|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 16:26:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 16:27:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
29.9.2010 17:09:19   
neboglasnica
Ahoj, remember me? Tam nekje zadaj sem ostala.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, velik stvari si nabavla za 120 ojrov, bravo. Zdaj pa pridno nosit - boš že danes v kakšnem novem kosu šarmirala? Pa še 1 kveščn 4 U: kako ti rata popedenat službo, 3 otroke, moža, gospodinjska dela + gasilce + prevajanje? Kje je recept? Zaupaj mi, please.

Samo za tole imam še čas: gospodinjska opravila malce trpijo, čeprav me jezi, ker ni vse v nulo, ampak včasih dam špegle dol, pa je. Mož pride itak na vrsto ponoči, ko že malce odmorim. Služba, hja, saj veš kako pravijo za učitelje: da se hodimo spočit v službo za tiste 4 ure. Gasilci so mi v sprostitev in zabavo (beri: fejst gasilci ). Prevajanje: da ujamem kak evro več za zapravt. Posledica je zelo tečna, hitro vzkipljiva mama, sitna žena in utrujena učiteljica.

Zdaj pa šibam, čakam na obisk.

Glu: dobra, ampak zame nova, sem res tole foro prvič slišala.

user posted image user posted image user posted image za spanje, boljše zdravstveno počutje, dojenje, sprehode.... Ok, zvoni.

Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.9.2010 17:25:44   
neboglasnica
Eno vprašanje: Sara je letos šestošolka in naj bi bila cepljena prot raku na materničnem vratu. Naša P je seveda nad tem navdušena in priporoča, jaz sem pa skeptična zaradi:
- pričakuje se, da naj bi bilo to cepljenje dolgotrajna zaščita
- čas za cepljenje ima do 26 leta
- to je cepljenje za eno vrsto raka, kaj pa druge? Sklepam, da je to podobno kot pri gripi, ko se cepiš za eno vrsto gripe, doleti te pa lahko drug, tret virus...
- naši otroci so itak že preveč cepljeni

Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 19:41:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 19:53:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.9.2010 20:10:17   
Majuska
Sončica, super da si se nam javila. Všeč mi je, da ste lepo doma in da sta starejša fanta lepo sprejela bratca. Še bolj mi je všeč, da se pustiš tudi malo pedenat. Kar tako naprej! user posted image user posted image

GR, ne znam kaj dosti reči glede cepljenja ... narobe najbrž ne bo nič, vsaj težav z drugimi zoprnijami ne bo imela.

Ful sem zmatrana ... ponoči sem čisto premalo spala, zdajle pa prihaja za mano. Najbrž se bom morala odpovedati večernemu poslušanju muzike, kar pomeni le tuš in potem spanje. Upam, da mi rata user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.9.2010 20:17:38   
glugluglu
Soncica, lepo uživajuser posted image

neboglasnica, jaz sem bolj ZA cepljenje, so si pa tudi zdravniki med seboj malo nasprotujoči kot ponavadi, ampak meni je že to dovolj, da poznam dosti primerov, ki so imele bradavice, ziher je pa prepozno ko začne imeti spolne odnose.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.9.2010 20:21:18   
glugluglu
aja pa poznam na žalost tudi primer smrti mlade mamice zaradi tega raka

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 20:22:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1510
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 20:32:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.9.2010 20:42:19   
neboglasnica
Flower, Glu, Majuska in RR-jevka: hvala vam za odgovore, ampak moti me to, da nimajo neke garancije oz. nekaj tega bi se dalo preprečiti s kondomi ipd... Moj mož je apriori rekel ne, pri takih stvareh se ne maram kregati z njim in ker ne gori voda, cepimo jo lahko do 26. leta oz. najbolje bi bilo do začetka spolnih odnosov, bom še malo počakala. V enem letu ali dveh bom pa malce bolj napela ušesa in se odločila. Mimogrede: res, ampak res ne poznam žensk, ki bi imele raka MV ali pa virus HPV. Vidve sta prvi, pa delam že celo življenje v ženskem kolektivu. Hvala, ker sta to delili z mano. user posted image Hvala vseeno za vaš čas, ki ste si ga vzele za odgovor. Saj sem vedela, da moram tule napisat in voila, ve imate vedno odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1512
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 20:45:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 20:54:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.9.2010 21:10:14   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Flower, Glu, Majuska in RR-jevka: hvala vam za odgovore, ampak moti me to, da nimajo neke garancije oz. nekaj tega bi se dalo preprečiti s kondomi ipd... Moj mož je apriori rekel ne, pri takih stvareh se ne maram kregati z njim in ker ne gori voda, cepimo jo lahko do 26. leta oz. najbolje bi bilo do začetka spolnih odnosov, bom še malo počakala. V enem letu ali dveh bom pa malce bolj napela ušesa in se odločila. Mimogrede: res, ampak res ne poznam žensk, ki bi imele raka MV ali pa virus HPV. Vidve sta prvi, pa delam že celo življenje v ženskem kolektivu. Hvala, ker sta to delili z mano. user posted image Hvala vseeno za vaš čas, ki ste si ga vzele za odgovor. Saj sem vedela, da moram tule napisat in voila, ve imate vedno odgovore.

