|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
29.9.2010 20:37:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, kosilo že skor za na krožnike...čakamo Jana in mojga d se domov prmajeta

aja...kolumbo....moj je pa glih v petek na vašem konc...no, v komendi....gre tepihe čistit k eni stranki...sm rekla nej pazi na drvečga Šimetauser posted image user posted image

urša...kej si, kako si?? a maš sončke že doma??user posted image

sjmm...vidim da tepihe čisti...a sedežne tud mogoče? k mi mamo tko zapacano da je joooojjjj....

da, vse oblazinjeno pohištvo, okna, jogije, tepihe in vse plastične talne obloge..s ponovnim nanosom premazauser posted image

kolk pa računa za ornk čiščenje sedežne....material: mikrofibra....velika je pa cca....2,5m x 3.5 m kotna...mogoč še celo mal večja.....taka fajn široka z velikimi povštri.....sj je na sliki v albumu za tanci.....
dj mi "informativni predračun", da vem al bom kr vašga aktivirala al bom z vanisham po njej skakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

cca 15€ po sedežu - 15% za prjatleuser posted image user posted image

kakšna rit je pa merilo za sedežuser posted image user posted image user posted image user posted image ????

hja..kakršna hočešuser posted image user posted image user posted image ...ponavadi pa so sedežne nekak za tok in tok ljudi...3-sed, 2-sed, kotna je ponavadi 3+2+kotuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
29.9.2010 20:42:15   
sjmm
helov!

po dopoldnevnem napadu pospravljanja se me je popoldne lotil še en napad...sm vse notranja vrata zglancala in vse posesala od tal do stropa in pomila po tleh, fanta sta bla zuni, moj je imel Majčka in sta mau okol pohajkovala...Saška...ma sm upala d se mi bo kej pridružila..pa je kr na kompjuterju visela...mah včas sm user posted image ..k jo zgleda nism nč kej dost navadla..pa tok je že stara..mah..zdej so neki čudni cajti...sam bom kr mogla mau vztrajat...je včas zame kr velik vse pošlihtan imet ...1 pospravla...6 jih razmetava...mau čudn razmerjeuser posted image

nč..grem jih nagnat u pojstleuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
29.9.2010 21:44:35   
Katjusa
Hej,
končno dostopam preko računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo mal slikic tole je bilo prva kopanje:
user posted image
pa še naša mala muca:
user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 22:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
29.9.2010 22:09:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer.....moji tipčki že vsi smrčijo-dobesedno, tko d jih bom najprej zbudila d nehajo in pol jst šla spatuser posted image .

Bajta končno spucana, tko k je treba- no skoruser posted image ...za okna je cajta zmanjkal, sm mela ene pribliske d bi jih jutr dopoldne poglancala, sam mam druk planuser posted image ....mulčka ne bosta šla v vrtec, amapk bomo skupi mel "počitnice", gremo še u en šoping če so slučajno u Sparu še kej Legic dobil, pa jst mam še en zgornji del trenerke ugledan u Championu, pa Šime prav d nej še mal zaloge frutkov nabavm, tko d bomo doplodne bl leteči. Popoldne mam še zmenk s frizerko pa z dohtarco, pol pa čičam pa čakam jutrouser posted image

SJMM zdej te bom za ušesa, k nism vedla d tvoj tut tepihe pa sedežne puca......ZAKVA SM SE JST DONS S TISTIM NIKAKVIM PARNIM ČISTILCEM po tepihih sprehajala, pa po sedežni, če b si loh tvojga za en dan sposodlauser posted image , no sej zdej vem za drugič.

nč, Šibam spat k mi rolete dol vleče oz mi še mal od učeri manjka.

ej, bejba...drugič ti gvišno mojga posodim za en dan, če bo tečen lahk tud za dvauser posted image

fajn se nadrnjohaj!!!..JOJ ŠE MAU..SEJ SM NESTRPNA K DA GREM JZ U RIMuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
29.9.2010 22:25:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Hej,
končno dostopam preko računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
pa še naša mala muca:
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
29.9.2010 22:28:50   
sjmm
evo še naš Majči vam zaželi lahko noč!

