|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
29.9.2010 13:43:44   
birdy
Dobro jutro babe žabeuser posted image
Midve z Kristi sva mele popoldansko spanjeuser posted image Bi si ga mogla večkrat prvoščit, sam mal daljšega, tele slabe dve urci sta bile mal premaluser posted image
Kolumbo, sej ne obvladam tok, moj dec mi o vsaki stvari natančno razloži postopekuser posted image pa če jst to želim ali ne. Tud na vsakmu šihtu sem vedla kako in kaj, tud v spanju mi je govoru kaj nej z čim naredimuser posted image
A ste vidle, 16. in 17. je pa Festival nakupov in zabave v BTCju. Mi že šparamo, mamo par stvari za kupit pa jih bomo takrat k so popusti...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
29.9.2010 13:52:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Midve z Kristi sva mele popoldansko spanjeuser posted image Bi si ga mogla večkrat prvoščit, sam mal daljšega, tele slabe dve urci sta bile mal premaluser posted image
Kolumbo, sej ne obvladam tok, moj dec mi o vsaki stvari natančno razloži postopekuser posted image pa če jst to želim ali ne. Tud na vsakmu šihtu sem vedla kako in kaj, tud v spanju mi je govoru kaj nej z čim naredimuser posted image
A ste vidle, 16. in 17. je pa Festival nakupov in zabave v BTCju. Mi že šparamo, mamo par stvari za kupit pa jih bomo takrat k so popusti...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za počitek....he, he...men se sploh ne splača it... k Maj glih dobro urco šlafauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
29.9.2010 14:09:04   
boma2
Živjo...:)

Kako je lepo, ko nas sonček greje :) juhu... :)

Imam pa eno vprašanje, kakšne pralne praške uporabljate za cunje...
Moj tamalček je spet pikast... pa nevem, če je od tega, ker že ves čas isti prašek uporabljam.. :(

Kolumbo.. :) držim pesti, da ti jutrišnji načrt uspe.. :) user posted image  depilacijo.. :)

birdy... ja popoldansko spanje je carsko... če nimaš pol preveč za delat... :)

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
29.9.2010 14:09:46   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan! Evo mene iz delovnega mesta user posted image  Dons ni take gužve pa lahko mal čekiram! Če samo pomislim kolk jih je jutr mi je kar slabo; pa samo ctg-ji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika dej še men pošli kakšen rogljiček! Jest lačna! user posted image

šibam delat!

bogica...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
29.9.2010 14:11:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No evo sem se šla mal ulešt na kavč in sem zaspala, pa me je telefon zbudu. Dokaz da jaz ne smem čez dan it spatuser posted image user posted image user posted image . Pride sedaj ena kolegica na kapučinček.

to bo pa luštno... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
29.9.2010 14:13:19   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

komaj čakam razprodaje.. :)
hvala.. :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
29.9.2010 14:43:35   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Če samo pomislim kolk jih je jutr mi je kar slabo; pa samo ctg-ji! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URŠA BO SPET HUDAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj? A zato ker jamram? user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
29.9.2010 14:50:43   
sjmm
no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta

aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimetauser posted image user posted image

urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma??user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
29.9.2010 14:52:26   
sjmm
uf, ne vem če sm vam povedala...naša Saška ima v soboo že prvi izlet...celodnevni izlet v Benetke...grejo pa s Princ of Venice...sva mi2 kr mau zavistna....k Benetke in Novi grad so najineuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
29.9.2010 14:55:19   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimetauser posted image user posted image

sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
29.9.2010 14:57:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj....

da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premazauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
29.9.2010 14:59:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Živjo...:)

Kako je lepo, ko nas sonček greje :) juhu... :)

SONČEK JE RES A PRAVA POGRUNTAVŠČINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj tamalček je spet pikast... pa nevem, če je od tega, ker že ves čas isti prašek uporabljam.. :(

JZ ZA MAJA UPORABLJAM PERSTL SENSITIVE IN LENOR BELI SENSITIVE...VEDNO PA KUPIM V MILERJUuser posted image

Kolumbo.. :) držim pesti, da ti jutrišnji načrt uspe.. :) user posted image  depilacijo.. :)

birdy... ja popoldansko spanje je carsko... če nimaš pol preveč za delat... :)

