|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
29.9.2010 9:52:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism  ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, glede na večer ...je bla noč kr okuser posted image

urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitekuser posted image

petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu

v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntatuser posted image

ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očijeve živčke in za plačila ter delo

imaš baby piškote?

sjmm..ti si res tko pridna in vestna s kosili....vsaka čast.....pa kljub majčiju ti vse uspe pospravit pa skuphat pa spečt eno tono...res maš pridnega fantička.....
sj je eva ful pridna pa še vedno ne uspem vsega popedenat...no je pa res, da hodim z njo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk ...hvala...sam sej sm glih prebrala  kok si ti tud fajn kosilo prštimala...tak d jz sigurn nism edinauser posted image user posted image ....ma pospravlen pa mormo ime, ker nimamo ful placa, pa kr velik nas jeuser posted image user posted image ...glede kuhanja....najstniki so glede hrane...jama brez dna....ne sam fanjtje, tud punce...no, vsaj našauser posted image ...pa tud Mihc ne poje malo, pa Maj tud ne...ata je sploh lačn...in če bi bli pretežno na sendvičih in prigrizkih...ma to ti je bankrot....pa jz itak radaaaaa kuham.....in pol k vse z veseljem pomlatijo...ma to je lepo, pa še veš, da so neki kar zdravega pojedli in upaš, da bo ud na možgančke pozitivno uplivaluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
29.9.2010 9:57:59   
petrušk_

dan!

pri nas je bil že večer močno razburljiv.....jok in upiranje spanju...no, smo ugotovili d ima na ritki še eno malo tortico...pa tok sm ga vohala ..pa sploh nism  ugotovila, pol sm ga šla pa vseen previt in res...en mali kupček ga je nerviral....sam to je blo že 4tič v dnevu in sploh nism vedla....je pa še en dan nazaj jedu bio jogurt in pol ma 2 dni kar mau prebavnih težav...al pa po Egotu...čist tko kot moj oči...on sam na lončku prebere bio ali pa probiotičen ...pa že laufauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, glede na večer ...je bla noč kr okuser posted image

urša...utrujenost pa pride zdej na konc ja, tko d si morš kr privoščit počitekuser posted image

petrušk...upam, da se kašelj ne razvije v kaj resnega in čim manj solzicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je pa te dni ata kr neki živčen, se je namreč mau obseg dela glede na poletne mesece zmanjšal..zdej ga pa grize, pa še ena plačila se nam toook vlečejo...mejduš...upam, da bo šlo...včas si želim, da bi kr u eni službi delu...gre kr dost manj živcu

v glavnem....kosilo....brokolijeva juhca z ovsenimi kosmiči, ribji fileji po pariško, pire krompirček in korenčkova priloga.....vsi pa prčakujejo d bo še neki sladkega...tak d morm še kej zgruntatuser posted image

ti, ti mami ... bi kar pokakano rito dala spat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očijeve živčke in za plačila ter delo

imaš baby piškote?

sjmm..ti si res tko pridna in vestna s kosili....vsaka čast.....pa kljub majčiju ti vse uspe pospravit pa skuphat pa spečt eno tono...res maš pridnega fantička.....
sj je eva ful pridna pa še vedno ne uspem vsega popedenat...no je pa res, da hodim z njo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk ...hvala...sam sej sm glih prebrala  kok si ti tud fajn kosilo prštimala...tak d jz sigurn nism edinauser posted image user posted image ....ma pospravlen pa mormo ime, ker nimamo ful placa, pa kr velik nas jeuser posted image user posted image ...glede kuhanja....najstniki so glede hrane...jama brez dna....ne sam fanjtje, tud punce...no, vsaj našauser posted image ...pa tud Mihc ne poje malo, pa Maj tud ne...ata je sploh lačn...in če bi bli pretežno na sendvičih in prigrizkih...ma to ti je bankrot....pa jz itak radaaaaa kuham.....in pol k vse z veseljem pomlatijo...ma to je lepo, pa še veš, da so neki kar zdravega pojedli in upaš, da bo ud na možgančke pozitivno uplivaluser posted image user posted image