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
29.9.2010 22:44:07   
birdy
O Sjmm, kak fleten fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čez učke je čist tebi podobenuser posted image Ga ne moreš tajituser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   [Brisano sporočilo]
30.9.2010 5:54:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
30.9.2010 7:59:54   
Urša08
jutro

Mulčka oddana v vrtec in brez joka obauser posted image . Jaz sem se šla že stuširat in zajtrk pojest. Mam pa danes plan mal pospravit, pa cote prat. Nočka je bila solidna, jaz sem pa tko tko me očitno vreme daje. Sedaj grem pa migat da bo kaj narejeno danes.user posted image

Kolumbo nastiskaj se danes s tvojima sončkomauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4660
30.9.2010 8:03:08   
Urša08
Katjuša in Sjmm lepe slikic vajinih otročkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša kdaj začneš delati? S 1.10?

Ajvy kje si? Je vse ok? Miss you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy a ma tvoj v novi službici tud turnus?

Surf kako si?

Baki nč ne pišešuser posted image

Boma jaz perem z arielom, pa s silanom.

no sedaj pa res šibamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
30.9.2010 8:19:29   
Čebel@
jutro

joj kok je lepo svojga otroka videt,ko z veseljem in nasmeškom na ustih leti v igralnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ....ob ene 3.00 zjutraj me je mala klicala-sem šla k njej in ji je plenička spustila tko da je bila čist mokra(je full pila popoldan)-pol je pa spala naprej ko polhekuser posted image user posted image user posted image ......zjutraj,ko sem ležala na hrbtu,sem začutila premike našga user posted image user posted image user posted image user posted image .....sem jih že par dni nazaj,zdej sem pa ziheruser posted image

zdele si grem zajterk naštimat,pol pa na gradbišče,ker naj bi bilo danes fertik(ja malomorgenuser posted image )user posted image

se še pol kej oglasimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
30.9.2010 8:31:28   
birdy
Jutro!
Jst že iz vrtca, grem napast cote, posoda je bla pa že napadena ob pol šestih zjutri.

Kolumbo, nacrklejte se, naj bo danes lep dan za vas tri, popoldne verjetno štiri, ker jutri bo že eden več.

Urša, spet ma turnus ja. Mah, sej jst sem se že navadila, odkar Nelči več ne spi popoldne pa tud spat hodi že ob pol osmih tko da sem najkasnej ob osmih že frej. To je pa, če jo grem iskat ob ene pol treh glih tok da mal pojemo, gremo mal ven, pol je pa itak že večerna rutina. Pa kadar sem sama mam sistem, mal dalj traja ampak lepo pojemo, se stuširamo, umijemo zobke, se oblečemo, dam Kristi spat, pol pa Nweli pravljica in še ona v pančevo. Kadar pa je moj... Sem mu nazadnje rekla če lahko on zrihta tamale k sem bla ful utrujena pa hrbet me je bolel.... Veš kaj je naredu??? Kristi je dal mlek, jo previl, sleku do bodija in dal spat. Neli je sleku do nazga in ji začel brat pravljico. Pa pridm pa pravm a že kr pravljico bereta, kaj pa zobke umit pa to... In pol je bil ves užaljen. Ma sem ga naterala da sta vsaj zobe umila, ker umivanje zob pa res mora bit.
Mal sem se spizdilauser posted image Včas je treba dat ven iz sebe, mi gre na živce da sama vse uštimam vsaj približno tko kot naj bi se, kadar sva pa oba pa je kr neki na hojladri, če je pa moj sam pa sploh.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
30.9.2010 9:20:10   
sjmm
dan!

