ROmama
|
Dobro jutro, medve z Emo sva že vstale. Bova danes najina dedca pustile malo dlje spat, sva že v dnevni sobi. Ja, naši mali so polni presenečenj, tudi jaz Emi govorim NE, všeč so ji električni kabli pod mizo, pa jo tudi prestavljam stran. To nekaj časa že velja. Pri Luku recimo (decembra bo 3 leta) pa NE pomeni, da mora še nagajat mami in tisto stvar še nalašč nadaljuje. Pravijo da to enkrat mine, upam. Super za kino ShopGirl. Jaz bi tudi šla Mi tudi ob opori vstajamo, ni ji sicer š tako zanimivo, da bi to skozi delala, na veselje mamice, ker je ni treba potem še tako pazit. Zdaj je začela spuščat več glasov, poleg baba, in vse izpeljanke ab, ba, baaa , je začela tudi jajjaja, pa enkrat sem slišala attaa, najbolj mi je pa smešna, ko se hoče dojit, začne bubububuu. Oooo, lej ga moj Lukec se je že zbudil, bomo risanke užgali, telebajskiiiiiiiiiii. Emici so trenutno najbolj zanimive knjigice, pa pametni kuža, ga vsega preljubčka, pregrize in zbrca Trenutno je tudi meni všeč biti doma z malo, da bi tudi jaz bila še enkrat nosečka, mogoče.... ne takoj.... Danes grema pa k mojim domov, komaj čakam, po 14 dneh, moj oče je imel rojstni dan, pa bomo malo praznovali. Lepo nedeljo želim vsem, pa naj slabo vreme ne pokvari vzdušja.
|