|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
20.9.2010 21:03:09   
araz
Joj, božčki bolančki. Upma, da se čimprej pozdravijo.

Pri nas pa še kar traja borba z hrano. Spet mi za večerjo ni pojedla niti žličke user posted image . In zdej se bo ene trikrat ponoč zbudila, ker bo hotla jest.
Jst sploh ne vem več kaj naredit. Cel dan je sama borba za hrano.
A je še pri kateri tako?

Iama pa še eno vprašanje glede kopanja in umivanja. A ve še vedno namilite otroka zunaj in ga potem date v banjo ali milite kar v banji, pa potem, ko gre ven še z tušem splaknete?
Midve se namreč še kar zunaj namilive in umijeve in potem greva v banjo.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
20.9.2010 21:31:32   
d4rj4.84
araz, tudi mi imamo borbe s hrano. in sicer že skoraj en teden. upam, da je kriva šesta bolezen, ki jo je fasal prejšnji teden. jutri naj bi imel zadnji dan pikic. čez dan ni šans, da poje tri žličke goste hrane. samo mleko bi pil. in ponoči se mi zbudi 2x za mleko. spet mam občutek kot, da imam enomesečnega dojenčka user posted image .

mi našega kopamo že ful dolgo časa v ležalniku za kopanje. še malo bom počakala, potem ga bom pa kopala tako, da bo sedel v banji na nedrseči podlagi.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
20.9.2010 22:40:28   
Tasmanskivrag
Vsi bolančki naj se čim prej pozdravijo! Pa mamice tudi!!!! user posted image user posted image user posted image

Jst našega kopam-tuširam- v Fliper stolčku. Ga pa približno enkrat na teden še vedno v banjici in ga takrat namilim zunaj in ga potem dam v banjico. Tko kot sem ga, ko je bil majhen. A za ritke že uporabljate robčke? Jst še vedno uporabljam tiste blazinice vate in vodo, če sem doma. Drugje pa robčke, pa ravno razmišljam, da je pa zdaj ritka že tako velika, da bi lahko začela uporabljati tudi robčke.user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
20.9.2010 22:58:27   
KulGirl
Tudi pri nas je hrana veeelik problem. Vsaka žlička je uspeh in to traja tudi že skoraj en teden. Zala tudi sicer ni nek velik jedec, ampak je vsaj normalno papala včasih. Sedaj ji spet rebrca preštevam. Le kaj je vzrok za to? Ko bi vsaj znali govorit.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
21.9.2010 7:39:22   
bugimajstr
vidim da vaši tut štrajkajo z hrano..naš je prejšnji teden tko malo pojedu d je blo joj..sam ga nismo preveč silil d se mu nebi zamerlo..no zdej je pa rit spraznu pa je k norc..upam d do jutr mal na teži dobi k mamo pregled..
za ritko pucat pa mi že skus uporablamo vlažilne robčke.pa nismo mel še nikol nobenih problemov..sam usako previjanje obrišeš z suhim poloma robčkom pa namažeš z ribjo pa je super..hehe še fajn se sliš k prdne..user posted image
kopamo ga pa mi kar u banjici..pa še to bl poredko..mila pa še ni vidu:)še neve kaj je to..itak milo preveč suši kožo.če se pa fajn zasere ga daš pa sam u bano na use 4 pa tuš pa rito prat.user posted image pa mu je ful zanimivo..sej mu učas spodrsne pa se zloži kukr je dolg in širok sam se je že nauču lepo za rob prjet d se ne butne preveč..joka pa nikol u bani tut če se butne d še mene zaboli..mal čudno pogleda od kot je prletelo pol pa čofota naprej..pa mal bol pazi k kake manevre izvaja..no race mu je zanimivo vn metat iz bane.kukr d ni dost placa not..user posted image
no tko..mi bomo pa dns šli u lj na pregled..se mi zdi d čist brezveze ampak če je že napotnca pa pejmo pogledat kaj bojo rekl..
uživajte pa pozdravte se bolančki..