uf, kaka noč...Maj se je odloču d bo 2 uri vmes bedel...ja super...sej ni nč joku...sam se je premetaval, debatiral, smejal, mene za ušesa vlekel...ni in ni zaspal...sm mela ob pol6h dost in sem šla po mleko...spil in pol je u ene 15minutah le zaspal....zdej je k rožca...jz pa ne tok...sm bla kr zmatrana od včeraj, pa pol do polnoči buljim tv...sam itak nism zaspana..k se odločm spat it...je pa štalauser posted image ...pa še moj s tistim svojim piskanjem, hripanjem in smrčanjam...zdele k je prehlajen hudeee zvoke spušauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, v glavnem...pijem kavico, Majči ima en čajček...zdej bo pa še kej pohamsal...dons je na probramu navaden jogurt in žemljica z maslom in marmelado

birdy....poznam take štorje...če smo mi vsi doma je katastrofa...če sm sama z mulčki so velik bol pridni, moj jih zna včasih prov razdražituser posted image ...pa še ritma ne pozna....jz mam več frej če smo samiuser posted image

kolumbo.....lep dan s tvojima princema...evo od ju3 boš imela že 3 prinčke...kok lepouser posted image user posted image

urša....lepo počasi delaj....sej tko se daleč prideuser posted image ..kako se kaj počutiš??? te je prehlad že zapustil??

čebelc@...super za hanči!!!!!!pa za brce..kok lepo..iiii!!!!!

v glavnem...zdej grem pa študirat kva bom za ju3 vse dobrega pripravla...k mava z mojim 16 let od poroke...kok je bil to lep jesenski dan, sončen, topel...v zraku in v srcih.....me kar spominčki preplavijo..si želim, da bi bilo večkrat tko lepo in toplo in samoumevno v življenjuuser posted image user posted image ...pa kok sva bla malinova...20, 23 let...ah, ja love is in the air...no, drugo soboto pa napokava mulčke u Litijo in imava dan zase...komaj čakamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
30.9.2010 9:21:06   
petrušk_
jutro punce!!!

eva šla mal lažje v vrtec...še vedno jok, vendar sam pol od vrat igralnce pa do vzgojiteljce...ji je v joku govorila...mami ubo mami ubo...to pomeni...mami v službo..user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač je pa na fulll prehlajena, tko da sploh nism vedla a nej jo peljem v vrtec al ne....noroo...sam dons prvič spi, pa sm rekla, če bo dons doma, bo šlo spet vse od začetka...tko da dons je še šla, če bo pa jutr še bolana bo pa doma....sj nau pogruntala da ma podaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...bravo za čistko...ja saško boš pa sama mogla uprežt....brez pardona...pr nas doma, k sm bla jest tolk stara se je točn vedl, da morm ob sobotah kuhno, pa kopalnco pa dnevno zglancat u nulo, brat je mogu pa vse posesat.....in to mi je pršlo u kri in ni blo panike....vsakmu dej eno zadolžitev pa boste lažje peljal...tud ti, oziroma predvsem ti...maš pa res že velike otroke, k bi ti lahko kej pomagal...no sama zrihti kukr je teb prav....nočm pamet solit, sam povem kako je blo pri nas....

kolumbo....jojuser posted image user posted image user posted image user posted image jutr boš že user posted image v rokah držala...sm ti kar mal fovš.....no želim ti vse ok in po planu...pa bravo za počitnice.....

urša...super za fanta in nič joka v vrtcu...

birdy...to pa poznam....da se vse pozabi, ko jo on rihta za spat...pa ma sam enouser posted image user posted image user posted image

čebel@ že čutiš brcike al kaj...to je pa ful zgodej....no sj men se tud včasih že zdi da čutim, da se neki premika notr, sam itak še ni razpoznavno....user posted image user posted image user posted image

katjuša super slikce....zj pa lohk še mal stanvanček poslikaš, kako izgleda končna verzija, da nam potešiš firbcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   [Brisano sporočilo]
30.9.2010 9:24:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
30.9.2010 9:28:45   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo jst še kofi spijem, pa smo na ready za šoping. Majkl čist navdušen nad "počitnicami", Rokso z mano na compu, desna stran ekrana je njegovauser posted image ....trenutno Tanja Žagar- Miniuser posted image ....se je že začeluser posted image

Urša  a si se že navadla, d maš frej dopoldneve? Paše mal ne? Glede Kube se ne sekeri, men b pomoje ful pasal d bi bil čisti mir u bajti. Sej bo tvoja mami mal večkrat uletela pa bo.