ja sj pr nas je pa problem, k mava oba preveč kil, pa čist preveč rada kuham pa pečem, pa pol rajš ne pečem, k pol pa jeva...pa je začaran krog s temi kilogramčki....odkar sva na moji kuhalnici imava vsak po 10 kg več kot takrat ko sva se spoznala....miganja nam manjka...ne spraviva se mal polavfat alpa kej tacga...no jst zj itak ne bom neki baš migala do konc aprila....razen sprehodkov.....sam pol pa upam, da mi rata te dobljene kilogramčke spet zgubit.......upam, da vsaj eva ni podedovala teh najinih genov in se ne bo cel lajf borila s temi kilami tko kot jst pa moj

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
29.9.2010 10:04:52   
petrušk_
eeejjjj...midva sva se odločla za nakup BRITAX EVOLVA 123 sedeža (9-36 kg)....ga ima kera????

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
29.9.2010 10:14:00   
birdy
Petrušk, mi ga mamo za Neli. Men je ful fajn, namreč, je zelo visok sedež in je edini zic v katerem je Neli še lahko pripeta z pasovi od sedežka (se pravi ne z avtomobilskim). Vsi ostali skupine 9-18 so ji bili premajhni, ji je glava čez gledala in bi tako mogla it že na unga 15-36kg, kar pa se mi ni zdel vredu ker ma šele tri leta in jo še ne bi rada privezovala z avtomobilskim pasom. Kolumbo ma sicer slabe izkušnje z materialom, no, nam pa se kljub vsakodnevni vožnji v njem še nič ne mucka ali podobno.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
29.9.2010 10:17:25   
birdy
No, jst sem fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image Z mojim samo še 56 in 62 pregledava kaj bova obdržala (od punčkastih cunj) in pol mam dve taveliki mrtvaški vreči cunj za punčkouser posted image Jah, se nabereuser posted image
Dons bo pa sonček tako da upam na kak sprehod, sam ne pred štiro ker moramo it neki v Lj. Kristi bo pa kr pri tastu počakala.
Sem hotla še neki napisat pa sem ementaler in sem pozabilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
29.9.2010 10:25:08   
TAMIKA3
jaz mljackam svoj prvi rogljiček user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
29.9.2010 10:31:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, mi ga mamo za Neli. Men je ful fajn, namreč, je zelo visok sedež in je edini zic v katerem je Neli še lahko pripeta z pasovi od sedežka (se pravi ne z avtomobilskim). Vsi ostali skupine 9-18 so ji bili premajhni, ji je glava čez gledala in bi tako mogla it že na unga 15-36kg, kar pa se mi ni zdel vredu ker ma šele tri leta in jo še ne bi rada privezovala z avtomobilskim pasom. Kolumbo ma sicer slabe izkušnje z materialom, no, nam pa se kljub vsakodnevni vožnji v njem še nič ne mucka ali podobno.

oo super za informacijo....še prosim za podatek kako je z naklonom? se vsaj toliko "poleže", da malček med vožnjo normalno zaspi??
pa če je zapleteno naklon spreminjat...sem brala en post,m da je to ful čudno pogruntano??

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
29.9.2010 10:32:02   
petrušk_

jaz mljackam svoj prvi rogljiček user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm...ne vem če res nam mojga h teb poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dober tek

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
29.9.2010 10:32:48   
Katjusa
dan:)
Mi smo koncno prklopl pralni stroj tako, da ze veselo perem.....

