neboglasnica
|
Juhuuu, kak smo? Super fajn dan: sem bila sicer pri zdravnici, ker se mi vnetje pod pazduho še kar ponavlja, boli k , zdaj imam napotnico za dermatologa, ker očitno niso glivice, kot rada reče naša dohtarca. In čimmanj kozmetike uporabljat!!!! S tem je mislila stik in maskaro ter parfum, ker to je pa itak vse kar uporabljam. Ona se namreč niti po nogah ne depilira, čeprav je temnolasa, saj veste kake barve dlake ima. Nato sem šla na obisk h kolegici, ki je nisem videla že ohoho časa, jo je namreč dec nekaj pretepal...skratka, visoka je 180 cm in ima 48 kg. Sem jo malce poredila, sedaj pa pečem mufi (=mufine), Staš jih išče vsako jutro. Pa še čvekala po telefonu, ej, skoraj je pregorel včeraj in danes. Včeraj zaradi virusa HPV, danes pa od veselega čebljanja. Se orpavičujem zaradi morebitnega dežja. : za vse tri ... Zimska: a sta mala dva kaj bolje? Populis: ne čvekaj preveč. RR-jevka: za pisarno. In čakaj, čakaj, ko se gasilke zadeve malo umirijo, ti povem, da pripeljem delegacijo iz LJ. V pisarni ruknemo enga kratkega, pri vas pa naprej. Drugače pa lepo te prosim ne glej na vrtčevsko dvorišče. Ko sem delala v vrtcu, so bile ene mame cel dan na balkonu in vpile dol: ej, ime ______, daj mojemu kapo in podobne fore. Koze, bi jih najraje postrelila. Glu: si se naspala? Majuska: kako prvi dan? Soncica: ti še kar malo napihni stvar, naredi se nemočno in počivaj, počivaj, dela bo še potem dovolj ostalo... , nekaj se žge...
|