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
21.9.2010 8:16:42   
orhideja75
ojla
mi imamo včasih tut obdobja neješčosti. pa tut zdej se mi zdi, da se je odločil zmanjšati količino hrane. je včasih pojedel od 150-200 ml, zdej mu naštimam 150 ml in še vedno ene par žličk ostane. in zdej razmišljam, da se zato zdej tolk zbuja ponoči. pa zjutraj smo že mal čez 7 pokonc. včasih je spal do 8.30, celo do 9ih

kopamo se mi v banjici, ki jo zdej postavim kar v tavelko banjo. drgač je vsa kopalnica pod vodouser posted image . pa namilim ga v banji, pa potem na koncu sperem s tušom. pa zdej se ne kopamo več vsak dan. mogoče vsak drug dan, al pa tut na tri dni ...

danes bomo pa jedli rižoto za kosilo. ostali obroki so pa večinoma vsak dan isti. edin sadje in kašice mal menjam

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
21.9.2010 9:07:30   
ROmama
Danes se je pa naša Ema prvič dvignila ob opori, pa preden sem jo uspela poslikat, tudi fejst udarila v glavico. Amapak se mi zdi, da je to vse del razvoja in učenja, dokler ni prehudo seveda.
Pri izraščanju zob, zadnje tri tedne, sploh nisva iemle težav s kakanjem, danes pa spet kriza, je tako jokala, potem pa pokakala en velik drekec.
Medve trenutno nimava težav s hrano, če je lačna seveda, mi poje npr. celo banano in pol nektarine. Zdaj bo seveda spet treba nehat s temi bananami, patako jih ima rada.
Danes greva v Celje na obisk k cimri iz porodnišnice, se že veselim, da ju bom spet videla, medna smo se junija nazadnje videle.
Jaz jo kopam na vsake tri dni, v banjici, še vedno jo zunaj namilim.
Koliko vas je bolanihuser posted image , želim vam čimprejšnje okrevanje, da še malo izkoristite lepe dni zunaj. Naša Emica je zdaj v redu, upam da bo tak otudi ostalo.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
21.9.2010 10:14:04   
Lenč.i
Pri nas ni problemov s prehrano, še dodali smo en obrok - večerno dojenje.
Kopamo se vsak dan v taveliki banji. Ona sedi, jaz jo malo pazim, da se ne prevrne. Imamo tudi dovolj prostora za plavanje v preplitki vodi in seveda za čofotanje. Jo pa tudi jaz ne milim - sem že zelo zgodaj odpisala milo.
Ritko še vedno brišemo s Tosama To-to krpicami - se tako lepo umije. Na potovanjih pa uporabljam vlažilne robčke.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
21.9.2010 10:15:46   
blondy_81
kopanje: mi jo kopamo v tavelki banji in jo namilim kar v vodi, potem pa jo sperem s tušem. Mislim, da mi je zunaj sploh ne bi uspelo, ker je preveč živa. V vodi pa ona čofota, jst jo pa namilim.
brisanje ritke: mi ji že od par mesecev starosti dalje brišemo ritko z vlažilnimi robčki in zaradi njih še ni blo nikol problemov. Je imela vneto ritko zaradi glivic in takrat jih nisem uporabljala. Drugače pa jih uporabljamo ves čas.

No mi smo imeli pa zvečer 39,4 vročine in je bla Manca fuuul boga. Sem ji dala Calpol, potem smo pa klicali v dežurno in je rekla naj ji še eno dozo Calpola dam in če vročina v eni uri ne bo padla, potem jo pripeljemo. Ampak vročina je padla. No dons jo ima 37,8. Bomo vidli kaj bo zdej ko se bo zbudila. Imamo pa zdravnika ob pol dvanajstih. ji pa nč ne paše jest. Zdele ji bom probala mal dat, če bo hotla. Hb ji pa vsaj pit paše. Tko da polulana je ves čas kar precej.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
21.9.2010 10:22:52   
orhideja75
mi ritko brišemo uglavnem z vlažilnimi robčki in to že od začetka. pa ni blo nikol nobenih problemov. vmes pa tudi kdaj pa kdaj z vatko in vodo. vedno pa namažemo s hladilnim mazilom

