolje!), lahko tudi vodka. Ne sme biti slivovka, ker je premočna. Jaz dodam še kanček ruma user posted image . Potem pa pretočiš v flaše in...fertik user posted image

Fidi moj je danes spet privlekel eno gajbo gobanov in mi jih celo pomagal spucat user posted image  user posted image  user posted image . Je ratal kar 10 kozarčkov in ene 6 vrečk za v skrinjo user posted image . Hb ljudje vejo, da jih imava rada, pa da nimava cajta za v hosto user posted image

Zarči ne maraš gob???? Jaooo kaj ti zamujaš v lajfu user posted image  Kaj pa tartufi? Tudi ne? Meni so vse vrste gob kar presežki v kulinariki. Te bom enkrat povabila na kaj finega z gobami. Mogoče pa potegnejo user posted image
Dans sem tako dobro večerjico skuhala, da je naš kar flaško Barbaresca odprl user posted image . Bi človk tko po domače rekel, da golaž s polento user posted image , pa je bila govedina v omaki z zeliščno pečeno polento in se bolj fino sliši user posted image . Saj je tudi bilo dobro user posted image . Sem se zadnje čase čist ufurala v to, da se iz starih dobrih jedi da narest tako vrhunsko večerjo, da bi še kakšen kuhar z mišlenovo zvezdico rekel, da je presežno user posted image . Skromna sem pa k tale murko smajl user posted image . Se moram še mal pohvalit, da me je lastnik ene zelo eminentne restavracije prosil za pomoč pri sestavljanju menija user posted image

Lupčke vsem in nočka user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.9.2010 22:46:38   
gigi1
Aja res je nova farba user posted image . Bo spet bodla v oči dokler se je ne navadimo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.9.2010 23:29:28   
mismis
Žižek, evo mene, sem danes malo lena za pisati. Uglavnom bili v MB, prevzeli zdravila, pa tudi prva špika je še padla. user posted image vidim, da si bila pa ti v iber pridna in razvajaš svojega. Mene pa tele KT krivijo, se mi zdi, da sem tečna kt satan, pa se nazaj držim, moj pa pravi, da ni tako hudo. Danes pa še Dipherline user posted image user posted image user posted image

Akvič, čestitke za 5. celic, zdaj pa akcija user posted image user posted image

Fidi, delim tvoje navdušenje za nove lustre, mi smo tudi že 3.leta vseljeni v bajti, pa še nimamo povsod lustov, ampak ruske lestence (kabli z žarnico) user posted image user posted image user posted image

nič bejbike, grem spati, moj me že čaka v postelji. Mamljivo...

nova barva, uf, tole pa mi nekako ne potegne za jesensko barvo, ampak kaj pa jaz vem user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 27.9.2010 23:32:19 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.9.2010 23:36:31   
gigi1
Miša srce se mi je zdelo, da te nekaj krivi user posted image . Držim pestke, da bo diphlerine lažji kot s-fact. Kar crkljajta se user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.9.2010 7:15:27   
hermy1
Jutro, drage moje!

Preden grem na morje vsem objemčke user posted image user posted image user posted image ,
.... v tem času pa bodte dobre kokoške,... dobre grelne enote, crkljajte svoje user posted image ,
če ne gre drugač, tud sosedove user posted image in mejte se kar najlepše.
Ne delajte preveč ta čas,...saj veste, delo počaka user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.9.2010 7:47:55   
loremi
Dobro jutro! user posted image
res ni ne želim več takih sanj, ko so bile danes user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
loremi - spočila,spočila, zdej pa spet delat pa še vikend zraven, pa ti kako si mi kaj?

suuuuper, da si se spočila. Jaz pa čakam na operacijo, se vleče kot jara kača user posted image , pa potem komi čakam novo akcijo, čeprav je kr pestro takrat user posted image . Pa rabim spanjeeeeee.

