Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 13:43:44
|
|
|
|
birdy
|
Dobro jutro babe žabe Midve z Kristi sva mele popoldansko spanje Bi si ga mogla večkrat prvoščit, sam mal daljšega, tele slabe dve urci sta bile mal premal Kolumbo, sej ne obvladam tok, moj dec mi o vsaki stvari natančno razloži postopek pa če jst to želim ali ne. Tud na vsakmu šihtu sem vedla kako in kaj, tud v spanju mi je govoru kaj nej z čim naredim A ste vidle, 16. in 17. je pa Festival nakupov in zabave v BTCju. Mi že šparamo, mamo par stvari za kupit pa jih bomo takrat k so popusti...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 13:52:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Dobro jutro babe žabe Midve z Kristi sva mele popoldansko spanje Bi si ga mogla večkrat prvoščit, sam mal daljšega, tele slabe dve urci sta bile mal premal Kolumbo, sej ne obvladam tok, moj dec mi o vsaki stvari natančno razloži postopek pa če jst to želim ali ne. Tud na vsakmu šihtu sem vedla kako in kaj, tud v spanju mi je govoru kaj nej z čim naredim A ste vidle, 16. in 17. je pa Festival nakupov in zabave v BTCju. Mi že šparamo, mamo par stvari za kupit pa jih bomo takrat k so popusti... za počitek....he, he...men se sploh ne splača it... k Maj glih dobro urco šlafa
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:09:04
|
|
|
|
boma2
|
Živjo...:) Kako je lepo, ko nas sonček greje :) juhu... :) Imam pa eno vprašanje, kakšne pralne praške uporabljate za cunje... Moj tamalček je spet pikast... pa nevem, če je od tega, ker že ves čas isti prašek uporabljam.. :( Kolumbo.. :) držim pesti, da ti jutrišnji načrt uspe.. :) depilacijo.. :) birdy... ja popoldansko spanje je carsko... če nimaš pol preveč za delat... :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:09:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! Evo mene iz delovnega mesta Dons ni take gužve pa lahko mal čekiram! Če samo pomislim kolk jih je jutr mi je kar slabo; pa samo ctg-ji! Tamika dej še men pošli kakšen rogljiček! Jest lačna! šibam delat! bogica...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:11:59
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No evo sem se šla mal ulešt na kavč in sem zaspala, pa me je telefon zbudu. Dokaz da jaz ne smem čez dan it spat . Pride sedaj ena kolegica na kapučinček. to bo pa luštno... :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:13:19
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Dobro jutro babe žabe Midve z Kristi sva mele popoldansko spanje Bi si ga mogla večkrat prvoščit, sam mal daljšega, tele slabe dve urci sta bile mal premal Kolumbo, sej ne obvladam tok, moj dec mi o vsaki stvari natančno razloži postopek pa če jst to želim ali ne. Tud na vsakmu šihtu sem vedla kako in kaj, tud v spanju mi je govoru kaj nej z čim naredim A ste vidle, 16. in 17. je pa Festival nakupov in zabave v BTCju. Mi že šparamo, mamo par stvari za kupit pa jih bomo takrat k so popusti... komaj čakam razprodaje.. :) hvala.. :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:43:35
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Če samo pomislim kolk jih je jutr mi je kar slabo; pa samo ctg-ji! URŠA BO SPET HUDA Zakaj? A zato ker jamram?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:50:43
|
|
|
|
sjmm
|
no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma??