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
21.9.2010 14:23:54   
*nivea
živjo

taja je tudi mela eno obdobje ko je fejst malo pojedla, pa je potem to nadoknadila v naslednjem tednu, ko bi pa ja vse rada pojedla. najraje pa itak je takrat ko mi. tak da njeni stolček dam k mizi k nam, pa te ona takrat je kot mi. in dosta več poje. user posted image

zdaj sve obe samo še šmrklavi, drugače sve okej user posted image

ritko ji jaz tud z vlažilnim robčkom brišem.

kopamo se še v banjici, jo tam namilim, pa tam operem, ona se pa itak špila s svojimi igračkami. tak da dostikrat niti ne opazi, da san jo skopala user posted image ko jo pa vzamem iz vode pa jo dam v brisačo, se pa najraje skrivalnice igra in se smeji user posted image

poopsy-san ti zadnjič pozabila pokomentirati - superca je Hana, da atija kliče mama. svaka njoj čast user posted image user posted image user posted image

kak pa ti in nosečnost? brez slabosti, upam da...

jaz sem ji danes za kosilo bučke napravila. niti nevem kdaj smo nazadnje bučke jedli. so tak njami user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolane

mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 4111
21.9.2010 14:38:21   
natasa28
Kopamo se mi vsak dan v ta veliki bani, jo posadim na ritko pa jo potem lepo stuširam, uporabljam pa duschbad od oriflame za dojenčke, vsake tolko pa se kopama v veliki bani skupaj, da se še malo načofota. Vlažilne robčke uporabljamo že dolgo, skoraj od začetka pa ni imela nobenih izpuščajev, je pa res da počakam da se ji ritka posuši, pa ji potem dam plenico gor. S kremo pa mažem samo zjutraj (bebival) in po kopanju (sudocrem).
Hoče pa bit kar skoz na nogah, se postavi na noge ob kavču prehodi potem celega, gre ob mizi do dvoseda, pa ob dvosedu nazaj do kavča, vmes še sicer štrbunkne na ritko, pa ni sile. Nekega padca z buško še na srečo ni bilo, si pa je že uspela prevrnit 1,5m fikus z 30cm teglom na glavo, ne vprašat kakšna je zgledala kot dimnikar, zemlja v ustih, v ušesih, za pižamo, plenico, sem jo direkno v bano odnesla, Je pač imela ta večer 2x kopanje.
Kak ji je to ratalo?, sem zaradi tega ker je začela zemljo iz teglov ven metat, fikusa dvignila na 0,5m podest, pa se je tam zraven vstala se primla za tegl, (vse skupaj višina malo več kot je ona,) potegnila k sebi in skupaj s teglom štrbunknila na rit. So pa pri nas tudi ful in računalnik, usb ključek v rač. kabli..aja pa mačkova hrana .Pa saj bi človek razumel, ko ne bi imela toliko svojih igrač. Upam da to obdobje hitro prerastejouser posted image .

"Cvetovi prihodnosti so skriti v semenih sedanjosti"

Neposredna povezava do sporočila: 4112
21.9.2010 16:08:58   
evangelie
hej, hej!
najprej pozdrav vsem bolančkom, upam, da se čiiimprej pozdravite in greste spet ven na sonce...Drugače pa so ti napotki glede zbijanja vročine res tako različni, res ti vsak drugače rečeuser posted image
Mi smo imeli včeraj pregled in pri 9m merimo 73 cm, težki pa smo 8.600 g. Ja, pravi fant!user posted image Ni bil pa pregled nič posebnega, nismo pobirali nobenih rozin ali se igrali s kockamiuser posted image Edina razlike je ta, da smo dobili napotnico za laboratorij...