Loremi - koj nehat čihat in smrkat. Tople copatke goruser posted image user posted image .

YES madam, ko bi le še moj nos ubogal user posted image , opli copatki so pa skoz gor, ko datum reče jesen, so tu do konca spomladi

Zarči ne maraš gob???? Jaooo kaj ti zamujaš v lajfu user posted image  Kaj pa tartufi? Tudi ne? Meni so vse vrste gob kar presežki v kulinariki. Te bom enkrat povabila na kaj finega z gobami. Mogoče pa potegnejo user posted image

user posted image  kaaaaaj?? tartuuufiiii? ohjej kaj bi blo to fajn enkrat v življenju probat! alora pridemo probat user posted image  jih kupiš al dobiš? za nabirat si pa ista kot jaz, mi mora goba v glavo skočit, da jo vidim user posted image
in čestitke za tvoje kulinarične mojstrovine user posted image

Aja res je nova farba user posted image . Bo spet bodla v oči dokler se je ne navadimo user posted image

user posted image  se strinjam, pa lažje se navadim na poletno barvo, kot jesensko user posted image
mismis ooooo super za začetek! user posted image  user posted image  user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, super za gobice, mi smo bili tudi včeraj v gozdu in jih nabrali polno košaro. No vidiš, tvoj ni tako slab.

ja no, gobice pa res prinese
in koooončno sem prišla mal na svoj račun, da sem si jih privoščla user posted image  
aqua77 upam da sos e tvoje celice že lepo poparčkale in rastejo in te čakajo! user posted image user posted image user posted image

mausikaa jst navijam, da se dans lepo zmenič, pa da tista magična meja ne bo ovira! user posted image

n74 naj bo pa akcija na štajerskem s končnim izidom bolj magična! user posted image

kavica?
user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 28.9.2010 7:48:31 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.9.2010 9:10:48   
gigi1
Jutrčka user posted image

Hermy uživajte na morju user posted image  user posted image  user posted image

Loremi jaz sem imela prejšnjo noč grozne sanje. Sem bila včeraj cel dan kar malo v šoku. Hb, da so samo sanje user posted image
Tartufe pa kakor kdaj...večkrat kupim, včasih tudi dobim... Povsod se dobijo tartufi Žigante. Enkrat reskiraj in kupi, ali pa probaj kakšne rezance s tartufi v kakšni restavraciji. Pri tartufih je tako ali so ti full všeč, ali pa sploh ne. Vmesne poti ni. Priporočam ti, da ko boste šli nekam na večerjo naročite kakšno kombinacijo predjedi, pa vsi v družbi malo probate. Boš takoj vedela, če ti pašejo, pa ti potem ne bo škoda jih kupiti.

Aquica upam, da si danes kaj bolje user posted image . Mislim na vajine otročke kako lepo se razvijajo user posted image

Miša moja upam, da se je dan lepo začel in da boš dobro prenesla te špikice. Ta postopek ma da je uspešen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo še nekaj za boljšo voljo user posted image

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.9.2010 9:34:27   
mausikaa
bemo mast,

sem spisala cel roman, ko me je vrglo ven user posted image user posted image

skratka, sem na trnih zaradi ateja, upam, da se bova dobro zmenila

jap, barva je čudna

gobice so super, če ne veste kaj z njimi, jih pridem iskat user posted image

Loremi šc šc naj gredo grde sanje proč

Hermica dobro čofajte in uživajte na morčku

Žiži naša, ti si univerzalna - "glih za užent" bi rekli v naših koncih

Miklica, november bo pravi mesec

Miša dobro se pikaj

Tassi, kako stojijo zadeve? mal poročaj, sej veš da smo firbčne

Vitica ti pa pozitivo furat! nič slabih mislih...

in vse ki sem vas zgrešila user posted image

user posted image za vse

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.9.2010 9:36:49   
gigi1
Mausi kdaj imaš randi? Pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.