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
29.9.2010 15:03:54   
petrušk_

da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premazauser posted image

kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci.....
dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
29.9.2010 15:11:28   
MIHAILO
oj punce ..kako ste kaj? Mi smo imeli danes pregled in smo se cepili,ni nic jokal...govoril je pa cist mal se je kr meni za vrat obesil in bil sramezljivuser posted image ...pa tok zgovoren pa zivahen...stanovanje:moz se ta vikend gleta in se naslednjega ,med tem casom pa upamo da tudi moj stric pride da kopalnico zrihta in potem ostanejo se en vikend laminat in vrata...jaz sem vredu ledvice ok,so se mi pa spet vrnili hemeroidi in mi je v sob en pociluser posted image ,je skrvavel in potem se na urin nisem mogla ker me je peklo ,ko je urin tekel na hemeroid ,tko da sem kar v plasticen loncek lulala ,ce ne bi znorela...sem sla k zdr.vceraj in sem dobila kremo in napotnico za proktologu(tam sem bila ze 2x)...en dan pred tem lahko samo pijem in pojem nezakuhano juho,pa morem se sparznit(pit donat,svecke oz tisto kar bo gin.rekel da lahko vzamem)...ne vem kako bom ta dan zdrazala brez hraneuser posted image ...imam pa to 8.11....aja pa se mihailo je dobli spet datum za preventivni pregl urina pri spec.,zaradi infekcije secil ob rojstvu in mamo vsake tok casa kontrole...to imamo pa 5.10....tako zdaj vas grem pa malo prebrat ,ker sem cist out nic ne vem kaj se dogaja..

KOLUMBO na tebe pa mislim,vem da se cisto malo loci od lepega trenutka!!!Mislim nate...user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
29.9.2010 15:17:17   
MIHAILO
aja pa 2 nova zobeka sta pokukala ,sem jih danes nasla...zato sem sla gledat ker mihailo spi do 9h(ne bom ga hvalila,ze trkam),ampak spi do 5,6h popije mleko in se do 9h...verjetno da so res vsakic se zobeki krivi ,ko se premetava in zbuja...upam,da ko dobimo vse zobeke bomo tko spali...optimist vedno bilauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
29.9.2010 17:34:10   
sjmm

kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci.....
dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

cca 15€ po sedežu - 15% za prjatleuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
29.9.2010 17:44:13   
Čebel@

tja do 1 leta sva za njene cunjice imela persil sensitive,zdej pa istega kot za naju-persil gold.......držim pestke da pikice kmalu izginejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
29.9.2010 17:59:42   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tja do 1 leta sva za njene cunjice imela persil sensitive,zdej pa istega kot za naju-persil gold.......držim pestke da pikice kmalu izginejouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
samo ta rdečga pa ne najdem slikice user posted image

user posted image
srednjega

in pa
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
29.9.2010 19:28:59   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

user posted image

in pa
user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 29.9.2010 19:30:35 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
29.9.2010 19:32:49   
birdy
Boma, kaj maš pa za en mehčalec? Običajno so alergije bolj na mehčalec kot pa na prašek. Sploh če praviš da praška nisi menjala, a si slučajno mehčalec?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
29.9.2010 19:38:53   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image v posteljah ... jaz grem pa za njimi user posted image ... se nam je v dnevni tv pokvaril user posted image user posted image user posted image ... ati pa je še v kleti

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
29.9.2010 19:42:26   
birdy
Mihailo, se mi prov smiliš... Ti pa nimaš sreče v tej nosečnosti, a je bilo pri Mihailu kej drugače?
Upam da se ti uštima tole z hemeroidi, moja tašča je mela tud podobne probleme in je enkrat govorila da to res zelo boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
29.9.2010 19:42:39   
TAMIKA3
http://www.youtube.com/watch?v=ztdBT1NcOF0

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
29.9.2010 19:50:35   
petrušk_

cca 15€ po sedežu - 15% za prjatleuser posted image user posted image

kakšna rit je pa merilo za sedežuser posted image user posted image user posted image user posted image ????

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
29.9.2010 20:12:55   
Urša08
čer

Men v celem dnevu ni ratalo kej pametnega narest. Dopoldan potem obisk, pa potem po tamaledva v vrtec, ... Moj je še balkon barval tko da smo bili popoldan sami s tamalima, no sej sedaj ga tud ni ker je na sestanku. Tamaledva še pokoncuser posted image Pa predno je šel mi je še eno novico povedal k me je čist neki v slabo voljo spravla. Baje gresta tašča in tast mal pred mojim rokom na Kubouser posted image , midva sva pa mal na pomoč računala k bom jaz v p. Ah sej je brez veze. Grem tamaledva spat spravt potem pa vas še mal pokukat.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Sindrom karpalnega kanala
Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!