Pa še ena Majkova za lepši danuser posted image user posted image user posted image :

Smo jedl zajtrk, pa spije mleko in se mu je na konc mal RIGNL.....on pa men:
Mami oprosti k mal REGAMuser posted image user posted image user posted image ........sm sam rekla:
Ti moja mala žabauser posted image user posted image user posted image

hehhehehehehhehe.....ja sam je res faconar ta tvoj majkl

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4667
30.9.2010 9:29:59   
Čebel@
petrušk.....Hano sem tudi grodaj čutila-v 16tuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....čimlepši dan ti želimuser posted image user posted image user posted image

ostale bom pa pol pokomentiralauser posted image

grem na gradbiščeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4668
30.9.2010 9:34:59   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk.....Hano sem tudi grodaj čutila-v 16tuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....čimlepši dan ti želimuser posted image user posted image user posted image

ostale bom pa pol pokomentiralauser posted image

grem na gradbiščeuser posted image

ja sj k si taka suhica...jst pa ne vem al se mi pijača pretaka al je to res to
heheheh

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
30.9.2010 9:35:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Boma, kaj maš pa za en mehčalec? Običajno so alergije bolj na mehčalec kot pa na prašek. Sploh če praviš da praška nisi menjala, a si slučajno mehčalec?

mogoče sem res imela lenor, ta beli... zdaj imam pa silan.. :(

full je bogi, zdaj se tolk praska po rokicah, da ima že kr hraste.. :( tolk  je bogi... :(

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
30.9.2010 9:36:30   
Urša08
Kolumbo a veš da kr pašejo tile frej dopoldnevi, itak jih mam zapolnjene kr precej s kavicamiuser posted image user posted image user posted image , no dons ne sem se odločla da dons vse popedenam, jutri ma pa moj dopust in bova mal izkoristla čas zaseuser posted image . Sej sem se že mal pomirila glede Kube sam mi je tok zoprno študirat kako varstvo zrihtat k bojo popadki , pa pr men se ponavad ponoč začnejouser posted image no sej sem z mojima zmenjena da prletita k ju pokličem. Ma pa moj naj ju bi peljal pa pršu iskat, pa sm mu kr rekla da takrat bo on na očetovsekm zarad mene in ne zato da bo staršem taksist in nej kr njegov brat pelje. Itak bom spet ta grdauser posted image . Mah... Dej povej kako si? te že kej stiska? Kakšni so občutki k veš da greš jutri rodit? Men je to čist nepoznanouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
30.9.2010 9:37:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Boma, kaj maš pa za en mehčalec? Običajno so alergije bolj na mehčalec kot pa na prašek. Sploh če praviš da praška nisi menjala, a si slučajno mehčalec?

mogoče sem res imela lenor, ta beli... zdaj imam pa silan.. :(

full je bogi, zdaj se tolk praska po rokicah, da ima že kr hraste.. :( tolk  je bogi... :(

namaži ga z bepanthol losionom....takoj pejt kupit...ful pomaga...res....

petrušk_

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
30.9.2010 9:37:36   
Urša08
boma poskusi samo s praškom prati, pa dvojno izpiranje, če bo kaj boljše. Drugač pa do p, da vidijo od kje alergija? Mislim da že mal na uč vejo al gre za kak prašek, hrano,... vsaj okvirno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
30.9.2010 9:37:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Hej,
user posted image
pa še naša mala muca:
user posted image
user posted image

lušten mucek.. :)

še lepša sta pa dva mornarčka.. .) v banji.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
30.9.2010 9:39:37   
Urša08
Sjmm moje počutje je bistveno boljše, še parkrat mal posmrkam in mal še kašljam. Gre na boljšeuser posted image A bosta jutri kam šla s tvojim? Jao spet slaba nočka, mogoče bodo res boljše k bo MAj v svoji sobici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Koliko otrok?
Jaka RR

Za koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?

1 (2%)

2 (22%)

3 (55%)

4 (11%)

5 ali več (10%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!