Lenči, super, da so ji všeč. Men so ble tiste tako kulske, da mi je blo kr malo žal, da nimam punčkeuser posted image Se bomo kaj dobili spet, ne? Midva bova drug tedn spet doma, ta teden sva namreč na počitnicah pri mojih starših...

lp

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
21.9.2010 16:59:53   
taipai
oj
mi smo imel tut danes pregled user posted image . Vse po "redu" , veliki smo 74,5cm tezki pa 8350g. ja, smo bolj med lahkimi pa velikimi user posted image . kri je rekla, da je ful dobra (130Hb), dobili smo napotnico za urologa (baje da je tega skoz več).
Zobka imamo še vedno samo enega, spodaj, pa še ni čisto ven pokukal user posted image
stoji že ful lepo, tko da sm ponosna na mojga princauser posted image . Mi je P posebej svetovala, da se ne vodi za rokice otročka, tut če želi, ker s tem samo prehitiš razvoj in ni ravno ok (hoja po prstih, bolj štorasti..)

jedec je še vedno taprav, poje ful, pa povečini že kar vse! Jutr bova prvič probala mlečni gres (iz mlekomata mleko).
grem zdej ven, na sončka!!
uzivejte

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
21.9.2010 21:50:44   
MMMojca
Mi jo kopamo v banjici, tam tudi namilimo in splaknemo. Sedi v banjici sama in se igra z ribicami, čofota pa seveda tudi obilno.

Ritko od začetka brišem z vata-krpicami in vodo. Se mi zdi preveč, da bi vsak dan z vlažilnimi robčki. Ritka ni bila nikoli vneta, razen, ko je pojedla cel navaden jogurt in potem kakala en čuden drekec user posted image

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.9.2010 8:15:40   
Puffy
Mi jo kopamo že kar en čas v veliki banji, smo kupili tisto podlogo (kot nek šlauf iz blaga) v Pikapolonici, zdej zadnji mesec jo pa kar tuširamo, ker ležat v tistem noče več user posted image  Od začetka smo uporabljali trdo milo od Bubchen, zdej smo jo dvakrat pa umili kar s tekočim milom od Bubchen. Vlažilne robčke od Pampers pa tudi že od prvega dne uporabljamo za rito.

Aja, dobro jutro vsem user posted image  user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.9.2010 12:17:19   
*nivea
pozdrav jeseni

sve ble s tajo na sprehodu, šli mimo vrtca. samo tamali so bli (generacija 2009 in 2008), moja botra je vzgojiteljica tam. pa jo je malo vzela, otroci takoj k njej,taja pa uživala v pozornosti user posted image
malo se je spustila po toboganu, pa niti ni htela več k meni nazaj priti. no, to itak se ne čudim, ker ona gre h bilokomu. jaz sem ji najbolj pomembna oseba samo ponoči user posted image

zdaj mi je pa zaspala v vozičku in je mir pri kuči user posted image

je pa ponoči spet tečna bla. ob pol 5 se je zbudila in ni htela več spati, kravice bi pasla, sedela bi, na noge bi se postavljala.. nama se je pa mešalo.. pa ati je zjutraj delat šel, a njej to ni blo pomembno..
nevem kaj je zdaj to , da se ponoči vstaja. ko je bla majhna je tak lepo prespala vso noč, sedaj pa to. kriza. vaši otroci spijo oz.kolikokrat na noč se prebujajo?