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:52:26
|
|
|
|
sjmm
|
uf, ne vem če sm vam povedala...naša Saška ima v soboo že prvi izlet...celodnevni izlet v Benetke...grejo pa s Princ of Venice...sva mi2 kr mau zavistna....k Benetke in Novi grad so najine
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:55:19
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma?? sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:57:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma?? sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj.... da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premaza
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 14:59:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Živjo...:) Kako je lepo, ko nas sonček greje :) juhu... :) SONČEK JE RES A PRAVA POGRUNTAVŠČINA Imam pa eno vprašanje, kakšne pralne praške uporabljate za cunje... Moj tamalček je spet pikast... pa nevem, če je od tega, ker že ves čas isti prašek uporabljam.. :( JZ ZA MAJA UPORABLJAM PERSTL SENSITIVE IN LENOR BELI SENSITIVE...VEDNO PA KUPIM V MILERJU Kolumbo.. :) držim pesti, da ti jutrišnji načrt uspe.. :) depilacijo.. :) birdy... ja popoldansko spanje je carsko... če nimaš pol preveč za delat... :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 15:03:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma?? sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj.... da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premaza kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci..... dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 15:11:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
oj punce ..kako ste kaj? Mi smo imeli danes pregled in smo se cepili,ni nic jokal...govoril je pa cist mal se je kr meni za vrat obesil in bil sramezljiv ...pa tok zgovoren pa zivahen...stanovanje:moz se ta vikend gleta in se naslednjega ,med tem casom pa upamo da tudi moj stric pride da kopalnico zrihta in potem ostanejo se en vikend laminat in vrata...jaz sem vredu ledvice ok,so se mi pa spet vrnili hemeroidi in mi je v sob en pocil ,je skrvavel in potem se na urin nisem mogla ker me je peklo ,ko je urin tekel na hemeroid ,tko da sem kar v plasticen loncek lulala ,ce ne bi znorela...sem sla k zdr.vceraj in sem dobila kremo in napotnico za proktologu(tam sem bila ze 2x)...en dan pred tem lahko samo pijem in pojem nezakuhano juho,pa morem se sparznit(pit donat,svecke oz tisto kar bo gin.rekel da lahko vzamem)...ne vem kako bom ta dan zdrazala brez hrane ...imam pa to 8.11....aja pa se mihailo je dobli spet datum za preventivni pregl urina pri spec.,zaradi infekcije secil ob rojstvu in mamo vsake tok casa kontrole...to imamo pa 5.10....tako zdaj vas grem pa malo prebrat ,ker sem cist out nic ne vem kaj se dogaja.. KOLUMBO na tebe pa mislim,vem da se cisto malo loci od lepega trenutka!!!Mislim nate...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 15:17:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
aja pa 2 nova zobeka sta pokukala ,sem jih danes nasla...zato sem sla gledat ker mihailo spi do 9h(ne bom ga hvalila,ze trkam),ampak spi do 5,6h popije mleko in se do 9h...verjetno da so res vsakic se zobeki krivi ,ko se premetava in zbuja...upam,da ko dobimo vse zobeke bomo tko spali...optimist vedno bila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 17:34:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma?? sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj.... da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premaza kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci..... dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakala cca 15€ po sedežu - 15% za prjatle
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 17:44:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Imam pa eno vprašanje, kakšne pralne praške uporabljate za cunje... tja do 1 leta sva za njene cunjice imela persil sensitive,zdej pa istega kot za naju-persil gold.......držim pestke da pikice kmalu izginejo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 17:59:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Imam pa eno vprašanje, kakšne pralne praške uporabljate za cunje... tja do 1 leta sva za njene cunjice imela persil sensitive,zdej pa istega kot za naju-persil gold.......držim pestke da pikice kmalu izginejo samo ta rdečga pa ne najdem slikice srednjega in pa
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 19:28:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Imam pa eno vprašanje, kakšne pralne praške uporabljate za cunje... tja do 1 leta sva za njene cunjice imela persil sensitive,zdej pa istega kot za naju-persil gold.......držim pestke da pikice kmalu izginejo in pa
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 29.9.2010 19:30:35 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 19:32:49
|
|
|
|
birdy
|
Boma, kaj maš pa za en mehčalec? Običajno so alergije bolj na mehčalec kot pa na prašek. Sploh če praviš da praška nisi menjala, a si slučajno mehčalec?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 19:38:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
v posteljah ... jaz grem pa za njimi ... se nam je v dnevni tv pokvaril ... ati pa je še v kleti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 19:42:26
|
|
|
|
birdy
|
Mihailo, se mi prov smiliš... Ti pa nimaš sreče v tej nosečnosti, a je bilo pri Mihailu kej drugače? Upam da se ti uštima tole z hemeroidi, moja tašča je mela tud podobne probleme in je enkrat govorila da to res zelo boli
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 19:42:39
|
|
|
|
TAMIKA3
|
http://www.youtube.com/watch?v=ztdBT1NcOF0
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 19:50:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimeta urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma?? sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj.... da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premaza kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci..... dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakala cca 15€ po sedežu - 15% za prjatle kakšna rit je pa merilo za sedež ????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.9.2010 20:12:55
|
|
|
|
Urša08
|
čer Men v celem dnevu ni ratalo kej pametnega narest. Dopoldan potem obisk, pa potem po tamaledva v vrtec, ... Moj je še balkon barval tko da smo bili popoldan sami s tamalima, no sej sedaj ga tud ni ker je na sestanku. Tamaledva še pokonc Pa predno je šel mi je še eno novico povedal k me je čist neki v slabo voljo spravla. Baje gresta tašča in tast mal pred mojim rokom na Kubo , midva sva pa mal na pomoč računala k bom jaz v p. Ah sej je brez veze. Grem tamaledva spat spravt potem pa vas še mal pokukat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Sindrom karpalnega kanalaSadrikaVprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja.
Težave so izginile:takoj po porodu (
33%)
1 teden po porodu (
9%)
1 mesec po porodu (
26%)
z operacijo (
19%)
s pomočjo B-kompeksa (
5%)
drugo -prosim za komentar (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!