natasa28
|
Kopamo se mi vsak dan v ta veliki bani, jo posadim na ritko pa jo potem lepo stuširam, uporabljam pa duschbad od oriflame za dojenčke, vsake tolko pa se kopama v veliki bani skupaj, da se še malo načofota. Vlažilne robčke uporabljamo že dolgo, skoraj od začetka pa ni imela nobenih izpuščajev, je pa res da počakam da se ji ritka posuši, pa ji potem dam plenico gor. S kremo pa mažem samo zjutraj (bebival) in po kopanju (sudocrem). Hoče pa bit kar skoz na nogah, se postavi na noge ob kavču prehodi potem celega, gre ob mizi do dvoseda, pa ob dvosedu nazaj do kavča, vmes še sicer štrbunkne na ritko, pa ni sile. Nekega padca z buško še na srečo ni bilo, si pa je že uspela prevrnit 1,5m fikus z 30cm teglom na glavo, ne vprašat kakšna je zgledala kot dimnikar, zemlja v ustih, v ušesih, za pižamo, plenico, sem jo direkno v bano odnesla, Je pač imela ta večer 2x kopanje. Kak ji je to ratalo?, sem zaradi tega ker je začela zemljo iz teglov ven metat, fikusa dvignila na 0,5m podest, pa se je tam zraven vstala se primla za tegl, (vse skupaj višina malo več kot je ona,) potegnila k sebi in skupaj s teglom štrbunknila na rit. So pa pri nas tudi ful in računalnik, usb ključek v rač. kabli..aja pa mačkova hrana .Pa saj bi človek razumel, ko ne bi imela toliko svojih igrač. Upam da to obdobje hitro prerastejo .