lepo se mejte v tem lepem jesenskem vremenu

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
22.9.2010 12:33:26   
d4rj4.84
ojla, mi smo s pregleda. Mere: višina 76 cm, teža 10980g, obseg glavice 46 cm.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
22.9.2010 20:16:29   
Zibka
Mi se tudi umivamo s to-to krpicami in vodo, izjemo z vlažilnimi na potepu. Ritko mažem pa samo po kakanju inzvečer.
Kopam-tuširam jo v tistem stolčku za v tuš. Milim z otroškim trdim milom 2krat tedensko.
Jemo pa tudi občasno več, občasno manj. Ampak ker se še vedno veliko dojiva, se ne sekiram, kolikor hoče dobi. Sicer se pa glede na n10,5kg nimam kaj sekirat user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.9.2010 20:41:40   
bugimajstr
no mi smo tut iz pregledov..učerej bli u lj pa so pogruntal d ma prikriti šum na srčku..nč resnga...bomo šli še enkrat..
no dns pa bli na pregledu za 9 mescov pa je naš pero use pokazal kaj zna..dretje mu je šlo najbol..je dubu čisto 10..user posted image .no sej drugo je tut šlo ko po maslu....
no veliki smo baje 70 cm....(sam nevem zakaj se z glavo doma zaletava u mizo k je 71 od tal)težki pa 9010g..sam spet netočno k je mel gor in plenico in bodi pa še polno rit je mel.hehehemislim d je črnoml mal za leseno žlico kar se tiče merjenja in tehtanja..itak še zdej niso nagruntale kako tista vaga deluje k je digitalna..user posted image
no morm še napisat d se je našemu petru prejšn tedn rit očisno čist spraznila..ker je začel jest ko norc!!no še zmerej mu je mleko zakon..sam jedu bi pa skus nekej..
aja d pokomentiram še te avtosedeže..mi mamo kr lepo od nanije.od 9-18 kil..pa je mali čist vesel u njem..nevem zakaj bi mu kupval nevem kako drag sedež.če se totalka spičkaš z avtom bo mali glih tko naješkal kukr če bi mel zic za 300 evrov..pa še plače ne spodnašajo zica za 300eurou.

no to je to za zdej..zdej nej pa še kak fotr kej napiše..d nebo džja prehmal..user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.9.2010 20:50:52   
Tincy90
Bugimajstr ti men tko smešno pišeš.user posted image user posted image ful dobr.user posted image

Čestitke za obmesečnice in uspešne preglede, mi ga mamo jutr!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4121
22.9.2010 21:28:23   
punsha
Da ne bom samo brala user posted image , moram še kaj napisati.
Kopanje jaz dam malo banjico v veliko, ga namilim, splaknem. Malo je sicer kriza, ker se je treba tako dol držati (kar klečim tam), tako da potem rabim očija, da prime malega in ga zavije v brisačo, jaz pa lahko vstanem. Ne vem, kak sistem imate pa ostale, ki imate malo banjo v veliki? Eneja posedam pač ne v banji, ker sam še ne sedi, tako da ga kopam enako kt na začetku - leže in je čisto zadovoljen.Kopam ga vsak dan, namilim vsak drugi dan. Pa sedajle ravno premišljujem, da bi mogoče bilo možno, da ga prevečkrat namilim. Nekaj se mu je začela pojavljati suha koža, najprej neki krogci, sedaj pa je večje - na komolcu in malo na ritki. Tašča je pomislila na kako alergijo...mogoče je pa le suha koža, bom malo opustila milo, saj ga res ne potrebuje.
Brisanje ritke Doma vedno uporabljam vatke (to to ali pa milerjeve), za na pot so pa vlažilni robčki.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
22.9.2010 23:52:53   
Tasmanskivrag
Joj Bugimajstr, jst vedno crkujem od smeha od tvojih postov!!!! Take nucamo! user posted image user posted image user posted image

Zdej se bom še cel cajt krohotala!!user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.9.2010 10:20:11   
bugimajstr
hmmmm...nevem...kaj jst smešno pišem..men je fotr skus govoru k smo mel še srbohrvaščino u oš...piši kao što govoriš..pa mi je vrjetno ostalo..user posted image sam kaj pa čm..tko je..men ni nč nerodnu kukr mislm tku napišm..user posted image pol pa če kermu ni kej prou pa naj ne bere..kaj vi mislte??sam res mi je pa čudnu k se mi usi neki smejejo hehe kukr d sm neki komedijant..sam se mi zdi d sm poklic zgrešu..no ja..bo bolš...

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.9.2010 10:25:38   
*nivea
ojla

no, mi smo ponoči glede na prejšnje noči spali, super. user posted image upam, da bo trajalo user posted image

sem ji včeraj oprala in sortirala cotike. jezuš kelko cotik ma ta mala user posted image

uživajte. sem včeraj prehitro nas prestavila v jesen user posted image gnes se zača user posted image

nosečke kako ste?

mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?