Dva dni nazaj sem vam pisala da se ena muca zunaj joka no ta mala svetlorjava muca je zdej nas novi clan, ki mi tle za vratom prede:) vceraj so jo punce (sosede) ujele in so jo prinesle pokazat mi pa itak cist nori.... Beni jo kr okol nos in pravi moja muca:) prvo noc je spala pol noci v dnevni (smo ji nardil super fino lezisce) drugo pol noci je pa spala med mano in mirotom:) je bla ful pridna.
tezko vas berem preko telefona tak da bolj tezko spremljam kaj se dogaja, upam da ste vsi zdravi in da nosecke uzivate ene ze zadnje zdihljaje:)
Lep dan

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
29.9.2010 10:38:16   
petrušk_
pogrešam kolumbo....da ni že šlauser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
29.9.2010 10:41:42   
TAMIKA3

hmmm...ne vem če res nam mojga h teb poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dober tek

hvala user posted image
mu bom spakirala še zate in evo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa marmelada zeeeeeloooo vroča ... ajsiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image požrešnost user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
29.9.2010 10:42:26   
TAMIKA3

upam, da ni jurija zgubila kje na poti user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
29.9.2010 10:46:21   
Urša08
No evo sem se šla mal ulešt na kavč in sem zaspala, pa me je telefon zbudu. Dokaz da jaz ne smem čez dan it spatuser posted image user posted image user posted image . Pride sedaj ena kolegica na kapučinček.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
29.9.2010 10:47:11   
Urša08

Najbrž še zadnje nakupe opravljauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
29.9.2010 10:47:49   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No evo sem se šla mal ulešt na kavč in sem zaspala, pa me je telefon zbudu. Dokaz da jaz ne smem čez dan it spatuser posted image user posted image user posted image . Pride sedaj ena kolegica na kapučinček.

morš vedno dat telefon na potih ko si vzameš čas za počitek, drugač te vedno kdo zbudi...no vsaj meneuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
29.9.2010 10:48:44   
TAMIKA3
če je pa čebelc@ user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
29.9.2010 10:49:23   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image drugič izklopi telefon user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
29.9.2010 10:49:40   
petrušk_

pa dober tek

hvala user posted image
mu bom spakirala še zate in evo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa marmelada zeeeeeloooo vroča ... ajsiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image požrešnost user posted image user posted image user posted image user posted image

super siuser posted image user posted image user posted image
nč se bat...ma tako gužvo da nau cajta nikamor na kofi....upam, da bo saj na malco uspel it...čene se mu spi k pr norcih k nazaj domov pelje....
no ja odkar je bil na operaciji za smrčanje ima fulll več energije, zvečer ne zaspi več v isti sekundi ko se na kavč uleže, tko da je rs pomagala ta operacija...se je splačal 750 eur riskirat za zdravje...dobra naložba

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
29.9.2010 10:49:44   
TAMIKA3

upam user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
29.9.2010 10:50:49   
TAMIKA3

pa dober tek

hvala user posted image

super siuser posted image user posted image user posted image
nč se bat...ma tako gužvo da nau cajta nikamor na kofi....upam, da bo saj na malco uspel it...čene se mu spi k pr norcih k nazaj domov pelje....
no ja odkar je bil na operaciji za smrčanje ima fulll več energije, zvečer ne zaspi več v isti sekundi ko se na kavč uleže, tko da je rs pomagala ta operacija...se je splačal 750 eur riskirat za zdravje...dobra naložba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro naložbo v zdravje

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
29.9.2010 10:52:35   
TAMIKA3
http://www.youtube.com/watch?v=jLf9d4ffPf0

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
29.9.2010 10:54:33   
Urša08

Tamika men osebno je ta komad zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
29.9.2010 10:54:36   
simonakr

upam user posted image user posted image user posted image

Jest tud mislim da še nakupuje! Zadnje cajte jo razganja od energije! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
29.9.2010 10:56:23   
simonakr

Tamika men osebno je ta komad zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

A se vama po morju kolca? user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
29.9.2010 10:59:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

A se vama po morju kolca? user posted image

Simonakr men morči manjka ja. Imamo navado vedno še septembra it mal na morje ampak letos nam je odpadlo tko da mi že sedaj fali. Mam plan spomlad it koj ko se mal otopli.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......