neboglasnica, jaz imam tudi tako kot flower, sem imela 1x okoli 21 leta in o tem nisem razlagala nikomur (poleg tega, da mi res ni jasno kako sem to dobila, edino, če me je moj takratni resni fant s katerim sva bila že 2 leti res kaj prevaral), najbrž ne poznaš primerov zato, ker se o tem ni govorilo. Ko sem se pa jaz začela pogovarjat sem pa itak ugotovila, da sem imela zelo lažjo obliko, ki se na srečo še ni ponovila, brise sem pa tudi imela vedno ok. Zanimivo je, da so v vseh primerih, ki jih poznam možje proti temu, ampak to je res ženska bolezen in mislim, da bi morali popustiti, če mama čuti, da bi bilo smiselno hčerko cepiti. Pa še letos ima Sara zastonj to cepljenje, potem pa ne bo imela več zastonj.
Drugače ti pa kondom baje pri tem bolj slabo pomaga, ker ne pride do okužbe samo pri občevanju ampak lahko že pri stiku kože s kožo.

Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 21:18:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1516
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 21:22:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1517
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 21:32:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.9.2010 22:22:49   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Glede cepljenja do 26. leta - ko ga ima, je prepozno. Cepljenje je smiselno dokler nima spolnih odnosov. Zato imaš časa za razmislek le še nekaj let.

Na to računam. No, realno gledano vsaj še dve, tri, po statistiki sodeč. Ma, saj bom razmislila, ne maram pa tega: danes dobiš informacijo, odloči se do jutri. Sem pa današnji dan preživela na telefonu, zbirala mnenja ljudi z različnih sfer, da me ne boste imele za slabo mamo. Na internetu je kar nekaj člankov, ki pa so eni izrazito proti ali pa izrazito za. Pa naj se laik znajde user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: populis

GR:uf težka tema, so ti punce fajn napisale. Mislim pa da ima ena almerina prijateljica ravno raka na MV. Če ceplenje res preprečuje nastanek raka na MV bi jo jaz dala cepiti vsekakor.

Tega ne zagotavljajo, samo predvidevajo, da je za nek določen čas mogoče zaščitena. In oprosti, ker sem bila danes bolj slaba družba, ampak me je to morilo in morilo. Saj me poznaš, nekaj me mora. Nočka...

Tudi del mojega velikanskega kupa je zlikanega, zato vas tudi jaz zapuščam, me kliče še šolsko delo. Prijeten jutrišnji dan vam želim!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 22:27:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.9.2010 22:28:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

http://med.over.net/forum5/search.php?251,search=hpv,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=365,match_forum=ALL,match_threads=0

GR lej ful je vprašanj na monu na to temo

Tx, tudi moje je vmes. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.9.2010 22:29:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

TOOOOO naši fantje so zmagali proti Cellju!! huda huda tekma..mislim da sem fasala čir na želodcuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.9.2010 22:34:03   
glugluglu
neboglasnica, te čisto razumem, najhuje je, ker se moraš sedaj na hitro odločiti. Jaz sem se s tem vprašanjem že lansko šolsko leto ubadala, ker ima prijateljica hčerko sedaj letos že v sedmem razredu in je bila zelo, zelo v dilemi, mož proti, dela v zdravstvu in je poslušala obe strani in nekaj dni je bila za, potem naslednje dni proti in potem spet za, tako, da sploh ne spomnim kaj se je na koncu odločila.  Jaz imam pa še nekaj časa za našo Nino in je čisto nekaj drugega, če imaš več časa za razmisliti, ampak sem bolj za.

Lahko noč, dobro spite, jaz ne vem kaj še tu visim, ker sem čisto neprespana.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.9.2010 22:34:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

TOOOOO naši fantje so zmagali proti Cellju!! huda huda tekma..mislim da sem fasala čir na želodcuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 22:36:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.