Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.9.2010 15:45:32
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.9.2010 19:38:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, Najaa, pravilna ugotovitev! Nobene ni danes.... To v Oslariji je pa res bedarija. Pa kaj piše od katerega leta dalje je primerno? Ne, nič ne piše razen to, da otroci od 10.leta niso zaželjeni. oz naj se ne zadržujejo notri. Mislim, ful grdo no, mene tam ne vidijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.9.2010 19:38:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša Sem žeeee! Ustrižena z veliko blond prameni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.9.2010 19:40:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša Sem žeeee! Ustrižena z veliko blond prameni. Kakšna slikca mogoče, bjonda? :D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.9.2010 20:51:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša Sem žeeee! Ustrižena z veliko blond prameni. Kakšna slikca mogoče, bjonda? :D A zdej... čaki bom probala, sam na fb, na našem zidu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 28.9.2010 20:56:49
|
|
|
|
Najaa
|
Čuj ne bo šlo, ker mama nima programa za slike, pa ne da se mi ga zdej iskat po netu... Eh pa tak sem se lepo nastavila objektivu. Bom jutri od doma, obljubim. spps, kak si kaj? Sam bereš, kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:08:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:12:35
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Persidica tnx za zajtrk, kavico pa glih pijem. Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:18:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
...
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 29.9.2010 8:19:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:20:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Persidica tnx za zajtrk, kavico pa glih pijem. Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena Bi me lahko povabla še mam glih malo cajta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:33:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Sreda je tu! Neupravičen en dan in pol na RR Pa novi jesenski look mi je všeč! Grem malo prebrat, če ste kaj čvekale!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:51:15
|
|
|
|
Tulipan12
|
No, ja, niti si ne zaslužim neopravičeno, ker vidim, da tut ve niste nekaj dosti sodelovale Najaa za novo frizurco! Felix iščem ime brez šumnikov - don t ask!!! Persida Rene JE favorit, sam ko bi vedela kak se moj piše, bi tak dol padla kak gre to skupaj No, da še kr favorite napišem: Luka, Lukas, Zak, Rene, Vito, Nik, Nino... eh, ko gledam ta imena, sem že tak naveličana onega listka na hladilniku, da bo na koncu kak Aleksander Tasa ata je prava faca Kokica če ne štrajkaš več, pridi malo na RR, al zdaj tu štrajkaŠ? Upam, da je Valentin že bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:52:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tak, zdaj pa si grem po kavo, pa vas še malo zamorim s tem, kak je bilo na pregledih!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 8:54:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Persidica tnx za zajtrk, kavico pa glih pijem. Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena ej bom... enkrat bom šla še mal na rdečo, zdej pa še ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 9:17:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo me s kavico nazaj V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok! Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenje Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njej Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka! In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smeh Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečt pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urce , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to. Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 9:20:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo me s kavico nazaj V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok! Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenje Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njej Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka! In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smeh Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečt pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urce , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to. Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinica Jaz pa v sedmem mesecu nosečnosti to dvigujem Pardon - 10200g
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 9:23:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Persidica tnx za zajtrk, kavico pa glih pijem. Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena ej bom... enkrat bom šla še mal na rdečo, zdej pa še ne. Jaz pa sem se odločila, da ko rodim, grem nekje spomladi nazaj na svetla pramena Se mi že zdaj lušta, samo ne vem kolko časa bom imela za frizerja in pri svetlih se mi full narastek pozna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 9:39:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kaj zdaj, štrajkate al sem se preveč razpisala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 10:47:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša Sem žeeee! Ustrižena z veliko blond prameni. Kaj pa kaka slikica? Zame, ko me ni na FB?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.9.2010 10:52:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 10:47:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Persidica tnx za zajtrk, kavico pa glih pijem. Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena Pa jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 10:51:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan! Sem komaj sedaj prišla v službo, ker sem imela še en pregled v UKC, ko grem drug teden pod nož. Tulipan- super za in Lio! Je, kar težka je! Valentin je včeraj dobil ventolin, tak, da sedaj to izvajamo vsakih 6 ur...Pa dvomim, da bo kaj pomagalo. Popoldan je še dobil vročino 38.8, tak, da je po Calpolu zaspal...ponoči je spal do 01h, ko sva mu spet dala ventolin, nato pa Calpol, ker je še imel vročino. Potem pa je postal tako naspidiran, da se je vstajal v postelji in skakal, pa plesal, midva pa oba koma. Sedaj pa ne vem, če je bla to reakcija na kombinacijo zdravil al kak? Najaa? Danes je brez vročine in je ata z njim doma. V vrtec ne sme kak teden. Sedaj pa grem delati
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 11:50:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! Sem komaj sedaj prišla v službo, ker sem imela še en pregled v UKC, ko grem drug teden pod nož. Tulipan- super za in Lio! Je, kar težka je! Valentin je včeraj dobil ventolin, tak, da sedaj to izvajamo vsakih 6 ur...Pa dvomim, da bo kaj pomagalo. Popoldan je še dobil vročino 38.8, tak, da je po Calpolu zaspal...ponoči je spal do 01h, ko sva mu spet dala ventolin, nato pa Calpol, ker je še imel vročino. Potem pa je postal tako naspidiran, da se je vstajal v postelji in skakal, pa plesal, midva pa oba koma. Sedaj pa ne vem, če je bla to reakcija na kombinacijo zdravil al kak? Najaa? Danes je brez vročine in je ata z njim doma. V vrtec ne sme kak teden. Sedaj pa grem delati Pod nož? Zakaj pa, če ni skrivnost? Mogoče pri Valentinu ni kombinacija zdravil, ampak da je samo mogoče več spal in bil premalo aktiven - tako reakcijo jaz pri Lii opažam... Upam, da se je že čisto zdrav!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 11:57:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp! Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov. Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 12:31:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp! Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov. Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama. Ojej, kolko časa moraš bit Jaz sem šla po operaciji onega lipoma kar isti dan domov, sicer sem imela izgovor, da dojim in sem zjutraj prišla nazaj, ampak mi je full pasalo, ker mi je najhuje ležat v bolnici, če me nič ne boli. Drugo je, če te boli, potem ti paše. Te pa bom imela res monologe na RR, danes sam midve tu gor nekaj strašiva Pa daj, reci jim, da rabiš internet v sobi, ker maš neko pomembno delo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.9.2010 12:36:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp! Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov. Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama. Ojej, kolko časa moraš bit Jaz sem šla po operaciji onega lipoma kar isti dan domov, sicer sem imela izgovor, da dojim in sem zjutraj prišla nazaj, ampak mi je full pasalo, ker mi je najhuje ležat v bolnici, če me nič ne boli. Drugo je, če te boli, potem ti paše. Te pa bom imela res monologe na RR, danes sam midve tu gor nekaj strašiva Pa daj, reci jim, da rabiš internet v sobi, ker maš neko pomembno delo ja, saj mi je ful kriza, ker bom tako dolgo tam. Dali pa so mi možnost, glede na to, da imam malega otroka, da sem si sama izbrala termin op. sem že razmišljala o tem ja, da jim rečem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?