sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufa no, glede na večer ...je bla noč kr ok urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitek petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzic pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntat ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat za očijeve živčke in za plačila ter delo imaš baby piškote? sjmm..ti si res tko pridna in vestna s kosili....vsaka čast.....pa kljub majčiju ti vse uspe pospravit pa skuphat pa spečt eno tono...res maš pridnega fantička..... sj je eva ful pridna pa še vedno ne uspem vsega popedenat...no je pa res, da hodim z njo spat petrušk ...hvala...sam sej sm glih prebrala kok si ti tud fajn kosilo prštimala...tak d jz sigurn nism edina ....ma pospravlen pa mormo ime, ker nimamo ful placa, pa kr velik nas je ...glede kuhanja....najstniki so glede hrane...jama brez dna....ne sam fanjtje, tud punce...no, vsaj naša ...pa tud Mihc ne poje malo, pa Maj tud ne...ata je sploh lačn...in če bi bli pretežno na sendvičih in prigrizkih...ma to ti je bankrot....pa jz itak radaaaaa kuham.....in pol k vse z veseljem pomlatijo...ma to je lepo, pa še veš, da so neki kar zdravega pojedli in upaš, da bo ud na možgančke pozitivno uplival ja sj pr nas je pa problem, k mava oba preveč kil, pa čist preveč rada kuham pa pečem, pa pol rajš ne pečem, k pol pa jeva...pa je začaran krog s temi kilogramčki....odkar sva na moji kuhalnici imava vsak po 10 kg več kot takrat ko sva se spoznala....miganja nam manjka...ne spraviva se mal polavfat alpa kej tacga...no jst zj itak ne bom neki baš migala do konc aprila....razen sprehodkov.....sam pol pa upam, da mi rata te dobljene kilogramčke spet zgubit.......upam, da vsaj eva ni podedovala teh najinih genov in se ne bo cel lajf borila s temi kilami tko kot jst pa moj jz sm imela pred Majčijem k sm kr par let lepo počasi hujšala in migala...lepih in idealnih 63kg, moj pa tud enih 10 manj kot jih ima sedaj...prav d je emšo ...no, jz sm zdej skor bliži 80tki kot 70tki...tak d me od cajta do cajta kr mau zvije...sam zdele nimam ne cajta ne volje d bi se tko pazila kot takrat...ker jz se morm skoz pazit, če čem met idealno težo in skoz migat...ma, zdele mam vsega različnega miganja polno...tak d se tolažim, da bo čez ene par let bolš...k Majči mau zraste